Twilight?


Det har varit så jävla mycket snack om hur jääävla bra den här filmen ska vara och hur snyyyygg han ääär. Han ska vara typ: "Omg, jag liksom typ bah döööör!". För dessa två anledningar funderar jag starkt på att rent demonstrativt vägra se den. Bara för att. Är det bara jag som fylls av en härlig mys-känsla när jag kommer fram till sånthär?

teknikens under

Det har löst sig nu tror jag. Känns fortfarande inte helt bra men det kommer det nog inte göra förrens jag är där. Pratade med papa om allt nyss och det kändes bra att bara få ut allt. Så det känns lite bättre idag i alla fall. Övrigt har jag inte gjort så mycket idag. Har jobbat lite med projektarbetet för att inte känna mig helt hopplös, sjungit singstar med mig själv, kollat på My Girl och gråtit när lillkillen dog, kollat på 10 orsaker att hata dig och nästan gråtit för att Heath Ledger är så fin i den filmen men nu är han död. Jisses vad jag har blivit blödig, måste sluta umgås så mycket med Sanna xD

Martin kom hem med fetaste TV:n idag som han ska ha sin nya lägenhet. Jag vill också ha den TV:n, den är fan större än den vi har. Sjukt orättvist. Tror pappa blev sugen på en ny TV han med, men han får ta mig tusan hålla i pengarna nu, han har ju precis köpt både en ny dammsugare och en ny diskmaskin. Diskmaskinen ska komma snart tror jag, vi får den både levererad och installerad vilket är pretty good med tanke på hur tekniskt begåvad min familj är.

K-a-o-s

Kvällen ha spenderats med Batman, choklad och tårar. Mest av det senare. Allting har gått åt helvete, ALLT, och jag har egentligen ingen aning om det är löst eller inte. Allt är bara skit just nu. Jag hatar att det alltid ska bli såhär och jag hatar att inte veta .Fuck it. Om ett år hoppas jag att jag inte är hemma utan ligger på nån jävla strand i typ Thailand eller något. Perfekt. FAN att jag alltd ska bli så ledsen.
'
Ps. Jag köpte lite kläder idag.
Ps. FAN FAN FAN

zits

Det blev en lång lång natt men tillslut fick jag sova. När jag vaknade klagade folk på att jag hostat och snarkat, men jag kan inte hjälpa att jag är förkyld! Jag sov gott iaf ^^ Dagen har mest sovits bort eftersom jag var uppe hela natten och annars har jag segat framför tv:n och spelat sims, längesen och jag blir fortfarande lika frustrera över att det inte går som jag vill. Men sånt får man ta med en klackspark helt enkelt. Världens största finne har jag fått också, jag lovar mänskligheten har aldrig förr skådat något liknanden. Det är en böld! Hoppas för tusan att den är borta tills på onsdag annars så vet ni att det är jag om ni ser en vandrande påse på stan! Nyår är på G iaf .. måste bara ta reda på vart vi ska gå bara men det löser sig alltid. Måste ha pengar också ... men har inte fått månadspengen än (nej, jag får inte studiebidraget) så det blir nog bra det också! Känner hur knuten sakta men säkert börjar lösas upp!

Ikväll blir det chips, julmust/cola och Sagan om de två tornen. Måste rekommendera att ni gör detsamma faktiskt, otroligt skönt. Har inte kollat på sagan om ringen sen i somras så det ska bli trevligt. Kan sitta och dregla lite OCH njuta av en väldigt bra film. Två flugor i en smäll, I like!

