åååååååååååååh panikångest!

att aldrig någonting skulle kunna lösa sig av sig självt för mig. vrf kan jag inte bara få vara normal vid sånna här tillfällen när man vill att allt ska vara normalt?! ÅÅÅÅÅÅH!

One day men will look back and say that I gave birth to the twentieth century.

jaha ni, då sitter jag här igen .. vilse i mitt eget hus. hade tänkt följa med malin och issa till stan idag men jag pallade inte, har redan varit i stan två gånger den här veckan så har ju typ sett allt i affärerna nu :P så jag stannade hemma idag. dan har väl typ gått ut på träning och bakning .. skitbra matchning elr hur? istället för att bara träna så äter jag kladdkaka också, går liksom ut på +/- 0! nice på den asså. så nu har jag tränat lite, gjort typ sammanlagt 140 situps och 140 rygglyft och lite yoga. så köra ett helt yogapass imorrn så det får räcka för idag. trevligt elr hur?

igår såg jag två bra filmer (jag vet, men jag kollar på sjukt mkt film nu för tiden). Först From Hell, den hade jag inte sett förut så visste inte riktigt vad jag skulle tycka om den. men det var skitbra verkligen. gjord 2001 med Johnny Depp och Heather Graham i huvudrollerna. den handlar om jack the ripper pååå 1800-talet har jag för mig. om det är någon som inte vem jack the ripper var så var han en kille som gick runt och mördade prostituerade i London väldigt rituellt. so there you have it. sen kom malin hit och tittade på Secret Window med mig, jag vet ännu en film med Johnny men lånade 3 stycken med honom av sanna över lovet så kände att jag var tvungen att titta på dom innan det var slut, vilket det snart är. Den har jag sett förut men den är så jefla bra så jag var tvungen att se den igen, den har gått på sexan ett antal gånger men den går typ bara på sena söndagkvällar, jippie på den om man, som jag, börjar 10 över 8 på måndagen efter. Så den såg vi, och den är som sagt väldigt bra. Det är en filmatisering av novellen av Stephen King med samma namn. Den handlar om författaren Mort Rainey som blir uppsökt av en man vid namn John Shooter som påstår att Mort snott en historia av honom (secret window). Han vill att Mort ska skriva om slutet och publicera det i Shooters namn. Historien går vidare med en massa mord och sånt mysigt samtidigt som Mort ska försöka bevisa att han inte plagierat Shooters historia. Slutet är .. oväntat faktiskt, men jag ska ínte avslöja det här utan uppmanar er att se den istället!

Dagens citat; From Hell /Ian Holm

The strangeness of this life cannot be measured: in trying to produce my own death, I was elevated to the status of a living her

idag har jag pluggat psykologi .. kanske säger något om hur roligt jag har haft det? men nu är iaf alla anteckningar gjorda till provet så kan fokusera lite mer på matte i helgen. JIPPIE! lovet är typ över, det är fredag imorrn liksom. jag vill ha lov föralltid, sommarlov nu tack!

vill att det ska bli sommar nu som fan asså. tänkte jag skulle meddela att den 14 juni åker jag till kalifornien :D är borta två veckor. vi ska bila från san francisco-los angeles-las vegas-los angeles. när vi är i los angeles ska vi först bo i santa monica och sen i newport beach .. jaa det är sant, jag ska till OC suckers :D in your face! är så jävla peppad, ska bli huuur kul som helst, liksom hollywood och hela skiten! aaah! och det ändå aslång tid kvar, jag vill åka nu,nu,NU! men nee, först ska man komma igenom hela den här jävla terminen. När jag kommer hem därifrån så kommer maria hit!! har inte träffat henne på .. joo det blir nog två år i sommar. helt sjukt. så hon kommer stanna i typ 2-3 veckor, asnice! sen äre väl att söka jobb efter det som gäller. det suger att söka sommarjobb .. palla vara över 18, än en gång blir man straffad för att vara född sent på året .. jag gillar det! myspys.

På tal om myspys. imorrn ska jag hem till daniel. vi ska typ hänga hemma hos han, kolla så ska det låta och chilla, nice på den du. va längesen man träffade den lilla männskan nu. så det var väl dags igen. aset åker till london på lördag .. alla åker till london nu för tiden. men självklart gör inte jag det. jag vet, jag har redan varit där men skulle inte tacka nej till att åka dit en gång till direkt!

