Chasing cars

omg nu var det längesedan jag skrev, RIKTIGT längesen .. ber om ursäkt till alla fans därute.
har vart så fruktansvärt mkt i skolan och allt så jag har varken hunnit elr orkat. har somnat så fort jag lagt huvet på kudden .. skönt iof men jag tycker inte om att vara såhär slutkörd .. man vill ju ha lite fritid liksom!

annars är allting bra .. inte direkt hänt ngt speciellt dem här sista två veckorna. så jag har väl egentligen inget speciellt att skriva om .. kan skriva lite om helgen iof.

i fredags var jag hemma hos frida med johanna och cromell. det var trevligt .. haha jag och johanna ägde dom på pictionary vilket var lite kul. haha cromells standardfras "men gud hur ritar man ett sånt här? jag kan inte" hon använde den bland annat när hon skulle rita ngt så komplicerat som en åra xP

igår var jag först med amanda på kvällen, vi kolla på fucking åmål och åt godis och kolla i min skolkatalog .. lite myspys :) va längesen man såg fucking åmål, den bara skriker 90-tal och är så b men den är ändå fett med bra :D
efter det så kom sune och vi gick till ted med danjel runt 23 och spelade nintendo och pratade med fuckers som ringde till daniel vilket vi senare fick reda på vilka det va .. meeelwin ;)

idag har jag pluggat historia och kollat på top dog hela dagen xD mäkta underhållande. annars har jag typ inte gjort någonting .. gått runt i pyamas hela dagen .. riktigt najs! missade 20 första minutrarna av one tree hill .. ajajaj! men får fråga sanna imorrn vad som hände! jag är så kär i nathan, jag vill att han ska va kär i mig och inte hayley :D

"If I lay here, if I just lay here. Would you lay with me and just forget the world"

Dagens låt: Chasing cars - Snow Patrol

Seaside

söndag idag .. paaaaaallish inte skola imorrn! slipper dock david på morronen .. YES!
jag pallar VERKLIGEN inte med den människan asså .. jag är dryg men han är fan en klass för sig
och han är lärare! morr på han!
snart franskaprov .. det ska fan gå bra på det här provet asså .. förra var ju en klar katastrof!

idag har jag pluggat lite, gjort historiaanteckningar och gjort franskaläxa tills imorrn .. har egentligen inte pluggat ngt till provet idag men läxan hörde till provet så lite indirekt kan man väl säga att jag gjorde det.
nu har jag lagt av för jag är sååå trött! dock har jag sovit väldigt skönt hela helgen och vart typ utsövd klockan 10 vilket är skönt så jag inte sover bort hela dan ändå.

nu ska jag äta och duscha sen ska jag kolla lite på tv. ska försöööka komma i säng vid 10 .. pallar inte vara trött imorrn .. men jag kommer väl ändå typ läsa till 12 men aja ... det får la bli som det blir!

"and I'm just trying to love you, any kind of way"

Dagens låt: Seaside - The Kooks

End of the road

första skolveckan har passerat, den gick fett snabbt!
ny lärare, david elfsberg och jag ogillar människan starkt! han är så dum i huvet och dryg och aaah, jag vill ha tillbaks martin nu! :(
annars har den vart helt okej, pluggat ganska mk franska men har man prov så har man .. har dock lyckats missa varje lektion denna vecka, men måste man ställa upp för skolan så måste man ;D

igår såg jag Underbara Älskade med Malin och Issa. Bra film, första gången jag börjat gråta på en biosalong. Anastasios elr va fan han hette kunde ju ha gått och gömt sig under sten och det var väl inte mkt till handling. Men Mikael Nyqvist .. ojojoj .. gud va jag grät, jag höll på att börja låta till och med :P
det var en typ psykiskt jobbig film, den verkligen berörde en.

"Well, I can't sleep at night without holding you tight"

Dagens låt: End of the road - Boyz II Men

You and Me

nu dag .. lördagkväll. Idag har det vart en helt okej dag .. var väl inte sådär jättekul men det funkade väl .. jag och daniel hade campfire med gitarr. annars har det bara vart en trött dag .. imorrn ska jag gå upp typ 9 bara för att .. elr, man ska väl kunna sova också så det är väl the main reason om man ska säga så.

nu sitter jag här med Martin och Viktor när dom kollar på ngn dålig film med Seagal som jag råkade kalla Senegal .. elr råkade och råkade .. ville reta Viktor lite .. mwhahahhaa
första man hör när man kommer hem så säger bror: Ida, Viktor är min nya accessoar ..
liksom, okej?! haha lite roligt faktiskt .. man träffar på männskan när man minst anar det, hihi

ikväll är det meningen att jag ska spela tp .. får se hur det blir med den saken .. beror på om rille går med på att köra alla mot alla. för vi hittar ingen fjärde person .. haha ingen vill va med oss xP
imorrn är det väl meningen att jag ska plugga franska .. men hehe .. vi får väl se hur det blir med den saken ^^

"Cause it's you and me and all of the people with nothing to do, nothing to lose"

Dagens låt: You and Me - Lifehouse

Glory Days To Come

skola på måndag .. NEEEJ! VILL INTE! jag pallar verkligen inte gå dit, fattar fan inte hur jag ska palla i två och ett halvt år till asså, har gått en sjättedel bara liksom! morr på den.

issa och johanna är i london nu, BAJS på dom .. jag vill också till london, har dock redan varit där en gång ^^ men ändå! aargh!
imorrn ska jag vara med folk tror jag, om jag pallar. men jag vet inte om jag gör det .. speciellt inte om jag pallar gå till den människa som vi ska gå till .. jag orkar inte med den människan!

jag har ont i läppen också .. hundäckelt bet mig .. IGEN! men det var väl lite mitt fel också, skrämde henne lite .. och morrade åt henne, kanske förolämpade henne på hundspråket elr nått! aja, ska nog titta på Robin Hood ikväll, den går ju på söndag men fan .. jag tror jag behöver sömnen då asså .. har fruktansvärda sömnproblem, har fått det senaste veckan, har inte sovit så mkt. har gått upp senast 11 om dagarna och somnat mellan 3 och 4 på natten så inte blev det mycket sömn inte nej.

"I´m sitting uninspired somewhere else"

Dagens låt: Glory Days To Come - Johnossi

Kryptonite

a new year, new possibilites. det har varit ett ganska .. omtumlande år, elr vad man ska säga.
sammanfattat kanske det blir typ:
-lost n found n lost med en vän
-fick nya bästa vänner ^^
-lyssnat på maaassa bra musik
-lite trevliga spelningar
-idol-bråk ;P
-massa annat skit

hoppas att det blir ett bättre år 2007, ser fram emot att spendera det med Malin, Issa och Johanna. Fett klockrena människor asså ^^ och johanna .. du dör om du byter skola .. så DET så! hah!
haha nyårsafton .. jaa, för mkt som hände för att jag pallar skriva men det kan väl sammanfattas med några ord:
-misstänksamma bilder
-porrdans ;)
-tävlingsinriktning
-en läskig 20+-åring vid "namn" Slem ;P

imorrn ska jag chilla som fan .. städa mitt rum men det går typ på en halvtimme .. på kvällen kommer två av min brors vänner hit och ska typ spela spel .. dom har ngn jävla tävling på gång .. jag får väl agera domare om det blir bråk vilket jag misstänker att det kan bli ;)

"If I'll go crazy then will you still call me Superman"

Dagens låt: Kryptonite - 3 doors down