Hit me with your best shot

Igår firade vid Frida som fyller 18 år idag, kan väl lugnt säga att vi hade bästa presenterna ;) Tycler vi i alla fall, haha! Det var en trevlig kväll som spenderades först hemma hos henne och sen hemma hos Linda. Hemma hos Linda kom jag och Malin fram till att det är pinsamt att man kan alla svenska schlagerhits, och då menar jag KAN helt ordagrant. Hjälp! Drog mig hem runt 2 och somnade väl runt 3. Kom inte upp förrens klockan 13 imorse, eller i förmiddags? Men det var faktiskt skönt, har nog inte sovit så länge sen .. hmm, ettan kanske?

Imorgon är det Öppet Hus på Tullinge Gymnasiun. Jag och Sanna ska göra en insats för att prata om Beteendeprogrammet, så om det är ni som ska välja till våren, kom dit! Känns visserligen lagom roligt att gå till skolan när man är ledig egentligen, men vad gör man inte för den där biobiljetten ;)

Har precis haft adventsfika med pappa, jag tände självklart det första ljuset! Årets första julmust dessutom, aaaah så gott det är ^^ Årets påskmust med en annan etikett, smart affärsidé! Nu blir det parlamentet med Björn Gustafsson och Johan Glans och sen ska jag ta itu med mitt rum! Är så sjukt stökigt, sen blir det nog en film!

9 dagar kvar

Sitter och tittar på Ensam Hemma, ettan såklart. En genial film, den är helt underbar. Det finns inget som kan få mig så mycket i julstämning som just den filmen. Kan visserligen tycka att det är lite tidigt att visa den, det är ju "bara" första advent och enligt mig ska den helst visas den 23 december, det är verkligen det ultimata. Men det känns ändå bra att titta på den, får en sån mysig känsla i hela kroppen ^^

Ensam Hemma tittar man på varje jul, det gör i alla fall jag. En annan film som jag tittar på varje jul är Stilla Natt. Det är en tecknad barnfilm och det är inte ens disney men det har blivit en tradition så jag måste titta på den. Det är också en film som man får en otrolig julstämning av, me like, me like it a lot! På tal om tecknade filmer på julen, vad har hänt med Nötknäpparen? Visar de ens den längre? Jag har i alla fall saknat den, den brukade väl visas på julaftonsmorgon, eller har jag helt fel? Det är i alla fall en otrolig julstämpel på den filmen så jag HOPPAS verkligen att de visar den i jul, för jag missade i alla fall den förra julen, om den ens gick då! Kort och gott, är inte julfilmer de bästa filmerna?

(Rubriken syftar på min födelsedag, om endast 9 dagar är jag 18 år :D)

Tillägnas Sanna

Jag älskar dig för att

Du gråter till allt, spelar ingen roll om det är sorgligt eller inte
Du får mig alltid att skratta
Folk kan tro att vi har tråkigt fast vi inte har det
Du förstår precis vad jag menar när jag pratar konstigt
Vi tycker så lika att det sällan blir bråk
Du alltid lyssnar
Det inte finns något stopp för oss
Det finns inget som jag kan inte kan berätta för dig
Du har samma passion för saker som jag har
Man aldrig vet vad som ska hända när man är med dig
Jag aldrig behöver låtsas vara någon jag inte är med dig
Jag vet att du aldrig är elak, utan bara retas
Vi tänker och tycker likadant
Du alltid får mig att må bättre
Du har en sådan skön självdistans
Det inte finns något du inte skulle göra för de du älskar
För att du är så osjälvisk
För att jag vet att jag alltid kan lita på dig

You will always be my angel, always and forever

The wonders of my world

Klar med fältstudierna, eller de vi gör i fält alltså. Inget mer pendeltågsåkande, imorgon blir det till att vara hemma hela dagen. Fett skönt! Har varit så jävla trött dessa tre dagar så det ska bli skönt att få sova lite imorrn.  Måste visserligen sätta igång med matten, men skitsamma!

Blir nog lite Casino Royale efter min träning...

With Canon you can

Satt The Mixed Tape på repeate och stirrar tomt in i en jävla skärm som ska säga mig något. Som ska ge mig kontakt med omvärlden. Vilken kontakt? Skriver några meningslösa rader som inte gör någon annan människa något. Jag känner vilket intryck jag gör på andra, att jag lämnar spår i deras liv..What will they remember me for?