HOST

Nu är jag hemma igen! Det har varit en fin, men sjuk jul i år. Det var i alla fall lite snö på marken, ett millimeter-tjockt lager och jag menar det är ju alltid något. Vi firade jul härhemma den 23 och öppnade klappar. Fick två singstarspel, Abba och vanliga volume 1, en bok, fjärde sommaren nu är samlingen komplett, greys säsong 3 och det röda Beatles-albumet. Sen fick jag pengar av farmor. Yey, måste säga att det var en fin liten samling. Inte så många klappar men pappa och jag ska ju shoppa kläder nu i mellandagarna och sen också så det blir fint :) Saknade en del filmer men har ju fått pengar i både födelsedagspresent och julklapp så får väl ta mig en tripp till affären, haha! Måste ge mig iväg och köpa present till pappa också, den jäveln fyller 58 på söndag. Tror jag ska köpa ARN-filmerna till han, stackarn är värsta fanet och har fortfarande inte fått se dem! Så det är han väl värd, antar jag. Måste hinna springa in på rean nu i mellandagarna också .. och plugga projektarbete .. jisses vad mycket som ska hinnas med. Men har ju första veckan på nästa år också ;) Herregud vad sorgligt det känns..ett nytt år .. PALLA

Nyår kommer förmodligen spenderas med Kusin och hans vän. Förmodligen med Sannapanna och hennes vänner också. Kanske mina med? Måste ut och visa dem hur man partar som en riktig stockholmare ;) HAHA. Men det ska nog bli trevligt, smålänningar är ju ganska så trevliga haha!

God Jul!

God Jul på er allihop! Nu åker jag ner till Småland och snorar ner alla i min närhet. Är tillbaka igen på fredag, hoppas ni får en fin jul :)

Your body close to mine

2 dagar kvar till jul. Imorrn åker jag till Småland och ska vara pigg och glad på släktmiddagar. Jag är dödligt förkyld. Detta kan bara sluta i katastrof, känner jag rent spontant. Mitt huvud väger 10000 ton och dunkar sådär härligt mysigt vid varje steg jag tar, jag kan inte svälja och jag kan inte andas genom näsan. Febern är ett faktum. Jag bara älskar mitt liv just nu.

Det där är min syster .. vill du dö?

Igår var det avslutning med allt vad det innebär. På kvällen gick vi till 90s. Det var jag, Malin, Issa, Marie och Sara och sen var Martin och några av hans vänner där också! När vi skulle presentera oss för varandra sa Issa att hon hette Malin och lyckades inte rädda situationen så det blev två Malin och en Ida. Fint. Robinson-Robban var på plats som tomte, han var väldigt full såg det ut som. Malin och Issa blev lite star-struck. Det började lite segt, var inte så bra musik .. eller snarare musik som man kände igen. Sen kom alla klassiker (det var alltså 90tals musik hela kvällen ..90s) som Backstreet, Five och andra godingar. Vi dansade hela natten lång, hamnade i någon form av ring som några killar skulle bilda kring oss, det hade väl varit fint om de inte hade mosat oss. Men i alla fall. Martin stackarn blev ruinerad, vi hade tänkt gå runt och kika lite hur det såg ut och så innan vi köpte något att dricka men då blev han irriterad och bjöd laget runt. Sen fortsatte han med det och det som Sara inte ville ha drack jag upp. Sen skulle jag och min käre bror shota tequila, jag var grym med saltet! Fast roligast av allt var nog nattbussen hem. Hamnade brevid 2 killar som rappade och sjöng, dom var sjukt duktiga! Stog och dansade lite i mittgången. Så jävla sköna också, Issa frågade om de var lika duktiga på att dansa som att sjunga och så. Då tittade han på henne som hon var dum i huvet och bah: Baby, jag är afrikan, jag har det i blodet! Det enda som saknas är att kunna spela ett instrument. Fast asså, jag kan ju spela trummor. Issa tittar lite konstigt på honom och säger: men då kan du ju spela ett instrument? Då säger hans kompis: Brorsan, vi pratar om riktiga trummor, inga jävla afrikatrummor! Sen började Joe, som den första hette, sälja säg själv till mig, haha! Sköna grabbar det där. Kom hem runt 4, då tog jag mig två mackor och sen blev det bums i säng! Jag hade i alla fall skitkul och hoppas att ni andra hade roligt också :)

Stupid, stupid, stupid

Jag är dum, korkad och äcklig. En SÅN dag har det varit i skolan idag. Det var längesen jag blev så besviken. När jag kom hem från Huddinge la jag mig i soffan och sov och ville bara glömma bort den här dagen och önskade att jag kunde göra om allt. KORKAD, KORKAD, KORKAD!

