Put your records on

Det var ytterst trevligt hemma hos Sanna igår. Nu har man träffat hela släkten R, visserligen heter inte alla R men det blir ändå släkten R liksom. Min present blev en succé, så orolig som jag varit. Tårarna rann på henne, och jag tänkte: my work here is done. Nej, skämt å sido, det är ju alltid att roligt att ens jobb uppskattas :)
Kom hem runt två ungefär men kände mig inte speciellt trött ändå så drog två seinfeld-avsnitt vilket gjorde att jag inte somnade förrens 3, sen gick jag upp vid 10 också, summan av kardemumman blir att jag sitter här med huvudvärk. Underbart.

Dagen har bestått av plugg. Jippie. Rättskunskap, svenska och så har jag börjar fila på kriminologin. Inte färdig med något men jag har ju i alla fall börjat så tycker jag förtjänar lite cred för det! Har kanske inte varit så jätteaktiv i mitt pluggande, men svenskan är faktiskt nästan färdig. Det är bara en punkt som är lite svag men har inte så mycket material till den så får ta en liten diskussion med min käre vän Malin, som för övrigt var på Jason Mraz igår.

Ikväll blir det parlamentet och sen förmodligen en film. Får se vilken det blir, kanske Herkules som jag faktiskt har på dvd nu eller så kanske jag ska ta något lite mer djupt som typ Gudfadern som jag känt för att titta på jättelänge! Man vet aldrig.

Look pull yourself together, it's only a bit of poo.

Idag tillät jag mig själv att sova ut eftersom jag inte sovit så speciellt bra den här veckan. Så jag drog mig alltså upp vid 11-snåret, riktigt skönt faktiskt! Igår höll jag på i 3 timmar med Sannas present, så nu är den i princip klar, ska bara sudda lite och fixa lite till men sen så! Jag är faktiskt ganska stolt över den, min kreativa ådra visar sig .. och den har varit gömd ganska länge om man säger så. Men nu har jag lyckats locka fram den och då blev den där saken resultatet, får se om det blir en hiss eller diss av Sanna. För ikväll bär det av till Järna på en liten tillställning, om man säger så ;). Sannibanani bjuder in för att fira sin 18-årsdag, kommer vara mycket folk där så det ska säkert bli roligt.

Sitter och skriver på min novellanalys nu .. JIPPIE. Men ska snart gå och fixa det sista på presenten och slå in den. Med mina inslagnings-skills lär detta ta ett antal timmar eftersom jag ska försöka sätta på snöre också. Snöret är verkligen överkurs så något säger mig att det inte kommer bli ett snöre. Men man vet aldrig, kanske är idag dagen då jag ska lyckas. Någongång måste man väl växa upp och klara av att slå in paket med snöre? Pappa var i alla fall iväg och köpte inslagningspapper nu imorse eftersom jag upptäckte igår att vi bara hade papper med tomtar på. Kändes inte speciellt passande, min far höll med mig.

Jag vet aldrig vart jag står

Dagens citat; Johnny English /Rowan Atkinson

Hide me away from the rest of the world

Idag var en sån där dag då man inte orkar någonting. I och för sig har jag haft många sådana dagar nu men idag var speciell. Jag bara skrattade åt allting, matten var helt sjuk. Projektmötet blev mest ett stort skämt, men det var faktiskt Martin Svärds fel. Så det så!

Säljandet av biljetterna till studentskivan går framåt. Har lovat bort hälften av mina biljetter, möjligtvis fler, så det känns jättebra! Vi ska sälja 8 stycken till själva skivan och sen 2 middagsbiljetter, en till sig själv och en till någon annan. Får se vem som får äran att bli min date ;D Den 1 april är i alla fall skivan så säg till om ni vill gå så kirrar jag the tickets!

Christian the lion

Den här må vara gammal men den är så fruktansvärt fin. Jag gråter varje gång!