Dagens citat; Dancing with Wolves /Kevin Costner

If you cannot say what you mean, your majesty, you will never mean what you say and a gentleman should always mean what he says.

jävlar, här vare dött. men nu är jag tillbaka efter en tids uppehåll! har försökt hålla mig borta från datorn så mycket som möjligt .. vilket har resulterat att jag suttit framför tvn istället .. så jävla bra ;D  haha! men nu är jag som sagt tillbaka för att stilla erat läsarbehov . läsarbehov, kan man säga så? självklart kan jag men jag tänkte bara...

igår slutade det med att issa och malin sov här. vi kollade på gilbert grape efter House, det var trevligt. den filmen är sjukt bra, för alla som inte redan vet det och om ni inte visste det så SKÄMMES! men iaf, malin hade inte sett den så vi såg den. Vi var väl lite mindre fokuserade, jag blev övertrött och störde issa under iaf hälften av filmen .. men jag vet att hon uppskattade det :) sen skulle vi gå och sova för att vi var så trötta, issa i extrasängen och stackars malin fick sova i min säng med mig :P iaf så somnade inte vi på ett bra tag utan pratade om massa skumma saker, jag och malin började dra en massa repliker från Sunes sommar .. vi kan alldeles för många! men tillslut somnade vi iaf, imorse klagade malin över att jag bredde ut mig alldeles för mkt och att jag pratade i sömnen och typ lät allmänt, men issa och jag hade sovit gott :D

idag var jag i stan med min käre bror. köpte ett linne och en typ klänning/uberlångt linne .. det var mys :) åkte in vid typ 2 när odjuren gått och kom hem vid 6 ungefär. så är faktiskt riktigt trött nu .. ska bara dega ikväll, kolla på film kanske .. lite sånt där trevligt! är ju greys ikväll också. det är fan redan onsdag och snart äre måndag och lovet är över. jag tycker inte om det. men det är ju iaf bara typ 3/4 veckor kvar till påsklov .. alltid något att se fram emot .. typ! fast då kommer ju resten av familjen också vara lediga .. inte en jävla lugn stund får man! åh!

Dagens citat: The Last Emperor /Peter O'toole

(malin, jag har inte gömt något citat till dig, men håll ögonen öppna i framtiden och markera ;D)

An evening at the oscars

jaa igår var det som sagt oscarsgalan. Jag och Issa var fett pepp, vi skulle titta på hela! stjärnorna började droppa in vid 00.00 svensk tid och själva galan skulle börja 02.30. Vi höll kontakten via telefon och allt skulle gå skitbra. Vilken besvikelse. Det hade varit en sak om dom hade visat från den amerikanska sändningen hela tiden, från röda mattan och sådär, det man vill se liksom. Men neeeeej, då ska dom bryta var femte minut för att Pontus Gårdringer ska säga något jävligt ointelligent och ställa dumma frågor som: "vem var det där bredvid Heidi Klum? Hennes man eller?". PUCKO! han heter Seal och det vet väl vafan varenda männska? Seriöst talat, jag fattar varför Hans Wiklund var där, han är liksom filmkritiker, och jag fattar tom Elin Kling, hon måste ju kommentera alla klänningar, men Pontus Gårdinger .. va FAN gör han där?! ÅH! Så det var det typ allmänt jävligt segt. Självklart hade Herr D tänkt att komma sist också .. bajs. Issa gav upp vid typ halv 2, jag gav upp vid 20 i 2 ungefär. Så jag fick inte se honom, men gick in på youtube imorse .. då var han där, så jag missade egentligen inget, men iaf. Något jag skulle vilja däremot är att han sparade ut sitt hår, så som han har det nu är väl inte att rekommendera kanske. Fick dock se Herr D (nummer 2!), och jääävlar va het han var. SHIET! Osså står hans retardade fru bredvid honom och ser ful ut i någon konstig rosa klänning, eller den var inte konstig, det var snarare så att det inte var något speciellt med den alls. Fast det mest uppseendeväckande som jag såg under kvällen var lätt alien-ungen. Jag och Issa va fan rädda för henne. Asså man har inte håret sådär om man har hennes öron, sorry darling men så äre. Tänk om lite!

