Home

jag är hemma igen, men är jet-lagad och håller på att somna så jag orkar inte skriva om allt. Det får ni allt vänta tills imorrn att läsa. Så det så. Nu ska jag titta på EM-finalen!

California, here we cooooome

Håkan var underbar som vanligt. Finns nog ingen låt som får mig att gråta som "Det är så jag säger det". Jag kan gråta till många låtar, men det är speciellt gråt till den låten. Ingen annan låt kan få så mycket känslor ur mig på en och samma gång. Det är fint. Jag fick den bästa starten jag kunde få på det här sommarlovet tror jag. Helt underbart. Jag älskar Håkan .. det här kommer bli hans år i mitt musikår .. elr vad man nu ska kalla det. Det är en sak som är säkert!
Annars hade han en fin låtlista .. saknade väl några låtar, men det gör man alltid när de bara får hålla på en timme. Fast jag måste säga, att det här nog var första gången (av alla fyra gånger som jag sett honom) som Hurricane avslutade hela Hurricane Gilbert på gitarr istället för att ligga ner och gråta. Det var nära att gråten tog över, men han klarade det så fint så. Det var en fin spelning, en sån som bara Hellström kan göra. Däremot blev jag stämplad av en jävla klack. Hur dum i huvet får man vara om man går på spelning, speciellt en där det är mycket ös i publiken, och har klackskor på sig?! Jävla dumfitta! Mina stackars fötter kommer vara blå imorrn.

Imorrn åker jag alltså till Kalifornien. Äntligen är det dags för mig att göra en av min drömresor. Herregud. Jag kan fortfarande inte fatta att jag ska åka. Åker med 9,27-tåget från tullinge så jag borde egentligen ligga i sängen nu. Men ska packa ner det allra sista och sen ska jag krypa ner i sängen och sova. Blir väl till att pallra sig upp vid 8, lite tidigare kanske så jag hinner duscha och allt sånt. Sen bär det av. Oh gud vad nervös jag blev nu. Jag tycker inte riktigt om att flyga, men jag hoppas att man får en egen tv laddad med serier, film och spel som vi fick när vi flög till New York .. jag gillade det skarpt!

Nej hörrni, nu blir det ingen uppdatering på två veckor. Försök att inte sakna mig för mycket bara, jag vet att det blir svårt men ni får göra ert bästa! Puss på er alla, vi ses om två veckor!!!<3

There's no such thing as bad publicity

Fatta, i övermorgon drar jag, and never to return ;D. Haha, nej skojjade bara, så lät blir ni allt inte av med mig! Mohaha. Tog en snabbvisit till Huddinge för att handla lite sista minuten-saker. Ändå glömmer jag bort att köpa leggins som var en av de stora grejjerna. Så fick skicka iväg ett sms till bror som tog på sig uppgiften att fixa det åt mig. Ibland kan han va riktigt snäll ^^. Så nu känns det ganska bra, känns som jag har allt som jag ska ha. Förutom pilotsolisar, men kan se om de har några fina på flygplatsen, eller så köper jag ett par fräsiga i usa. Herregud vad mycket shopping jag har planerat, men så blire ibland när dollarn är låg och man vill ha något som alla inte har ;D.

Känns bra att jag fått så mycket gjort för då behöver jag inte vara stressad imorrn. Ska på Håkan med Malin ju! Får se om vi träffas ikväll eller om vi pratas på telefon, vi har inte planerat någonting. Så det måste göras. Ser fram emot imorrn eftersom jag missar honom på skansen. Bryr mig inte om vi står längst fram elr inte, vill bara se honom så jag kan bli glad innan vi åker! Kan ta bort lite av pirret!
Vi ska åka komunalt till arlanda, vilket innebär tåg till centralen och sen flygbuss. Jag gillar inte det. Kommer ha så jävla mycket packning, det är iaf bra att det är lördag vilket betyder att det inte blir så mkt folk på tåget på morgonen. Det blir bra, synd bara att mitt busskort går ut imorrn och inte på lördag. Rackarns där, det blir bara för pappa att betala, mohaha!
Dagens citat; Sex and the city / Kim Cattrall

Don't let me go

Jag saknar allt som hade med det att göra.