Imorrn är det äntligen avslutning! Ska bli så förbannat skönt med jullov. Men jag vet inte riktigt om jag är redo för det. Det kommer betyda att jag bara har en termin kvar på gymnasiet .. en enda. Panik någon? Vafan ska jag göra? Hur ska jag kunna bestämma mig? Ska visserligen plugga plugga en strökurs och jobba i ett år innan jag bestämmer mig men det vore ju skönt att vet lite i alla fall! Fast det kommer väl komma till mig någongång .. hoppas jag.

Har fått en skön upplösning på min skärm. Allt är så mycket bredare än vad det brukar vara. Det är alltid jag som lyckas -.- .. fick sms från Sanna idag också, den jäveln är i London. KOM HEM!! Men på måndag får jag höra hennes väna stämma igen. På måndag ska jag dessutom till banken, man ska tydligen gå till banken när man blivit 18. Jag vill inte bli vuxen, jag pallar inte med ansvar!

Juste, klippte mig ju idag också. Ska ta bild imorrn, när jag har stylat det själv. Imorrn äre utgång också, första gången! Lite nervöst faktiskt, men har ju vant sällskap så det ska nog gå bra ;) Robinson-Robban kommer ju för tusan att vara där. It's gonna be great! Jag dansar inte..


What is up with the universe?

Ibland kan jag känna att; what is up with the universe? Fick den känslan idag, vet egentligen inte riktigt varför, det bara blev så. Jag blir så trött på allt ibland. Imorn får vi tillbaka våra matteprov, det gillas verkligen inte. Kunde jag inte ha fått en jul i frid? Besvikelser over and over again.

Bara två dagar kvar nu, sen är det jullov. Tullinge Gymnasium är som sagt inte som andra skolor och därför slutar vi en dag senare än alla andra. Andra skolor har studiedagar och liknande, men inte vi och därför känner Bettan att varför inte vara kvar en extradag när man ändå inte har något kvar att göra? Underbart, verkligen. Men nej, nu ska vi ha en positiv attityd. På söndag kilar jag in till stan och köper mina klappar. Inte köpt en enda än så länge, men sånt behöver man väl inte stressa med .. eller? Vet i princip vad jag ska köpa så det ska väl inte vara några problem!

Imorrn ska jag få arslet ur vagnen och klippa mig! Vet inte riktigt hur, får se vad det blir! Men jag menar, allt klär ju en skönhet så vafan ;D

Sonata Artica - Weballergy

Även fast jag inte lyssnar på sådan här slags musik aktivt längre så kommer jag nog alltid gilla den här låten.


The life, the lies, the dreams
You cannot see the real thing underneath
- Naked truth revealed

You type your name on one row
To get dosed-up tomorrow
You live in a CC dream

with your machine
It's your goal supreme
You think you have it all now
The wisdom, power, know-how
Can't even think you're wrong
This is the way the brain of a male is

made

You let the phone line bring it home to you
The life, the lies, the dreams
You cannot see the real thing underneath
- Naked truth revealed

If you live, you will die
You won't live forever stuck in time
Ebb and flow, push and tow
You must keep it real to find her

You let the phone line bring it home to you
The life, the lies, the dreams
Can't even see the real thing underneath
- Naked truth revealed

If you live, you will die
You won't live forever stuck in time
Ebb and flow, push and tow
You must keep it real to find her


6 år

ALLA KAN BARA DRA ÅT HELVETE

Always and forever


everything's gonna be alright<3

I need some sleep

Igår invaderades mitt hem av en massa tjejer. Alltid lika trevligt. Mina presenter gick i Disney-tema, jag gillade det starkt :D och av Sanna fick jag en jättefin saga! TACK allihopa :D Madde tog över min kamera igår så det blev jättemycket bilder, ska väl försöka lägga upp dom snart!