Det gick inte så bra på dagens fältstudier. Det resulterar i att vi måste vara i stan klockan 9 imorrn för att hinna med allt. Fuck. 08.42-tåget .. inte okej någonstans. Jag längtar till fredag. Men mest av allt längtar jag till nästnästa tisdag. Då fyller jag 18 fucking år. Jag blir vuxen, ska ta hand om mig själv. Gissa om det kommer suga hårt? Tror jag kommit in en kris eller något liknande.

Jag svämmar över av positivitet

Writing you a symphony of sound

Idag var den första dagen på vårat fältstudie-experiment. Det går ut på att vi ska åka pendeltåg och sätta oss bredvid en helt främmande människa och sedan börja prata. Vi vill kolla om stockholmare är så otroligt kalla och osociala som vi fått stämpeln. Det var ett otroligt överraskande resultat efter dagens slut. Det var jättemånga som pratade tillbaka! Jag satt och pratade med en tant från Upplands Väsby till Karlberg, nu var det inte riktigt meningen eftersom jag råkade säga att jag skulle av i stan så var jag tvungen att sitta kvar, men det var jättetrevligt! Vissa var väl inte riktigt lika trevliga, en tant som Sanna skulle prata med sa Hej och sen låtsades sova tills vi gick av xD Där snackar vi markera tydligt!

När jag kom hem runt halv 3 var jag så sjukt trött, åt 2 smörgåsar och en apelsin och sen slumrade jag in ^^ Men bara i typ en halvtimme så det var asskönt att få en liten powernap, är jättepigg nu .. eller jätte och jätte det är jag väl aldrig men så pigg så att jag har energi att plugga i alla fall! Vilket behövs -.- Har ingen ork till någonting egentligen, mer än att titta på TV .. eller ork har jag väl men jag VILL inte! Så det så!

Nu ska jag laga mat .. är rätt sugen på pasta. Som om att ni bryr er.

Jack's Mannequin - The Mixed Tape

Vad kan jag säga? Jag älskar den här låten. Kan kännas som lite One Tree Hill-varning men den är skitbra, lyssna och njut!


This is morning
That's when I spend the most time
Thinking 'bout what I've given up
This is a warning
When you start the day just to close the curtains
You're thinking 'bout what I've given up

Where are you now?
As I'm swimming through the stereo
I'm writing you a symphony of sound
Where are you now?
As I rearrange the songs again
This mix could burn a hole in anyone
But it was you I was thinking of

I read your letter
The one you left when you broke into my house
Retracing every step you made
And you said you meant it
And there's a piece of me in every single
Second of every single day
But if it's true then tell me how it got this way

Where are you now?
As I'm swimming through the stereo
I'm writing you a symphony of sound
Where are you now?
As I rearrange the songs again
This mix could burn a hole in anyone
But it was you I was thinking of

And I can't get to you
I can't get to you
I can't get to you (you, you)

Where are you now?
As I'm swimming through the stereo
I conduct a symphony of sound
Where are you now?
As I'm cutting through you track by track
I swear to God this mix could sink the sun
But it was you I was thinking of

And where are you now?
And where are you now?

And this is my mixed tape for her
It's like I wrote every note
With my own fingers

say what?!

Snart var denna dagen slut den med. Har försökt hålla mig inne i värmen så mycket som det gick men var tvungen att gå ut att skotta åt pappa och lämna pengar till Malin så lite var jag ute. Hedwig var ute med mig när jag skottade så efter jag var klar busade vi runt i snön. Hon är allt snabb det där djuret, eller så kanske det bara var jag som klumpade runt som en elefant? I alla fall, vi busade runt där ett tag och hon blev hur snöig som helst, så det tog ett tag att torka henne när vi kom in igen, alltid ska hon se så ynklig och patetisk ut!

Sen ikväll var det först teater, det gick jättebra för både mig och Elin och vi började prata med Henrik om vad vi ska göra i vår också. Känns väldigt roligt inför våren. Året kommer däremot börja med en otroligt pretentiös monologafton, välkommen! Nu blir det cityakuten och sen boston tea party. Imorgon börjar vårat fältstudieprojekt, ska bli roligt. Skulle visserligen hellre stanna hemma och bara vara men ibland måste man ju göra någonting...