Ringde nyss och väckte Johanna, hihihi, busig som jag är ^^, tror hon uppskattade det djupt :D! Vi ska in och shoppa idag, tar typ 13.12 tåget eftersom fröken sego inte behagar att stiga upp ;). men till hennes försvar hade vi faktiskt satt vid 12-13 ungefär så hon kan gå direkt till gospeln. Men tänkte ändå ringa henne och fråga vilken tid vi skulle åka, trodde faktiskt att hon var vaken, jag hade hoppet! Hahah men hoppet svek mig och hon sov. Man jag väckte henne, vilken bra vän jag är ;D!

That's thirty minutes away. I'll be there in ten.

det är många som åker bort nu när det är sportlov. men INTE JAG! jag är fast i tullinge, inte fan får jag åka utomlands. jag hade att välja på hemma och småland och, let's face it, jag stannar hemma. sååå om ngn vill leka så är jag fan fri det här lovet så det är bara att slå en pling ;D jag vet att det där lät desperat, men jag är sällskapssjuk! fast inte just nu dock.

mitt huve kändes som det skulle sprängas i tusen bitar när jag vaknade imorse och inte fan hare blivit bättre. men inte sämre heller, så det kan man ju se som något positivt iaf. johanna har party ikväll så ska förmodligen dit om inte huvet gör för ont! men det ska vi väl lyckas bli av med. hoppas jag. jag hatar mitt huve ibland asså, när jag får ont i huvet så hjälper fan ingenting. har sovit, tagit alvedon, tagit järntabletter. ingenting! blir så arg!!
var uppe och körde bil idag också. fattar inte vad som händer men nu har jag börjat få stopp mkt mer än vad jag gjorde förut. tror att jag  börjar bli lite för bekväm men jag blir så lack på det att jag tror jag ska dö! och inte hjälper det att pappa sitter breve och skriker på mig. ÅH! min dag idag har inte varit den bästa. men det kanske har framgått ganska bra? är inte på humör för nånting just nu!
nu ska jag dra mig tillbaka och sluta ösa över massa negativ energi här, det är ju inte roligt att läsa om. dåligt humör, JIPPIE!

Dagens citat; Pulp Fiction /Harvey Keitel

The Oscars!

image21

Läste precis att kanal 9 kommer visa Oscarsgalan med början vid midnatt natten mot måndag, watch it! i know i will :D

Very well. I can accept that I am not the first if you will tell me, with the same honesty, how many there have been

jaha, kände väl att det var dags för ett inlägg igen då jag inte har något att göra för tillfället ;D
är bara imorrn kvar och sen äre sportlov! ska bli ruuuskigt skönt, är helt slut typ och ändå har vi inte direkt
haft mycket att göra i skolan. idag hade vi däremot läxförhör i matten, det gick väl .. tja, som det gick helt enkelt :)
måste städa innan ikväll också .. men har 4 timmar på mig typ så det är lungan för fan ;) kan kika på cityakuten i lugn och ro utan att känna någon stress! har inga läxor till imorrn så behöver inte plugga alls, riktigt nice!

än så länge så ser det ut som om ingen kanal hade tänkt visa Oscarsgalan på söndag .. det suger KUK! liksom, när jag äntligen är ledig då oscarsgalan är då fan ska den inte visas på tv .. vad är det för jävla skit? svt brukar alltid visa men anledning till att dom inte kommer visa den nu är att det är så mkt sport som kommer hända i år så dom väljer att satsa på det istället. SKITSNACK! dom har visat oscarsgalan alla andra år det har varit os och fotbollsvm och allt jävla bajs. jag blir så irriterad! kanske ett argt mejl till svt-redaktionen?

Dagens citat; Don Juan DeMarco /Géraldine Pailhas

you're going downer!

Jaha, så var vi tillbaka i skolan efter en underbar och skön helg. Men kan meddela att det bara är fyra dagar kvar till lovet nu ^^. Kan också meddela att jag trodde att vi skulle ha matteprov veckan efter lovet så att jag var tvungen att plugga heeeela lovet men så är inte fallet, det är två veckor efter lovet så jag kan softa istället :D kanske bara jag som är intresserad av att veta det, men så är det iaf!

sitter och kollar på vänner nu .. haha det är så roligt, chandler är utklädd till kanin och ross är utklädd till ...rymdbajs! skrattar så jag dör ^^ men det är också trevligt! mycket trevligar än matten just nu, geometri så är inte min grej. men ibland blire så! hade teater idag förövrigt, elin var inte där så hade inte så mkt att göra. satt och pratade med min lärare om johnny-filmer, vi diskuterade cry-baby ganska länge .. vi tycker båda att den är fett skön! han hade inte sett the libertine och vill inte tro att den var konstigare än fear and loathing in las vegas, men jag har sannas intygelse att det faktiskt är så!