Sanna, 18



GRATTIS BABE<3

Kort update

Sitter på engelskan nu. Hur kommer det sig att jag alltid bloggar i skolan när jag har engelska? Sammanträffande? Aja, jag är klar med min del, det är sanna också, så nu sitter vi och chillar. Kollade på en otroligt fin lejonvideo, båda sitter och gråter. Men det är väl inget fel med det, eller?
Nu ska jag fortsätta lite med vår powerpoint och sen blir det maaat, och lite muffins innan projektmötet ^^

En rafflande vecka

Har haft en alldeles rafflande vecka att jag helt enkelt inte brytt mig om att blogga. Min vecka har varit så otroligt spännande att ni aldrig kan ana! Vill ni veta vad jag har haft för mig nu när jag inte skrivit här?! va? Jag vet att ni vill, men är inte säker på om ni kan hantera något så otroligt spännande som det, helt otroligt vad spännande det är. Okej, here it goes, men stäm mig inte sen för att ni fick en sådan otrolig chock på grund av all spänning som drabbade er:
-Plugg
-Äta
-Sova
-Tv
Visst vare spännande! Något sånt här har ni aldrig varit med om förut va?! Tänk så spännande livet kan vara. Jag vet att ni sitter och tänker nu att "Jävlar vad crazy den tjejen är, helt otroligt!". Och så äre. Helt wild and crazy. Och än är inte veckan slut, tänk vad jag kan hitta på innan den är slut. TO BE CONTINUED, helt enkelt.


Mirakelgården - Ringaren i Notre Dame



Kanske du hört om en fruktansvärd plats

Som Paris alla skurkar vill kalla sitt hem

Det är magins, det är myternas plats

Där i Mirakelgården

Där hittar du den!


Där en lam kan gå

Och en blind kan se

Du vill knacka på

Men en död man är tyst

Säger inte ett knyst


Inkräktare eller smarta spioner

Här har ni mitt foder

Här finns ingen frid

Här från Mirakelgården

Är det ett mirakel om du hittar ut i tid


Samlas nu här allihop

Det blir välhängt ikväll

Två huvudattraktioner

Ett par av Frollos spioner

Och inte vilka som helst

Kaptenen för vakterna

Och trogne klockringarkumpanen


Alla döms fort i Mirakelgården

Domaren är jag och mitt ord det är lag

Rättegång det är att slösa med tiden

För domar och straff det bestämmer jag

Nån sista önskan?

Det är vad de brukar säga

Nu har vi fått vårt bevismaterial

-protestera

-avslås

-protest

-tyst!

-sablar

Vi finner er helt oskyldiga

Och det är ert värsta brott

Därför hänger vi er!


Myskväll?

I lördags hade jag och pappa myskväll framför Beck. Det stod en skål med chips på bordet och två glas cola. I soffan låg jag med täcket, Hedwig låg också inkurad där och pappa låg i hörnet. Det var en riktig nostalgitripp över hur helgerna såg ut förr i tiden, när jag var liten. Det kom som ett slag i magen, det var verkligen påtagligt att någonting saknades. Jag kände verkligen hur mamma inte var där, hon satt inte i sitt hörn av soffan och drack på ett glas rött vin. Hon kommer aldrig sitta där igen och jag kände hur fruktansvärt mycket jag saknar henne. Sådär som jag saknar henne varje dag men som aldrig kommer upp till ytan. Det slog mig hur hon faktiskt aldrig kommer sitta där igen och hur jag faktiskt förstod det. Det är något jag aldrig kommer vänja mig vid, det kommer alltid kännas som ett stort jävla svart hål när jag tittar mot det där hörnet. Hennes hörn. Känner hur klumpen i halsen växer och snart kan jag inte hålla tillbaka den längre. Filmstunden förstörs och allting blir sorgligt. Allt bara för att jag inte vant mig, efter snart 6 år har jag inte vant mig med att hon inte sitter där i soffan när vi tittar på film. När allting står uppdukat. Att hon då inte finns där kommer aldrig sluta att förvåna mig.

