Jag vet att allt är falskt och bedrägeri

men det struntar jag i...

igår åkte jag och malin in till stan för att gå på Håkans skivsignering. Självklart hamnade vi bakom sånna som vi alltid hamnar bakom. Jag menar dom som stör något så fruktansvärt mycket och ska sjunga och förstöra alla låtar, varför kunde hon bara inte få spela gitarr .. det var ju liksom fint. Nej, då ska dom skapa allsång .. och det var falskt. Inte håkan-falsk, utan bara falskt och äckligt. Jag klarar inte av sånna människor, låt bra låtar vara bra låtar och låt dom vara! människor! Iaf stog jag och malin där tappert. Och fy faan va vi frös, vi hade inte direkt tänkt på att vi skulle stå utomhus i typ 2-3 timmar, dumhuven. Skakade som jag fick elstötar genom kroppen, jag var inte ens nervös för att allt jag kunde tänka på var hur jävla kallt det var. Okej, när vi kom in i affären så kunde jag inte ens andas för att jag var så nervös så jag ska inte säga att jag inte var det, men i alla fall! Hade inga batterier i kamera så malin fick stå för  fotografierna, hon kommer hit sen så ska vi ladda in dom i min dator ^^. Iaf så fick jag skivan och affischen signerad, ångrade som fan att jag inte hade på mig mina nya, vita converse så att han kunde skrivit på dom också .. det hade varit ultimat. Men är man glömsk och dum så blir det inte så. Men jag är väldigt glad ändå! Han var sjuuukt söt, men det visste jag ju visserligen redan^^. Fick min kram och sen han något om arenan. då sa jag att jag skulle dit, då sa han "vi ses där". Jag blev glad, visserligen vet jag att han sa så till alla som sa att de skulle dit .. men det kändes ändå speciellt ;D. Herregud vad töntig jag låter, men den bjuder jag på :). Iaf så när vi kom ut därifrån så sprang vi ändå bort till medis. Malin frågade varför vi sprang. Jag hade inget direkt svar förutom överskottsenergi och lyckorus. När jag kom hem var jag tydligen helt blå om läpparna sa bror och han fortsatte med att känna på mina händer och konstatera att jag var typ underkyld. Så han hällde kallt vatten på händerna och det var jättekonstigt, för det kändes hur varmt som helst. Till slut kändes det som om mina händer brann, det var så varmt .. även fast det var kallt! Frös typ resten av kvällen, fick väl inte normal kroppstemperatur förrens imorse. Men det vare värt :) För nu har jag träffat Håkan och allt känns liksom lite bättre. Han är en av mina största idoler och har varit en lång, lång tid (en liten textreferens), han har inte varit en idol lika länge som Kent men har ju lyssnat sen genombrottet med Känn ingen sorg, han blev väl en idol i och med sin andra skiva (det är så jag säger det). Så han har hängt med i mitt hjärta ett tag. Och nu kommer jag ha en fin tid framför mig, stenhård textpluggning till den 19 april då det är dags att se han igen på Arenan, är så jääääävla taggad och laddad som man bara kan bli :D

Pardon me, this way is a very nice way

sitter och kollar på sverige-brasilien .. utan min zlatan pga knäskada. man kan dock vinna hans skor, som det står maximilian på, tyckte jag var lite fint att det gör det :). det har fortfarande inte blivit något mål vilket jag tycker är förvånande. jag menar att det är förvånande att brasilien inte lyckats få in ett mål än med tanke på att dom ääääger oss i passningsspel och spelföring, bara en touch på bollen hela tiden, det är fint fotboll det. men dom ligger på som faen nu så känner att det snart blir ett mål för vi ger bort bollen alldeles för lätt nu, bara rensar hela tiden känns det som, aja baja.

har som sagt studerat hela dagen idag. har fått ganska mycket gjort ändå. strykit under allt till sociologiprovet och gjort 7 av 13 "instuderingsfrågor", gjort min engelskapowerpoint och svarat på nääästan alla uppgifter till boken och så har jag renskrivit faktan till psykologiarbetet .. så jag känner att jag ligger lite i fas ändå. så det känns skönt faktiskt. lite av illamåendet och svårigheten att andas från igår är borta så det är ju alltid ett plus :)

imorrn blir det födelsedagsmiddag hos johanna, tjejen är lite seg eftersom hon faktiskt fyllde år för typ en månad sen, men det ska bli så trevligt så. ska in till stan imorrn på dagen för att köpa present till henne också, men skriver inte vad för hon kommer läsa det här den suckern :D förresten så vet jag inte ens om vi vet vad vi ska köpa än, haha :D