Dagens citat: Vänner (kan vara Ross som säger det, eller så är det Chandler)

Demons will charm you with a smile, for a while

image20

Ed Sanders, så fruktansvärt söt! Vill bara äta upp honom. Och hans röst är fan to die for, ett äkta Adolf Fredriks-barn. Och nej han är inte svensk, det är bara min egen benämning på äckliga barn med äckligt bra röster. Tycker egentligen inte om Adolf Fredriks-barn men jag tycker om den här lillkillen :) Okej så lite är han inte, typ 12-13 år, men ändå rätt liten, iaf för liten för rösten han har!

Sweeney is coming..

igår var då alltså jag och sanna på premiären av Sweeney Todd. Vi började med en trevlig middag på kungshallarna, köpte maten av världens skönaste snubbe, haha! Sen åkte vi vidare till söder för att se på filmen. Vi var riktigt nervösa av någon anledning, vi förstog det inte ens själva varför vi var det men det var vi iaf! Vi köpte våra popcorn och satte och spända i salongen. Jag är fan master på att boka platser, vi satt näst längst upp precis i mitten, fett bra platser asså! Och till slut, vid klockan 7 så började filmen... och GUD vad bra den var! Den får lätt 5 av 5 möjliga (och det är inte bara för att Johnny var med, tro mig, jag kan säga att hans filmer är dåliga .. scrolla ner lite så får ni se).

Liten recension:
Ingen av skådespelarna är några sångare direkt men dom var så jefla duktiga. Kan inte fatta att Johnny hade den röst han hade, var i totalt chocktillstånd, han och Ed Sanders (som är typ 12-13 år kanske) var lätt bäst.  Men det finns ju en anledning till att Tim Burton är min favoritregissör och det är just när han göra sådana här filmer. Om någon annan hade gjort den här filmen så hade han/hon fokuserat på att försöka göra "skära halsen av alla"-scenerna så verkliga som möjligt. Men nu sprutar blodet som om det kom från en brandslang och det såg ut ungefär som röd målarfärg. Det är just det som är så underbart med honom, han skiter i sådana oviktiga detaljer och fokuserar istället på karaktärerna och budskapet han vill få fram. Sweeney's otroliga hämndbegär och Mrs. Lovetts stora kärlek till honom tycker jag är det bästa med filmen. För dom båda är så jävla missanpassade som två människor kan bli och ändå kan Mrs. Lovett visa kärlek till honom. Sweeney däremot ser bara sitt hämndbegär och kan inte fokusera på något annat. Sångerna är många i den här filmen men dom kommer naturligt. Det blir itne något avbrott med värsta dansnumret så att det blir jättekonstigt utan det känns jättenaturligt varje gång de börjar sjunga, det passar verkligen in varje gång. Så jag rekommenderar verkligen den här filmen för alla johnny och tim burton-fans därute, men också alla er andra som är bara är sugna på en bra film. Även om ni inte tycker om musikalfilmer så kan ni se den här bara för den anledningen att storyn är sjukt bra, den är snuskigt bra regisserad och det är grymma skådespelare!

Sen fortsatte vi hem till mig och var hemma runt 10. Vi bestämde oss då för att se The Libertine, en annan Johnny-film. Och det är det här jag menar med att jag inte är rädd att säga att en Johnny-film är dålig. Den här filmen var JÄTTEkonstig, något av det konstigaste jag har sett. Man ska ju inte se den om man är pryd, så mycket kan jag säga. Visserligen var slutet bra, men det är ingen film som jag skulle vilja se om igen om man säger så. Det var alltså väldigt mycket sex i filmen. inte just det att dom hade sex men att det var mycket vulgära saker. Bla en teater som Johnnys karaktär sätter upp för kungen och den franska ambassadören .. den var så sjuuuuukt konstig att .. aa jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Det var iaf två saker som jag och Sanna tyckte om med den här filmen. Nummer 1 var att både Norrington och Lord Cutler Beckett (båda från pirates)  var med i filmen och nummer 2 var den absolut sista scenen. Annars var det inte mycket bra med den filmen, så den rekommenderar jag inte.

