Michael Jackson 1958-2009



Det känns fortfarande som ett dåligt aprilskämt. Vi sitter med Frederic och Said och helt plötsligt ubrister F att Michael Jackson est morte. Död. The King of Pop. En av mina största idoler. En legend. Borta. Har nog fortfarande inte riktigt förstått det här. Jag struntar egentligen i alla anklagelser om pedofili och massa annat sådant skit. Mannen var och kommer alltid att vara ett musikaliskt geni. Det är som Virtanen skrev i sin krönika i aftonbladet igår; Smooth Criminal och I want you back (med Jackson 5) ekar i evigheten.

Deprimerad

Solen verkligen strålar och det är knappt ett moln på himlen. Sådant väder ska göra en glad. Men det gör det inte. Allt jag kan tänka på är att jag vid den här tiden igår satt på restaurangen och drack cola. Allt jag kan tänka på är när Mikel (fortfarande osäker på stavningen) kommer dit och när han får syn på oss lyser han upp som en sol. Allt jag kan tänka på är när vi sitter i baren med Pierre och han blandar drinkar åt oss. Det enda jag kan tänka på är att han är kvar därnere. Alla 4 är kvar därnere och jag och Sanna är inte där. Det är sådana tankar som kan förstöra de allra finaste väder.

Guess who's back?!

Ja jag är tillbaka på svensk mark. Jag blundar och hoppas att om jag önskar tillräckligt hårt så skulle jag vara tillbaka. Men nu är det inte så. Jag ligger inte i parken vid eiffeltornet med Pierre vid min sida, det gör jag inte. Men jag blundar och ser det framför mig. Det gör jag och det kommer jag göra tills vi åker dit igen. För det finns inget annat alternativ.

Imorrn ska jag skriva resedagbok. Blir ett mastodontinlägg men det får ni leva med!

Here weee goooo!

Nu drar jag och Sanna till Paris suckers! Ni kan ju strosa runt på Drottninggatan när vi hänger på Champs Elysées! Some people have style you know. Om planet störtar har det varit trevligt att ni har läst min blogg och hoppas att ni har lärt er något om mig. Om planet inte störtar säger jag som Arnold; I'll be back


1 dag kvar

Eh aa, så vi åker imorrn. VI ÅKER IMORRN!! Helt galet, har nog inte riktigt fattat det än. Vi kollade precis på Prins Caspian, jeflar va fin den var. Sanna grät .. som vanligt. Hon sitter just nu och säger "sjuukt framspel, sjuuukt framspel", det som hände var att Brasilien gjorde 2-0 mot Italien.

Passet är hittat och väskan är packad. En del kvar som ska ner, typ smink och så men sen är allt packat. Död. GAH. Nej, nu ska jag raka benen och sen ska vi kolla på Oliver och Gänget<3


Ps. Nu gjorde Italien självmål.

Packad och klar? Nej.

Ja hörrni, det här gick faktiskt ganska så prima om jag får säga det själv. Ska jag vara helt ärlig är jag inte klar än, men kan ju inte packa allt idag heller. Typ hårfönen och det åker ju inte ner förrens på måndag morgon. Men resten är i princip packat. Har bara the eveningdress (som jag och Sanna så fint döpt våra klänningar till) kvar sen är alla kläder packade. Kändes inte så bra att packa ner paraplyet i väskan men ska man på storstadssemester så ska man.

Nej, dags att fixa naglarna bitches

2 dagar kvar

Midsommaraftonen blev lyckad! Hade väl kunnat vara lite bättre väder, och kvällen resulterade i ett par myggbett. Men det är smällar man får ta helt enkelt. Vi åt mat (grillat) och tårta (snuskigt god ... lite för god!) och drack vin .. och tequila .. och cider. Men det var härligt. Issa sa att jag var sötare än på länge, det var nästan så att hon fick återfall, haha. Det var snällt av henne att säga så. Madde har fått ett nytt smeknamn efter tequilan, HAHA! Nä nu ska vi inte vara såna, men det var roligt. Jag och M ramlade in här vid halv 3 och låg och pratade lite innan sömnen slog in. Vaknade igen vid 11, käkade frukost och försökte ge oss på ett korsord i SvD. Det gick verkligen inte bra. Vi är så korkade.