Dagens citat; The Wizard of Oz /Ray Bolger

glömde tydligen publicera det här...

tycker det är intressant att när man döper ett inlägg till shopping och skriver vad man köpt så får man mer läsare och kommentarer från andra läsare som inte brukar få. alltd trevligt .. men intressant.

fotbollsmatch som stog på schemat idag. DIF mot IFK Mariehamn på Stadshagen. Issas brorsor spelar i mariehamn så vi 4 gick dit som en stark hejarklack. även fast 3 av oss faktiskt hejar på djurgården i smyg. men som Malin sa det: "vi hejar ju på djurgårn men vi vill ju att det ska gå bra för IFK". Isabell var nöjd med den kommentaren ;). man kan väl säga att lagen hade en varsin halvlek, mariehamn första och djurgården andra. men jag kan inte hålla med dif:s hemsida där det står att de vann rättvist, det mest rättvisa hade nog varit oavgjort faktiskt, ifk skulle haft in ett mål med alla de chanser de hade. david var riktigt farlig där ett par gånger, men något de skulle ha tänkt på va att skjuta mycket tidigare. men det är sånt man tänker på i efterhand.
kolla i gårdagens dn (tisdag) sportdelen, johan carlsson är ju på en fin bild där ;) det är ju faktiskt dn!

igår (tisdag) var jag med malin och issa hela dagen. vi satt i issas kök i typ 3 timmar och bara pratade. vi har nog aldrig pratat sådär djupt någongång tror jag, om så mycket saker liksom. Bra att jag börjar att skriva att vi pratar djupt och avslutar meningen med ett liksom .. jippie. men det var trevligt. sen kom dom till mig på kvällen och tittade på finding neverland, jag vet, andra gången på lovet jag ser den men den var ju så fin att jag kände för att visa malin den.

men nu mina kära vänner ska jag göra min engelskapowerpoint om death cab. vet faktiskt inte när den ska vara klar men det är ju roligt att göra så kan lika gärna göra den nu. för att undvika otrevligare saker, såsom matematiken :)

Shopping

tänkte bara tala om att jag köpt en ny jacka och nya skor idag. Vita converse, yes äntligen! pappa har dessutom lovat mig svarta låga converse nästa gång han får lön .. success!

Finding Neverland

image24

Seriöst talat en av de finaste filmer jag sett. Kate och Johnny i all ära, men den som var bäst var nog Freddie Highmore. Förstår verkligen varför alla var helt lyriska över killen efter den här filmen. Jävlar. Var helt trollbunden från början till slut. Jag blev varnad för att det skulle fällas tårar i slutet, men jag viftade bort det, jag är inte den som gråter till filmer i första taget. Men när slutet kom så fanns det liksom inget annat att göra än att gråta. Det bara kom. Det var liksom så fint, och så  trovärdigt. Det fick mig att börja tro på sagor och älvor och hela grejjen igen. Miljön var underbar, något som man knappast ser idag, manuset var helt otroligt och karaktärtolkningarna extraordinärt. Den var bra helt enkelt, det kan man inte förneka. Den får ingen soklar femma, kanske 4,5. Vet egentligen inte varför den inte skulle få en femma. Men något drar mig tillbaka, jag vet inte vad det är. Kanske birollerna, i form av fru och teaterägare, kunde varit starkare? Jag vet inte. Men magin i Peter Pans värld suger in mig och vill inte släppa taget. Don't ever stop believing in fairies...

Unlock your imagination

Långfredag .. och ja, en lång fredag har det varit. Jag har gjort ytterst lite idag;

- yogat
- spelat sims
- vaknat till djungelboken
- ätit påskmat
- kollat på Finding Neverland
- kollat på så ska det låta

inte mycket kreativt där inte. har inte kollat på djungelboken på aaaaaaslänge, och den gick på tv när jag vaknade tidigt imorse (skitkul att vakna och inte kunna somna om), så bestämde mig för att kika på den. när jag var liten vågade jag inte titta på djungelboken, iaf inte själv. jag var livrädd, kah var det läskigaste jag någonsin har varit med om. han förföljde mig i mina mardrömmar. jisses. men nu har jag vuxit upp, jo tjena, och skrattar som ett förvuxet barn till den klumpiga ormen. jaa, jag hade mycket konstigt för mig när jag var liten.
       Och ja, jag kollar på Så ska det låta och uppskattar programmet till tusen. trots att carola var med i dagens program så tittade jag ändå. en sak blev jag väldigt konfunderad över. varför tar man i så att man spricker när man ska sjunga en låt man inte kan texten till? asså verkligen inte ett ord. hon verkligen skrek ut ett ord om och om igen. tyckte det var lite .. pinsamt? andreas johnson försökte ändå humma på lite stilfullt. Men inte Carola, hon och stilfullt går inte riktigt ihop.