         

Min ALLRA bästa vän

Hej mitt vinterland

Var uppe med tuppen klockan 8 idag då jag får ett sms av Kira som säger att det är helstopp i tågtrafiken pga snöstormen så det blev inget fältstudiearbete idag. Vi kommer igen imorgon med nya friska tag! Kändes ganska onödigt att gå och lägga sig igen så jag satt och kollade på gossip från igår som jag så fint spelat in. Det var ett väldigt bra avsnitt, och Malin angående det du sa igår .. jag håller SÅ med xD

Dagen kommer väl mest bestå av passivt pluggande. Jag ORKAR INTE ... men måste väl ta itu med det ändå. Förbannade prov..morr. Ska skicka iväg filosofin och sen blir det nog någon form av macka och en kopp thé, jag är inte mycket för att äta lunch...

HMS Halland och HMS Belos

Idag var det alltså dags för mig och min käre vän Sanna att åka iväg till stan och gå på u-båten för att få vår guidade tur som jag så fint vunnit. Vi tog oss till skeppsbron och ser vääärldens största skepp, visade sig sedan att den var 105 meter lång .. jag kände mig rätt liten! På det där skeppet står det en kille med en brun jävla väska. Vi blir genast lite kaxiga och tänker att vad är det där för jävla stolpskott? Visar sig sedan, när vi gått på, att den där väskan var axelbandet till hans AK5:a, då var man lagom kaxig!I alla fall, vi gick fram och pratade med Löjtnant Sjövik, som var väldigt lik Idol-Lars, och det visade sig att det var han som skulle ta hand om oss. Löjtnant Sjövik hetter Ingebrikt i förnamn, stackars sate. Han förklarade sitt namn med att han var född i Norge .. men det var fan inte okej ändå alltså. I alla fall, han stog där och pratade lite och sen fick vi gå ner i u-båten. Man var tvungen att gå runt tornet för att komma till ingången och det var bara typ en 5 centimeters grej som stack ut som man skulle balansera på. Jag trodde seriöst jag skulle ramla ner i vattnet. Skitskraj! Men jag klarade mig och sen fick vi klättra ner en stege så att vi kom ner i själva båten och då alltså under vattenytan. Därnere var det så sjukt litet och trångt, inget för någon med klaustrofobi! Sen skulle vi klättra ner till torped-rummet och för att komma ner var man tvungen att hoppa på stegen för det var värsta mellanrummet, det var liiite obehagligt, men kände mig lite som Bond haha. Bra i alla fall att torpederna är 8 m långa och en sådan sänker en finlandsfärja som ingenting. Kul. Juste, vi var inne i dator- och periskoprummet också och där inne var den röda knappen. JA dom har en röd knapp där de trycker för att skicka iväg torpederna!

Efter vi gått igenom hela u-båten, HMS Halland som den så fint hette, klättrade vi upp igen och då tog Korpral Nilsson över som skulle visa oss den gigantiska båten, HMS Belos, som används som räddningsfartyg och lite annat smått och gott. Vi gick runt där och jag kände mig vilse efter ungefär två sekunder. Hade verkligen ingen som helst aning om vart jag befann mig på den där jävla båten. Gick dock förbi en massa heta mariner, väldigt mysigt ;) Gick runt och kollade på bryggan och där dykarna har sin tryckkammare med mera. Sen var vår fina tur över. Vi fick ett häfte om HMS Halland och HMS Belos, med Löjtnant Sjövik på framsidan ;) Jag tappade dock min i stressen till tåget, har verkligen ingen aning om vart den tog vägen, då blev jag lite ledsen i ögat men Sanna sa att jag kunde få hennes ^^

Hade kunnat skriva så mycket mer men då hade det blivit skitlångt och ni hade inte pallat läsa då. Så om ni vill veta mer så är det bara att fråga :) Kan säga att det var jääävligt coolt iaf och jag blev fett sugen på att göra lumpen! Sanna och jag bestämde snabbt att när vi blir stora ska vi ha varsin militär ^^ Så JÄVLA manliga!

Tagg och Lillefot på språng

Igår var Malin här, vi kikade på idol och fredag hela veckan. Sen brottades vi lite, Malin hade ingen chans mot min otroliga styrka! Hon satsade på den psykiska misshandeln istället. Hon kallade mig Lillefot den lille jävlen, men hon kallade sig själv Tagg och det är nästan ännu värre. Han ser ju helt retarded ut. Jag var otroligt bra på att härma honom.

Ikväll blir det hem till Pärlan med teatergänget för titt på ensamhet och lite partyparty. Men jag kan inte stanna så länge pga tävlingen. Det blir ju u-båt imorrn suckers :D Det är bajs att hon bor så långt bort för annars hade man ju kunnat stanna längre men måste ju få lite sömn innan morgondagen i alla fall!