I skolan

Nu sitter jag här i skolan faktiskt. Litegranna. Har engelska men jag är banne mig klar så nu sitter jag här och latar mig. Tänkte snart gå och äta lunch faktiskt, pannkakor vilket jag visserligen åt till middag igår men det slinker alltid ner om man säger så ;D

Igår kom Haniis hem :D:D ska slänga iväg ett välkommen till kylan-sms sen hade jag tänkt, så läser hon säkert det här innan jag skickar det och så blir det ingen surpris! Besviken då, men får jobba snabbt. Slutar 11 idag, chill som fan. Kommer hem tidigt och kan titta på Days, great säger jag bara!

Hej på er! Nu blir det pannkisar!

Han kan jobba i min trädgård, det är hans nivå

Igår var det Champions League-premiär för Zlatans Inter. De mötte Mikael Nilssons grekiska lag som jag inte tänker ge mig in på att stava, vi kallar dem P helt enkelt. Det var en riktigt bra match faktiskt, Inter var det bättre laget och vann med 2-0 men det var lite nervöst där ett tag när de bara ledde med 1-0. Men Zlatan, vilken match han gjorde! Efter 2-0 målet började jag nästan gråta (han spelade fram till båda, assist alltså). För det första fick Adriano som varit borta i ett år göra mål. För det andra så vänder sig Zlatan om efter målet, tittar mot bänken, därifrån kommer Mourinho springande (Inters tränare). Han springer fram till Zlatan, slänger ut en hand till en high-five och kramar om honom. För att förklara varför detta var så fint så kan det hjälpa om man nämner att José Mourinho aldrig visar en enda känsla. Killen ser ju likadan ut vid vinst som vid förlust. Han är som en mur, stoneface! Att han då gör detta, för denna SVENSK! Är för mig helt otroligt. Varför Zlatan inte kan spela såhär i landslaget känns som en gåta. Visst, han har inte lagkamraterna som kan spela på den nivån, men han väl i alla fall göra sin grejjer? Om någon tar bollen eller inte skitsamma, han skulle slippa en massa struntprat från bland andra Ralf Edström, den lilla fjollan.

Dagens citat; Zlatan Ibrahimovic som svar på kritiken från Edström. Man måste älska divigheten i uttalandet!

I feel it in my fingers

Ska snart hoppa in i duschen och sen krypa ner i sängen med min bok Songs of Solomon. Men tänkte att jag kunde dra ihop en liten update först. Är fortfarande jättehostig, var tvungen att gå ut från föreläsningen idag för att inte störa, sånt är jättepinsamt! Jag hatar det. Men men, måste man så måste man.

Igår hade jag namnsdag. Kalla mig bortskämd eller vad ni vill men jag är van vid konceptet namnsdagspresent, det behöver inte vara något stort det räcker med lite choklad. Så vad tror ni hände igår? Jag fick inte ens ett grattis från någon medlem av min familj, inte ens min släkt! Det här är ren katastrof och jag är ypperligt besviken på dessa människor som säger att de tycker om mig. Mitt enda grattis kom från min kära vän Isabell C, tackar så mycket! Fick ett av Sanna idag också, men det är fortfarande ett i efterskott ;P.

Fick meddela Sanna idag att jag ej kan följa med till London i december, med henne och hennes järna-vänner. Tyckte inte om att behöva ge detta besked men måste man så måste man helt enkelt. Skulle i alla fall vilja säga att jag blev jätteglad över att bli tillfrågad, speciellt när det bara var mig du frågade Sanna, älskar dig<3 Våran paris-resa kommer bli toppen för nu kommer jag ha dubbelt så mycket pengar till den ^^.

Ja, nu så äre dags för duschen och sen nannakorgen! Puss på er.

This is your life and it's ending one minute at a time

Morrn på er. Eller, aa, morron och morron, det är väl snarare förmiddag, men skitsamma! Gårdagskvällen bestod av lite knåpande med Sannas present, kom inte så långt men ska fortsätta om ett par timmar. Bror var hemma för första gången på .. aa, vene hur länge, så vi spelade tv-spel (jag fullkomligt krossade honom i fotboll .. förutom den gången då han vann men det behöver vi inte prata om) och sen hyrde vi Dumpad, som faktiskt var fett skön, och käkade lite mumma till det. Det var en trevlig kväll, men eftersom jag hade varit uppe sen sju av någon jävla anledning så somnade jag så fort jag la huvet på kudden vid tolv, vilket faktiskt var ganska skönt ;).

