Hipp Hipp Hurra, har den äran!

Grattis Marinis, 18 år idag! Nytatuerad och allt!

Inget och ingen får förstöra för dig idag, det är bara din dag

Dagens citat: Askungen

And in that moment I realized, "I must find a hair".

nu tittar jag på boston tea party, dom diskuterar diktatorer och om Hitler var bög, drogmissbrukare och massa sånt smaskigt .. sånt tycker jag är roligt. jag ska fan i mig bli diktator när jag blir stor .. undrar om folk kommer skriva i framtida böcker: "jaa hon varnade folk i sin blogg men den unga 16:åriga Ida blev inte tagen på allvar. Tänk, om någon hade lyssnat kanske vi hade kunnat förebygga detta och det hade aldrig behövt hända". Jävlar vilka planer man kan få i huvet, mohahahahahha -snurrar på sitt pipskägg-

tror jag ska titta på charlie and the chocolatfactory efter boston, det är en mkt fin film .. (jag skiter i vad du tycker johanna, det ÄR en bra film) sångerna är så jävla klockrena "Willy Wonka, Willy Wonka, is the man you all would like to meet". Hahaha oompa loompa-land. humorn är på en hög nivå, äckliga barn är dom iaf .. och efteråt blir dom ännu äckligare, mohahahha ren ondska. me like me like!

Dagens citat: Charlie and the chocolatfactory /Johnny Depp

Stay scared

idag kan väl räknas som första dagen på lovet, och snart är den förbi :( vilket betyder att skolan börjar snart vilket betyder pest och kolera på samma gång! bara skit helt enkelt. spenderade eftermiddagen med malin, vi mejlade en som heter Ulf Hamrin angående praktikplats, tror fan aldrig att vi har låtit så vuxna någon gång i våra liv ;D
vid 4 skulle hon klippa sig så då kilade jag hem och kollade på one tree hill, det var avsnittet då danny dödar keith, i skolan ni vet, helt sjukt vad jag grät. sen har jag väl inte gjort så mkt, sitter nu och väntar på att cityakuten ska börja, mkt trevligt!

igår var jag, johanna, malin, frida och issa på 1408. Den var riktigt bra, sjukt duktiga skådespelare speciellt John Cusack, men riktigt scary på sina ställen också! haha jag och haniis satt och höll varandra i handen typ heeela filmen, från första läskiga grejjen. Det blev lite svettigt men vi kände oss lite tryggare på det viste ;D men jag somnade fint efter ändå så det var inte SÅ läskigt som dom på filmkrönikan sa (som issa skulle uttrycka sig), men den var läskig när man väl satt där, det var liksom surprise-läskigt om ni fattar vad jag menar.

Dagens citat: 1408 /John Cusack

Go tell the world

skulle ut och övningsköra idag men så blev inte fallet, ska ut imorrn istället innan teatern . GÄSP! men så äre. så idag är ni safe gott folk men imorrn skulle jag råda er att hålla er inomhus till klockan 13.00! it's for your own good you know. istället blir heroes, maraton på tv4+, sånt gillar jag! dock så kommer jag missa ikväll för ska hem till haaaaaniis och kolla på pretty woman, great. skulle vart här egentligen men då bestämmer sig bror för att bli typ magsjuk .. så jäävla mysigt. fy fan va äckligt det är. bläää! men så blire ibland.

okej, om ni skulle välja mellan dessa 3 killar/män, vad vet jag, vilken skulle ni helst gifta er med? ni får bara välja en, trots att man gärna skulle ta alla. det skulle jag iaf ;D skriv erat svar i kommentatorsfältet så lägger jag upp resultatet om vilken ni bråkar mest om :D
                                              
              
                                                 Jude Law                    Adam Brody           Johnny Depp

Bara jag som tycker att det är lite svårt? har dock redan mitt val klart ;)

What can I do? What is that nonsense. Ridiculous.