Kleptoman?

image23

Winona Ryder har gjort det igen. Åkt fast för snatteri alltså. Och nu kanske det inte bara är jag som ställer mig frågan, utan snarare hela Hollywood, är våra kära Winona lite av en kleptoman?

jag tycker inte om pearl harbor, meen...

When I think back on these times  
And the dreams we left behind
I'll be glad cause I was blessed to get
To have you in my life




When I look back on these days
I'll look and see your face
You were right there for me

In my dreams I'll always see you soar above the sky
In my heart there'll always be a place for you for all my life
I'll keep a part of you with me
And everywhere I am there you'll be
And everywhere I am there you'll be



Well you showed me how it feels
To feel the sky within my reach
And I always will remember all
The strength you gave to me


Your love made me make it through
Oh I owe so much to you
You were right there for me

In my dreams I'll always see you soar above the sky
In my heart there'll always be a place for you for all my life
I 'll keep a part of you with me
And everywhere I am there you'll be


Cause I always saw in you my light my strength
And I wanna thank you now for all the ways
You were right there for me, you were right there for me
You were right there for me for always

And in my dreams I'll always see you soar above the sky
In my heart there'll always be a place for you for all my life
I'll keep a part of you with me
And everywhere I am there you'll be
And everywhere I am there you'll be
There you'll be

My brother can be an extremely irritating sort of person

äntligen, idag var sista provet innan lovet. naturkunskap .. det var ett konstigt prov och jag hade inte ens behövt plugga hälften så mycket som jag gjorde. den sista mvg-frågan var typ, en g-fråga enligt mig, men aja. kanske missförstod frågan totalt, vilket betyder att jag måste få mvg på den andra frågan för att få mvg på provet, aja.

imorrn ska jag fika med daniel, det ska bli trevligt. annars har jag ingenting på schemat. det ska bli skönt med lov nu, även fast jag måste plugga lite så ska det bli skönt att få slappna av, slippa gå upp 7 på morronen och släpa sig iväg till skolan. på tal om lov, skickade just in en ansökan om sommarjobb inom kommunen, så får vi se om jag tar det eller inte .. eller om jag ens får, men man kan ju alltid skicka in en ansökan.

nae, nu ska jag läsa igenom kapitlet i svenskan och sen chillprilla resten av kvällen ^^

Dagens citat; Finding Neverland /Nick Roud

Great! Where are we going?

surprise, surprise, charlotte vann melodifestivalen. jag blev besviken. jag ville att christer sjögren skulle vinna, fatta kul det hade varit om vi skickade honom, haha. men seriöst talat så tycker jag att bwo skulle fått åka. martin rolinski .. jävlar vilken kamerakemi, killen ligger fan med kameran. han kunde gjort att vi tog hem skiten tror jag, vi skulle iaf fått alla kvinnliga röster, så mycket kan man ju säga! och vi skulle fått öststaternas röster också, vilket visade sig förra året att dom är vääääääääääldigt viktiga. as. men iaf, perelli .. hon har bytt namn så hon kanske kan få en hyfsad plats, ingen kommer ju känna igen henne. hon har ju inte aaaaaaaalls samma polska tjackhore-utseende som förut. nee, nu var jag elak .. men låten är iaf ganska bra, elr asså den var ju inte bäst men den kan nog klara sig bra.

var ute och körde idag på morronen. jag HATAR jävla gubbfittor som tror dom äger hela vägen. vem fan kör om i en sväng? är han dum i HELA HUVET?! jag skulle svänga på en 50 väg och jag bromsade in och växlade ner, och jag körde liksom inte ens sakta, 45 kanske .. som man SKA göra. Nee, det gick tydligen för sakta  för herr formel1 så han bestämmer sig för att köra om på insidan. vad i helvete?! det var fan farligt, tänk om jag hade svängt ut lite för mycket, då hade det blivit en fetingkrock .. jävla dumhuve. sen också, körde på 70-väg och höll typ 75 kanske .. nee då blir man omkörd. bara för att man har en övningskör-skylt behöver inte det betyda att man kör för sakta. ÅÅÅÅH! jag kör inte för sakta men tydligen så kan man inte ligga bakom en bil som har en grön skylt på sig. till alla er klimakteriekossor och gubbfittor; om ni vill bli tagna med hastighetskamerorna så fine, men STÖR FÖR FAN INTE MIG. JÄVLA SÄRHUVEN! Lär er köra bil, till och med jag är bättre än är för jag vet när det är läge att köra om och inte!!!!