Dagen har i övrigt spenderats i solen, man måste ju passa på när den kikar fram. Låg på framsidan och chillade med min bok (Poeten av Michael Connelly), fab. Far bjöd precis på oxfilé och potatis och jag har väl dragit lite på det här men nu är det verkligen dags för mig att dra mig upp och fortsätta med packandet. Ska dra upp datorn och peppra med musik, make a day out of it so to speak.

Ni kommer säkerligen få en update sen om hur det gick i mitt packningsäventyr.

Paniken växer

Jaha då var det alltså fyra dagar kvar. Dagen har bestått av lite handling, tvättning och städning. Jag känner att Malin ska sova här imorrn och då måste det vara lite fint i alla fall och jag vill att det ska vara fint när jag kommer hem. Det gör att det bara blir hälften så stökigt när jag kommer hem och ska packa upp. Ibland är jag allt bra smart. Om en halvtimme börjar Matrix Reloaded. Den ska jag se. Såg The Matrix igår och blev helt fast. Jävlar i min låda vad den var bra. I början tyckte jag att den var ytterst märklig men i slutet blev den sjukt spännande. Så jag ser fram emot fortsättningen.

Jag har lite lätt panik nu. Hur ska jag hinna allt? Francis är hittad i alla fall, det är skönt. Något som är värre är att jag inte hittar min sladd till podden. Jag har två stycken och båda är borta med vinden. Vad i helvete känner jag rent spontant. Och jag har verkligen letat överallt, inte bara tittat. Det är faktiskt helt sjukt. Får väl bara köp en ny då, men det känns som en onödig utgift då jag faktiskt har två stycken. Åh kom tillbaka till mig.

Nej mina vänner, nu måste jag sluta med det här. Om jag inte ska få ännu mer panikångest måste jag sätta igång nu.Smell yah later

Inte skyldig nån nåt längre

Jag har tänkt på en sak. Tre år gick jag på Tullinge Gymnasium. Tre år slet jag varenda eviga dag, om man bortser från sommarlov. Jag lade livet på hyllan och satsade allting på skolan. Jag kan ärligt säga att jag förmodligen pluggade 98% av mina dagar på Tullinge Gymnasium. Allt detta slit var ju inte förgäves, det resulterade i ett snitt på 19,6 vilket man ändå får känna sig nöjd med om man säger så. Jag har på papper att jag faktiskt har satsat de här tre åren, jag har på papper att jag har kunskaper som sträcker sig ganska långt vad gäller gymnasiekunskap.

Jag tänker att jag har slitit som ett djur de här tre åren, och nu kan jag göra vad jag vill. Jag kan stanna ute hela nätterna, jag kan festa hur mycket och hårt jag vill utan att behöva ha ångest. Jag kan träffa vem jag vill och när jag vill. Jag förstår ju att jag inte kan göra exakt vad jag vill, jag kan inte råna en bank för det går emot min moral. Men annars kan jag göra vad jag vill. Jag kan tänka själv. I tre år har det varit någon som har tänkt åt mig, det kan ha varit lärare eller kompisar. Men nu kan jag tänka själv, jag får tänka själv. Jag kan göra vad jag vill med mina tankar, mina dagar, mitt liv. Jag kan vara rädd att någon ser ner på mig och tycker att jag är en mindre människa än vad jag kan vara. Än vad jag är. Men vill ni veta en sak? Jag är inte skyldig någon något längre.

Sen tänker jag om. Är det inte någon jag är skyldig något? Är jag inte skyldig mig själv något? Jag är skyldig mig själv att vara det absolut bästa jag kan vara. Det är jag skyldig mig själv. Men samtidigt är jag skyldig mig själv att sluta tänka, att släppa taget lite då och då. Jag är skyldig mig själv att slappna av, att tappa kontrollen. Jag menar inte att jag ska bli helt utflippad nu. Jag menar inte att jag ska börja knarka och leva mitt liv som en annan loser. Det jag menar är att jag ska leva. Nu och inte sen. Jag ska leva nu. I höst kan jag tänka på annat, men nu ska jag leva mitt liv.