äntligen! lovlovlov! ingen stress utan bara kunna slappna av, så fruktansvärt skönt! har fan stressat ihjäl mig nu fram till lovet så det ska bli riktigt skönt med att bara kunna slappna av och släppa allt! inte behöva känna jobbiga känslor på söndag för att man ska till skolan på måndag, för det ska man inte ^^ så underbart att det inte är sant! slippa alla konstiga åsikter i skolan, för tro mig, det finns en del asså! men idag är det fredag vilket betyder idol. Malin och Elin kommer väl hem till mig snart så måste äta ngt innan dess! cravings for food! det blir bara vi 3 eftersom vi blir svikna av dom andra två ;) men vi ska nog klara oss jävligt bra ändå, kulkul :D

imorrn ska jag förmodligen ut och övningsköra för ja, jag har fått mina papper. är så fruktansvärt nervös men det ska nog gå. tror jag. oh herregud, aja, alla tullingebor. jag ger er ett råd, håll er inomhus! annars finns risken att ni ej överlever morgondagen! sen på kvällen ska jag och haaaaaaaaaaaniis ha myskväll, kladdkaka, tecknad/b-film och skitsnack. trevligt, var längesen nu och det känns inge bra :/ men det ska bli trevligt att ses igen imorrn!

på söndag är det dags för ännu en repningsdag med teatern, alltid trevligt! är snart dags för uppspel (onsdag) och nerverna börja  ge sig till känna. men kul ska det bli, man vet iaf att det kommer vara en bra publik på så sätt att dom inte kommer skrika att dom ska våldta oss mitt upp i pjäsen. sen så kanske vi inte får lika mkt skratt och sånt som vi vill ha eftersom det är torra kommunmänniskor, har iaf ställt in mig på det så kanske man blir positivt överraskad! nehe, nu äre dags att laga ngn form av mat, får hoppas det blir ätbart!

Dagens citat: The Godfather /Marlon Brando

Just do it or I'll light my hair on fire and start punching myself in the face!

repningsdag med teatern idag; klassfiende stog på schemat. riktigt bra gick det. har en del nya som ska lära sig men med tanke på att det var deras första rep så gick det riktigt bra. Nu äre bara manusgrejjer och tajming som ska sättas sen så blir skitbra. ska bli kul att spela på falkberg sen igen. tralla runt där, den 8 november, falkberg watch out cause i'm back ;D jättekul att jag måste vara i hallunda klockan 8 på morgonen på mitt höstlov. blää :(

imorrn äre skola igen. dock bara en lektion och sen ska jag och sanna skriva lite i våra loggböcker och sen blire hemgång, får jobba hemma hela dagen. så jefla skönt! då ska jag ta itu med naturkunskapen och verkligen banka in den eftersom jag inte hann plugga nånting idag! så jag har verkligen tid att lära mig den, skitabra! skulle helst vilja slippa matten också men ofta jag skulle skolka liksom.

varför känner du att du behöver ljuga om du inte ens bryr dig om att dölja det bättre?

Dagens citat: Spanglish /Adam Sandler

In a flash I have my new year's resolution - aim higher

igår chillade jag bara hemma med idol, kent och mulan. det var riktigt mysigt! kände inte för att träffa någon till slut ändå. ville bara stänga in mig på rummet, bort från allt. behöver det ibland, när allt bara hopar sig så vill jag vara själv. Lögner, osmidiga människor och allt. Då gömmer man sig under täcket och hoppas att ingen ser.
Gathania åkte ur idol vilket jag tyckte var bra, då slipper man se henne mer. Det enda negativa är att hennes pojkvän försvinner ur rutan, rackarns vad het den mannen är. Mer av honom säger jag ;D Annars vare väl bara christoffer, amanda och daniel som var bra igår, och dom var väl inte heller direkt 100%. Men jag håller fortfarande på daniel :)