Sådär, nu när jag har fått ur mig den värsta aggressionen så kan jag forsätta med naturkunskapen .. jippie. Någon som förresten vet om dom har slutat sända Jesus Christ Superstar på påsken? Eller om dom kommer visa Passion of the Christ?!

Dagens citat; Lord of the Rings /Billy Boyd

Malin Christina Dalsmyr

Det här inlägget tänkte jag dedikera till min käre vän som faktiskt blir stor flicka idag och fyller hela 18 år. Lärde känna Malin när jag började spela innebandy och sen har det rullat på liksom. Det hela började faktiskt med att vi sa att vi fick typ bölder av varandra och allergiska attacker så fort den andra kom nära. Jag vet det låter inte klokt, men kloka är vi inte heller. Det som började med en sjukdom har slutat i en fin vänskap som jag känner kommer fortsätta tills vi dör, eller något sånt dramatiskt! Vi sjunger när ingen vill lyssna, vi driver med andra och vi är allmänt dumma i huvudet .. men det är så vi säger det. Det är så vi vill vara och vi bryr oss inte om vad andra tycker om det.

Riktiga vänner blev vi inte förrens första örebrocupen då vi spelade kort typ, 24 timmar om dygnen då vi inte hade match. Det låter inte så roligt kanske men vi hade kul. Där har jag minnen i form av citat som; "Får man ta ett plommon?!". HAHA ojoj det var roligt, men det är ganska så internt. Skulle jag säga vad det var så skulle ni bara rycka på axlarna och säga dumhuve, men Malin vet. Och under åren har vi fått fler saker som är våran grej. Saker som Titanic, Simbaaaaa och massa mer saker som jag inte ens orkar räkna upp. Ett annat exempel på hur sjuka vi är var när vi satt och pratade om våran gamla musiklärare och hans kompis och hur deras förhållande skulle se ut .. om de skulle ha ett sådant. Och att vi inte kan sova eller fokusera på något annat när det är något namn eller liknande som vi inte kan komma ihåg.

Men saken är den, Malin, att jag älskar dig trots alla dina brister .. och ja, jag vet att jag har mina med. Men det är sådana vänner, som man vet kommer finnas där även fast jag gör dumma saker (och kanske lite otrevliga;D) och som man aldrig liksom kan släppa. För du är något av det finaste jag har och det kommer du alltid att vara, för du betyder för mycket för mig för att jag ska kunna ta bort dig ur mitt liv .. haha och även om jag skulle vilja så kommer du väl hänga kvar som ett plåster som sitter fruktansvärt hårt och man inte vill dra bort för det kommer svida så mkt. Och inte blir du av med mig heller, för jag sitter som ett precis likadant plåster på dig .. och jag vet hur ont du tycker det gör att dra bort dom. Malin, du är en av mina bästa vänner och det kommer du alltid att vara .. vad du än kan tänkas hitta på. Jag älskar dig.