5 dagar kvar

Det har varit ett väldigt farande fram och tillbaka på mig. Har spenderat både dagen och gårdagen inne i stan med fina vänner.
 
Igår åkte jag in med Sanna efter att hon hade jobbat. Först skulle vi fixa min kamera. Autofokus hade slutat fungera och när han hjälpte mig visade det sig att hela objektivet hade fastnat på något jävla vänster. Så skruvade han lite på det så det lossnade. Det var det tänkte jag. Men så sa han att det skulle ju vara jobbigt om det fastnar i tid och otid så jag fick ett helt nytt, utan att behöva betala något! Jag gillade det skarpt för det här var mycket, mycket snabbare än mitt förra. Jag älskar det. Sen shoppade vi lite saker vi kan behöva på resan; strumpbyxor, underkläder, jag köpte en väska .. aa lite sånt helt enkelt. Avslutningsvis tog vi oss en chai latte på Waynes. Det är så förbaskat mumsigt. På kvällen var jag och Madde ute och vandrade med hundarna, väldigt mysigt. Fick en del riktigt fina bilder, ska lägga in dem snart så ni får se på våra djur som faktiskt kan vara riktigt fina.

Idag var jag inne med Madde och Johanna. Madde fyller för övrigt år idag, grattis! Vi letade runt efter något att ha på oss på midsommar och shoppade lite annat strunt. Jag köpte en småblommig (!) kjol på JC som jag ska ikläda mig om fredag. Det kommer bli super. Måste bara veta vad vi ska göra exakt så jag vet vilka skor jag ska ta. Inte så kul att ta på sig högklackat om vi ska spela brännboll eller liknande aktiviteter. Käkade gjorde vi på Kungshallarna. Chicken Tikka Masala, mumma!!

Imorrn drar jag fram resväskan och laddar första tvättmaskinen. GAH! 5 dagar, 5 fucking jävla dagar kvar tills vi drar. Helt sjukt.

Don't look back in anger

Loggar in på facebook och ger ifrån mig ett litet lyckotjut. Varför? Marina ska ha en ny maskerad! Temat är marint och jag har redan börjar fundera på lite idéer. Har kommit på två som är väldigt långsökta så får se om jag kommer på något bättre. Känns som att alla andra kommer vara övertydliga i sina klädnader och jag gillar inte att se ut som alla andra så det skulle visserligen vara roligt att vara något lite mer långsökt. Menmen, det är ett tag kvar så vi får se vart det slutar någonstans!

Var med Daniel idag, jag fick en tuta av honom. Det var snällt, man vet aldrig när man kan få användning för en tuta. Vi lyssnade på musik och kollade på Ocean's twelve, vilket var passande eftersom jag precis tittat på eleven. Efter det åkte jag vidare till Skarpnäck för att ha avslutning med teatern. Vi fick titta på filmen. Det var ... intressant. Jag hatar att titta på mig själv på film, hatar att höra min röst inspelad. Usch, men de andra var bra! Kom till Tullinge vid halv 11 och då gick jag på en spontan promenad med mig själv, det var lite trevligt. Kände för att bara gå och lyssna på musik. Blir mycket sånt nu.

Nu ska jag ta en nattmacka och sen blir det hopp i säng.


Från 10/6



Jag och Hampus på hans student. Han var full som en kastrull, jag var glad för det var en studentdag. Trots regnet är vi snyggast i världen. Vi är såååå fab!

Värdelöst

Planeringen och packlistan är klar. Något säger mig att den här veckan kommer flyga förbi! Ska hinna med att träffa Daniel, Johanna, Madde, åka in till stan och fixa kameran (autofokus har slutat funger :S) plus köpa det sista som behövs till resan, växla pengar och fira midsommar (världens mest överskattade högtid efter nyår). Plus att jag ska på avslutning med teatern också. Herregud, hur ska jag hinna med allt? Nä, men det ska nog gå bra det med.

