Jag är ganska annorlunda, åtminstonde tycker jag det själv.

De här två dagarna har varit fyllda med teater. Det har varit så sjukt kul. Massa skratt verkligen, med dildon Sven och sången från den lilla sjöjungfrun precis innan publiken släpps in. Vi dansar och står på stolar och sjunger när vi ska sitta tysta och stirra ner i golvet. Spelade in Klassfiene också, med Per och Tim. Tim är engelsman som faktiskt kan svenska men Henrik envisades med att prata engelska ändå. Det var kul. Skolföreställningar är alltid skolföreställningar, men de på kvällarna gick jättebra! Pjäsen var som väntat väldigt speciell och det var inte många som fattade, men det var kul att spela upp ändå. Roligare än klassfiende!
Martin och Sofia var där i måndags, fick blommor av Sofia. Väldigt sött av henne. Fick även blommor av far min, jag tycker om att få blommor. Känner mig duktig när jag får blommor på något konstigt sätt, haha :D

Måste egentligen plugga sociologi men sitter och kollar på Project runway istället, mycket roligare ^^. Jag älskar Santino! Så jävla skön. I alla fall, imorrn åker jag och fler ur klassen ut till Bellas land på Bullandö och på fredag kommer resten av klassen för att leka på Klassens dag. Är verkligen inte pepp just nu men det blir nog kul sen och spela fotboll och mysa med mina fina vänner jag har i klassen. Förra klassens dag var ju mycket trevlig, förutom min hjärnskakning, så då ska väl den här bli lika bra. Hoppas jag inte får hjärnskakning den här gången bara, men det kanske kan bli en tradition, haha ;).

Nu: Project runway
Sen: Sociologi :(

Dagens citat; Jag i teatern

How do you make God laugh? Make a plan

Försov mig imorse, vaknade fem i halv 8 och ska få fem över halv. Kutade runt i huset, kastade på mig teaterkläderna (ska vara helsvart. ni kan tänka er va varm jag är nu!) och packade ner ltie saker i väskan. Har säkert glömt något. Min frukost bestod av två kakor, ganska stora visserligen, och lite mineralvatten av smaken päron. Till ekvationen ska man tillägga att jag inte får middag förrens klockan 21 ikväll typ. Fy fan, hunger! Så kommer jag till skolan bara för att få veta av mattelärarn att matten börjar klockan 9. Hon hade tydligen sagt det i torsdags och skrivit det på tavlan men eftersom jag inte var i klassrummet i fredags missade jag det totalt.  Fan. Jag hade hunnit fett mycket imorse om jag hade vetat det. Typ packat allt i lugn och ro och inte behövt vara helsvart i skolan i den här värmen! AH!

Iaf, premiär idag då. Känner mig inte nervös just nu, är väl bara trött antar jag. Kommer väl sen vid typ kvart i sju, då kommer jag bli nervös och nästan spy. Men det är kul. kommer bli mycket improvisering ikväll, men jag gillar det .. blir mer spännande på det sättet! Haha, shiet vad det kommer suga. Nej, inte den attityden. Kom och kolla ikväll iaf .. klockan 19.00 på Riksteatern i Hallunda .. kostar 40 kr men det kan det vara värt ^^.

Ps: Jag och Malin får MVG i matte B, fatta grymma vi är :D Ds.

Dagens citat: Kicking and Screaming /Eric Stoltz

The term "serious actor" is kind of an oxymoron, isn't it? [Like] "Republican party" [or] "airplane food".