You may not have faith in fate but, my man, fate has faith in you

Varje sommar får jag några låtar som blir "sommarens låtar". Förstår ni vad jag menar? De låter man lyssnar på tills man tror man ska spy och sen inte lyssnar på på resten av hösten? Sommaren 06' var det Fox av Millencollin, MakeDamnSure av Taking Back Sunday, You're so last summer av Taking Back sunday och Crooked teeth av Death Cab for Cutie. Sommaren 07' var det Little Dysfunk you av The Ark, Thnks Fr The Mmrs av Fall out Boy, Worrying Kind av The Ark. Undrar vad det blir för låtar i sommar. Jag känner att en stark kandidat är Stronger av Kanye West. Sen kan det bli en och annan Håkan-låt. Jag får se, sommaren har bara börjat men jag anar att det kommer vara avgjort efter USA-resan då jag kommer lyssna på sjuuukt mycket musik.

Ikväll är jag ensam hemma, pappa ska på någon jobbmiddag och Martin träffar kompisar innan USA. Så jag blir själv ikväll. Ska bara chilla ikväll faktiskt. Har varit så dåligt väder idag så att jag blir deprimerad. Men jag gillar att det är dåligt väder nu när vi ska åka, så kan solen kika fram igen när vi kommer hem igen! Haha! I alla fall, kryper upp i soffan under täcket med en hallonsmoothie, choklad och kollar på en film. Hunden kan få vara med på ett hörn också, hon kommer väl lockas av chokladen kan jag gissa. Men inte ska hon få något, mohahahaha!
Har tagit fram kläder som jag ska ha med mig till USA nu. Det blev en del, får se om jag får ta med mig allt. Ska ta en tripp till Huddinge imorrn och inhandla det sista, jag vill ha med mig ett par pilotbrillor som jag inte behöver vara så rädd om! Sen måste jag köpa låga strumpor också, men sen tror jag att jag har allt som jag behöver! Kommer shoppa som en tok därborta eftersom dollarn är så låg så behöver ju lite extra space i resväskan. Och det jag glömmer kan jag ju köpa där!

Nu ska jag diska undan efter middan och sen välja ut en film att kika på, måste ju hinna se klart innan sex and the city börjar! Det är det jag gillar med sommarlov, man kan kolla på alla program som går försent annars!

Dagens citat: Senseless /Matthew Lillard

Inget mer



Senaste nytt är att det inte blir något mer EM-spel för Chippen. Jag gillar inte det. Jag gillar det inte alls. Han är grym och vi behöver honom. Jag gillar VERKLIGEN inte det här.

Ibracadabra

Han kom, han såg, han segrade. Han har inte gjort mål i landslaget sedan kvalet mot Island 2005 men nu slog han till. Och som han gjorde det. Ett magiskt mål, så fruktansvärt snyggt. Han visade igår att han är den bästa vi har, en av de stora stjärnorna och det där målet kommer vara ett av EM:s snyggaste när turneringen är över. Herregud. Jag visste att han skulle göra det, jag visste att han hade det i sig. Nu visade han varenda journalist, varenda äcklig svensk som tvivalt att han kan .. att han är magisk. Det finns ingen som kan tvivla på hans storhet längre, ingen kan säga: Varför är alla så besatta av Zlatan, han är överskattad!. Det går inte att säga längre, och det visade han oss igår.

