Isabell Cecilia Carlsson

Idag fyller min käre vän Isabell 18 år så tänkte dedikera det här inlägget till henne, fint av mig eller hur :).
Det första jag lade märke till hos henne var hennes skor. Vi hade musikteater tillsammans i nian och bredvid mig stod ett par rosa vans med dödskallar på. Det visade sig vara Isabells skor, jag blev förvånad .. visserligen kände jag henne inte men hade inte fått intrycket av att hon var en människa som hade vans på sig. I alla fall. Jag pratade kanske lite med henne under musikteatern, hon var ju trots allt stand in-bonde men det var ju inte så att vi connectade direkt.

Jag var ju bra kompis med Malin, och sen blev jag kompis med Johanna också så det föll sig naturligt att jag skulle bli vän med Issa. Jag ska vara ärlig, jag tyckte inte om henne i början. Hon var elak och typ allmänt dryg. Men sen träffades vi ju mer och mer, alla jävla helger helt enkelt, så till slut tyckte jag om henne också. Men det var aldrig så att vi rikigt connectade ändå, det var något i vägen .. jag vet faktiskt inte vad men något var det. Det var liksom, som om något hindrade oss från att .. ha en normal konversation kanske man kan kalla det, haha. Det låter nästan lite sorgligt när jag tänker på det nu, tur att dessa dagar är över!

Som sagt, detta är inte fallet nu. Vi har tagit oss över våran osynliga barriär och blev väldigt fina vänner till varandra.
Vi har saker att minnas, som natten då vi försökte hålla oss vakna hela Oscarsgalan, efter ungefär en timme pratade vi med varandra i telefon och försökte hålla oss vakna. Men det gick inte, men vi var tappra! Vi klarade typ 2 timmar av totalt 6 som var planerat från början. Vi har House, vi har Seinfeld och vi har Sagan om Ringen som jag nyligen börjat min utbildning av Issa. Vi ska ta andra filmen nu någongång på lovet och jag har fått henne att bli taggad, hon har äntligen ett intresse av det istället för den vanliga kommentaren "men asså dom är ju så lååånga". Så vi har en del saker som bara vi har, och fler kommer det att bli.

Det jag helt enkelt har försökt komma fram till är att jag har fått en väldigt fin vän i dig. Du är en av dom få människor som jag faktiskt känt mig så bekväm med att jag kunde öppna mig helt. Visserligen kanske det inte var riktigt meningen och andra saker var inblandade så att säga, men jag tror du vet att jag inte hade gjort det om jag inte känt mig bekväm nog eller om jag inte litade på dig. Så du ska veta att jag älskar dig och att jag aldrig kommer släppa dig. Även om vi kommer hata varandra när vi blir vuxna och inte ens kommer titta åt varandras håll om vi går förbi varann på stan så ska du veta att jag aldrig kommer sluta älska dig. Även om det kan verka så. För du har en egen tredjedel av mitt hjärta, precis som dom andra två. Du kommer alltid vara speciell för mig.

I don't pretend to be a man of the people. But I do try to be a man for the people

Var precis uppe på golfbanan med papa. Det var trevligt. Fick köra hem dessutom, backade ut från parkering för första gången när det fanns bilar där, lite nervigt, men det gick faktiskt bra. I'm amazed by myself, haha! Men iaf, golfen gick ganska bra, gick bättre förra gången men övade massa teknik idag så det var därför det gick lite knackigt. Körningen i övrigt gick faktiskt helt okej. Kör fortfarande för fort i vissa situationer men annars går det riktigt bra! Körkortet 2009 kanske?! Skulle inte vara helt fel ^^. Nej, det är inte för att jag är seg på att lära mig som det blir 09 och inte 08, jag blir inte 18 förrens i december sååå .. jag hatar det!

Lov nu! De fina lärarna på min skola bestämde sig för att ta en extra dag ledigt då två helger sammanfaller så är ledig imorrn :D. Visserligen måste jag plugga som en .. skållad råtta typ, men ändå. Ska bli skönt att få sova lite längre på morgonen och kolla på Day's, mohaha ;). Imorrn fyller min älskade Isabell hela 18 år. Kul att någon blir 18 inom snar framtid iaf. Men vadå, det är ju snart bara 7 månader kvar till min födelsedag! Ingen tid alls. Verkligen inte. Så det blir grillning vid sjön innan dom ska ut på krogen och jag får traska hem i min ensamhet, men får förmodligen sanna med mig hem :). Får se hure blir, men ska iaf bli trevligt med lite grillning sådär på kvällskvisten, hehe ;D.