Dagens gnäll går ut på min mun. När mitt immunförsvar sjunker, det händer när jag blir så pass sjuk som jag varit nu den här veckan, så är det alltid min mun som får ta smällen. Jag får munsår (äckligt som fan) och sen blir hela min gom helt uppfrätt, alltså det känns som när man ätit för många supersura karameller, och mitt tandkött blir svullet. Det var dagens gnäll serverat på en tallrik.

Nu ska jag skriva på min OTROLIGT tråkiga inlämning i psykosocialt arbete, även där en kurs jag inte förstår, och sen ska jag fortsätta på sannas present .. den måste fan blir klar nu i helgen!!

Dagens citat; Fight Club /Edward Norton

Smell yah later

Det är fredag, jag borde vara skitpepp, YES skolveckan är snart slut! Men nej, jag är hemma och kan inte sluta hosta. Pappa förbjöd mig att gå till skolan idag även fast jag tjatade imorse. Tydligen är det bättre att vara hemma idag och vara säker på att jag är frisk på måndag. Jo tjena, säg det till mina lärare. I alla fall, måste pluggish idag. Men bara till Sanna kommer (visserligen med mer läxor men iaf!) för efter det skulle jag inte pluggat i vanliga fall och då ska jag börja fixa med hennes present. Oh vad jag längtar efter att få sen hennes min när hon river av pappret, jag är redan stolt över mig själv och jag har knappt ens börjat med den än xD Wonderful.

Nu äre Jay Leno.

Sitta ihop?

Min favoritsyssla den kväll verkar vara att hosta upp mina lungor. Alltid trevligt. Får se om det blir skola imorrn, vill gå för jag hamnar så jävla mycket efter om jag fortsätter såhär, men om pappa förbjuder så förbjuder han. Kanske kan övertala .. får se! Kvällen fortsätter med lite plugg och sen blire idol och veckans avslutning av vem kan slå filip och fredrik. Det senare var ett mycket underhållande program faktiskt, bättre än vad jag trodde att det skulle bli!

Jag har funderat lite på det här med "bästisar" . .elr, bästa vänner kanske mer. Har man en sån "enda" nu för tiden? Eller har man blivit för gammal? Är det nu man blir fast med en massa bra vänner men ingen som känner en, ingen som vet just det där. Ingen som vet vad man har för favoritfärg eller vad man vill höra i vissa situationer? De där små detaljerna som bara den personen vet. Jag har nog inte haft en sådan "bästis" sen sjuan. Vem vet om man får det igen.

Matchen

Ja hörrni, vad ska man säga om matchen som var igår då? Inte mycket. Vi vinner, tur som faen. Jag var riktigt förvånad över att Ungern inte ledde med 5-0 efter första halvlek. I första halvlek visste jag inte om jag tittade på en otroligt viktig match i ett vm-kval eller en idrottslektion med BE06. Det var så hemskt, ingen jobbade, det fanns ingen kämpaglöd, det var inget som skapades. Går man efter första halvlek har vi inget i VM att göra. Självklart ska vi vara där, det är inte det jag säger, men nej .. den halvleken sa mig inte mycket. I andra halvlek ryckte vi upp oss, vi gjorde två mål (Källström och Holmén) och jag tyckte det var väldigt roligt för Holmén att göra mål i sin första landslagskamp bland de stora grabbarna. Vi vinner matchen och det är det som är det viktigaste, vi får tre poäng. Det nya systemet, alltså jag tror att det kommer att sätta sig till slut det måste bara övas in, men man måste ta itu med vårat back-problem. Olof och company måste öva på att vara ytterbackar och inte bara mittbackar .. man kan inte har en trebackslinje med endast mittbackar som tänker exakt likadant och därmed går på samma boll. Det är fyra år kvar till VM så det kommer nog sätta sig .. bara vi tar oss dit!