Nu ska jag fortsätta på mitt tal om Bond. Vi ska snacka om mod och hjältar på svenskan som en övning inför nationella. Jag känner att det kommer bli så fuckat bra, om jag bara kan komma upp i fem minuter. Har kommit upp i tre minuter än så länge. Men jag kämpar på! Trött.


Fredag hela veckan

- Vem sms:ar du med?
- Ingen...
- Är Ingen snygg?

XD

SACO-mässan

Kommer förklara min vinst längre ner .. så att ni kan stilla er nyfikenhet.

Idag var vi alltså på SACO-mässan dit i princip alla högskolor och universitet kommer för att få en att välja just dem. Jag var oerhört förväntansfull och visste att jag ville gå till alla journalistutbildningar som fanns. Ville också gå och titta på lite olika utlandsutbildningar. Så det gjorde jag. Pratade med Stockholm, Göteborg och Sundsvall eftersom det är bara är dem som har journalistutbildningar, som program alltså och inte bara som kurser. Så snackade lite med dem och sen pratade jag och Emma med folk från Skottland. Blev riktigt hypad över att söka dit, jag kommer visserligen aldrig våga åka dit helt själv men för tusan, man kan ju alltid drömma! Var även på ett otroligt tråkigt seminarium om psykologprogrammet, verkligen inte okej.

Jag, Sanna och Emma hittade även till Försvarsmaktens hörna. Det är här det roliga börjar. Det börjar med att vi ser världens snyggaste stridspilot, löjtnant var han .. mmm.., jag lovar han var sjukt snygg, (Kira och Malin, ni har verkligen ingen smak! Se över den!). Vi tänker att; här vill vi stanna och titta lite .. speciellt på honom ;D En officer hugger tag i oss och frågar om vi inte vill pröva på ett stridspilotstest, man kan vinna en guidad tur på en u-båt. Vi tänkte att visst, det kan vi väl göra. Det gick ut på att man tittade på en dataskärm med ett rutnät. Över var det olika färger och på sidan olika symboler, man skulle klicka när symbolen och färgen matchade i nätet och det krånliga var att färgerna och symbolerna bytte plats hela tiden. Man var tvungen att ha 11 rätt och fick max ha 1 fel. Jag hade 11 rätt och 0 fel, jag var den enda av oss tre som klarade det så jag skrev in mitt namn och telefonnummer där och han satt vi ringer om du har vunnit. Jag tänkte aa jo tjena för jag vinner ju saker sååå ofta. Jag vill förtydliga att jag verkligen ALDRIG vinner något .. jag vinner knappt på dra i snöret-tävlingar så att ni ska förstå hur sällan jag vinner något. Vid tio i 4 ringer det på min mobil, ett helt okänt nummer. Jag svarar och jag känner genast igen rösten som pratar. Det var officeren som vi pratade med! Han sa: Du gjorde ett stridspilotstest idag? Ja, du har vunnit den guidade turen, om du fortfarande vill? Jag: DU SKÄMTAR?!!! Stackarn måste ha blivit helt döv. Efter samtalet ringde jag direkt till Sanna och skrek och då började hon skrika så skrek vi tillsammans i några minuter! Så på söndag klockan 12.30 inställer sig jag och Sanna på skeppsbron för att bli omhändertagna av heta mariner ;)


Ville bara meddela att..

JAG VANN JAG VANN JAG VANN JAG VANN JAG VANN JAG VANN :D:D:D:D:D

Your love is gonna drown

Engelska c:n igår var sjukt kul, jag och Siri ägde alla andra med våra briljanta kunskaper, speciellt på sången och alla subjektiv xD. Klar med filosofin, sköööönt som fan! En sak man stryka från den milslånga listan i alla fall! Imrorn är det dessutom SACO-mässan med alla högskolor och universitet. De enda jag har planerat att prata med är Stockholm egentligen, planerar inte att åka härifrån direkt. Jag har separationsångest men jag kan faktiskt inte tänka mig att bo någonannanstans än i Stockholm, det är världens bästa stad helt enkelt.

Vi hade singstar-tävling idag mellan alla treor. Det gick inte speciellt bra för BE06, men jag och Malin tror starkt att det berodde på att det inte var vi som ställde upp. Kände mig ytterst frustrerad efteråt men det har börjat lägga sig nu. Det ser lite mörkt ut för klassen för tillfället, men vi kommer tillbaka med nya krafter!