Imorse höll jag nästan på att missa kents intervju i nyhetsmorgon. Visste att dom skulle vara med en dag men hade glömt bort vilken så 10 över kollade jag och då skulle intervjun vara kvart över. Sicken tur! Idag har jag pluggat naturkunskap, psykologi och manus till Klassfiende. Har repningsdag imorrn 13-18 så kände att jag behövde friska upp manuset i minnet litegranna. Det ska bli jättekul att spela upp den på falkberg sen. Tillbaka på aulan-scenen, oh the flashbacks. Wonderful. Snart äre höstlov också! Har bara naturkunskapsprovet och psykologiprovet kvar, sen är slut och en vecka lov! ska bli så JÄVLA skönt. Bara få slappa i en hel vecka och slippa tänka på stress och liknande. Riktigt skönt! Ikväll blire Alfie med Malin, hon och Jude Law blir ett fint sällskap såhär på lördagskvällen ;D

Dagens citat: Alfie /Jude Law

It's all just... cornflakes.

igår var en vääääldigt bra dag. På dagen var vi i klassen på teaterföreställningen av FANS, boken av Fredrik Strage. Boken är skitbra och teatern var också väldigt bra. dom som tyckte att den var långtråkig mot slutet kanske inte är intelligenta nog för att inse när dom får ngt bra framstucket under näsan.
men efter det kom den verkliga lyckan. Jag och min käre vän Daniel var på Kents signering av Tillbaka till samtiden på Åhléns. Och det var .... uuuuuuuuuuuunderbart! jag var inte speciellt nervös först, roade mig snarare med att driva med alla som skrek "Oh my God shit där ääääääärom!" i höga fjortisröster. Men sen när det bara var typ 3 st framför mig så började jag skaka lite smått och blev jättenervös. Men jag hade bestämt mig att jag skulle be om kram och det gjorde jag också. Trodde aldrig att jag skulle våga eftersom jag brukar bli helt choked vid sånna tillfällen (drar mig till minnes Glenn Hysén). Men jag tog språnget och vågade och det är något jag ´kommer vara tacksam över i hela mitt liv. Herr Berg var mkt mindre än jag trodde att han skulle vara, fett mini. Men sen är ju Martin (som han satt bredvid) helt gigantiskt så det kanske hade ngt med det att göra också. Men han är ändå mini! Efteråt så skakade jag så mkt att Daniel var tvungen att hjälpa mig att sätta tillbaka det signade konvolutet i fodralet, jag klarade inte av det. Och jag skakade i typ en kvart innan det började avta, helt sjukt asså. Sedan spenderade jag min tid över att reta Daniel med att jag hade kramat dom och inte han. Han blev smått sur på mig. You have to live with the regret my friend! Shiet, jag kommer leva på det här ögonblicket i hela mitt liv. Jag har hittat mitt eget happy place som jag kan gå till om jag behöver bli glad. UNDERBART!
Inte ens det faktum att Sverige spelade så jävla dåligt i matchen igår mot Nordirland kunde dra ner mig. Det gick inte, det går inte . Jag är alldelles för glad för det!!!

Dagens citat: Click /Christopher Walken

Are you having a holly, jolly Christmas?

äre bara jag som längtar FRUKTANSVÄRT mkt till julen nu, och känner att den är riktigt nära? fick IKEA-katalog idag "oktoberfavoriter", och dom hade med julpynt i den. Det är äkta kärlek! jag har alltid tyckt om julen, det har liksom gått i släkten. speciellt bland tjejerna. Varken pappa eller bror är speciellt mkt för julen, martin är snarare en grinch. Men mamma älskade julen, började typ planera i september och det har hon fört vidare på mig. Jag älskar ALLT som har med julen att göra: klappar, mat, julgran!, pyntet. Hela atmosfären med jul är så jävla underbar och den går liksom inte att hitta någon annanstans! den kommer bara en gång om året och det är på julen. Bara så att alla vet så sträcker sig julen 23-31 december. Sen är julen slut. Tänkte bara klargöra det för alla!