Sanna sov som sagt här i natt. Vi somnade väl vid 4 efter vårt slagsmål (anledningen ska jag inte säga för den är ganska .. barnförbjuden xD) så vi sov länge idag. Väldigt länge. Vi åt frukost kvart i 2. Så den här dagen har verkligen flugit förbi, den fanns aldrig helt enkelt. Och jag har blivit besatt av en sak. Var hos tandis i torsdags och då sa hon att eftersom att det är sista året det är gratis så ska hon fixa allting som går att fixa. Så jag ska tillbaka den 20 augusti och fixa en defekt (!) framtand och ta bort tandsten. Det gör mig inte så mycket eftersom allt är tandställningens fel (jävla as), men det är en annan sak också. Först säger hon att jag inte har några hål alls, jag drog en suck av lättnad. Sen när hon undersöker säger hon att det finns en antydan till något som skulle kunna bli ett hål på den sista tanden i underkäken på höger sida. Fab säger jag! Hon fortsätter med att säga att det kanske inte blir ett hål och i normala fall skulle man inte göra något åt det utan vänta och se. Men eftersom det är sista året det är gratis så ska hon likt förbannat fylla igen det ändå. FUCK IT. Nu kan jag som sagt inte tänka på något annat. Skulle helst av allt vilja operera in en självgående tandborste som bara fokuserar på den tanden. Skit.

Planering för fullt

Kvällen har spenderats med att planera Paris med Sanna. Helt sjukt att vi faktiskt ska åka. Men jävlar vilken resa det blir. Har planerat veckan och skrivit en packningslista som blev aaaaalldeles för lång. Men det är så det är. Vi kommer få stå och sålla som bara den nästa söndag. Men det är sådant som hör till. Ska bli så jävla roligt, och så fruktansvärt skönt att komma bort från Sverige och Tullinge. Snälla jag vill bort från Tullinge.

Nej, nu ska vi börja planera grillkvällen vi ska ha för klassen hos Sanna. Det här blir fint hörrni!


En såndär rivig lista

1. Hur gammal är du om fem år? 23 (ska fylla 24)
2. Vem var den sista du träffade? Pappa
3. Hur lång är du? 173/174
4. Vilken var den senaste film du sett? Charlie and the Chocaltfactory
5. Vem ringde du senast? Dalsmyr
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Haha skön den var! Kanske man ska ha koll på
7. Vad är dagens planer? Inga alls
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Sms, defenitivt (ett sms i kvarten varje vaken timme)
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Inget av det
10. När såg du senast din mamma? 6 och ett halvt år sen
11. Vilken ögonfärg har du? Rock 'n' roll-blå
12. När vaknade du idag? halv 10
13. Har du någon gång hittat en katt? Nej?
14. Vilken är din favoritplats? Baksidan av Tullinge Kyrka, där kan man tänka 
15. Vilken plats föredrar du minst? Sjukhus
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? På ett ascoolt ställe
17. Vad skrämde dig som barn? Allt? Nämen typ Ika i rutan!
18. Vem fick dig att skratta senast? Sanna
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Egentligen, men jag gör det ändå
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar, eller man kan väl inte ens kalla den bärbar
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Med, jag fryser som faen
22. Hur många kuddar har du i sängen? Två
23. Hur många landskap har du bott i? Ett
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Nej, äckligt
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? I gräs; barfota, annars strumpor
26. Är du social? Om jag har någon att prata med blir det lättare
27. Vilken är din favoritglass? Ben and Jerrys chocolat fudge brownie
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Mosebacke
29. Tycker du om kinamat? Aldrig ätit men tror faktiskt inte att det är min grej
30. Tycker du om kaffe? Usch nej
31. Vad dricker du till frukost? Vatten/te
32. Sover du på någon särskild sida? Jag rör mig som fan när jag sover så det går inte att säga
33. Kan du spela poker? Proffs
34. Tycker du om att mysa? Ja det är .. mysigt
35. Är du en beroendemänniska? eh, svar ja
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Nej, faktiskt inte
37. Vill du ha barn? När jag slutat betrakta dom som brats så visst 
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska, lite teckenspråk, ytterst lite franska
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nope
40. Föredrar du havet eller en pool? Havet, fast nä ... pool 
41. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder, filmer, skor
42. Äger du dyra smycken? Ja, de ligger i bankfacket
43. Har du någon gång testat narkotika? Isch nej
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Om jag ska vara ärlig; papper
45. Vem är den roligaste människan du känner? Svår fråga, jag kan underhålla mig själv ganska bra
46. Välj ett ärr på din kropp? Knät, jag sprang och ramlade
47. Vad har du för ringsignal? Buddy Holly - Weezer
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Ja, så jävla snygga
49. Flirtar du mycket? Ja, sånt är alltid trevligt
50. Vart togs din profilbild för din blogg? I hallen
51. Kan du byta olja på bilen? Öh, nej?
52. Har du fått fortkörningsböter? Hade jag haft körkort så
53. Vilken var den senaste bok du läste? Luftslottet som sprängdes - Stieg Larsson
54. Läser du dagstidningen? Ibland så
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Veckorevyn
56. Dansar du i bilen? LÄTT
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? mix megapol, alltid
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? en adress tror jag
59. När var du i kyrkan senast? Lises konfirmation tror jag
60. Vilka personer utmanar du? Just precis DU