Herrejesus vad jag bloggar idag. Men har fan inget annat att göra så då kan jag lika gärna sitta här. Teatern idag gick väl la bra, det blir myyyycket improviserat imorrn men vafan, det blir som det blir. Kul att Henrik sa idag "jaa, ni som har lite mindre roller i år får större nästa år". Så kommer väl få va med typ en scen nästa år också. Jätteroligt. Man kan fortfarande inte jämföra en sånhär pjäs med en sån som Klassfiende .. så bajsigt att ens försöka säga att det är samma sak! Aja. Imorrn äre iaf premiär. Martin och Sofia kommer och kollar, fan då har jag press på att göra bra ifrån mig. Iof ska man ju alltid göra det men nu har jag ju folk som jag känner. Annars kommer alla på tisdag typ, kul.

Pappa stack iväg till Riga med jobbet tidigare idag så bara jag och Martin hemma. Han drar iväg till Sofia snart så då blir jag ensam hemma. Kul. Skulle kollat på film tillsammans först men det blev tydligen inställt.Får väl sitta och glo framför tvn i min ensamhet. Bläää. Ibland är det inte roligt att vara ensam hemma, på söndagkvällar är det inte kul. Vardagar äre asskönt, men inte helger. Inte idag. Men jag får väl roa mig själv bäst jag kan. Kanske drar några Seinfeldavsnitt innan sängen kallar. Har hittat första discen till säsong 2 så nu kan Isabell låna den boxen, som hon längtat ;) och som jag letat! Bara för att hitta den av en slump när jag drar ut High Chaparall-dvderna ur Martins hylla. Då låg den så fint däremellan. Ja, så det kan bli ibland.

Nu: kolla upp om Björn är med i parlamentet ikväll. Pepp!

Dagens citat: Johnny Depp

U S and A



19 dagar, helt sjukt vad tiden går fort.
Califooorniaaa here we cooooooome. OC!

Mors dag

-alltid lika kul









Grattis.

Hola Belgrad!

Ja, vad ska man säga. En artondeplats förra året, en artondeplats i år igen. Tydligen är det inte modernhet på låten eller att man har en bra låt överhuvudtaget. Allt handlar om politik, ALLT. Jag tycker det är roligt att man försöker hålla liv i tävlingen när länder skickar skämtbidrag som de lettiska piraterna, eller spaniens .. vad det nu var för något. Sjöng gjorde han i alla fall inte. Lite pinsamt är det faktiskt, för det var inte ens kul .. hade varit en sak om det faktistk var kul. Säga vad man vill om Charlotte Perelli men vi hade faktiskt den bästa låten i startfältet i år, inget snack om saken. Så det känns lite .. det gör det. Men jag orkar inte bli arg, för jag är inte förvånad. Jag blir bara trött, för att inte ens kompisröstningen fungerar som den ska. Sviken av Norge, Sviken av Island, Sviken av Finland och Sviken av Danmark. Vi fick 3 poäng av Norge .. 3!! Vad hände där? Hela uppbyggnade av röstsystemet havererar när vi inte ens kan få tolvor från våra grannländer, va?!

Det enda roliga på kvällen var Luuk och Björn, dom räddade allt. Så skön Luuk var när han snackade med Bildt: "asså, du får komma ner hit och hänga sen!". Liksom, va?! HAHA, vem fan vill hänga med Calle Bildt av alla människor? Det var kul. Sen kom Björn och skulle presentera rösterna. Det roligaste är att ingen av de andra länderna fattar att han driver med dom, dom tycker typ: "aa men va roligt att även någon efterbliven får vara med!". Hehe, but noooo! På så svensk engelska som möjligt hackar han sig fram. Skönaste var när han skulle säga Bosnia-Hercegovina. Så svenskt :D Det var kul. It saved the day!

Dagens citat: Björn Gustafssons öppningsreplik vid röstpresentationen

It's like every morning I wake up and I FAIL!

Kom hem från Nynäshamn för inte så länge sen, det var trevligt. Mycket goda kakor och glass så jag är nöjd ;). Så roligt att prata med Arne, killen spelade teater i 61 år så han vet verkligen vad han snackar om när det kommer till sånt. Askul, tyvärr kan han inte komma på min uppvisning, synd men han ska till läkarn och sånt tar ju typ hela dagen. Han ville verkligen komma, men lever han nästa år så kommer han då istället .. vad som än krävs, sa han!