Har tjuvstartat med julsångerna, lyssnade precis på let it snow med Dean Martin. Jag älskar hans röst, den äger. Har egentligen en regel att det inte ska vara några julsånger innan den 1 december, men fick sådan julstämnin i skolan idag så kunde inte riktigt hålla mig. Fy skäms! Nae, nu ska jag stänga av musiken, sluta sjunga (som jag har fått en nytändning på så att säga) och sätta mig framför TV:n, dags för One Tree Hill :D

Fotbollsgalan


Nu är han historisk, med 3 stycken guldbollar skriver han in sig i de svenska fotbollshistorieböckerna. Helt otroligt. Jag hoppade och skrek av lycka. Han är bäst!


Håkan gjorde ett framträdande på galan. Min favoritlåt från nya skivan, ett otroligt bra framträdande, han är ju så söt lille Håkan, speciellt när han pratar :D Och han var så sjukt söt när han pratade brasilianska (eller är det portugisiska?) med Pelé, jag dog ett tag där men tog mig tillbaka till livet. Både Håkan och Zlatan på samma ställe, blir inte så mycket bättre :)

Skulle vilja avsluta med Lars-Åke Lagrell är den sötaste gubbe jag någonsin upplevt :D ..Herregud vad mycket sött det blev i inlägget .. inte bra.

I luften jag andas

Det blev ganska mycket hat i föregående inlägg, ändå glömde jag en massa saker som jag kom på i efterhand. Längre fram kommer jag göra ett hatinlägg fullsmäckat med människor jag hatar. Det kommer bli lååååångt. Med människor menar jag mest då kändisar och andra offentliga personer. Eftersom jag inte riktigt vet vilka som läser den här bloggen så minimerar jag skadan.

Satt ju uppe och kollade på Debatt i torsdags med Alex Schulman som gäst. Det var jätteroligt för han ägde verkligen alla. Janne Josefsson läser upp ett inlägg som han påstår ha hämtat från 1000apor.se men som Alex avslöjar är hämtat från Calles blogg för en tidning för längesedan. Josefsson ägd. Det riktigt roliga var att det slutade med att i princip alla höll med honom och var emot Janne. Skönaste var telefonsamtalet med Birro som påstod sig vara utsatt men samtidigt tyckte att det var roligt. Ytterst märklig människa det där.

Ikväll kan det bli en promenad eller liknande med tjejerna. Får se om jag få tag på Malin som vägrar svara på sms den lille jäveln. Jag är bäst på att svara på sms, jag svarar även på sms som inte är nödvändiga att svara på. Jag svara på allt jag får i princip. Malin, ta efter mitt goda exempel!

Jag hatar..

Marie Picasso Lakrits Att SL aldrig är förberedda på lövhalkan Håliga strumpor Zac Efron Fjortisar Löjlig RnB Sömnproblem Måns Zelmerlöw Elakingar Sendrag Grönsaker Uggs Att jag inte är 35 år och heter Vanessa Paradis Tidiga morgnar Strömavbrott Stress Big Brother 8-åriga barn Peter Swartling Filosofi Folk som inte kan passa tiden Romantiska filmer Dåliga hårdagar Slask Saker med banansmak Orange godisar Apelsinjuice Fiskpudding Vanessa Hudgens Snorungar Människor som inte kan inse när de har fel Döden Att jag glömmer så lätt Avundsjuka Pälsar Mia Törnblom Människor som fiskar efter beröm Människor som skryter Det vita på apelsinerna Ananas Jordgubbsglass Missfärgade kläder Gula tänder Finnar Myggbett Fredrik Reinfeldt Brolle Människor som seriöst använder uttrycket "tänkt på barnen i Afrika" Cancer Människor som inte inser det geniala i disneyfilmer Att man aldrig har paraply när det börjar regna Enorma fjällrävenjackor Henry Lloyd Carola Sverigedemokraterna Uppsvälld deluxe Människor som använder ordet sÖtiZz Falskhet Att aldrig riktigt veta Skåningar Stalkers Människor som inte förstår när man driver med dem Småblommigt 12-åringar med femton lager foundation Störningar på TVn när man tittar på ett spännande avsnitt av House AIK Medveten närvaro-skivan SF:s monopol När hunden lägger sig och hårar på mina svarta kläder George W Bush Att jag inte sett Kent live Att Johnny Depp är gammal nog att vara min pappa Miley Cirus/Hannah Montana Lovehandles Tråkiga kvällar Matteprov När man gjort sig jättefin och ingen märker När sminket smetar ut sig under dagen Att jag inte är stenrik Människor som inte förstår att man har en personlig sfär runt sig Att jag blir så förbannat varm när jag går till skolan Ångest Att vilja gråta men inte kunna Pernilla Wahlgren Brats Vuxna män med backslick och en liten hästsvans Surkärringar Strumpor i sandaler Långa tånaglar Kroppshår Torra händer.