Ikväll blire House och senare Seinfeld. Har visserligen sett alla avsnitt men tycker om att titta på det när det går på tv. Blir lite mysigare på det sättet:). Sen kanske det blir en film, eller ett till Houseavsnitt att somna till. Inte heller fel. Det blir en slapp kväll. Inte plugga ett piss. Men man måste få en kväll på sig att varva ner på eftersom jag ska plugga järnet alla andra dagar! Ja, det blir lite eskapism på det där. Oh vilket snoffsigt psykologiord jag fick till, mohaha för er som inte vet vad det betyder!

Dagens citat; Gladiator /Derek Jacobi

It's the day you hoped would never come

Jaha, skrev ett till inlägg igår men tydligen blev inte det publicerat. Jättekonstigt. Jag tycker inte om nya blogg.se .. elr, publishme.se. Det känns inte alls bra, men vafan, jag kör på den ändå. Liksom, vad skulle ni annars göra? ;) Något vettigt kanske? Kan tala om att jag inte gjort mycket vettigt idag, inte.

Kom hem vid halv 4. Då var det bara att slänga i sig något att äta och fixa till så jag inte såg helt förjävligt ut och traska ner till tåget för att åka till Tumba och ha teater. JÄVLAR vilken lång mening .. säg den utan att andas en gång, underhållande! Iaf. Hade med mig musiken till teatern så nu är inte Henrik arg på mig .. känns bra. Den var även uppskattade, han fastnade speciellt för Speeding Cars med Imogen Heap så den kommer användas. Och det kommer även SmK, tror jag iaf. Sen vet jag inte med dom andra .. men det får väl bli en liten överraskning så att säga. När jag gick vägen förbi eklid såg jag något som fick mig att nästan stanna till. Jag spottade och svor åt mig själv för att det fortfarande stinger till. Men det gör det. Bajs. Men jag gick vidare och var arg på mig själv. Sen kom jag till teatern och då gick det över .. fast jag tänker fortfarande på det.

Har inte hunnit med så mycket ikväll. Pluggat lite, men inte hunnit så mycket för jag kom hem vid typ 7 och sen blev det matlagning och jag var tvungen att kolla upp lite tecken. Så inte så mycket matte har det blivit .. men ändå lite. Blir mer imorrn innan jag sticker till golfbanan med pappa. Får visualisera mitt eget huvud på bollen så klipper jag till hårt och fint, det blir så bra så. Jag förstår inte vad jag håller på med.

när jag svär åt varenda sten på grund av dig, hur vet jag att du hör?

Cameron who?


Cameron Diaz ska ta ett sabbatsår från filmens värld. Inte en dag för tidigt och inte en jävel kommer väl sakna henne heller. I know I won't :)

What's up with it, Vanilla face?

Fick skäll för dålig uppdatering, so here we go again .. som en liten referens till musikalen ROCK ;D.
Den här dagen har hittills bestått av matteplugg och teckenspråk. När pappa kommer hem från golfbanan, som jag inte kunde följa med till pga av matten så ska vi ut och övningsköra. Jag måste tydligen öva mycket på skarpa kurvor .. bajs. Men ska bli kul att komma ut på vägarna lite så att säga ;)

I fredags var jag hemma hos Daniel. Vi kollade på Borat och sen på The Office. Jag somnade när vi kollade på the office. Danjel blev lite besviken, men vadå, jag var ju trött vafan! Plus att det inte var så kul, varje gång jag vaknade till så skrattade jag lite så att han inte skulle märka att jag hade sovit. Men han hade märkt det .. det blev tydligen lite för tyst från mitt håll. Rackarns .. jag som tyckte att jag hade en sån vattentät plan .. den lyckades inte .. fuck!