Ikväll blir det Eurovisionkväll hos Issa. Kulkul! Ska dit vid klockan 6 och då ska vi gå och handla mat. Blir en riktig helkväll, så att säga. Dom andra ska sova där men min teater börjar ganska tidigt och pappa ska åka utomlands imorrn så han frågade snällt om jag kunde sova hemma. Och det kunde jag väl ställa upp på, eftersom jag inte äter hemma ikväll vilket betyder att han får äta själv. Tycker lite synd om han faktiskt, men han är uppe på golfbanan nu och är väl inte hemma förrens åtta så han trivs väl antar jag.
Jag tror inte att Sverige vinner ikväll, man segertippar alltid Sverige och media skriver alltid att vi är störst, bäst och vackrast. Och vi kommer alltid typ 4 eller 5 där nånstans. Förutom förra året, men det ska vi inte tala om. Det var bara korruption och jag vet inte allt vad det var!

Nu: sno popcorn från bror!

Dagens citat; I Am Sam /Michelle Pfeiffer

Does the term "cruel and unusual punishment" mean anything to you?

Sovmorgon idag då, riktigt nice att få sova ut today. Pappa kollade igenom samhällsarbetet igår så det ska snart vara ur världen, J-nice! Har typ ingenting kvar efter det, jo sociologiprovet och naturkunskapsredovisningen, men äsch då!

Ikväll ska jag träffa Daniel, vi ska väl ha mys med massa godis och annat. great. jag har blivit en sån jävla godisråtta på sistone, inte bra egentligen asså. Sen imorrn ska jag till Nynäshamn på dagen, Arne fyller år. Inte många som vet vem Arne är och det är ingen som behöver veta det heller. Ne men han är morfars syster man, ganska krånglig beskrivning egentligen! Sen på kvällen bär det av till Tumba och Isabell, dags för Eurovision ju .. egentligen bryr jag mig inte men man måste ju nästan tittat i alla fall. På söndag är det teater hela dagen från typ 13-17 eller något sånt, har inte riktigt koll. Så det blir en busy helg kan man ju lugnt säga. Teatern har premiär på måndag, riksteatern i Hallunda klockan 19.00. Kostnaden ligger på 40 kr, BE THERE!

Nu ska jag titta lite halvt på Jay Leno innan jag börjar fixa iordning mig till idrotten, vill inte se ut som en caveman om ni förstår vad jag menar, hehe ;D

Dagens citat; Remember the titans /Earl Poitier

Video killed the radiostars

Jag har hittat en ny favoritkanal på radio! Vinyl 107,1 .. tror jag! Spelar bara massa bra musik från 60-talet, massa Beatles, Elvis och andra godsaker. När pappa kör blir det väl Mix Megapol men det blir ingenting annat än Vinyl när jag sitter bakom ratten. Jag älskar 60-talet, varför levde man inte då för? Hade inte tackat nej till det, tror fan att jag skulle ha passat in bättre där än vad jag gör nu på 2000-talet. Give me the 60's :)

På tal om att sitta bakom ratten, körde hem från golfbanan idag. Solen rätt i ögonen, såg absolut ingenting. Så kör jag där vid kyrkan, där man kan gå mot Stendal. Så kommer det en bil som ska köra ut från en annan väg, och jag kör på stora vägen så jag har ju företräde liksom. Så börjar han köra ut lite, som att han ska kolla om han kan köra elr inte. Jag kör på bra där och ska precis köra förbi när han börjar köra rätt ut i vägen. Jag var tvungen att typ ställa mig på bromsen allt vad jag hade för att inte köra rätt in i hans bil. Förmodligen såg han mig inte för att solen låg på. JÄVLA PUCKO! Fan använd solskyddet, du borde vara lång nog så att det faktiskt skyddar. Plus att han måste fan ha sätt mig så långt ut i vägen som han faktiskt stod. ARGH! Hur fan tänker man liksom? Blev riktigt förbannad och pappa blev skitnervös, inte konstigt liksom. Jag uppfattade inte först att han skulle köra ut så jag bromsade bara in lite när jag märkte att han stod ganska långt ut. Sen börjar han bara köra så pappa skriker: "BROMSA!!". Så fick känna på min första upplevelse av en liten tvärnit, det var en mycket speciell upplevelse, mest pga att jag var så lack på det där puckot. Bra att han hade sitt barn i framsätet dessutom. Åh!