Var som sagt inne i Kungsan och kollade på matchen. Vi åkte in redan vid halv tolv för att få så bra platser som möjligt och allt sånt där. Kan meddela att vi var först på plats, vi och en massa arbetare. Men det var fint väder så det gjorde inte så mycket att sitta där. Vi fick riiiktigt bra platser. Tills det började komma mer folk. Fy fan va trångt det blev, har nog aldrig haft så ont i rumpan i hela mitt liv. Saken blev inte bättre av att jag hade världens tjockis bredvid mig. Seriöst, tjejen hade den största rumpan jag någonsin sett. Varje gång hon satte sig ner satte hon sig PÅ mig. Jag trodde jag skulle döda henne, det hjälpte inte heller att hon inte hade en aning om vad hon pratade om under matchen. Så fort grekerna fick bollen under matchen, till exempel om deras målvakt hade gjort en utspark och de faktiskt tog emot den, som de ska göra så skrek hon med sin pipiga äckliga röst: VAD GÖÖÖR NI?! PÅÅÅÅ! Liksom va? Sen när Ljungberg fick bollen så skrek hon: LJUNGBERG MOT MÅL, LJUNGBERG FRAMÅT!!! Nehe? Jag som missade det totalt på den där 70 kvadratmeter stora skärmen. Herregud. Men trots det så var det fint spel från Sveriges sida och jag tyckte vi hade ett bra spel, allihop. Chippen gick ut skadad och EM kan vara över för hans del, jag gillar inte det alls. Han får inte bli skadad nu, riktigt onödigt. Ska tydligen vara en bristning i låret, men de vet inte hur allvarligt det är än. Han får fan inte försvinna nu, för han var på hugget igår. I och för sig, det var väl egentligen ingen som inte var på hugget. Till och med Daniel Andersson skötte sig, trots att han såg livrädd ut hälften av tiden.
Det som gjorde mest ont under matchen var när greken sparkade Zlatan mellan benen. FY FAN, det gjorde ont till och med på mig. Och det var ingen liten träff han fick till heller, jävlar, det gjorde ont asså. Tror inte att det var någon, kille som tjej, som inte fick fantomsmärtor, haha! Det blir inget fotbollslag för pappa Zlatan efter den där sparken ;D. Efter Zlatans mål hade jag inte mycket röst kvar. Det var ren och skär lycka och jag skrek tills rösten sprack. Men att få se hans lycka efter det målet, det gjorde min dag. Det gjorde min sommar.

Det sorgliga är att jag inte får se mer av Zlatan och de andra i EM, om de inte lyckas ta sig till final vilket jag tvivlar på. Men på något sätt så gör det inte så mycket. För den här matchen, och det där målet kommer jag kunna leva på hela sommaren.


Fan helvetes piss .. ååh!

Läste precis att Håkan ska vara med i premiärprogrammet av Allsång på Skansen .. den 24 juni. Är jag hemma då? Nej, jag kommer hem den 29 juni. FAAAAAAAAAAAAAAN! Visst, på fredag spelar han på grönan men jag kanske inte ens kan åka dit. Jag hoppas det men är ännu inte helt bombissäkert efter idag. Kan vara så att jag måste fixa massa grejjer med USA-resan att jag inte hinner. Jävla fittasärhuve! Varför?! Varför kunde han inte fått vara med i andra programmet för? Den 1 juli hade varit ett jättebra datum ju! Fy FAN vad irriterad jag blir nu. Jag vill bara slå någon jäävligt hårt, kanske artistbokaren på svt? Kan låta som en bra idé att slå den där jävla kärringen. ÅH! Blev skitsur nu, och jag som var så taggad inför imorrn. Förstörde verkligen min natt det här. Jag som höll tummarna så jag trodde de skulle bli blå för att han skulle spela när jag var hemma. Det här suger, varför kunde vi inte ha åkt en vecka tidigare?! Då hade jag fått sitta där utanför, fem på morgonen och vänta. Som jag ville. Det blir aldrig som jag vill nu för tiden!

Du anar inte..

- hur irriterad jag blir

Hoist the colors

Yo, ho, haul together,
hoist the colors high.
Heave ho,
thieves and beggars,
never shall we die.

The king and his men
stole the queen from her bed
and bound her in her Bones.
The seas be ours
and by the powers
where we will we'll roam.

Yo, ho, haul together,
hoist the colors high.
Heave ho, thieves and beggars,
never shall we die.

Some men have died
and some are alive
and others sail on the sea
- with the keys to the cage...
and the Devil to pay
we lay to Fiddler's Green!

The bell has been raised
from it's watery grave...
Do you hear it's sepulchral tone?
We are a call to all,
pay head the squall
and turn your sail toward home!

Yo, ho, haul together,
hoist the colors high.
Heave ho, thieves and beggars,
never shall we die.

Happy Birthday

None

Lägger upp Sannas favoritbild ;D. I alla fall, killen fyller 45 år idag. 45 år, det är helt sjukt när han inte ser ut att vara en dag över 30 liksom. Herrejesus. Aja, grattis på födelsedagen i alla fall ;D!

Tell me I'm the only one

Jag och Johanna tog moppen upp till Lida nu på kvällen, så mysigt så. Vi tänkte bada men sen kom det massa folk. Jag trodde att grabbarna var typ runt 13 år kanske. Visade sig att den ena gick i Johannas klass i falkberg. Aouch. I alla fall, så sjukt omogna människor. Typ skrek massa saker om att vi var lebbar och grejjer, och fattar inte vad dom fick det ifrån. Vi satt på en filt och pratade liksom. Men jag fattar att dom tror att alla tjejer dom ser är lebbar, för det är fan ingen som tittar på dom. Så jävla äckliga. Aja, pallar inte lägga ner energi på sånt där .. men för allas vetskap så är jag straight och ganska så rejält, fast det är kanske ingen som tvivlat på det efter mina hyllningar till Johnny Depps utseende ;).

Finns en risk för regn på tisdag, jag gillar inte detta. Ska ju in till Kungsträgården med massa tjejer och kolla på matchen mellan Sverige och Grekland. Ska bli trevligt, men jag hoppas verkligen inte att det regnar. Kul att sitta där då liksom. Vi ska åka in vid lunch så vi får bra platser, göra det till en heldag liksom. Asmys! Bara det inte regnar. Det ska däremot blir sämre väder nu .. jag gillar att det blir sämre väder nu när vi åker, för då kan jag vara brunare än någon i alla fall! Annars äre väl typ albinos som jag slår. Men alltid något liksom, haha!

Håller på och övertala Daniel att komma över med sitt Death Cab-album imorrn, det nya alltså. Han säger att det är bra så jag vill lyssna in mig på det. Sanna kommer ju imorrn så vi kommer vara hemma hela dagen, kolla på film. Det är ju en speciell dag som firas, haha :D. Det kommer bli trevligt, med kladdkaka, choklad och läsk! Riktigt fläska till oss, men vafan .. ibland får man faktistk! Haha!

Life is not a movie. Good guys lose, everybody lies, and love... does not conquer all.

Herregud vilken värme! Helt jävla otroligt. Legat ute i solen idag, svettats som en gris, men fått lite bränna ändå. Så man in kommer till USA och skrämmer slag på alla för att man är så vit så dom tror att man är någon form av spöke eller så. Haha, kommer fram bah: Excuse me, but are you brittish?! HAHAHA. Ne, dom kan inte hjälpa att dom inte har något pigment. Ska inte vara elak, dom har iaf språket på sin sida. Herregud, jag älskar brittisk engelska. Det kan vara ett av världens finaste språk, helt klart. Ojoj.

Igår var Malin här, vi kollade på matchen mellan Portugal och Turkiet. Det var fin fotboll. Turkiet var mycket bättre än vad jag trodde att dom skulle vara. Dom stog emot starkt och hade en del farliga chanser. Men Portugal, ja vad ska man säga, dom kan spela fotboll helt enkelt. Christianos frispark, jävlar vilken kraft det var i den. Shiet vilket skott. Men kommentatorerna, herregud. Gillade deras uttal på Pepe .. Peppe. Det var fan inte Peppe Eng som sprang runt på planen. Jisses. Sen när han hade gjort mål så pratade dom lite om honom och så visades han i bild, då utbrister ena kommentatorn glatt; Titta, där är han! Nehe, menar du verkligen det? Jag missade totalt att det var han! Dumhuve...
I alla fall,det var en bra match .. kul att titta på!
För att fortsätta på ämnet fotboll. Jag får ryck på media just nu och deras evinnerliga utlägg om Zlatans utspel. De har fått det att låta som om att Zlatan sa till Lagerbäck att Fredrik Stoor och Sebastian Larsson skulle spela i startelvan, att han typ tog ut den själv. Vad i?! Han sa att han hoppades att dom skulle få spela för att dom var riktigt duktiga. HOPPADES. Inte någonstans nämns någon startelva i uttalandet. Lagerbäck samlar till krismöte, vilket är ganska oproffesionellt gjort då han borde veta att det bara skulle göra saken värre. Zlatan gav två nykomlingar världens komplimang, det var allt. Han pushar dom lite och det är ju bara rätt, landslaget måste föryngras snart och då är det ju bra om man dom faktiskt får spela. Han sa att de var duktiga och att han hoppades att de skulle få spela, vad är grejjen? Ne, ingen åsikt om en startelva nämns överhuvudtaget och det är det som allt rabalder handlar om. Att spelare inte ska uttala någon åsikt om startelvan och det har han heller inte gjort. Pressen fattar aldrig Zlatan, och det är bara sorgligt att de ska försöka svartmåla någon såhär innan EM. Var bara glada över att någon lyfter fram dom nya spelarna, var bara glada att han är med fast han varit skadad, var bara glada att han faktiskt pratar med er överhuvudtaget.

Ikväll blir det bad på Lida med Johanna, riktigt skönt efter den här dagen! Var väääldigt längesen jag var uppe på Lida, förutom med skolan. Dom ska tydligen bygga en minigolfbana där, känns som kommer spela någongång. Haha!

Dagens citat; Swimming with sharks /Kevin Spacey

7 days, as in a week

Gårdagskvällen spenderades med Ted och Daniel. Vi var ute och gick och sen gick vi hem till Daniel och satt ute på verandan med hans mamma och professorn, tills det blev kallt så då gick vi upp till hans rum och lyssnade på musik och chillade. Jag var så jävla övertrött att jag skrattade så jag trodde jag skulle dö åt saker som inte alls var speciellt kul. Liksom, ted låg på golvet och skulle resa sig upp som en mumie typ och misslyckades grovt. Jag kunde inte sluta skratta. Vilket i och för sig var en skön känsla haha. Kom väl hem vid typ 1 och då hoppade jag rätt ner i sängen och somnade som en stock! Vaknade vid typ kvart över 10, så jag gick sömnigt ner och kollade på Scrubs. Jag gillar Scrubs, det är tillräckligt hjärndött för att man bara ska kunna titta utan att vara helt med liksom. Jag gillar sånt.

Jag och pappa har märkt ut alla platser vi ska till nu på kartan, så att vi vet vart vi ska köra nånstans. Kan vara ganska bra om man säger så ;P. Det är inte så långa turer per dag vilket är ganska chill, första stoppet från San Fransisco ligger typ 3 timmar därifrån så då kan man stanna lite extra tid i stan, det kommer gillas när vi är i LA ^^. Det är nu bara en vecka kvar! Jag är helt hypad. Jag har ingen aning om vad som kommer hända elr vad jag ska göra, jag borde packa och typ inhandla saker jag kan behöva. Men ändå är jag som handlingsförlamad, tiden går alldeles för snabbt! Jag måste i alla fall satsa på att kolla igenom garderoben och se efter om jag kan knåpa ihop någon form av packningslista. Det får nog bli nästa steg. Och när tror ni det blir av? Dagen innan vi åker, jag sitter utanför grönan och skriver på min packningslista. Den vore så klockren, haha.

Jag har sjukt tråkigt just nu, men ska träffa Malin ikväll tror jag. Så det håller nog inte i sig så länge till. Får vi allt hoppas, jag är helt rastlös. Uscha, jag vill göra något nu. I brist på annat får jag väl städa mitt rum, vilket i och för sig verkligen behövs. Det var väääldigt längesen det såg ut såhär. Jisses, jag måste lära mig att städa bättre...

Can a heart still break after it's stopped beating?

Idag har jag iiiingenting planerat, vet inte om det är skönt elr inte. Haha. Ska bara chilla ute i solen med ett glas iskall cola. Inget fel med det hörrni ;). Ska snart åka och handla med pappa, fast det blir nog inte till att handla så mycket mat eftersom vi faktiskt åker om 8 dagar :D AAAH! Fatta, det är typ bara en vecka kvar. Det är helt sjukt och jag är så jäävla taggad. Los Angeles och Newport är jag mest pepp inför, fatta att jag ska åka till Hollywood! AH! Jag har nog inte riktigt fattat det än, herregud...jag ska verkligen dit.

Igår satt jag, Issa och Malin nere vid tullingesjön. Det var jättemysigt, ångrade att jag inte tog med kameran för det hade blivit riktigt fina bilder! Solnedgången över vattnet .. mm, jag ångrar det. Vi pratade om vårat vanliga ämne, alltid lika undehållande. Haha, jag fick utseendet ;D. I alla fall, vi satt där och mumsade på kladdkaka och sen gick vi hem till mig och kollade på Jalla Jalla. Har nog aldrig varit så trött i hela mitt liv, shiet var helt slut. Men så blire nu när skolåret är över. Härligt som fan! Fast det har nog fortfarande inte gått in att jag har sommarlov än, säger som Kira, är fortfarande helt hypad och undrar om det är en inlämning jag missat att göra.

Viktor åker till Miami imorrn, det aset! Jag vill också vara i Miami i fem veckor. Men får nöja mig med Kalifornien i två veckor istället, känns ändå helt okej ;). I alla fall, han och Freddie får ha en mycket fin resa, hoppas ni kommer upp till New York .. det är riktigt nice!

Dagens citat: Corpse Bride /Richard E. Grant

We've got more bounce in California

Aaah, det är sommarlov. Härligt som fan! På ett sätt känns det konstigt, ska jag inte till skolan på måndag? Andra nice saker är att jag drar iväg mot US and A om endast 9 dagar, fotbolls-EM börjar om 2 dagar, Sverige spelar sin första EM-match om 5 dagar, Hellström om 8 dagar, den speciella dagen om 4 dagar. Det kommer bli en fin vecka innan jag drar. Shiet, när fan ska jag ha tid att packa? Fredagen går ju bort för då äre Hellström, sen ska jag ha avslutning med teatern någon dag där också, tisdag går bort och måndag med. Hums, något säger mig att jag kommer vara bokad med packning och tvättning på onsdag. Men det är fint det med. Börjar få lite panik över det hela, men det ska säkert gå bra det med ska ni allt få se ;).

Igår bjöd Martin på middag på kungshallarna och sen bio. Det var mycket trevligt. Jag åt kyckling, för alla som är intresserade haha. Jag drog med mig min käre bror på Made of Honor, Patrick Dempseys nya film. Stackarn var helt bedrövad innan men så blire ibland, haha! Den var iaf mysig, lite smårolig sådär. En riktig romantisk komedi om man säger så. Den skulle kunna få en trea, varav den vinner en poäng på hans utseende .. jaa, det kan faktiskt höja en film haha. Även om en film är dålig så har man något fint att titta på iaf ;P.

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Det pratades om att gå till örnberget eller sjön och fika. Får se hure blir med den saken, men det skulle kunna vara trevligt. Imorrn blir det nog bara en allmänt chill dag. Fan, pappa är ju hemma. Jag hatar röda dagar när jag har sommarlov, vad är vitsen med att han ska vara hemma och störa min dag?!

Alla ska veta var Zlatan bor

Dokumentären igår var jättefin och bra. Är nog ännu mer kär i killen än vad jag var innan, lustigt, trodde inte att det var möjligt faktiskt! Va så fint med han och Maximillian, klockrent namn .. Maximillian Ibrahimovic. Haha. Men iaf, han var sjukt söt. Kollade på när Robin Paulsson driver med honom i sitt program. Det är så jääävla kul, skrattar så jag dör :D Men jag älskar Zlatan, även om han inte gör mål i landslaget .. Han är min hjälte :)

Idag stog prov och treornas student på schemat! Provet gick väl .. hm, jaa jag pallar inte bry mig alls. Min hjärna hade redan stängt av. Men nu är allt över, ingenting kvar i skolan. Så jävla skönt och underbart och allt bra som går att sägas :D. Klockan var typ 11 så vi bestämde oss för att gå och käka på pizzerian, det var jag, Malin, Peter och Kira som traskade dit. Min mat smakade kofta. Men det var gott ändå. Efter det gick vi förbi Falkberg för att kolla när musikalen skulle vara, asså kvällsföreställning. När vi kommer till aulan står Åke i dörren och säger "jaa men det är föreställning nu, kom in och titta!!" Han kastade i princip in oss, det var kul. Det var en fin musikal, inget mot ROCK dårå ;) Tyckte det var fint att dom hade fått in lite ROCK i manuset, jag och Malin skrattade länge åt det. Men ingen musikal kommer upp i ROCKs klass, så äre bara! När det var slut var klockan 10 över 13 så vi gick upp till skolan och väntade på att treorna skulle springa ut. Johanna och hennes familj anlände även dom såklart. Sen sprang dom ut. Dom som sprang först var så jävla mesiga, dom har ändå vunit hela tävlingen och ändå springer dom inte. Dom GICK ut, hur fan kan man GÅ ut?!! När vi vinner nästa år, för det ska vi fan i mig göra, så ska det kutas! Folk ska inte ens kunna se oss när vi svischar förbi! :D. Jag hittade både Marina och Viktor efteråt iaf, Marina var så fiiin i sin klänning :D Haha klockrenast var när Viktor skulle posa på bilderna, han var så jäävla dragen. Johanna sa: Viktor försök se lite nykter ut! Jag kan meddela att det inte gick speciellt bra ;D. Men dom har kul och nu vill fan jag med ta studenten. Men det är ett helt år kvar, shiet vad sugen jag blev asså! Helt sjukt! ÅÅÅH! Men tvåan gick skitsnabbt så får hoppas på att trean går lika snabbt, eller .. vill man det? Jag vill ta studenten men inte sluta gymnasiet på ett sätt för då måste jag ta reda på vad jag vill göra med mitt liv och jag har ingen aning! Aja .. det får bli som det blir.

Ikväll ska jag väl inte göra någonting egentligen, kanske drar ut på en springtur. Annars ska jag bara chilla för att jag inte har något skolarbete att göra. Haha får fira det lite ;D. Imorrn blire Falkberg igen på kvällen, måste hålla Issa sällskap och får väl dra med mig Ted och Daniel också, så det blir fint. På onsdag är balen också, får se om jag pallar dra mig dit elr inte!

Dagens citat; Zlatan Ibrahimovic /Cirkus Zlatan

Cirkus Zlatan

Ja, matchen gick väl som den gick. Jag förstår inte varför Lagerbäck bytte ut Isaksson mot Shaaban när Isaksson var riktigt bra och dessutom behöver matchträning. Självklart blev det mål på han. Usch. Menmen, det som räknas är EM som Zlatan så fint uttryckte det. Han var riiiiktigt bra i första halvlek, typ en centimeter fel med foten från att göra mål. Han fick spela 60 minuter, men det var bra så att han inte kör slut sig och sitt knä precis innan EM börjar. Linderoth däremot, det var inget bra från hans sida idag. Inte den Linderoth vi är vana vid att se, får se hure blir med den saken. Men Zlatan är på, och med han och Henke på topp kan det gå riktigt bra i EM. Vi slutar väl på samma plats som vanligt, men det kan bli fint spel på vägen dit :).

Ikväll sitter jag bänkad framför trean klockan 20, en exklusiv intervju med Zlatan. En hel timme med bara Zlatan, självklart kommer jag sitta som klistrad. Det enda negativa är väl att det är Reneé Nyberg som ska intervjua, men det är sånt man får leva med. För Zlatan står jag ut med allt. För jag klarar inte av henne, något av det mest irriterande som svensk TV har producerat. Men får jag se Zlatans leende och höra sköna kommentarer, som han säger hela tiden iof, så blir allting bra ^^.