Ground control

Idag ska jag kolla på Debatt. Lagom pretentiöst jag vet, men jag ska göra det. Det handlar om nätmobbing så Janne Josefsson ser sin chans i att sätta dit Alex Schulman. Han har bjudit in flera Schulman-hatare så nu ska det bli slakt. En fråga, vad är värst; nätmobbing eller mobbing i direktsänd TV?

Imorgon ska jag spela teater på Stadsmissionens årskonferens, det sitter bland annat riksdagsmän och media i publiken. Faktiskt ganska nervöst, vi ska visserligen bara spela slutscene men i alla fall. Jag ska spela för människor som faktiskt har något att säga till om och då känns det allt lite nervöst. Men det ska nog gå bra. Hoppas bara jag kommer i kjolen och att jag hittar mina strumpbyxor .. jag bara älskar min framförhållning och underbara planering. Helt otroligt. Måste göra min lunch också, och träna. Men allt hinner jag innan Debatt som inte börjar förrens klockan 22.00. Perfekt .. jag som ville sova :(

Bland apelsiner och trötta ögon

Den här muppveckan fortsätter. Men, tada, vi har inget kriminologiprov nästa vecka! SÅ JÄVLA SKÖNT! Däremot är jag stressad över att vi har så mycket att göra veckorna efter fältstudierna. Fuck....
Har däremot börjat skriva på projektarbetet nu, eller snarare ett första utkast, känns ganska bra. Att jag har kommit igång med det i alla fall. Imorrn bär det av till Stadsbiblioteket igen för att låna om alla böcker. Wiho. Orkar inte.

Har varit så jävla trött hela veckan, helt sjukt. Ändå har jag sovit typ maximalt varje dag så att jag fått skynda mig lite till skolan och inte kunnat dra mig speciellt mycket. Eller snarare dragit mig för mycket. Konstigt det blev där. I alla fall, jag orkar ingenting och kan knappt hålla mig vaken på lektionerna. Rättskunskapen idag var rena mandomsprovet, herregud vad jag plågade mig själv för att hålla ögonen öppna. BLÄ!

Snart är det Grey's och då ska jag fan äta 511 apelsiner. Jag har längtat efter apelsiner hela dagen, de tog slut igår så pappa var tvungen att köpa nya idag. Han köpte 10 stycken, det ska väl räcka tills imorrn i alla fall. Jag har blivit helt beroende på apelsiner. Hej jag heter Ida och jag är en apelsinknarkare?

Bara värdelösa jag med en massa värdelösa frågor

Allt går åt helvete just nu .. rent skolmässigt. Jag pluggar precis på samma sätt som jag alltid gjort och det funkade ju fett bra i tvåan men nu går det inte alls. Så jävla värdelöst. Det handlar väl egentligen inte om att jag får dåliga betyg utan det handlar mest om min otroligt skyhöga krav på mig själv och därför känner jag att det går käpprätt åt helvete när jag får VG+. Inte helt okej alltså, som min vän Emma precis försökte förklara för mig. Jag förstår, jag förstår att det inte är bra .. men inte kan jag göra något åt det heller.

Igår kom Martin hem från Paris vilket betyder att jag har "hjälpt honom" att tömma sin MnM-påse .. sorry bror men när man lämnar den sådär öppet på rummet får man skylla sig själv .. HAHA :D Jag är en sådan underbar syster ibland så jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen med all min godhet. Jag och pappa befann oss på Arlanda för att hämta de två små liven och det gjorde mig bara ännu mer pepp på min och Sannas resa i sommar. Det ska bli så sjukt kul och jag är så peppad att jag tror jag ska spricka för tillfället! Vi två i en stad paris .. allt kan gå fel :)

Det är bara 28 dagar kvar nu....!

Are you saying you wan't a piece of me?!