Imorgon har jag matteprov så det är väl mest det jag har ägnat mig åt idag. Blev väl inte lika aktivt som jag tänkt mig men det är mest för att jag redan räknat allt och för att jag inte orkar bry mig. Tror inte det blir bättre än såhär och det är väl inte så jävla mycket att hänga upp i julgranen så det får väl gå som det går helt enkelt.

Men snart är det jullov, bara sista veckan kvar nu! Fast vi slutar på fredag och inte torsdag som alla andra, lite bittert, men det är som det är. På fredag blir det utgång också, vi blir fan ett stort gäng! Mina kompisar och brors kompisar ska på 90's! Ska bara fråga Martin hur det var med medlemsskap och fixa det så ska det nog gå bra. Frågan är bara vad man ska ha på sig .. och vad man ska ha för skor .. det här blev plötsligt väldigt jobbigt!

Försök att få med den sexuella ångesten

Det hade kunnat bli väldigt spännande idag när vi skulle på inspelningen av parlamentet. När vi kommer till söder tänker jag att: nae, jag har inte mina biljetter med mig. Hade både min och Malins biljett, kul! Men som tur var hade Bella extra-biljetter så vi kom in ändå ;) Det var i alla fall sjukt roligt, Det var Robert Gustafsson och Johan Ulveson mot Per Andersson och Hasse Brontén. Så jävla sköna, Per lyckades faktiskt med sina skämt idag, brukar inte tycka han är kul men jävlar vad jag garva när han skulle härma Robert xD Men inget var så roligt som när Robert skulle köra tips från coachen, HAHAHAHA!

Har vart och handlat ingredienser till mina tårtor jag ska göra imorrn. Jobbigt, men vad gör man inte för sina gäster? Måste städa också .. herregud vad jag ska fixa! Men nu är jag så sjukt trött så tror jag ska lägga mig med datorn i sängen och kolla på Björn Gustafssons dvd som jag fick av bror i födelsedagspresent. Det blir en skrattig dag idag helt enkelt!

Dagens citat; Robert Gustafsson till Anders S Nilsson när han skulle göra en omtagning

So .. you're old and small

Sitter och läser en massa filsofiarbeten och slås av hur dåligt mitt blev. Men aja, inte så mycket man kan göra åt saken nu direkt! Matten gick åt helvete idag också, men det är en bra dag idag .. VERKLIGEN!
Så ska gå och lägga mig tidigt idag så att den här dagen bara kan vara över. Positiv attityd idag.

Imorrn blir förmodligen en bättre dag, kan man ju hoppas! Det blir lucia-tåg, ska ej medverka men förhoppningsvis blir det fint att titta på, gröt till lunch, idrott och sluta tidigare för att gå på inspelningen av Parlamentet! Ska verkligen bli skitkul, förhoppningsvis är det roliga komiker där också. Hoppas på Johan Glans ^^ Men jag tar vad jag får, haha! Nu ska jag titta på House och ta mig den sista biten tårta. Måste komma på vad jag ska ha på min tårta jag ska baka själv till lördag också. Grädde och choklad kommer vara inblandat, så mycket vet jag ;)

Dagens citat; Vänner /Matthew Perry

Så var man utmanad igen

Blev utmanad av marina, http://jiellow.blogg.se, ännu en gång ;)

Reglerna är: Publicera reglerna på din blogg. Svara på 8-sakerna. Meddela de utmanade på deras bloggar.