Ps. Är det bara jag eller blir Mr Lagerbäck fetare och fetare för varje gång man ser honom?

Sverige vs Ungern

Ikväll är det FOTBOLL FOTBOLL FOTBOLL! Vad får vi se? Får vi se Zlatan göra hattrick? Får vi se en ny storstjärna och nationalhjälte bland de nya? Eller får vi se Herr Lagerbäck ta Sverige till ett nytt lågvattenmärke? Det är frågan.


yyyyyl

Näe hörrni, såhär kan vi inte alls ha det. Mitt jobb i måndags för att bromsa förkylningen funkade inte alls. Gick till skolan igår för jag kände mig egentlige inte så sjuk, tänkte att det hade funkat och var väldigt nöjd med mig själv. Sätter mig i klassrummet och känner att hmm, nu skakar jag lite i armen här .. jisses vad kallt det blev. Vänder mig mot Kira som utbrister; Men lilla vän, du är helt grön i ansiktet, GÅ HEM! Hon var inte den enda som sa detta så efter en halvtimme var jag tvungen att erkänna mig besegrad. Resten av gårdagen låg jag i soffan utan att kunna röra en muskel, orkade inte ens sätta på en film utan låg som ett jävla kolli .. då är det illa. Idag skulle jag egentligen inte gå heller, men detta var dagen som vi skulle beställa våra studentsaker, inklusive studentmössorna! Jag och Malin slog till på silvrig brodyr istället för det klassiska guld. Tror det kommer bli finare, det känns lite tacky med så mycket guld om ni förstår vad jag menar. Iaf, efter det skyndade jag mig hem och lade mig i soffan igen. Och här sitter jag nu, med halsmandlar stora som jag vet inte vad. Något säger mig att skola imorrn vore något som min pappa ej skulle gå med på. Men vi får se!

Idag åkte Haniis till Turkland. Det aset, här sitter jag i regniga sverige och hon ligger på en jävla sandstrand och bättrar på brännan som kommer hålla hela hennes liv. Fuck henne. Haha, men hon kommer tillbaka om en vecka och då ska jag smitta ner henne som hämnd .. om jag har några bakterier kvar dvs.

Någon slags koma

Hälften av klassen var sjuk förra veckan, jag trodde att nu ska jag fan inte bli sjuk, den här gången ska jag klara mig. Tror ni att jag lyckades? Svar nej. Mitt huvud väger 2000 ton och det börjar kännas tjockt i halsen. Det här går verkligen inte för sig. Jag kan inte bli sjuk nu, jag har inte tid med det. Vilket visserligen nog är en faktor till att jag blir sjuk, mitt konstanta stressande. Men jag tänker inte bli sjuk nu, i absolut värsta fall blir jag hemma imorrn. Jag vill inte vara det men om så nöden kräver, för på onsdag måste jag gå. Då ska vi fixa ihop första inlämningsgrejjen till projektarbetet. Jag är ruggigt taggad inför projektarbete .. det ska bli riktigt kul, det enda roliga iår förmodligen.

VI VILL HA TÅRAR, GRÅT DIN JÄVEL!!

Jag glömde att sätta OTH på inspelning .. jag kan inte fatta att jag glömde det. Mitt huvud snurrar, det går inte i repris .. vad är det som händer i dagens samhälle? När serier inte går i repris dagen efter? Det här är verkligen inte okej.

