I think I cried for days

Igår var en väldigt jobbig kväll. Den jobbigaste kvällen på länge faktiskt, väldigt länge. Jag grät i princip hela kvällen. Nu när jag tänker på det grät jag nog konstant från klockan 6 till halv 11, då blir man lätt lite uttorkad. Jag fick panik, kunde inte andas. Var faktiskt riktigt läskigt, har bara upplevt det två gånger på riktigt förut. När man andas in men får ingen luft, man kan inte andas helt enkelt. Men jag tog mig igenom kvällen, precis som jag alltid gör. Jag tror jag skrämde pappa rejält. Men vi kom båda fram till att det kommande halvåret är helt rätt för mig, det är det som behövs. Det behövs verkligen.
Vad som händer det kommande halvåret? De flesta vet redan men det finns någon som inte vet om det och jag vill prata med den personen först. Sen jävlar ska jag skrika ut det över hela världen!

Idag hade jag min första föreläsning med Trond. Förträffligt. Killen börjar med att säga att 40% brukar stryka på tentan på den här kursen. Vilken tur att jag inte kommer göra den då! Sen fick vi kolla på en dokumentär om koncentrationslägrena. Jag var jättetrött och Isak var flamsig. Jag kunde verkligen sluta skratta, kände mig väldigt hemsk. Man fick se riktiga bilder där det låg lik på rad och bredvid var det en korg med huvuden. Därefter ville jag inte se mer så jag knoppade in. Vaknade när Trond tände lamporna och förstod verkligen vart jag var någonstans. Trodde att jag låg hemma och sov på köksbordet! Väldigt misslyckat. Men jag slingrade mig ur situationen genom att lyfta på huvudet och inse att jag faktiskt var i F-salen och inte i köket. Kändes bra. Är fortfarande ruskigt trött men kan inte gå och lägga mig och ta en nap för då kan jag inte somna i natt. Men jag börjar inte förrens 13.30 imorgon vilket betyder att jag kan sova riktigt länge OCH titta på Days.

Sweet!

Kommentarer
Postat av: M

Det är ngt fel egentligen när man blir glad över att kunna få se pån Days. Haha. 12 minuter kvar. Jag är laddad!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback