All is nothing, therefore nothing must end.

jag måste ha ett av världens sämsta immunförsvar, jag är sjuk .. igen! Har sjukt ont i halsen, dunderförkyld och feber. Inte trevligt asså. det är tredje gången på den här terminen som jag är sjuk, jag var inte ens sjuk 3 gånger på hela ettan .. någon som ser stressymtom? usch, fy och blä .. tycker inte om att vara sjuk, speciellt inte när man vaknar 3 på natten av att man inte kan andas och är helt torr i munnen så att man knappt kan dricka vatten :(
var tvungen att gå på provet idag, det gick nog ganska pissigt dåligt men kursen avslutas nu till jul och jag kan inte ha det i rest, det har jag inte tid med! så det var bara att trycka i sig ett par alvedon och kila iväg, fick iaf sova till halv 9 så det hjälpte lite! men det där provet .. hehe jaa vad kan man annat göra än att skratta åt det?

ikväll är jag och bror ensamma hemma så han kommer hem med mat från holken och så ska vi mysa lite .. kolla på white chicks förmodligen eftersom den går på tv .. så jefla skön den filmen är. På tal om film så såg vi en jefla bra film på ulsen igår. Den hette My left foot och handlade om en utvecklingsstörd författare och typ hela hans uppväxt och sådär. den var mkt mkt bra! rekommenderas starkt människor! se den!

Dagens citat: My left foot /Daniel Day-Lewis

You can't just walk out of a drive-in.

nu sitter jag här i datasalen med mina kära vänner sanna, malin och kira :) vi har rast och ska snart kolla klart på Grease på engelskan! jävligt tacksamt av liss-carin att hon bytte ut den där tråkiga, svartvita filmen med sluddarer till en ytterst fin film som Grease! äntligen gör vi något roligt på engelskan, lite roligare att kolla på grease än att göra prepositionsövningar, någon som inte håller med eller?
malin sitter inne på days of our lives forum, vilken tönt hon är :D haha men jag gillar henne ändå ^^
idag är det säsongsavslutning på greys, jag vet vad som händer och kan informera er om att det kommer vara riiiiktigt sorgligt, ett riktigt gråtavsnitt kan ni göra er beredda på! men sånt är ju också alltid .. trevligt, elr nått.
Men nu ska jag gå till min engelskalektion, ciao bitches :D

Dagens citat: Grease /John Travolta

You may kill me but you may never insult me! Who am I? I'm Captain Jack Sparrow

hade piratesmaraton med sanna igårkväll. Finns inte så mkt mer att säga än att det var hel wonderful! hade så jävla kul och hur blir bättre än med typ 7 timmar med jack sparrow? så jefla nice asså! så otroligt roliga repliker vilka blev ännu roligare eftersom jag och sanna var så jääävla trötta mot slutet. herrejesus asså, men vi klarade det än en gång! vi blev trötta men vi roade oss med att ta kort på skärmen och pausa i preciiis rätt ögonblick .. det blev riktigt najsiga bilder asså :D hah! tack sanna för en finfin kväll, i love you<3

Några bilder (resten finns på min bilddagbok erised.bilddagboken.se)

                                              

ETT SKÄMT

Det är ett jävla skämt att Daniel Karlsson just åkte ut ur idol! Hur fan kunde det hända? han var bäst som vanligt ikväll! andreas är så jävla dålig, hur fan kunde han få stanna kvar på daniels bekostnad?
jag tänker ALDRIG MER KOLLA PÅ IDOL. Det är nu dom lägger ner den här jävla skiten. När den bästa i hela jävla programmet åker ur pga av att folk vill göra uppror mot juryn och hålla kvar andreas. ETT SKÄMT!!!!!!!!


image9

Det finns fortfarande människor som ser riktig talang när det sätts framför deras ögon!

Det spelar ingen roll om det går bra för mig om det går dåligt för laget.

det har varit en mkt trött och upptagen vecka, därför har det varit väldigt dålig uppdatering på sistone! höjdpunkten på veckan var fan i mig matchen i onsdags, em-kvalet mellan sverige och lettland där sverige tog sig vidare till EM!!! helt underbart :D:D:D jag har sett zlatan spela ... jag är liksom mållös över det hela. jag vet inte riktigt vad jag kan skriva mer än att det var helt JÄVLA underbart. Första målet av allbäck, zlatan gjorde ett PERFEKT inlägg, efter 40 sekunder var riktigt nice .. det kändes förjävla bra att få ett mål så tidigt in i matchen! Anders Svensson, mina damer och herrar, var fan i mig bäst i landslaget denna match. Han tog på sig linderoths roll totalt och klarade det riktigt bra. Perfekta brytningar och det var jävlar anamma och springa springa hela matchen lång. Det där med springa springa kan man inte direkt säga om Zlatan men det är liksom det som gör han så skön. Om en genomsnittsspelare springer typ en mil säger vi så springer zlatan kanske 2 km och går 1,5 km. Han lufsar omkring däruppe men när han väl börjar springa då går det riktigt snabbt ska jag be att få tala om för er. Man tror inte det eftersom han är så stor, för det är han!, men det går med en sån fart asså, ojoj! men lufsar det gör han, mer än olof till och med ;) sakerna han gör med sina fötter, det är för fan sjukt. Det är inte friskt det han gör på plan. Han är den ultimata. Jag förstår inte hur hans tränare genom tiderna kan ha sagt till honom att han ska dribbla mindre. DRIBBLA MER ZLATAN! Han gör det ju så fruktansvärt bra att det inte är sant. Ingen annan spelare i Sverige kan ta på sig tre spelare med och ta sig därifrån med bollen med lätthet! det är egentligen synd om Zlatan att han spelar i svenska landslaget. Det finns ju INGEN som förstår honom, den enda som förstått honom till en liten grad är Henrik Larsson. Zlatan skulle nog göra mer mål om han spelade typ i italiens landslag eller spaniens, för där finns det kompetenta spelare som vet hur man spelar fotboll ordentligt. Men samtidigt så tror jag ändå inte att Zlatan skulle passa in där heller. För han är heeeeeelt före sin tid när det gäller fotboll. Det finns bara han som kan tänka så, han ser något som andra inte ser. Ett landslag som bara bestog av en massa Zlatans skulle vara ultimat för honom. För de förstår i alla fall hur alla tänker eftersom det är samma människa, så att säga. Ingen skulle ju springa speciellt mkt, men vilka mål det skulle bli! Han är ett riktigt jävla mästerverk den där Zlatan!

Dagens citat: Zlatan Ibrahimovic

OW. You scratched me.

igår var issa och malin här, vi kikade på idol och kollade på lite greys. Carola gästade idoljuryn. Mitt hat mot henne har aldrig varit starkare. Hennes röst, beteende, sakerna hon säger. Det är ju för fan bara pinsamt att hon finns till överhuvudtaget. Hon pratar i samma tonläge hela tiden och så fort hon öppnar sin jävla käft så kommer något av följande ord ut: Kärlek. ödmjuk eller framför allt gud. Jag vill bara SPY på henne så fort hon visar sig. Nästan som när marie picasso visar sig i tv fast snäppet värre! :) I pausen tittade vi på ett greys avsnitt, nämligen sista på säsong 2 .. alla borde veta när jag säger "Do you think I want to look at you?". Största lögnen var när alla 3 sa innan: asså jag kommer inte kunna börja gråta den här gången! vilket jävla skämt det var, alla satt och typ dränkte sig själva i tårar. Och jag lovar, det är ingen överdrift. Klockrenast var i slutet när alla fortfarande sitter och snyftar och hulkar sig och dom visar en närbild på meredith (ellen pompeo) och jag bara måste få ut det: "hon -snyft- är så -snyft- JÄVLA ful! det var liksom helt fel tillfälle att säga det men jag var tvungen att få det ur mig. Hon är ju ful något så fruktansvärt! blä på henne också, hon och Finn passar bättre ihop, deras röster matchar ju!

idag äre landskamp, sverige - spanien. Lagerbäck är så jefla dum i huvet, istället för allbäck så sätter han in markus rosenberg som ska spela med zlatan, och istället för källström ska daniel andersson spela. KOM IGEN! va fan är det för jävla skit? Lagerbäck är så jävla slut i huvet så att det inte är sant. Hur kan man sätta in rosenberg istället för allbäck? visst, ingen av dom kommer upp i zlatans klass men allbäck har iaf spelat med zlatan, har rosenberg spelat med zlatan nångång? inte vad jag vet iaf! och daniel andersson, vad är det för jävla stolpskott? men så mycket vet jag att kim källström är 100 gånger bättre än både han och anders svensson tillsammans! om jag vore som kim så skulle jag fan dumpa landslaget asså, han får ju aldrig spela från start .. inte ens när han behövs och det finns en position där han kan funka ledig så får han spela! Lagerbäck är slut, det har han varit länge och det vet alla .. förutom fotbollsförbundet som envisas med att ha honom kvar. jävla tönt lasse säger jag bara!

Gry Forsell: Lotta har smsat in och säger att du kan gå och lägga dig
Alex Schulman: Jaha ... -lång paus- .. flata!

Dagens citat: The League of Extraordinary Gentlemen /Tony Curran

Zlatan Ibrahimovic

Han kom, han såg, han segrade.

Tänkte dedikera detta inlägg till en av världens bästa fotbollsspelare. Ni borde vid detta lag förstå vem jag pratar om (om inte, så kanske ni borde checka synen). Fotbollsgalan igår, han fick både guldbollen och pris för Årets forward. ÄNTLIGEN går guldbollen till en spelare som verkligen förtjänar det. En som verkligen har lyckat i sin karriär, han är Inters stjärna och han, visserligen har han inte gjort mål på ett tag nu, men han jobbar så stenhårt i landslaget .. han kan inte hjälpa att dom andra är så tröga att dom inte fattar vad han gör. som Henrik Larsson sa "när man spelar med zlatan måste man vara på tå hela tiden". Förmodligen det enda smarta han har sagt i sitt liv, men iaf det är ju sant!
Det finns inga ord för hur bra jag tycker Zlatan är, hur skön han är som människa och hela hans atmosfär eller vad man ska kalla det som han strålar ut. När jag ser Zlatan så blir jag så glad för han ger en hopp bara av att gå ut på den där planen. Han är så pass nonchalant ändå som en spelare ska vara men samtidigt kan han säga dom där rätta sakerna som på fotbollsgalan igår. Jag syftar då på när han sa att han "spelar för alla kids därute". Han är så jävla grym, sakerna han gör med sina fötter är fan inte mänskligt. Det går inte, men han klarar det. Och det är ingen som blir förvånad för han är magisk. Han skapar magi på planen och det är ingen, INGEN som kommer upp i hans klass i svensk fotboll (landslaget). jag är ledsen hörrni men det är det inte. För Zlatan är BÄST!

                                                                                             

image8

Zlatan och Persbrandt - skönaste polarna någonsin


fotbollsgalan

HAN KOM HAN KOM HAN KOM HAN KOM HAN KOM HAN KOM :D:D:D:D

image7

punkt.

säg som det är, jag pallar inte hålla på med en massa shit. i'm done. men det kommer ändå aldrig att hända.


I ain't getting shot again for some cause I don't believe in.

igår åkte jag, johanna, issa och malin in till annexet för att se Mika! jag måste erkänna att jag inte hade sådär jättehöga förväntningar på honom, i och med att det är hans första skiva och allt sånt, skulle han t.ex. kunna ta dom där svinhöga tonerna live? jag kan tala om för er gott folk att ... det kunde han! jag blev så jävla positivt överraskad av honom. Helt makalöst talangfull och slog på värsta showen! he swept me of my feet, så att säga ;D sen hjälpte det ju inte heller att han var sjukt söt .. men det kanske vi inte behöver nämna här ;) iaf, han pratade faktiskt mer svenska än vad han pratade engelska, det var så roligt att höra ngn prata svenska men den största engelska brytningen jag någonsin hört .. det ledde till ett smärre missförstånd från min sida:
Mika: Jag skulle vilja presentera mitt band
Ida hör: Jag skulle vilja plantera mitt band
Men jag var smidig nog att inse mitt misstag ganska snabbt då alla runt omkring mig fattade ;D men man förstog faktiskt vad han sa annars, när han pratade svenska asså. Riktigt duktig, det var liksom helt grammatiskt rätt och så, så det var skitkul! sen blev jag riktigt arg, han kastade ut trumstockar och den ena hamnar typ rakt i min hand och precis när jag ska sluta handen om den så kastar en tjej bort mig så att jag tappar den. blev så JÄVLA lack. jag hade den liksom, den var i min hand men så tappar jag den när det där jävla fettot pressar iväg mig. BAJS! men annars var det en riktigt bra konsert med jätteballonger, konfetti och djurutklädnader som avslut.
Bästa: Happy ending
Sämsta: Den tappade trumstocken

Dagens citat: Cold Mountain /Jude Law

Teater

igår hade vi genrep med teatern på falkberg. det var skitkul, vi gjorde ingenting vettigt utan garvade bara oss genom hela pjäsen, ganska sjukt. Micke kom förbi med sladd och lampa´, när han såg mig kom han fram och sa: "hej idis" .. det är bara 3 stycken som ibland kan kalla mig för det och det är vicke, johanna och marinis .. varför har han börjat med det? skumt ;D men annars vare trevligt igår.

idag har vi vart på falkberg hela dagen och spelat upp inför skolungdomar. första föreställningen .. vad ska jag säga, finns inte så mkt att säga förutom att det var skit. Jag tycker det är konstigt när det är sjuor som sitter still, tysta och lyssnar medans åttor för ett jävla liv och skrattar åt ALLT som man inte ska skratta åt. jävla töntar asså. som tur va så gick den andra för niorna mkt bättre, dom reagerade iaf rätt på rätt ställen .. så det kändes mkt bättre att stå där då. Har en föreställning kvar nu, klockan 19.00 i falkbergs aula om ni har lust att komma .. kostar gratis så att säga :D nu ska jag kolla färdigt på one tree hill och sen sticka ner till falkberg!

this time Daddy isn't here to save you and everyone knows why!

Ibland kan man känna "nu ska jag skriva något riktigt djupt" men när man väl har bestämt sig för det så kommer det liksom inte ut något. Man vill skriva om något personligt, hänga ut folk som man är irriterad på och verkligen skriva allt. Men det går inte, det är när man inte har bestämt sig som det verkligen kommer ut. Eller om man har något som man veeeerkligen måste få ut innan man spricker totalt. Men man kan liksom inte bara få ett infall, det måste kännas. Alla kan känna ett behov ibland av att man vill få folk att tycka synd om en. Det händer inte ofta hos mig men ibland kan det kännas bra att få frågan "hur är det?" av någon som man vet verkligen menar det. Annars finns risken att det bara känns falskt och fel. Man får inte den där nöjda känslan som man vill uppnå. Men ibland så vill man bara få ut allt, man vill inte ha några kommentarer eller någon medkänsla, bara få ut känslor och sen kan man låta det vara där. Bara ett utbrott, det behövs. Annars mår man bara illa över sig själv och låtsas att man är glad och mår jättebra hela tiden, men newsflash! ingen mår bra heeela tiden. Det går inte, folk tar ner en varje dag, det kan vara småsaker som man inte tänker på just då men som sedan blir större och större i huvet. Det blir som en eld i en torr skog, en sådan brand men inte kan släcka utan bara brinner och brinner och man försöker hälla på mer och mer vatten men den vill aldrig dö. Så är det. Och det finns ingen som aldrig någonsin har känt det som jag har skrivit om, hur mycket ni än försöker ljuga för er själva.

Dagens citat: The Lion King /Jeremy Irons

Wow.You've taken good care of your body.Such a waste

jag mår bättre mina vänner, har slutat spy men mår fortfarande illa. Så imorrn blire skola för min del, ska försöka ta mig igenom hela dagen men jag lär väl inte få i mig någon mat :( åt ´mitt första riktiga mål mat igårkväll och mådde så illa efteråt att jag inte visste var jag skulle ta vägen, så får se hur det blir med den saken.
Var hemma igårkväll, fick erbjudande från tjejerna att komma på filmkväll (vilket jag normalt sett aldrig skulle tacka nej till) men kände mig inte helt 100 så jag stannade hemma och kolla på casino royale med pappa istället. Den filmen är riiiktigt bra, daniel craig är väldigt bra som bond och mads mikkelsen sjukt bra som skurk. Jag skulle också vilja kunna gråta blod som han, fett ondskefullt! men samtidigt vill jag inte skada min tårkanal, så ví får väl se hure blir med den saken ;D

idag har jag övningskört på morgonen, gick upp fett tidigt! mådde dock illa under hela tiden så vi åkte hem ganska tidigt, pappa skulle skjutsa martin till jobbet också. Fick köra på trean och pröva att starta i uppförsbacke! hade lite problem med det då handbromsen inte ville samarbeta med mig. Jag vill att den skulle släppa så jag kunde köra men inte den. Jag tror inte riktigt att bilen litar på mig, och det kanske den gör rätt i! man vet aldrig vad som kan hända när jag sitter bakom ratten! haha! håller på med mitt arbete om nordkorea nu, för första gången skriver jag kladd för hand först! får se om det blir bättre av det, brukar alltid skriva på datorn direkt men nu när jag ska jobba med det på lektionerna också så kände jag att jag skulle skriva det för hand först. Då kanske jag ordbajsar lite mindre och faktiskt får ner något vettigt, vem vet!

Dagens citat: Casino Royale /Mads Mikkelsen

Äckel

magsjuk .. det säger nog allt om hur jag mår just nu....
den här natten var nog den värsta jag upplevt i mitt liv, fick knappt sova en timma i taget utan att vakna och, jaa, vända ut och in på magen .. MUMMA, kunde inte ens dricka vatten och det blev ett stoooort problem då jag var typ konstant törstig. Åt inget på 24 timmar, men efter det så lyckades jag faktiskt peta i mig några bitar grillad kyckling ... har dock totalt tappat lusten på mat vilket kanske är förståeligt. Sådär, nu vet ni allt, vare sig ni ville det elr inte! Det är alltså därför jag inte bloggat på ett tag, så nu ska jag krypa under täcket igen och kolla på film .. tänkte kolla på Gudfadern men ngt säger mig att jag inte ska titta på avhuggna hästhuven just nu. Tänkte bara ge er en liten snabb check up så att ni vet att jag lever!
Puss på er allihop.