Anledningen till att jag inte såg det när det gick? Jag var hemma hos Johanna, hon sov när jag kom så satte mig inne i Viktors rum med Marina och kollade på Robbie Williams live från Knebsworth, eller något annat abstrakt ställe. När vi kollat en stund kommer även Viktor och joinar oss, men han satt vid datorn och mumlade om att vi uttalade stället fel. Jag och Marina svarade med att sjunga med lite sådär irriterande falskt i alla låtar .. han sa inget men jag vet nog allt vad han tänke.. ;D. Vi satt där och tittade, blev så jävla avundsjuk på en tjej i publiken, båda blev tysta ett tag så jag tror nog att vi satt och fantiserade bort henne och satte dit oss själva .. jag gjorde det iaf xD Vi satt även och försökte leta upp stället där han gråter. Vi letade igenom varenda jävla låt och satt och nästan skrek ; GRÅÅÅT! VI VILL HA TÅRAR!  Nu tyckte Viktor att det var lite smått sadistiskt, men liksom vadårå? Till slut hittade vi det iaf, efter Feel var det .. surprise någon? Efter ett tag vaknade även Haniis så vi satt alla fyra i Viktors säng .. jag och Marina satt och trackade på Viktors gosedjur, han hade en stadig trupp med bland annat en vit bäver. Anledningen till att jag kom dit var att jag skulle hjälpa henne att trycka tröjor, men det blev inte så mycket av det .. men åtta lyckades vi i alla fall trycka upp, teampower!

Nu har jag precis varit ute och sprungit, så är aningen trött för tillfället. Hungrig är jag också, fan man får ju aldrig mat på det här stället. Men kyckligen är på gång och nu ropar faktiskt pappa att jag ska komma och äta. MAAAAAAAT! Finally. Efter det ska jag kolla på Ed Wood som jag spelade in i fredags .. något lyckas jag i alla fall spela in!

Dagens citat; Jag och Marina framför TV:n

Dagen som sådan

Här är jag igen, vilse i min egen trädgård. Fy fan säger jag, det är tur att vi bara läser filosofi den här terminen för jag tror inte att jag skulle stå ut mycket längre. Det är bara en enda radda ordbajs, i alla fall den läxa jag har knåpat ihop. Nu får det räcka med plugg för dagen, man måste faktiskt få vila lite. Väntar på att Johanna ska komma hem från skärholmen, då ska jag hem till henne. Vi ska loda och trycka tröjor. Det blir fint.
Ikväll blir till att springa, ryckträning i backe som står på schemat. Jag orkar verkligen inte och det är så snorigt jobbigt. Jag kommer dö .. håll tummarna för att jag överlever!

Han är en smula homosexuell

Vad Sveriges landslag i fotboll höll på med igår behöver vi inte ta upp, det var uselt, hemskt och allt man kan tänka sig. Vi spelade något som jag inte riktigt kan kalla för fotboll. Nej, något sådant vill vi inte se igen.

Fick en väldigt trevlig överraskning igår, klockan halv elva på kvällen smsar malin och frågar om hon ska sova hos mig. Väldigt impulsivt och väldigt inte malin, haha men hon kom i alla fall hit. Kvällen blev alltså lite trevligare och lite mindre ensam än vad jag hade tänkt mig från början. Jag gillar sånt, impulsivitet är bra. Så vi satt och tittade på film och sen blev det dags för nannakorgen. Gick i sömnen inatt men det märkte hon inte. Vaknade upp i köket och tänkte att; nae, här ska jag inte vara vid den här tidpunkten.




Förlåt för att du fick ta all skit


Dagens citat; Skenbart /Gustaf Hammarsten

Blir inte riktigt som man tänkt sig

Kunde inte slita mig, så här är jag igen. Sitter med laptopen i knäet och tittar på matchen. Linderoth skadad redan efter 1,30 minuter så det blev byte redan i den sjätte minuten. Det bådar verkligen gott det här hörrni. Men jag tror på Sverige, kom igen för tusan! Förlust är inget som accepteras.

Even the best fall down sometimes

Dagen har spenderats på Vingåker Factory Outlet med familjen. Det blev en heldagsutflykt vilket inte är likt familjen Johansson, det kan jag säga er. Jag hittade en klänning och en munkis, fina båda två tycker jag. Lägger upp bilder på dem och skorna jag köpte igår senare, måste ladda batteriet till kameran först, det är stendött. Annars är det inte så mycket mer som står på schemat idag. Skulle hem till Emma men det blir inte av så det blir hemma och kolla på fotbollen som gäller. Som faktiskt börjar om fem minuter så egentligen borde jag inte sitta och skriva nu. Haha!
Så därför säger jag Hej då nu och hoppas att ni får en trevlig kväll!


GO SVERIGE!!