Jag tror på dinosaurier

Mamma, jag tror inte på Gud men jag tror på dinosaurierna!
/Ida Johansson, 6 år




Jag tyckte jag var fett djup....

Mom, you said that the biggest problem in the universe is no one helps each other

Imorrn är det bara tre veckor kvar tills jag åker, fatta det :D Så jävla peppad, ska bli sjuuukt kul. Har fått med mig Martin på mitt pepp också litegrann, fast jag är nog mest faktiskt ^^. Som vanligt, elr vadå? Men det är så bra, jag vet redan hur det kommer bli när vi åker bil sen. Har åkt på en del bilsemestrar, om man uttrycker sig milt, med min familj och det blir alltid samma sak, det slår ALDRIG fel. Martin kommer sitta och läsa kartan och så kommer pappa lägga sig i samtidigt som han kör och så kommer dom börja tjafsa om vem som läser kartan bäst och så kommer jag sitta i baksätet och skrika att dom ska sluta tjafsa. Men jag tycker om min dysfunktionella familj ;)

Vi satte våran fysiska scen på teatern igår ganska bra faktiskt, så den kommer bli bra iaf. Känns bra med dom gemensamma scenerna också så det ska nog bli stil på den här produktionen också. Även fast den blir vääääldigt flummig och inte så mycket prat direkt. Men det blir ju kul att titta på för den som gillar sånt ;)

Är ledig imorrn .. elr, jag har gympa klockan halv 1 och vi har fri lektion så bara att gå dit och chilla lite ;D Vilket betyder att det kan tänkas att det blir att åka upp till golfbanan ikväll med papa. Jaa, jag vet, golf är väldigt moderatigt typ. Men det är roligt så då skiter jag i det. Har aldrig riktigt förstått människor som ger upp fritidsintressen för att det inte passar in i deras politiska åsikter .. ja, jag är sosse och jag spelar golf med ultrahögern. So what?!

MANCHESTER UNTIED VANN CHAMPIONS LEAGUE, YESYESYES :D Min fina halsduk var framme och viftades med igår ^^. Köpte den när vi var i London, kommer ihåg det väl eftersom jag tog på mig den direkt (var typ runt 12 år) och Martin tog den av mig två sekunder efteråt och sa: du borde inte ha på dig den här lille vän, man tycker inte om Manchester United här!". Jag tog på mig den på hotellrummet senare, kan jag ju meddela ;)

Dagens citat: Star Wars: Episod I /Jake Lloyd

And everything seemed to be going so well

Imorrn har jag sovmorgon, börjar 11.55 istället för 08.15 .. det uppskattas enormt nu när jag är så jävla trött hela tiden! Sovmorgon även på fredag eftersom jag inte har något teckenspråk. Det var sista tsp-lektionen för mig idag, kändes väldigt sorgligt. Dom ska typ fika och snacka betyg och så, jag skulle sååå hellre vara med på det än att sitta och tråka mellan föreställningar .. men jag hinner inte dit och tillbaka :(. Men det är sånt man får offra ibland .. fan att Hallunda ska ligga så långt bort om man åker kommunalt, tar ju fan två år att åka dit typ! Har i alla fall kollat upp busstider så vet när vi ska åka på måndag för att vara där vid 16. Planering is the shiet!