Däremot nästa film som vi såg, jaa vi kollade bara på filmer med Johnny, kan jag starkt rekommendera. Den hette Cry-Baby och är inspelade 1989, alltså är han väldigt ung men ooooh var snygg han är ^^. Detta är också en musikal, men en komedi och det är inte johnny som sjunger själv. Den var asskön och helt otroligt kul emellanåt. Hela Johnnys insats är baserad på den han blev genom 21 jump street, någon han inte tycket om, en tonårsidol. Han driver med det genom hela filmen och manuset är så jävla humor! När det förekommer fraser som "Kiss me hard" och på sättet han säger det så kan man inte annat än skratta, det kan både jag och Sanna intyga otroligt mycket! Shiet va vi skrattade, och filmen är full av fraser av samma sort, eller vad man ska kalla det. Så den rekommenderar jag varmt :)

Sanna, min lilla solstråle, tack för en fin kväll<3

Oh, l'amour, l'amour, how it can let you down. Hmm. How it can pick you up again

alla hjärtans dag idag då. Jag tycker inte om helger då jag själv inte får vara med. har nog aldrig tyckt om den här dagen, även om jag haft någon att fira den med. det känns så jävla överdrivet, som man behöver en dag då man ska visa att man är extra kär .. ursäkta? jag vill bara spy på alla som ska leka så jävla lyckliga idag, för det finns ingen som blir nöjd på alla hjärtans dag. Har man någon att fira den med så blir den inte som man tänkt sig ---> inte nöjd, är man ensam så, ja det säger väl sig självt. Det är bara skit. Liksom, alla hjärtans dag .. vafan, jag har väl också ett hjärta? inte känner jag mig speciellt hedrad idag för det.

Jättebra iaf att jag och Sanna kommer sitta uppe hela natten imorrn och kolla på filmer iaf. hon har idag köpt hela 6 stycken med våran favorit, ni kanske kan gissa vem? ;) så det kommer bli seriöst tittande, men först är det middag på kungshallarna och biopremiär. ska bli en asmysig dag/kväll/natt med min lilla solstråle :)<3

Dagens citat; The Women /Mary Boland


Alla Hjärtans Dag

image19

Vad är Kärlek?

När det bubblar i kroppen som en kolsyrad dricka
När du fnissar som en liten flicka
När man känner något man can't deny
When the eagles fly over mountain high
När all oro är som bort blåst och försvunnen
När Simba återvänder i lejonkungen
När man bara drar replik för att slippa krångla
Min pappa är rik, vill du hångla?
Om man spärrar upp sina ögon och tittar bak med huvudet ut, då ser man galen ut
De hör egentligen inte hit att höra, de är bara en grej man kan göra

När jag dansat med Elin, en sommarnatt lång och vi satt på en parkbänk jag var kär hon drack rom
När Elin sa att jag var den vackraste jag finns
Såg in i mina ögon och kräktes på mina jeans
Våga styr som en kapten, våga fall som ett löv
Våga chansa och se hur det går, vad är fegt vad är mod what is love
Babe don't hurt me, don't hurt me no more

(Killen är ju för jävla skön! :D)

Isprinsessa?

Fick precis reda på att jag kommer få åka med konståkningsskridskor på fredag. Jag ogillar konståkningsskridskor då jag inte kan åka med dom där jävla piggarna därfram. Det går ju banne mig inte, jag bara ramlar då jag har en förmåga att sätta ner dom hela tiden som om jag skulle göra någon konstig piruett vilket jag, tro mig, aldrig skulle försöka mig på! Så det är bara dräkten som fattas, sen är jag good to go if you know what I'm saying. Bajs! Men det här ska vi väl också kunna ta oss igenom, ska bli spännande att se hur många som dyker upp på denna lektion, var ju tydligen lite glest på simningen och skridsko lär väl inte gå speciellt mycket bättre antar jag.