8 favoritprogram:
  1. Seinfeld 
  2. One Tree Hill 
  3. OC
  4. Greys Anatomy
  5. Gossip Girl 
  6. House


8 saker jag gjorde igår:

  1. Öppnade paket 
  2. Åt tårta
  3. Fotade
  4. Gick till skolan och nästan direkt hem igen 
  5. Tittade på Paradise Hotel 
  6. Tittade på One Tree Hill 
  7. Pluggade rättskunskap (liiiite)


8 saker jag ser fram emot:

  1. Julafton 
  2. Jullov 
  3. Maskeraderna nästa år 
  4. Studenten 
  5. Alla studentskivor 
  6. Paris 
  7. Att Coldplay kommer hit nästa år 
  8. Utgång 19 december!!

8 favoritrestauranger:

  1. TGI Fridays 
  2. Jensens bofhouse
  3. Kungshallarna (ALLT!) 
  4. Sizzlers (i usa)

  5. ?
  6. ?
  7. ?
  8. ?

8 saker på min önskelista:

  1. Pengar 
  2. Massa dvd-boxar 
  3. Jättehöga converse i svart läder 
  4. The Dark Knight
  5. SNÖ!!
  6. Att julafton blir som jag har tänkt mig 
  7. Den där Håkan-tröjan som jag  så länge önskat mig
  8. Att alla delar min christmats-spirit!

Jag utmanar; Sanna och Malin!


All I wanna do

Hade en mycket fin födelsedag igår och vill tacka alla som grattade på facebook, bloggen, bilddagboken och genom sms .. kom från både väntade och oväntade håll så det var jättekul! Av pappa fick jag min efterlängtade systemkamera, en canon eos 1000D, av Martin + Sofia fick jag en Johhny-tårta, björn gustafssons dvd och Pirates 1 eftersom min är borta. Mycket trevligt måste jag säga ^^ Så nu har jag fotat loss, är så sjukt kul. Bra att Martin är på den lika mycket som jag är i alla fall, haha!

Idag hade jag rättskunskapsprov. Pluggade typ ingenting igår så vi får väl se hur det gick med den saken. Jag svarade på allt i alla fall, men det spelar ju ingen roll om man har svarat fel! Aja, jag orkar faktiskt inte bry mig speciellt mycket om det om jag ska vara ärlig. På måndag är det matteprov, jag fattar ingenting .. YES! men idag är det en bra dag .. -.-

18 år!!!

IDAG FYLLER JAG ÅÅÅÅÅR!!! GRATTIS TILL MIG ^^


Mamma mia!

Tror ni jag gjorde något av det jag sa att jag skulle göra? NOPE. Satt här och stirrade in i datorn till One Tree Hill började. Det var för övrigt ett mycket fint avsnitt. Som vanligt. Sen blev det Gossip och efter det adventsfika med mina hembakade pepparkakor jag bakade hos Emma igår. Mycket goda måste jag säga!
Nu sitter jag och pratar med Maria! Sist vi pratade på msn var typ i somras, så verkligen skitkul att hon loggad in nu! Sitter och pratar om allt mellan himmel och jord, HAHA ;)

Ska somna till Mamma Mia ikväll igen, precis som igår! En mycket fin film och det var verkligen inte okej att du dissade den Daniel! Imorrn börjar skolan igen och efter att ha varit borta i två veckor kommer det känns jättekonstigt att vara tillbaka. Men det ska väl gå. På onsdag kommer det kännas tungt för då är det inte min födelsedag längre. Men det ska gå det också, I can do it!