Sådär, då var det över. Jag har sökt in och har verkligen ingen aning om hur det gick. Jag tror inte att jag kommer gå vidare. Inte för att det gick dåligt för jag tyckte det gick ganska bra ändå. Men jag tror att de tycker att jag är för ung och det är ju faktiskt första gången jag söker. Det är extremt svårt och otroligt otippat om man kommer inte första gången man söker. En av de enda som gjort det är Kjell Bergqvist och han ligger ju på en liten annan klass än lilla mig...

Ikväll händer det inte mycket. Malin kommer förmodligen förbi en stund och myser. Orkar fan inte med så mycket mer, har ju varit igång i typ 13 timmar nu! Inte okej någonstans att vara uppe halv 6 på en lördag. Imorrn får man inte sova heller, det är Klassfienderep hela dagen. Jag ORKAR INTE, och jag har verkligen inte övat. Men jag tror det sitter någonstans långt bak i huvudet. Helst skulle jag vilja stanna hemma och kolla på TV hela dagen, vore så jävla nice. Men så kul ska vi inte ha det.

Just nu sitter jag bara och väntar på pappa, så att jag kan börja laga mat. Ja, ni hörde rätt, JAG ska laga mat till hela familjen (visserligen bara pappa eftersom Martin det aset är i Paris, ofta han skulle vara hemma ändå men i alla fall!). Detta händer alltså aldrig. Ska laga lax i ugn med fetaost och pressad potatis till det. Fett gott. Kanske inte låter så fancy men det är fan det mest avancerade jag kan laga så det så. Recept är för suckers, vi riktiga kockar kör på känsla!

Jaha, så var det med den saken

Den enda med lite artistisk integritet, vågar kritisera hela idol-konceptet, åker ur. Lars vi som faktiskt förstår något och inte är helt hjärndöda kommer sakna dig i tävlingen. Det var så roligt att titta på han, en riktig artist. Nae, nu får man väl vem som blir nästa misslyckade svenska stjärna!

Nervös


Upp klockan 05.30 imorrn pga äckliga pendeltåg. Klockan 06.00 spyr jag av dåliga nerver. Är så jävla nervös. Wish me luck imorrn!

Utmanad

Jaha, blev utmanad av marajna (http://www.jiellow.blogg.se/) och eftersom jag är en fin människa ställer jag upp på utmaningen.

Regler;
* Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
* Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
* Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
* Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.

1. Jag har en extrem fascination vid Johhny Depp. Det visserligen säkert alla som läst min blogg någongång. Men den här fascinationen är ganska seriös och skulle det gå ett steg längre skulle jag förmodligen vara i någon form av stalker-beteende.

2. När jag ger mig in i något finns det inget stopp. Jag går upp det totalt och blir helt hängiven, det kan vara en ny film, ett nytt band .. vad som helst egentligen. Jag går upp i det helt och släpper och skiter i allt annat helt enkelt.

3. När jag lyssnar på Håkans skiva "Det är så jag säger det" och speciellt låten med samma namn så känner jag smaken av baconchips i munnen. Detta för att när vi bilade runt i Frankrike så var det den enda skivan vi hade med oss typ så den gick hela tiden. På samma gång satt jag i baksätet och åt baconchips, därför känner jag smaken.

4. Det ska mycket till innan jag gråter när folk ser ¨på. Det händer ganska ofta att jag kallas kall för att jag inte gråter åt typiska romantiska saker eller så. Det jag gråter är gamla människor och djur. Alltså när gamla människor sitter ensamma eller blir utskällda och när djur dör. Det är oftast sorgligare än när en människa dör, alltså större gråtchans.

5. Jag skulle kunna leva på nutella. Jag skulle kunna bada i nutella, leva i en värld av nutella. Jag älskar nutella helt enkelt.

6. Lider av en ganska sjuklig dödsångest. Jag kunde sitta på semestern när jag var typ 8 år, då alla var jättelyckliga, och helt plöstligt börja gråta och skrika att jag inte ville dö. Är helt otroligt rädd för att jag inte vet vad som ska hända och okunskap skrämmer mig. Jag måste veta.

7. Jag har fruktansvärt höga krav på mig själv i allt jag gör. Jag kan börja gråta för ett VG, jag kan sitta och sura i åratal efter en förlorad tävling. Att vara näst bäst är helt enkelt inte bra nog för mig. Det är att vara bäst eller att inte vara med alls som gäller.

Jag utmanar:
Emma - www.k3tchup.blogg.se
Malin - www.skenbar.blogg.se
Daniel - www.anythingjesusdoes.blogspot.com
Issa - www.uniiiik.blogg.se
Sanna - www.zannalainen.blogg.se
Siri - www.siriss.blogg.se
Micaela - www.gillenberg.blogg.se

Var är champagnen?