Om en halvtimme är det GG, missed it! Känns bra att det är tillbaka nu när House tagit sommaruppehåll, tisdagkvällarna är räddade från allt för mycket plugg! Eftersom jag inte pallar plugga någonting nu så känns det bättre att ha en serie att följa än att bara typ sitta och stirra in i väggen eftersom tisdagar inte är teater-dagar just nu. Annars kommer den här veckan bestå av vääääldigt mycket teater eftersom jag måste friska upp manuset från klassfiende så att jag kommer ihåg allt. Körde igenom det lite förut och det sitter långt därinne, men som sagt, det finns lite luckor att fylla om man säger så.

Ne hörrni, tänkte bara köra en liten update för er. Måste diska undan från middagen (lagade pancakes, they killed!) innan Gossip. HAHA kollar lite på vänner också, det avsnittet då Chandler råkar berätta för en unge att han är adopterad. Sjukt kul!

Dagens citat: Sin City /Clive Owen

Helt JÄVLA sanslöst

Okej, nu ska jag meddela något som gjorde mig så glad att jag trodde jag skulle spricka. JAG FICK MVG PÅ NATIONELLA I MATTE B!!!!!!!!!! Helt JÄVLA sanslöst! Det är historiskt! Detta ska in i historieböckerna alltså, det ska det fan. Så att alla minns det liksom. Kunde knappt tro det, bara satt och stirra på pappret i all evighet. Shiet, det har nog inte sjunkit in än alltså. Jag är så GLAD!

Men sen blev jag neddragen i en svacka igen på teatern. En av min och Elins scener är så jääävla flummig. Ingen kommer fatta vad den handlar om, för det gör inte ens vi. Och ingen annan på teatern. Inte kan man säga någonting heller, att den inte funkar liksom, för det är Henrik som har skrivit den. Han är jättenöjd med vårat jobb med den men han kan ändå inte säga vad den handlar om. Det är skitkonstigt. ÅH! Och sen äre en annan grej. Henrik sa förra året att den här gången skulle vi få stora roller och verkligen visa upp oss. Så får vi såhär, en scen (från honom) som inte är större än någon annans scen och i en sånhär fuckad pjäs som inte ens är en pjäs liksom. Var det på det här sättet vi skulle få visa upp oss? Snacka massa jävla skit om ingenting. Får vi små roller igen då nästa år? Ne, fan för det här. BAJS!

Jag och Ted sitter och pratar om massa falkbergsminnen och kommit fram till att vi båda saknar stället som fan. Han har kommit in i min klubb. Fan asså, när man går in i den där skolan och går runt i korridorerna. Det är som att komma hem, som man aldrig har lämnat det utan bara varit på besök någon annanstans och det är när man kommer till falkberg som man kommer hem. Helvete asså, vad man saknar stället.

Träningen..

är just nu heeelt lagd på is och det är verkligen inte bra. Jag måste komma igång nu. Speciellt med yogan. Har inte yogat på huuuuuuur länge som helst, helt sjukt och verkligen inte bra. Jag som var ganska smidig där ett tag, nu är väl det helt borta kan jag tänka mig. Men det är bara att sätta igång. Tänkte jag skulle börja nästa helg när det har lugnat ner sig lite ändå. Så måste jag börjar med springningen också, men det ska pappa hjälpa mig med. Har givit honom tillstånd att fullkomligt dra mig ut om han så måste. Kommer nog bli lite enklare nu också när vi fått träningsuppgiften från gympan då jag faktiskt måste ta mig i kragen och träna. Annars blir det inget bra betyg i Idrott och Hälsa A .. vet fan inte ens om jag får godkänt om jag inte gör det. Så det blir skitbra att få den att hålla sig till! Men det är bara att sätta igång. Måste ju va in shape till sommarn då man faktistk ska visa sig med, i princip, inga kläder alls .. asså jag menar på badstranden i bikini .. inget annat. Visserligen behöver jag väl gå upp i vikt, men jag vill ju inte se ut som typ barbapappa. Bara för att man kanske behöver gå upp lite i vikt behöver man inte se ut som en blåval för det :).