2 dagar kvar

Sitter här i min säng och degar, något utav det bästa jag vet faktiskt. Har tre alternativ att sysselsätta mig med den närmsta timmen innan One Tree Hill. Antingen gör jag lite nytta och faktiskt tar itu med projektarbetet eller skriver min engelskasammanfattning .. ELLER så tittar jag på reprisen av Greys. Vilket tror nig lockar mest? ;) Fast om jag inte vill plugga sådär onödigt mycket på min födelsedag så kanske jag ska göra engelskasammanfattningen. Är ju inte direkt känd för att få sådär sjuuukt mycket gjort när det är eget arbete i skolan. Man kan ju göra upp en liten kladd i alla fall, ta ut det som man ska ha med. Visserligen vet jag inte riktigt vad man ska ha med. Den här uppgiften är ytterst konstig...

Nu är det bara 2 dagar kvar. Jag kan till och med säga att jag fyller år iövermorgon. Det känns helt galet. Förklarade precis för Sanna att min födelsedag, det är höjdpunkten på året. Kan väl sträcka mig så långt att det är kan vara höjdpunkten i allas liv. Vem vill inte fira dagen då JAG föddes? Vad härligt dryg jag låter :) Men liksom vadå, det är ju sant! Martin säger för övrigt att han och Sofia har en överraskning till mig på tisdag. Jag undrar vafan det kan vara för något. Han berättade det i torsdags, man kan inte säga sådant 5 dagar innan! Det är något man säger typ dagen innan, eller samma dag! Nu är det ju bara tortyr!! Men snart får jag veta .. bara 2 dagar kvar!!

Rocket Man


Cause it's you and me

sir elton john

Äntligen. Det började med ett jättekonstigt förband, de hade kanske en låt som var lite svängig men annars var det bara jättekonstigt. Men klockan halv 9 gick han på scenen och allt som hade varit var helt bortblåst. Elton tog Vegas till Stockholm, och som han gjorde det. En otrolig scenshow, som visserligen var lite konstig då och då men i alla fall, och en makalös röst trots att han hade haft någon form av luftrörssjukdom, vet inte om det heter bronkit på svenska eller vad det nu kan vara. Konserten höll på i två timmar och jag rös från början till slut. Det här var den största musikupplevelsen jag förmodligen någonsin kommer få uppleva och ett minne jag kommer ta med mig i resten av livet. Vilka jävla låtar, vilken jävla artist, vilken jävla stämning. Helt otroligt. Jag var mållös efteråt och visste inte riktigt vart jag skulle ta vägen, jag hade kunnat sitta där i evigheter och bara stirrat tomt rätt ut i luften. Han avslutade konserten med min absoluta favortilåt, your song, som även spelades på mammas begravning och rysningar nådde en helt ny nivå. När den var klar reser sig alla på plats, hela globen står upp och klappar, visslar och skriker. En makalös känsla och en otrolig hyllning. Som sagt, nu har jag sett en av mina största musikhjältar live och det enda som skulle kunna toppa det här vore om Beatles återuppstod men eftersom det är ganska omöjligt så står Elton ohotat på första plats. Det här var helt otroligt jävla makalöst.


4 dagar kvar

Det är NI som är smaklösa. Ni kan inte ta ifrån mig det här

7 dagar kvar

ÄNTLIGEN klara med fältstudiearbetet, det här gjorde vi dåligt! Har nog aldrig varit så irriterad på er tjejer som jag var idag, men vi löste det ;) Alla fyra var nog ganska irriterade på sig själva och på de andra tillslut! Men vi fixade det och det är allt som räknas. Fick mejl om filosofin idag också, 10 fucking arbeten att läsa .. men behöver man verkligen läsa alla? Fattade inte riktigt...

I övrigt blev jag väääldigt besviken på julkalender, precis som de senaste åren. Så jävla usel, jag förstår inte varför det ska vara så svårt? De lyckades väldigt bra förr i tiden! Funderade på om det var för att man är lite äldre nu men det är fan inte det. Varför kan man inte göra julkalendrar som Mysteriet på Greveholm och Pelle Svanslös numera? Jag tycker synd om barnen som inte vet vad än bra julkalender är. För det vet man fan inte om man påstår att typ LasseMajas detektivbyrå som gick förra året var bra!