Jag förstår verkligen inte vad det är för fel på ungdomar asså. Vad äre som får några 16-åringar, visserligen nynazister men ändå, att bryta sig in hos en 55-årig handikappad man, slå ner honom sen åka hem och käka mat, åka tillbaka och slå lite till. Sen åka hem och sova, åka tillbaka på morgonen och slå ihjäl samma man med en mikrovågsugn. Hur FAN funkar man då? dom som slog ihjäl sin kompis åkte inte dit för mord och visst, det var ju inte överlagt. men det här .. åker dom inte in för mord då har jag tappat ALL tror på svenskt rättssystem elr vad fan det heter. Sånt här får fan inte förekomma, det är så jävla ofattbart att det inte finns en åsikt att säga och få fram. Det finns bara en åsikt och det är att det här är så JÄVLA FEL att det inte finns. Det går inte, jag blir ledsen.

Dagens citat: Grinchen /Jim Carrey

Oh God - Say 'yes' you skinny moron!

oj, nu vare längesen man skrev igen. men jag skyller faktiskt på skolan! ska köra en snabbgenomgång över tiden som varit:
i fredags var jag på idol med tjejerna. det var mycket trevligt. Daniel var LÄTT grymmast, shit va killen kan sjunga asså, oh my gosh! fast skönaste var fan jury-daniel som satt och sjöng med och digga som fan i en låt som dom körde i pausen. helt underbart, jeflar va jag och johanna var roade av det. riktigt humor ;D dessutom, alla som har sett idol-knut live räcker upp en hand *räcka upp handen*! han hade fett söta ungen dock! ojoj!
i lördags pluggade jag som ett litet as och var med malin på kvällen, vi åt kladdkaka, kollade på svensson svensson och sen senare på kvällen tjenare kungen. det är en mkt fin film med en mkt söt ung man ^^ ojoj! lite dreggel och dirty talk på han blev det ;) letade kalender också eftersom min är borta, jag känner mig så jävla handikappad utan den! :(
igår pluggade jag ännu mer samhällskunskap, men inte så mkt egentligen ^^ haha det var väl därför det gick som det gick på det provet ;P men det är mysigt ändå! på kvällen gick jag hem till familjen kjellström för att umgås lite med johanna. Vi kollade på alla freaks i skolkatalogen! Sen satt jag med och socialiserade när dom åt, viktor skämtade på som aldrig förr, han kommer väl leva på det i hela sitt liv .. hahaha, tyvärr är det inte skämt som går att återberätta, dom blir liksom inte riktigt lika roliga då!

så kan vi gå tillbaka till idag. fick tillbaka matteprovet, det gick faktiskt ganska så bra! var faktsikt näst bäst i klassen, fick inte MVG men iaf :D blev jag ganska stolt över! det får väl väga upp för hur dåligt det gick på samhällskunskapen, visste inte om jag skulle börja gråta eller skratta när jag var klar. jag valde att skratta, det blir mindre pinsamt då ;) men nu ska jag kika på boston tea party, kommer tillbaka på onsdag förmodligen med en uppdatering .. då är all ÜBERSTRESS slut!

Dagens citat: Love Actually /Carla Vasconcelos


Sleep soundly young Rose

det är sjukt hur snabbt det kan gå. 3 år äldre än mig och redan borta. Två lumparkompisar till Martin omkom i en bilolycka i lördagsnatt. Dom vara bara 3 år äldre än mig och dom finns inte längre. Det får inte gå så snabbt. In memory of Henrik and John. I feel for you brother<3

den största har slutat. Alex Schulman har slutat blogga. Det är sjukt att det ska behöva gå så långt med nätmobbing och sånna grejjer. Och vi tycker att det är jättekul. Vi vill bara ha mer och mer men samtidigt så säger vi att allt sånt är fel. Vi borde förakta oss själva, må illa av oss själva. Det är inte roligt men samtidigt vill vi bara ha mer och mer. Man ska inte be någon att vara elak mot någon annan, då har det gått för långt.

pappa pratar om att vi ska åka till London någon gång snart, han blev så inspirerad och sugen när jag berättade att Sanna var där. Jag bangar INTE! har varit där en gång men åker LÄTT dit en gång till. Det är så jävla mysigt i London, såhär hemtrevligt. En av favvostäderna :)

Dagens citat: Titanic/Victor Garber