Igår var jag och Isabell i storstan, haha "den är så stor den här stan, det är nog därför den är så stor". Ja nu fick vi lite konstiga blickar på oss, men ofta det är något ovanligt, haha! Jag köpte mina efterlängtade låga, svarta converse och leggins eftersom mina förolyckats som isabell så fint sa det. Hon köpte skor, en klänning och fan 500 par leggins .. nee okej, 3 .. men ändå! Vi fikade .. jag drack en så jävla god hallonsmoothie .. mumma! Issa prövade en väldigt misstänksam klänning, det var något utav det roligaste jag sett. När den hängde på galgen såg den cool ut, men på. Det finns fan ingen som skulle kunna gå i den asså, helt sjukt :D. Sen åkte vi hem ganska tidigt, var så jävla mycket folk att vi helt enkelt inte pallade vara där.
På kvällen kom Malin hem till mig och vi gick ut med hunden. Då ringde Johanna och frågade om ville vara med på fotboll, vi tackade snabbt ja. Herregud det här börjar låta som en saga man skrev i tvåan "då ringde ..". Hjälp. Aja, vid klockan 22 tog vi oss till Falkbergsplan i mörkret, man såg knappt bollen men det var roligt ändå. Jag och Marinis hade iaf kul. Vi låg på marken och brottades om bollen när andra kollade på stjärnorna och satt och pratade. Men hon och jag hade iaf skitkul, haha :D Kan ju meddela att jag vann fighten och kunde göra mål, mohahaha :D

Nu: skriva upp min teckenspråksläxa så jag minns den!

Dagens citat; Borat /Sacha Baron Cohen

Not to seem rude, but I wasn't actually talking to you

Det har varit en ytterst händelselös dag måste jag faktiskt påstå. På psykologin skulle vi tyda drömmar, det var inte alls lika roligt som jag trodde det skulle vara. Nee, sånt skiter vi i för det funkar fan ändå inte! Haha, säkert många i klassen som inte alls håller med mig om det, men några kanske håller med om att lektionen inte alls levde upp till förväntningarna?

Derby idag. Gnagarsvinen gjorde mål efter tre fucking minuter. Men det känns bra, jag har ändå en bra känsla. Vart fett nervös hela dagen fan och så händer det här. Men vi kommer ta igen det, jag kan känna det på mig! Det är mycket tid kvar på matchen och mycket kan fortfarande hända, hoppas fan va djurgårdens skulle att det blir massa positivt nu! Vill fan se ett mål från Tauer .. om han nu spelar? HAHA!

Vart uppe på golfbanan idag, första gången sen i höstas. Det var ett kärt återseende. Pappa satsar som fan på min golfkarriär, haha jag är inte lika villig. Men det är faktiskt kul, det är skönt att stå däruppe och inte känna någon press från massa andra utan bara koncentrera sig på sitt spel. Först gick det inte sådär jättebra, men sen fick jag pröva att slå med pappas hybridklubba och då gick det mycket bättre. Jag tycker om den klubban, ska fan bara slå med den! Jag måste ha nya klubbor .. jag vill ha nya klubbor! Fast jag kommer väl bara få det om jag lovar pappa att ta grönt kort, vilket i och för sig skulle vara ganska kul att ta. Men det skulle ju ta en sån förbannad lång tid och jag har annat att fokusera på nu. Som t.ex. körkortet. Fick köra hem från golfbanan. Det gick ganska bra, men upptäckte saker jag måste öva på, att växla ner inför en rondell och att bromsa in tillräcklig mycket innan kurvor. Stackars pappa blir så nervös varje gång det kommer en skarp kurva, men jag bromsar faktiskt .. kanske inte tillräckligt mycket, men jag bromsar ^^

Dagens citat; Narnia /Rupert Everett


I'm sorry that people are so jealous of me... but I can't help it that I'm so popular

Ett kortisinlägg. Sitter nu och håller på med en psykologiinlämning om sömn och ungdomars sömnproblem. Det går lite segt. Har tappat lite motivation faktiskt. Men ska snart sluta och göra lite matte istället. Nationella är om två veckor. Yyyyl, jag vill inte. Men måste man så måste man, därför måste man repetera varenda jävla tal man har räknat det här året.

Det har varit stört fint väder idag så jag satte mig ute ett tag med kameran när jag kom hem. Bilderna kommer snart upp på bilddagboken(
http://erised.bilddagboken.se) så där kan ni kika .. när ni vill faktiskt, för er som är nyfikna på hur jag ser ut nuförtiden om ni inte ser mig varje dag .. vilket jag tror det flesta som läser den här bloggen faktiskt gör. Haha! Men det är väl fint det också.