Fan...

Jag hoppas att du är nöjd över vad du åstadkommit. Jag hoppas att du känner dig nöjd över dig själv.
Det där kan ha varit något av det mest omogna jag någonsin upplevt och förmodligen kommer få uppleva.
Jag såg dig nästan som en vän och ser mig lika sviken som om det vore så. Det roliga är väl egentligen att jag inte
är arg på den person du trodde jag skulle vara arg på, utan jag är förbannad på dig, jag är besviken på dig. Jag trodde inte det här om dig, jag
trodde inte på allt som sas, men nu förstår jag att allt det är sant. Du kan tycka att någon annan är den mest omogna personen
i världen men kolla dig själv någongång och inse att du inte sårar den du är ute efter att såra utan alla andra i personens närhet.
För du tänker inte alls.

I used to look up to you but now I can't look at you at all

Idag var startskottet för projektarbetet och jag känner mig riktigt taggad faktiskt. Det kan nog bli ganska bra när vi väl kommer igång, jag Malin och Sanna satt och pratade ihop oss lite idag. Självklart ska vi dela med oss av denna information till Sandra också men eftersom hon var sjuk idag så började vi prata lite smått. Vi har riktat in oss på ett område och jag tror att det kan lösa sig det här även fast jag fick lite smått panik när Martin satte igång med sina domedagsprofetior. Som vanligt alltså.

Idag får jag en ganska chill dag ändå tror jag, har gjort det mesta av mina läxor tills imorrn. Ska försöka hinna med att börja på engelskan tills på tisdag också så att jag får så lite som möjligt att göra i helgen helt enkelt. Ska nog åka med pappa till Vingåkers Factory Outlet på lördag, shoppa loss lite. Jag gillar detta, och imorrn ska jag förmodligen köpa två par skor .. i alla fall ett par! Bilder kommer senare ;P OM ni är snälla det vill säga!

Dagens citat; Benny and Joon /Johnny Depp


Paris, Paris

Jag och Sanna planerar att åka till Paris nångång nu efter skolan slutar och jag är så jävla taggad. Typ åka dit en vecka eller så, visserligen har jag varit där två gånger faktiskt, men jag var så pass liten då (5 och 12) att jag inte riktigt kunde uppskatta staden på samma sätt. Så nu när vi planerar att åka dit så känns det som att det kan bli på riktigt liksom. Kan vara så att ett besök på Disneyland Paris är inplanerat dessutom, men måste faktiskt dit .. trots att jag vart även där två gånger. Men när jag var 12 vågade jag typ inte åka någonting, blivit lite mer modig nu faktiskt. Så jag är jättetaggad inför det här och Sanna, det måste verkligen bli av nu .. det här får inte bli en grej som man bara kommer på och sen inte göra någonting av, nu jeflar ska det sparas!!




Så nu min vän, måste jag tyvärr ta kål på dig

Har inte pluggat någonting idag nästan, kollade igenom engelskan och filosofin bara. Eftersom jag vet att jag har mer att göra så blir jag aningen stressad av detta, men det ska nog lösa sig. Får göra mer de andra dagarna helt enkelt. Har faktiskt haft teater idag så trodde inte jag skulle hinna göra så mycket idag ändå. Känns kul att det sätter igång igen, även fast det är många som har slutat .. vi är typ bara 6 pers kvar nu, men det ska bli kul ändå. Får se vad vi sätter upp för pjäs i vår, hoppas det blir något intressant, så att man känner att man utvecklar sig. Jag och Elin funtar på att söka in till scenskolan nu i höst, får se hur det blir med den saken men det skulle vara en kul erfarenhet.

Ska ut med hunden snart och sen blir det nog till att göra en smoothie och mysa i soffan. Blir förmodligen en tidig läggning, är snuskigt trött men promenaden kommer säkert pigga upp mig lite. Jag har tecknat på hjärnan så kanske dra jag en disneyfilm, får se hure blir. Jag hinner aldrig med altt jag planerar ändå.

Dagens citat; Svärdet i stenen /Isa Quensel (madame mim)