Nej, nu blir det vänner med papi. som förövrigt kom hem med vår nya bil idag. Miljöbil och allt, inte etanol dock utan diesel .. men alltid något! Kommer kännas lite bättre att åka bil nu och slippa den där lilla rösten som säger att jag inte riktigt lever som jag lär direkt. Så nu ni, nu kommer jag vara en ännu större miljötönt :D

IQ

gjorde ett iq-test på illustrerad vetenskaps hemsida. pallade inte anstränga mig så mycket men fick ändå 108 vilket visade sig vara 70% bättre än resten av populationen, how do you like that ;)

I never meant to tear your world apart

har varit hemma ett tag nu. martin var hemma med sjukt barn så gick hem vid kvart i tolv, det var fett nice! så har sett days och kollar på cityakuten nu. inte har jag några läxor heller så har inget att göra utan kan bara chilla tills greys börjar! trevligt att det har börjat nu igen, har längtat som rackarns efter den här säsongen! har bakat en kladdkaka som jag kan mumsa på när jag tittat, men något säger mig att med två herrar i hushållet så kommer jag inte att få ha den för mig själv. men så blir det ibland!

Bara två dagar kvar till premiären av Sweeney Todd nu, vilket betyder två dagar kvar tills vi ska åka skridskor vilket i sin tur betyder att jag måste leta upp mina skridskor. kan låta som en bra idé, eller hur? hums, tror att dom är ute i förrådet men får höra med pappa sen vart han har gömt dom någonstans!
men nu ska jag kila iväg, top model börjar snart så jag ska titta på det och må dåligt över mitt eget utseende med att titta på dom. ikväll blir det mera yoga, snart kommer min dvd :D

Tim Burton och Helena Bonham Carter



image18

Bara jag som blev lite förvånad när jag läste att dom här två är förlovade, och har varit det sen 2001, och dessutom har barn tillsammans? Dom har en son (Johnny Depp är gudfar till honom, det tyckte jag var lite fint, visar på att han och tim har mer än en yrkesmässig relation)  och ett till barn på väg, eller det kanske redan kommit?

Look at your short little arms, you could never reach!

Nehe min kära vänner. Nu är det dags för mig att avsluta min lata dag som tillbringats med bilkörande och tittande på charlie and the chocolatfactory och sätta igång med min kära yoga .. vilket nog inte kommer gå så bra pga vissa anledningar .. tex min stelhet, men jag kämpar på! det här ska jag fan lyckas med till slut!


Dagens citat; Charlie and the chocolatfactory /Johnny Depp


I can see the Statue of Liberty already!... Very small, of course.

igår begedde vi oss alltså till kungsberget för att åka skidor med skolan. det var asfint väder och allt var perfekt .. förutom backarna! ashårda och fulla med is. Isen gjorde att jag gjorde en del graciösa fall, mycket fint när man känner att man är påväg att ramla, släpper stavarna och slänger sig ner i backen typ. har nog aldrig känt mig så graciös i mitt liv tror jag ;D men det är också fint! Jag och Issa var ju busskamrater och vi hade väldigt trevligt i våra säten. Haha hon lyssnade slut på min ipod, den lille jävlen, men det var helt okej för mig :) satt och lyssnade på hennes mp3 med repeat på johnny logan - hold me now .. en riktig klassiker ^^ så det var, på det hela taget, en mycket trevlig dag med en massa trevligt sällskap, förvånande så bråkade vi inte en enda gång :D yes!

idag hade vi gäster här, i form av elin och bengt. vi åt semlor ..dom var faktiskt ganska goda för ovanlighetens skull! känns visserligen ganska onödigt att äta semlor eftersom jag inte ens äter mandelmassa utan sitter och gnager runt den, men vad gör man inte för att vara lite trevligt mot sitt sällskap ;)
ikväll kommer tjejerna hit, iaf issa och malin, för att kolla på melodifestivalen och titanic efteråt. johanna är lite osäker eftersom hon inte vill se titanic, den lille jävlen, men hon kaaanske kommer hit och tittar på melodifestivalen iaf .. "får se" som hon sagt till allt mitt tjat ;D

Dagens citat; Titanic /Danny Nucci

How does someone just start drooling? Chase? Were you wearing your short shorts?

har gått tre dagar i skolan nu och måste väl säga att det rullar på ganska bra. har inte fått så mycket att göra än, mest i matten men eftersom vi typ inte har några andra läxor att göra så går det ganska fort att göra den också. så det har inte kännts helt betungande att komma tillbaka, har framför allt fått sova längre vilket har varit otroligt skönt!
men visst, det hade ju funnits saker som jag hellre hade gjort, givetvis .. som tex att vara tillbaka på praktiken!
på fredag är det kungsberget som gäller. Herregud, jag kommer seriöst talat att dö. Är inte världens bästa skidåkare direkt, mest på grund av att jag är så jävla feg, och har inte åkt på två år .. bara jag som anar hur detta kommer att sluta? katastrof någon? kira ska med och hon har aldrig åkt förut så jag borde egentligen inte vara sämst men hon kommer säkert vara värsta naturbegåvningen! men vi få la se hure blir, självförtroende är det som gäller här och nu! ... man kanske skulle stanna hemma?