You just know, you touch him, you die.

Ja, har väl inte direkt pallat med någonting så därför har jag inte bloggat. Jag som hade tänkt vara jätteaktiv i helgen, men nejnej. Hela gårdagen gick åt att plugga lite, kolla på Aladdin (alltid prioritet ;D) och fixa mig inför Malin och Issas 18års-firande. Hade ju ingen aning om vad jag skulle ha på mig så Johanna var vänlig nog att komma hit och bestämma åt mig! Allt gick jättebra tills jag skulle sätta i sista örhänget. Jag hittade inte igenom! Det gick om jag tog på det bakvägen men jag kan ju inte ha pluppen fram så till slut blev jag så frustrerad att jag sket i örhängena. Fick gå med ett normalt öra och det andra med en örsnibb röd och stor som en golfboll ungefär. Jättebra, verkligen.

Idag har jag väl inte gjort så mycket egentligen förutom pluggat. Har mycket nu innan skolan slutar så det blir inte så mycket tid till annat. Speciellt eftersom jag har huuuuuuur mycket teater som helst nu. Imorrn 16.45-21.00, på onsdag vetj ag inte riktigt vilken tid, sen hela nästa söndag och sen måndag och tisdag 4 föreställningar totalt. AH! Men jag och Elin är så grymma med våran ena scen så den behöver vi typ inte ens öva på, den är redan grym. Henrik berömmer oss hela tiden, hur samspelta vi är och hur bra vi tar regi och allting. Verkligen askul! Känns bra att vara bra på något för en gång skull ^^. Däremot äre ingen jävel som kommer fatta den scenen för den är så jävla abstrakt, men det är en annan femma :).

Det jag har kvar i skolan är:
- FN-analys + seminarium (samhälle)
- Kärleksinlämning (psykologi)
- Produktionsprov (teckenspråk)
- Evolutionsredovisning (Naturkunskap)
- Prov om klasser (sociologi)
- Någonting om Stockholm (svenska)
- Statistisk undersökning (matte)

Nejmen vadå, lassa på mer hörrni! Men efter allt det här som ska göras på typ två veckor så är det över. Och sen blire Håkan på Grönan och dagen efter drar jag till USA. Bara 26 dagar kvar. Så jäävla nice det ska bli, taggad till tusen. Jag vet iof hure kommer bli, kommer få sitta och lyssna på Martins och Pappas tjafs om vem som läser kartan rätt men har man en fulladdad ipod så går det nog bra ^^. Lovar att ta bilder på typ .. allt jag ser :D

Dagens citat: Pulp Fiction /Amanda Plummer

Falkberg 50 år

Kan chocka med ytterligare ett inlägg för dagen. Var precis på Falkbergsjubileumet, vet inte om jag stavade rätt men skitsamma! Det var ganska bra faktiskt. Leif var bäst som beatles och pelle var skön som elvis. Daniel och grabsen + jojo var också väääldigt duktiga. Det fanns väl vissa saker man skippat. Nämen jag hade gärna velat se amandas trosor en gång till, fick mig inte en ordentlig titt dom 50000000 gångerna hon visade dom under framträdandet. Herregud, jag skäms för deras skull. Det bästa framträdandet var hon som sjöng Ebba Gröns Die Mauer. ASBRA!
Sen känner jag väl skyldig, för Issas skull, att klanka ner på tjejerna som framförde Diggilo Diggiley. De var faktiskt inte bra, jag håller med Isabell, men man kanske kunde ge dom en liten klapp iaf. Men jag hade hellre velat se dig däruppe! Fatta vad grymma vi hade varit om vi hade ställt upp som BSB eller Westlife .. INGEN hade kunnat slå det! Vi skulle ha haft den rätta känslan iaf, som några missade!
Fick en hälsning av Micke också .. eller, han rufsade till mig i håret som han alltid lyckas göra. Jag förstår inte, alltid. Alla andra skakar han hand med liksom, men mej ska han rufsa till i håret. Jag kämpar med min, för nuvarande, oexisternade frisyr ;).