Jack: Don't do it.
Rose: Stay back! Don't come any closer!
Jack: Come on, just give me your hand. I'll pull you back over.
Rose: No, stay where you are! I mean it! I'll let go!
Jack: [He approaches slowly, gesturing to his cigarette to show that he is approaching merely to throw it over the side into the ocean] No, you won't.
Rose: What do you mean, "No, I won't"? Don't presume to tell me what I will and will not do, you don't know me!
Jack: Well, you woulda done it already.
Rose: You're distracting me! Go away!
Jack: I can't. I'm involved now. You let go, and I'm, I'm 'onna have to jump in there after you.
Rose: Don't be absurd. You'd be killed!
Jack: I'm a good swimmer.
Rose: The fall alone would kill you.
Jack: It would hurt. I'm not saying it wouldn't. Tell you the truth, I'm a lot more concerned about that water being so cold.
[pause. She looks down at the water. Jack is slowly removing his boots]
Rose: How cold?
Jack: Freezing. Maybe a couple degrees over. You ever, uh, you ever been to Wisconsin?
Rose: What?
Jack: Well, they have some of the coldest winters around. I grew up there, near Chippewa Falls. I remember when I was a kid, me and my father, we went ice fishing out on Lake Wissota. Ice fishing is, you know, where you...
Rose: I know what ice fishing is!
Jack: Sorry. You just seem like, you know, kind of an indoor girl. Anyway, I, uh, I fell through some thin ice; and I'm telling you, water that cold, like right down there...
[He gestures with his chin down toward the Atlantic Ocean]
Jack: ... it hits you like a thousand knives stabbing you all over your body. You can't breathe. You can't think. At least, not about anything but the pain. Which is why I'm not looking forward to jumping in there after you.
[They exchange glances]
Jack: Like I said, I don't have a choice. I guess I'm kinda hoping you'll come back over the railing, an' get me off the hook here.
Rose: You're crazy.
Jack: That's what everybody says but, with all due respect, Miss, I'm not the one hanging off the back of a ship here. Come on. C'mon, give me your hand. You don't want to do this.
[She reaches her hand back, he reaches his forward, and he helps her back onto the deck]
Jack: Whew! I'm Jack Dawson.
Rose: Rose De Witt Bukater.
Jack: I'm gonna have to get you to write that one down

I skolan...

sitter i skolan nu. håller på med psykologi, vi har idag börjat med våra egna fördjupningsarbeten. Jag ska skriva om idoldyrkan .. det ska sanna också. känns som det är ett ämne som passar oss, elr vad tycker ni? ;)
finns egentligen inte så mkt fakta om det, har tagit ut typ 9 sidor nu kanske, men det mesta är nog bara skit .. typ bokrecensioner och sånt. men har ju boken FANS hemma, och där finns det fakta så kan använda den som källa också. Om det någon som inte har läst den så kan jag verkligen rekommendera den. FANS av Fredrik Strage. Man blir helt .. jaa det är sjukt hur människorna håller på. Men jag tycker speciellt om Darins fans .. de som säger att hans texter är så djupa och hans image är så cooooool. jag gillar dem :)

fick håkans nya singel skickad till mig igår. den var typ ... jättebra. fast det lät inte så mkt håkan, asså den var inte upp och hoppa nu ska vi dansa. den var lite mer melodisk, åt ett kolikbarns bekännelser hållet. men den är bra. den är riktigt bra. nu kan jag itne dra mig till minnes vad den heter .. någonting med långt långt borta .. jag skäms att jag itne minns. bajs.

nu ska jag ner till klassrummet igen, och sen äre svenska med Liss-Carin som gäller. YES! jag bara ääääääääääälskar svenska, roligaste jag vet. att skriva är kul .. men typ . historia, litteraturhistoria och språkhistoria. min favorit! verkligen!

Hmm, death by mini-bar. How glamorous

jaha, då var matteprovet över. finns väl inte så mkt att säga om det kanske, bara att .. nee .. förtjänar ingen kommentar. det vi har framför oss är:

- naturkunskapsprov (tisdag); människokroppen + cellen
- teckenspråk (fredag); diktamen
-teckenspråk (tisdag); presentera sig själv för nya lärarn

dessutom ska jag försöka hinna med en fika med daniel och sagan om ringen med isabell, och köra bil i helgen. det blir hektiskt. men man måste ta sig tid till att försöka ha något som liknar ett liv också. däremot blir det nog ingen teater på måndag, beror på hur pass bra jag kan naturkunskapen. vi får la helt enkelt se! men ska satsa på att  gå iaf, kan vara bra med ett avbrott också. på tal om måndag så börjar 100 höjdare då! det är inte lika bra som typ boston tea party elr programmet som jag inte kommer ihåg vad det heter just nu, men det är ju ändå filip och fredrik så man måste ju titta. min pappa kommer sitta bänkad iaf, det är en sak som är säker!

nae, nu ska jag tina kött .. martin kommer snart hem och lagar mat till mig, var faktiskt längesen han lagade mat åt mig så det ska bli skönt att slippa äta själv idag och typ inte tänka på att jag måste laga mat till mig. det blir mer tid över för .. naturkunskapen .. jag kanske ska uppskatta det där med att laga mat till mig själv mer? då får jag iaf en anledning till att faktiskt inte plugga...hmm, tål att tänkas på!

Dagens citat; My Best Friend's Wedding /Rupert Everett


Jag är döden

DÖD åt naturkunskap. DÖD åt matematik .. så nu har jag sagt mitt för idag.