11 dagar



Det börjar närma sig. Det ska bli så förbannat skönt att bara komma bort från allt. Ladda upp batterierna och komma tillbaka bättre än någonsin. Allt är betalt, jag har biljetter både till flyg, hotell och disneyland. Fy helvete va bra det här ska bli. Två tjejer som aldrig har kolla på varken varandra eller sig själva ska till en av världens största och populäraste huvudstäder. Det här kommer bli bra ska ni se. För shit vad jag behöver åka bort nu.

Johnny Depp 46 år



Idag fyller allas våran Johnny Depp 46 år. Ser man det på honom? Nej, jag skulle väl inte tro det. Johnny är min största idol, alla kategorier. Killar om ni ser ut sådär när ni är 46 år gamla, då kommer ni inte att ha några problem i livet. Jag lovar er det. Som om det inte vore nog är han inte bara fruktansvärt snygg, han är en alldeles otrolig skådespelare men också en vääääldigt sympatisk och fin människa. Han var nära vän med bortgångne Heath Ledger och nu har han döpt snorklingstället på sin ö (det finaste stället) till Heath's place. Ytterst fint tycker jag. Så idag höjer vi våra glas och sänder ett grattis till John Christopher Depp II.

Final i Franska Öppna

Jag måste ju såklart, precis som alla andra, nämna tennisfinalen i Franska Öppna (eller French Open lite mer internationellt). Det var Robin Söderling mot Roger Federer och det var egentligen inget snack om saken. Federer dominerade matchen redan från start. Trots att Söderling fick in ett par bra slag och vann några game så var det ingen tvekan om vem mästaren är. Federer är helt otrolig, vilken spelare han är! Han är överallt på planen samtidigt, det är otroligt att se honom spela. När det stod klart att han hade vunnit, när Robin missade den där sista bollen, kastade Federer sig ner på marken och grät ut sin lycka. Han har nu vunnit alla Grand Slams som går att vinna, och lika många gånger som den som har vunnit flest. Jag blir så lycklig av att se han lycklig. Jag älskar Roger Federer, han är en av de bästa idrottarna i världen i alla kategorier, ingen tvekan om det.

Trots att Robin kom tvåa, trots att han förlorade finalen, är han en vinnare. Vilken turnering killen har gjort! Vart kom han ifrån? Han slår ut motstånd efter motstånd och till slut står han där, mot Nadal i kvartsfinalen. Ingen tror på honom, och vad gör han? Han slår ut Nadal, världsettan! Det är verkligen helt outstanding. Jag blev så glad när han gjorde det, för jag avskyr Nadal, så det hade räckt för mig. Sen stod han i semifinal mot Gonzales och det såg ut som om att det var kört för vår svensk. Men vad gör han då? Han vänder hela matchen i sista sekund och vinner! Helt otroligt. Han lyckades aldrig vända mot Federer, det är det inte många som kan, men han vann ändå. Han vann våra hjärtan och han vann en otrolig turnering (inte guldet, men han vann turneringen). Det börjar lukta bragdguldet...