CIAO!

War is waged by nations, but it is human beings who pay the price

Bloggen har blivit lidanden pga ton med skolarbete men nu är jag back in the game igen! Kan meddela att veckan har varit bra i övrigt, förutom att lärarna bara lassar på med saker hela tiden. Men visst, ge mig mer liksom .. verkligen inte så att jag håller på att gå under .. nejnej.

Igår var det generalförsamlingen i FN-rollspel. Själva finalen alltså. Jag var astaggad och det var jättekul, mycket roligare än vad jag trodde det skulle bli. Det gick bra för Kambodja, vi var uppe ganska mycket. Däremot fick jag inte läsa upp mina fina tal jag hade skrivit. För då ansåg Herr Ordförande att Kambodja pratat tillräckligt, just på dom resolutionerna som jag skulle läsa inlägg för och emot. BAJSAPA! Jag blev jättebesviken, hade ju verkligen laddat upp inför det där och var väldigt bra förberedd måste jag säga. Men jag fick skälla ut två andra delegationer, det var kul ^^.

Jag hade svenskaprov idag. Det gick ju .. jättebra, verkligen. Men skrev på allt i alla fall så får allt se hure blir med det där. Annars står det inte mycket på schemat idag. Ikväll ska jag på Falkbergs 50-års jubileum. Daniel ska ju spela så ska gå dit och visa mitt stöd! Det ryktas om att Johan Esk ska dit och prata, HOPPAS, HOPPAS! Men det blir nog trevligt annars också kan jag allt tänka mig!

I veckan togs em-truppen ut. Henrik Larsson gör comeback i landslagströjan. Det är väl bra antar jag. Jag har alltid haft svårt för honom men han är ju bra liksom så det är klart att han ska vara med om han vill det. Däremot tycker jag att det är konstigt när alla säger att han ska frälsa landslaget. KOM IGEN, killen är ingen gud. Det låter typ; "nu när Henke är med så siktar vi mot guldet". 1. gör vi inte det annars också? Hur kommet det gå i en tävling om man inte har ambitionen att vinna? 2. Om Henke är bra och resten av laget suger (självklart inte Z), hur tror journalisterna då att det går?
Nee, mina känslor mot Henke åsido, han är bra men jag tvivlar på att det kommer gå såååååååå mycket bättre nu när han är med som alla journalister vill få det till.

Dagens citat; Helen of Troy /Sienna Guillory

I'm about as popular as a dose of strychnine

Nationella nämns .. men inte mer än så. Matte B är numera ett avslutat kapitel i mitt liv .. ett bajsigt kapitel. I Hate.

Nu över till roligare saker. Har legat ute och stekt mig idag .. riktigt nice ^^. Pluggat också, men ute i solen. Varmt var det, men lite brun har jag blivit. Det tycker vi om. Måste föra lite till USA så att jag inte bränner mig och så, visserligen kommer jag väl inte kunna sola så mycket, bara när vi är i Newport .. men då jääävlar blire shteeek så vill inte riskera att komma därifrån som en jävla signalkräfta .. det får pappa stå för. Inte jag.

Ikväll ska folk till Norra Brunn för att kolla på Björn Gustafsson. Själv har jag inte åldern inne. Kul. Så får se vad jag hittar på. Om jag får tag på Daniel kanske han vill leka, det är han fan skyldig mig eftersom han inte svarade i lördags. Det aset! Så ska tvinga honom att vara med mig .. låter väl bra, eller hur? Jag tvingar folk att vara med mig även om dom inte vill, så är det!