Tattoo on the lower back? Might as well be a bullseye.

osså var jag här igen efter en tids frånvaro. det roliga är att jag har mer besökare när jag inte skriver än när jag skriver? hur kommer detta sig kan man fråga sig själv, vilket jag ofta gör. jag hatar att gå i skolan, det är därför jag inte har skrivit ngt på länge, har sjukt mkt nu så det kommer inte att bli mkt tid över för bloggande .. men efter onsdag så är jag nog tillbaka på regelbunden tid igen!

vi hade friidrott idag på gympan, med det fruktade höjdhoppet. jag och malin sölade på dom andra stationerna i ettan så vi hann inte med höjdhoppet. men nu var vi tvugna, vi var så nervösa och rädda att vi var på väg att gå därifrån. men modiga som vi är bestämmer vi oss för att vi börjar med höjdhoppet, face your fears liksom. och det gick bra, vi hoppade på som fan, som vi aldrig hoppat förut .. vilket vi knappt gjort. Iaf så kom vi upp till 1,15 m .. sen började det gå utför. vi stannade kvar efter lektionen för att kolla om vi skulle kunna hoppa 1.20. haha we wish, vi rev och rev och rev .. jag landade så mkt på den där stolpen att jag kommer få ett fett blåmärke som sträcker sig från låret, över rumpan och upp på ryggen, en krossade fotknöl och ett svidande brännsår på armbågen. men nu har jag kommit över den rädslan så det är bara att köra på!

aja, pallar inte skriva mer nu. kanske bloggar mer ikväll eftersom jag är så slut att jag inte pallar göra ett piss ikväll!

Dagens citat: Wedding Crashers /Vince Vaughn

Is love in the air?

image22

Rumor has it, att Daniel Radcliffe och Emma Watson, båda kända för de 5 Harry Potter-filmer som kommit ut har varit en "hemlig dejt"! Kan detta bli Hollywoods nya kärlekspar? Oh, how we crave it, don't we?

Tess is with Benedict now? She's too tall for him!

så var lovet slut och dags för skola imorrn. bläääääääää! jag vill fortsätta att ha lov, visserligen typ två veckor och 4 dagar kvar till nästa lov, men iaf. det är lång tid och den innebär sjukt mkt plugg för min del. har iaf 3 prov på den tiden, ett nästa vecka och 2 veckan efter. kan anta att det kommer något på sociologin också, men vi får väl se. så jag har pluggat matte idag, håller på med triangelsatser vilket kommer på provet och det är så sjuuukt svårt .. fattar inte ett jävla piss och martin försöker och försöker med mig men jag sitter fortfarande där som ett jävla frågetecken och fattar inte alls vad jag håller på med. men det är kul .. verkligen, jag uppskattar det som faen! har även hunnit med att köra bil idag. första gången på landsväg, körde till rågsved och tillbaka, först på huddingevägen och sen katrinebergsvägen, förbi trägårdstad, på vägen hem. det gick bättre än förväntat faktiskt! dock så är inte det där med hastighetsbegränsningar något för mig. Trodde pappa skulle döda mig när jag "susade" fram i 85 på en 70-väg som huddingevägen faktiskt är! men vafan, det är ju lättare att köra med fart än utan!

i fredags var jag alltså hos daniel med ted. det var trevligt, vi pratade massa strunt, lyssnade på musik och kollade på Ocean's eleven. har inte sett någon av dom filmerna men den var bra så känner nästan att jag måste kolla på dom andra också. bara för att. det roligaste på kvällen var när daniels mamma kallade ted för en helt vanlig liten transa (till historien hör att ted har sjukt långt hår som jag kallade för feminimt tidigare på kvällen). det skrattade jag gott och länge åt. skrattar faktiskt lite nu när jag tänker på det, var så jävla random att det blev sjukt kul.

igår var jag hemma hos issa med elin, malin och johanna för att kolla på melodifestivalen, sista deltävlingen. det var väl .. sådär, som vanligt förgyllde Luuk och Björn Gustafsson programmet då det bara var typ dåliga låtar .. vilket det har varit nästan hela tävlingen tycker jag. Efter det så satte vi på massa oldies, alltså oldies för oss vilket inte betyder typ Elvis utan Aqua, westlife m.m, och dansade, hoppade och typ skrek. tyckte lite synd om hennes grannar, dom i huset bredvid stod och glodde lite i fönstrena, vi såg er allt! men det var trevligt det med, vi tycker om att roa folk ... det kanske inte är någon som har missat det iaf?

Dagens citat; Ocean's Eleven /Carl Reiner