I'm already gone

Mitt inlägg som skulle publicerats igår gjorde verkligen inte det. Hela datan typ hackade så det blev inget. Men det jag skulle få fram var att jag var på grillkväll hos Henri igår med folk från klassen! Han hade förberett en massa god mat, tårta, läsk och chips. Det var verkligen sjuuuukt trevligt och det var längesen jag skrattade så mycket och genuint som i lördags. Samtidigt som vi mumsade i oss tårta mumsade vi i oss en massa smaskigt skvaller, ooooh! Hörde vissa saker som verkligen chockade mig HELT, det var roligt men det chockade mig totalt. Right out of my socks! Emma fick stå skyldig för mitt otroliga asgarv, så mycket skrattade jag inte på hela kvällen, när hon imiterade Johnny Bravo. HERREGUD säger jag bara. I alla fall, tack Henri för en jättefin tillställning och tack alla som var där, jag hade riktigt roligt.

Imorse var jag och röstade (!) för första gången, kände mig så fruktansvärt vuxen. Jag tycker att det är riktigt viktigt att gå och rösta, det är att stå upp för demokratin att gå och rösta. Även om man itne vet vad man ska rösta så rösta blankt, det är bättre än att inte rösta alls. Sen åkte jag, pappa och farmor till Vaxholm och fikade. Det var mysigt. Vi svängde förbi Skärholmen också och köpte min klänning jag ska ha på Hampus student på onsdag. Den är jättefin, jag gillar't! Sen hade jag och Sanna en dejt på msn, det var ytterst trevligt ;) På lördag ska vi planera paris, fruktansvärt pepp nu. Bara åka iväg med henne och glömma bort allt här hemma!


Du...

kommer aldrig förstå hur mycket du betyder för mig



Marissa och Summer
Peyton och Brooke
Meredith och Christina
Rachel och Monica
Blair och Serena
Ida och Sanna

Hurtful - Erik Hassle

För att han kommer från Tullinge. Och för att texten sitter fint just nu.



I use to laugh it of
I use to look the other way
I use to save them troubles for another day
I cape my fingers crossed
I used to never take the pain
I'll pull a sunshine story in a pouring rain
The more a have to change a just stay the same

(The same, the same, I stay the same)

You don't know what you got till you missing it a lot
I have to go throw it away
I was wrong from the start from the button of my heart I apologize
What I did to you was hurtful
What I'm going threw is hurtful

I use to buy my time
I use to be around the bush
I rather give my ego another push
I use to be a fool
There was a foolish game I played
And it's a fool's faith coming mistakes I made
Ones I hade it right it was all to late

(To late, to late, to little to late)

You don't know what you got until you missing it a lot
I have to go throw it away
I was wrong from the start from the button of my heart I apologize
What I did to you was hurtful
What I'm going threw is hurtful
What I'm going threw is hurtful
It is hurtful
It's hurtful

Oh what I did to you
(What I did to you)

What I did to you was hurtful
What I'm going threw is hurtful

You don't know what you got till you missing it a lot
I have to go throw it away
I was wrong from the start from the button of my heart I apologize
What I did to you was hurtful
What I'm going threw is hurtful

Student 3/6 2009!!!!

Klev upp vid klockan halv 6 och såg regnet forsa ner. KUL! Det var typ det värsta som kunde hända men jag var ändå så spänd att jag inte brydde mig så mycket just då. Vid kvart i 8 kom Agnes och hennes pappa och hämtade upp mig och Malin. Vi skulle åka till Simona och dricka skumpa, eller champagnefrukost som det också heter. Champagnen flödade med jordgubbar och alla skrev i mössorna. Det var hur kul som helst! Klockan  09.20 gick bussen som skulle ta oss till skolan. Regnet fortsatte att ösa ner och man blev lite rädd, skulle det vara  så på flaket? Men vi var så taggade på allt att vi sjöng och dansade hela vägen på bussen till skolan.