Snart äre sommarlov. Sista rycket kallar dom det i skolan. Om man inte har något ryck kvar att ge då? Vad ska man göra då? Är så skoltrött så att jag bara vill .. gå under jorden och aldrig komma fram igen. Kul att våran kära lärare sätter vårat sista prov den 2 juni. vi slutar den 5 juni. KUL! Det är bara Martin Svärd som kan göra något sånt. Ren tortyr är det. Vi går havldag den dagen eftersom treorna tar studenten och på den halva dagen klämmer han in  ett prov. YES! Le mot världen.

Dagens citat; The Lady Vanishes /Michael Redgrave

Matematik, Kurs B

Nationella i Matte B imorrn. Det säger nog allt om mitt sinnestillstånd för närvarande. Fast, egentligen är jag inte så nervös .. är mest typ i någon form av zombiefas. Kom till slutsatsen att jag inte kan plugga mer. Jag kommer inte lära mig något mer om jag forstätter plugga, bara stressa upp mig. Så vid halv 8 gav jag upp och gick och kollade på vänner. Jag är lite oroad över att jag inte är nervös, för det betyder förmodligen att jag kommer typ spy av nervöshet imorrn på morgonen. Jag blir alltid alldeles för nervös, för nervös för mitt eget bästa. Jag förstår inte varför, jag har mitt VG klart, om jag får MVG på provet får jag MVG i slutbetyg. Men VG i matte B är ingenting jag skulle vara missnöjd med, verkligen inte. Kämpat som fan det här året med matten så ett VG är helt acceptabelt, verklingen. Så jag kommer bara gå in i den där salen och bara göra det. Fan, varför måste vi vara i skrivsalen. Jag HATAR skrivsalen .. det blir ingen bra aura. ÅH, bajs.
Detta blir inlägget för dagen, skriver ett imorrn igen .. när allt är över.

Nu: skära mina fina äppelbitar att gråta över imorrn på provet :)

Okay. You don't want to touch another man, I get it. You find my slender swimmer's body, um, intimidating

Klämdag idag. Ensam hemma, ingen i min familj är ledig. Riktigt skönt att få vara ensam hemma såhär sista dagen på "lovet". Har inte orkat göra någonting på lovet nu, har inte pluggat överdrivet mycket direkt. För jag orkar inte. Jag pallar ingenting längre. Jag vet att jag måste, jag vet att jag har mycket kvar att göra. Men ändå gör jag ingenting, skitbra .. verkligen! Men det har ju sin charm det också .. shit va mycket jag kommer behöva göra i helgen .. fuck nationella proven.

Igår var jag och Issa ute på promenad, sen på kvällen var fantastic 4 ännu en gång samlade i mitt vardagsrum. I och J gick efter ett tag, Issa hade glömt sina portnycklar så hon var tvungen att åka hem och Johanna var bara allmänt trött. Men Malin stannade så fint kvar. Vi tittade på Bridget Jones och Scrubs innan även hon tog sin cykel och begav sig hemåt. Men vi bestämde att vi ska ut på en promenix vid 4. Men nu regnar det så får se om vi gör något annat istället. Men något ska vi väl allt kunna hitta på.

Tänkte jag skulle skriva om något som jag känner starkt för. Men jag är helt tom. Fan, innan skolan är slut kommer jag fortsätta gå runt som en zombie och inte känna någonting alls. Bajs. Förresten kan ju säga att den 26-27 maj .. elr så var det 25-26 maj .. iaf måndagen och tisdagen så kommer vi spela upp våran teater på riksteatern i hallunda klockan 19.00 båda kvällarna. Har för mig att det kommer kosta 40 kronor så om ni vill se bra och .. jag måste säga väldigt abstrakt teater, så kom dit :)

Dagens citat; The OC /Adam Brody