Somnade runt halv 1 igår och gick upp vid 4. Kollade till och insåg att Obama ledde och att McCain inte skulle kunna ta ikapp det, lycka. Smsade med min käre vän Kira litegrann och sen skulle jag somna om. Nej. Jag kunde inte sova så då skulle jag meddela Kira att jag är vaken men då tog mobilen självmord på sin sista kvarvarande batterier. Så jag satt där i min ensamhet. Sen var det slutgiltigt, USA:s nästa president som invigs i Januari blir Barack Obama. Lycka. Sen kom hans tal och jag satt där och rös med tårar i ögonen, det var så jävla bra. All heder åt McCains förlorartal också, det var faktiskt bra, vilket jag kan erkänna även fast jag ogillar honom starkt. Och jag är så fuckat glad att Sarah Palin inte lyckades bli vicepresident, då hade jag ta mig tusan flytt världen.

Fick tillbaka rättskunskapen idag. Den som jag trodde gick helt förbannat år helvete och jag var helt inställd på det. Visade sig att jag fick 64,5 och MVG-gränsen var ... 65!!! Så sjukt irriterande och tycker det var lite hårt att sätta 64,5 faktiskt. Men sån är Kerstin och det får man väl leva med. Men hon sa att den halva poängen skulle jag inte ha några problem med att ta igenom på lektionerna .. men i alla fall. Det var riktigt irriterande,

Nu: ryggövningar och utfall och sen Grey's och apelsin. Mumma!'

Dagens citat; Boston Tea Party /Carl-Jan Granqvist


JAAAA!!!!

Barack Hussein Obama



President of the United States of America

Världens viktigaste val?

Inatt är det val i USA. Jag vill titta på Fredrik och Filips valvaka men eftersom jag är en studerande ungdom som börjar klockan 10.10 imorrn så blir det inget av det. Men kommer förmodligen kika upp runt 4 för att se hur det ligger till. Förmodligen är det världens viktigaste man som kommer väljas ikväll. Det kan förmodligen bara bli bättre än de föregående 8 åren med Herr Bush Junior. Men jag är ändå fruktansvärt nervös och spänd. Om McCain vinner är det fan i mig slutet. Förmodligen blir det Barack Obama som tar hem det och då ska det banne mig firas. Att en färgad man för första gången, som tar sig ifrån i princip ingenting till att blir USA:s president .. vad annars är den amerikanska drömmen? Att USA får en president som är lite mer nyskapande och inte så förbannat konservativ på allting, plus att han är färgad som faktiskt är en otroligt stor grej, kan bara båda gott. Inatt blir det vinst.



INATT TAR VI HEM DET OBAMA!

A big no-no

Ja, hörrni. Igår planerades det familjekväll utan min vetskap så kunde ej träffa Daniel. Bajs. Men fick se på pirates 3 i alla fall. Dock somnade pappa .. så jag har numera ingen far. Förklarade starkt att det var straffbart och att han skulle vara glad om jag talade till honom igen.

I övrigt håller Bond verkligen på att .. vad ska man säga, grow on me. Nu är jag ganska så lyrisk över den och vill se den igen. NU. Däremot skulle jag aldrig få för mig att ladda ner den. Jag laddar inte ner filmer eller serier. Jag tycker det är annorlundare med musik, vilket jag väldigt sällan laddar ner, men där kan man ladda ner en låt eller så om man inte vill betala för hela produkten liksom, om man bara gillar en låt med artisten eller gruppen. Men filmer eller serier laddar jag inte ner, på något plan har jag fortfarande en otrolig respekt för den konstformen och det skulle kännas som ett svek att ladda ner. Svek kanske låter som ett otroligt pretentiöst och töntigt ordval, but so be it. Jag vill kunna titta i dvd-hyllan och känna att jag lagt ner jobb på min samling (som är i full gång) och känna mig nöjd med mig själv. Något annat jag inte förstår är människor som går och filmar på bio, eftersom det var premiär och det är vi, Storbritannien och Frankrike som har fått filmen först (2 veckor före USA) så var filmbolaget jättenojiga över att man skulle filma så det kom in en kille och kollade lite då och då, det har jag aldrig varit med om förut att de har gjort. Jag tycker det är höjden av respektlöshet att göra så och jag förstår verkligen inte hur man kan göra det.

Sanna



Du håller liv i mitt Rain Man-hjärta