på fredag om en vecka har Sweeney Todd premiär, Johnny Depps nya film. Jag och Sanna ska ta oss en tripp till stan för att titta på premiären av den .. någon som är förvånad?! Haha, inte jag iaf! Men det blir trevligt, vet inte hur länge jag har längtat efter den där filmen nu .. massa bra skådespelare som är med i den! kan bli skitbra! Dock så sjunger Alan Rickman .. något man kanske kunde ha skipppat, eller vad säger ni? Något som är mindre trevligt är att vi har skridskor den dagen .. jag tycker inte om att åka skridskor, det är så jobbigt att släpa på! Plus att jag inte tycker om att göra övningar på skridskor, men förra gången gick det faktiskt ganska bra .. ledde mitt lag till seger i en övning .. så helt hopplös kan jag väl inte vara, elr?

Dagens citat; House MD /Hugh Laurie

the last time we talked, mr smith, you reduced me to tears

I promise you it wont happen again



jag ger upp, okej? Jag ger upp

Sometimes I look in the mirror and I'm not sure it's me looking back.

har kollat igenom typ allt vi gjort på matten och bett pappa läsa praktikuppgiften och rättat den, så nu äre chill resten av dagen som gäller. Känner att man måste vila såhär dagen innan skolan börjar. Känns så sjukt att jag inte har haft skola på 6 veckor nu!! Iof skönt men det kommer kännas jättekonstigt att komma tillbaka nu. Men lite roligt ska det allt bli, att träffa vissa människor iaf och komma tillbaka till vardagen. Har blivit helt seg nu dom här veckorna sååå det ska bli bra. Tänkte ju att jag skulle komma igång med min springning också nu när det såg ut som om det skulle bli lite varmare men NOPE! Började snöa igårkväll och det har bara fortsatt med ännu mer snö idag så det lär väl inte bli än på ett tag som jag kan komma igång med det... Men nu när jag kollar ut genom fönstret så ser det faktiskt ut som om det är snöblandat regn som kommer ner från himlen, så det är väl snart borta ändå. Vilket iof är både bra och dåligt, man blir inte lika deprimerad när det är snö och vitt ute. Lite mer ljust!
Så ska nog kika på lite Heroes tror jag, har bara två avsnitt kvar på boxen så ska väl försöka klara av dom också!

Dagens citat; Heroes /Ali Larter

5 minuter senare;

JAG TÅL INTE DET HÄR! sad smileyface

I'd rather have an intelligent enemy than a stupid friend

igår var sista dagen på praktiken. Kommer faktiskt sakna det där stället, men bara för att jag inte gråter när jag går därifrån så har jag fått stämpel som kall av mina kääääära vänner. Ja, är man inte hypokondriker så är man kall, det är väl bara att finna sig i det. Jag som tycker att jag kan vara ganska blödig, iaf när det kommer till vissa saker. Typ .. aa men vissa saker iaf! Men jag är iaf inte mesig....
rusade runt på stan hela eftermiddagen igår för att hitta present till Elin som fyllt 18 och har middag ikväll! fridas påhitt med den stora presenten och tror faktiskt att hon kommer bli glad för den, sen skulle vi andra köpa resten av presenterna .. herregud, johanna och frida kommer klaga som fan men man ska inte låta mig, malin och issa bestämma vad vi ska köpa, speciellt inte när vi var så trötta som vi var igår! HAHA men det är fint! den ena kommer nog bli en hitt iaf .. av dom vi köpte!
måste uppdatera min praktikuppgift, duscha, raka benen och sen ska jag kila iväg till johanna och göra mig iordning inför kvällen! tog typ 58 år innan jag bestämde mig för vad jag skulle ha på mig men det blir min svarta spetsklänning, lila .. andra saker (jag drar mig för att använda ordet accesoarer, mest för att jag itne vet hur det stavas) och svarta ballerina skor! det kan nog bli ganska .. fräsigt, som mormor skulle ha sagt!

Dagens citat; Frida /Antonio Banderas