None

Det var Gud som sa!

Oj, nu har det varit lite torka här så nu kommer det väl komma ett sånt därnt långt och onödigt inlägg igen.

I torsdags åkte jag och typ 14 andra ur klassen ut till Bellas landställe ute på Bullandö för att sova över till fredag som var Klassens dag. Dom som inte skulle sova över skulle komma ut på fredagen. Bussen skulle gå 15.31 från slussen så jag, Malin och Sanna bestämde oss för att ta tåget som gick 14.42 från tullinge, det var gott med tid tyckte vi. Fan heller. När vi kommer till Årstaberg bestämmer sig tåget för att få ett tekniskt fel och när klockan blir 15.15 börjar vi få rejäl panik. Men då kommer det ett annat tåg så vi rusar över. Precis när vi kom på det andra tåget åkte vårat tåg iväg igen. Jättekul, verkligen. Vi gick av på södra och kutade till medis och tog tunnelbanan till slussen. Klockan var typ 15.29 när vi kom fram, vi sprang som djur och hann precis med bussen. Har fan inte svettats så mycket i mitt liv. Det var riktigt kämpigt.
Vi fick iaf en väldigt trevlig dag på torsdagen. Med fotboll, bad (jääävlar va kallt det var, men jag har tagit mitt första dopp, i havet till och med :D), brännboll och snack. Herregud vad vi pratade, väldigt mysigt. Vi började natten ute på studsmattan invirade i filtar och täcken. Tills vi blev oroliga för att den skulle braka så vi gick in i "vår" stuga upp på loftet där jag, malin, sanna, kira och madde skulle sova. Vi avslutade kvällen runt 4 men det hade blivit så jävla varmt däruppe att man inte kunde andas, än mindre sova. Men det var askul. Vi grillade marshmallows på kvällen, Schiller blev utnämnd till mästare och han tog sin titel verkligen på allvar när han instruerade Mike hur man skulle få den perfekta gyllenbruna färgen och alldeles rätt krispighet. Haha. Iaf, vi hade väldigt trevligt .. mycket trevligare än vad jag trodde man skulle kunna ha med våran klass!

Igår satt jag ute hela dagen och pluggade. Man kan ju lika gärna bättra på brännan medans man gör något så tråkigt som att plugga. Sen åkte jag, Malin och Viktor (Lindell, känner så många viktor att det blir jobbigt nu!) in till SkrattStock, skrattfestivalen. Det var skitkul. Roligast var som väntat Björn Gustafsson. Herregud, jag skrattade så jag fick ont i magen. Brun Slush! Inte fan kommer någon vilja äta det igen ;). Och Abraham och Gud, dom har en väldigt speciell relation med Koriander i maten och målgester! HAHAHA! Jag vet, det låter jättekonstigt och inte alls speciellt kul men jag lovar det var skitkul. Spelade inte typ 10 minuter av det på kameran om någon vill ha så är det bara att säga till!
Vi gav det hela 5 av 5 toasts. Nästa år ska vi åka in skittidigt och sitta där hela dagen med filtar, picknick och grejjer. Fett mysigt! Så bra att vi planerar det nu när det är ett år kvar till nästa, haha!

Idag pluggar jag på till Sociologiprovet imorrn. Så jävla tråkigt men det måste göras. Bajs. Fast har legat ute i solen också. Så fint när jag blir helt rödflammig. Jag blir liksom inte brun, jag blir rosa, going on rödflammig. I alla fall i den svenska solen. Jättefint, verkligen. Känner mig som en gris. Men det gör jag väl i vanliga fall också så det är väl ingen större skillnad om man säger så, hehe ;D. 15.45 börjar landskampen mot Ukraina. Jag ska sitta bänkad. Zlatan ska ju spela så jag måste ju sitta och visa mitt stöd, hehe ;D. Linderoth ska också spela, nice price på den du. Fast Ljungberg är tveksam, och det gör inte mig någonting faktiskt. I hate that guy!

Dagens citat; Björn Gustafsson på SkrattStock