Väl i skolan samlades vi i klassrummet för att fortsätta skriva i mössorna, äta mackor och dricka juice. Vi hade även utdelning av diplom. Själv blev man klassens hockeyfrilla, så jävla BÄST! Betygen fick vi också, VG i tre ämnen resten MVG!! SÅ grym, Martin (mentor) var stolt över mig. Samme också! Sen blev det dags för fotografering nere i musiksalen. Vi fick både gruppbild och enskilda, fast tror inte jag blev bra något utav dom, HAHA! Sen gick vi tillbaka till klassrummet och pratade, träffade lärare (bla Liss-Carin! Så sjukt kul att hon kom!!)

Halv 12 var det dags för lunchen. Det var faktiskt god mat, förutom förrätten, men jag äter inte mozarella. Sorry liksom. Varmrätten var kyckling och efterrätten var panacotta, mums! Malin höll sitt kärlekstal till Martin, åh gud va bra det var! Jag var den enda som visste exakt vad det var för något och vi satt precis vid Martin så det var sjukt kul. Efter en massa utdelning av stipendier och liknande var det dags för utspringet. Vi sprang ut som nummer 2, pga alfabetet, så bra! Kan ju säga att vi hade bäst drag vid vårat bord. Under lunchen växlade vädret rejält och vi blev riktigt nervösa. Men klockan 14.00 sken solen som aldrig förr! SÅ JÄVLA GLAD :D Jag och Sanna tog täten i våran klass och sprang som aldrig förr. Därute stog många kära släktingar och vänner, så roligt! Jag fick hela gosedjursfabriken, blommorn, skumpa oooooch .. wait for it...EN BANAN! HAHA :D Det första jag fick var bananen av sofia som sa: "Ät den här först". Sen fick jag skumpan av viktor: "Sen dricker du den här"! Efter många, många kort sprang jag, Sanna och Malin och bytte om till våra flakkläder. Sprang tillbaka till släkten där det blev ännu mer kort och sen bar det iväg till flaket!

Jag kan ju börja med att säga att vi hade det bästa flaket någonsin! Och tack till Mickis kompisar som hade hjälpt till att dekorera det. Vår musik pumpade högst och hela flaket gungade innan vi ens hade kommit ut från parkeringen. Vi åkte runt i Tullinge och i Tumba och hade så jääävla kul. Vi skrek, sjöng och hoppade, jag hamnade till och med upp och ner vid ett tillfälle ;D Det kändes som att tiden stod still när vi stod där och skrek. Flaket var lätt det roligaste på hela dagen, det var så jävla kul det är fan det som gör att man vill tillbaka till i onsdags. Vid 16.30 var vi tillbaka på skolan igen och då var det bara att åka hem och ta emot allas gratulationer! Kamerorna var framme ännu en gång och jag hade största smajlet hela dagen. Vet inte om det var så smickrande på bilderna, men skitsamma xD Fick jättemycket fina presenter, kommer i ett senare inlägg vad jag fick. Efter mycket, mat, vin och tårta var det dags att säga hej då, byta om och dra iväg till slutskivan på Blue Moon Bar.

Vakterna var så jävla bitchiga och sjukt nogranna men det gick bra till slut. Förutom för Samme som blev utkastade xD Dansade, drack och hade allmänt superroligt hela kvällen. Martin och Viktor var där också och visade på sina bästa mooves. Dansade nästan mest med dem, haha! Vi stannade till stängning och sen blev det nattbuss hem efter ett besök på donken. Stupade i säng vid halv 6 nästa morgon så jag var alltså uppe i ett dygn! Det var sååå roligt!

TACK BE06 OCH ALLA NI ANDRA SOM KOM. NI GJORDE DAGEN TILL DEN BÄSTA DAGEN NÅGONSIN!!!

Vi syns hos Henri imorrn klassen :D



AAAAAAAAAAAH

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR JAG HAR TAGIT STUDEEEENTEEEEEEEEEEEN, FY FAN VA JAG ÄR BRAAAA!!!!!!!!!!


NU SMÄLLER DET

FÖR IMORRN TAR JAG STUDENTEN!!!!!!!!!!!