Nu: psykologi, sen matte!

Dagens citat; Mean Girls /Lacey Chabert

I could never figure out what that phrase meant, "more or less."

Idag hade jag naturprov. Jo men det gick ju jättebra. Tack och hej säger vi till MVG i det ämnet. Det gick så dåligt. Oh herregud. Eller alltså, jag vet ju inte om det gick så dåligt. Men det kändes inte alls bra när jag satt där så vi får se. Men om jag lyckas få MVG på det här provet då vette fan vad jag gör, jag skriker och hoppar av lycka kanske? Låter det som en bra idé eller?
Det var någon som ringde mig idag fast jag hann inte svara. Det var ett nummer jag aldrig sett förut och det finns inte med på eniro, så om du känner dig träffad så snälla säg om det var du som ringde. Jag blir jättenyfiken när sånt här händer asså!

Har pluggat matte nästan hela dagen idag. Känt mig ytterst smart då jag kan lösa tal som jag har löst .. femtusen gånger innan. Fan, kan dom aldrig göra nya repetitionsuppgifter? Det är snart bara två veckor kvar till nationella i matte B .. fan då! Känner paniken bara kommer emot mig. Och jag ska läsa Matte C .. va fan tänkte jag med?
Hoppas verkligen inte att vi hinner prata om engelskaboken imorrn, det var en och en halv månad sen som jag läste ut den, ofta jag kommer ihåg någonting som dom där frågorna handlar om? Detaljer alltså...

Nehe ni, om en kvart börjar House och jag måste hinna duscha innan dess. Jag är så bra på att planera, men så går det när man fastnar  framför datorn. Så därför borde jag faktiskt ta och kila härifrån nu. Ha en underbar natt tillsammans, som Anders S Nilson brukar säga i slutet av Parlamentet.

Dagens citat; The Manchurian Candidate /Frank Sinatra

George Clooney färgar håret?

image25

Det ryktas att George Clooney ska färga håret. Snälla, gör det inte! Det är fan håret som gör allting! Det är power att han har grått hår ju. Men om det nu skulle bli så hoppas jag att det blir brunt, påminner om the old cityakuten-days

Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din!

Kände att jag kanske skulle blogga lite om min upplevelse igår. Som ni alla säkert vet, om ni läste förra inlägget, så var jag på Håkan Hellström igår. Var där vid två ungefär och jag och malin ställde oss i kön. Det blev svinkallt efter ett tag, men vi stog tappert kvar. Efter ett tag kom vakterna och skulle rätta till kön. Det var då vi fick uppleva fascistvakten, han om någon hade en dålig dag alltså. Han skrek BACKA hela tiden men bara rakt ut så ingen fattade vilka det var som faktiskt skulle backa, därbak eller fram. Han bara skrek och skrek, vi blev fett rädda för han. Sen kom han fram och pekade på mig och malin och sa:
han: ni två tjejer!
jag: öh-öh-öh-aa? (jag var livrädd, därav stammningen!)
han: ni ska stå där borta -peka-
Först trodde jag att han menade att vi skulle gå ur kön och ställa oss längst bak, som om det var vårat fel att ingen backade. Men han menade att vi och alla bakom oss skulle backa tills vi stog på en plats längre bak. Jävlar asså, han var helt fucked up.

Tillslut joinade Johanna mig och Malin och det blev dags för insläpp. Vi kom in bra och ställde oss i kön till garderoben. Jag hade en sak att tänka på; "lås inte in kameran, ta ut den ur jackfickan". Tror ni jag tog ur den ur jackfickan? Nej, självklart inte. Så det blev inga bilder som jag utlovade, om ni däremot vill se bilder på oss så är det bara att gå in på min bdb som jag skrev i förra inlägget. Vi kom in i själva .. öhm rummet? haha vet inte vad jag ska kalla det. Det var uppdelat i två sektioner typ. Vi hamnade i andra men jag lyckades sätta mig så att jag hamnade längst framme vid staketet och mina två vänner hamnade bakom mig. Dom tyckte jag kunde krympa lite, men vad kan man göra? ;).

Vi stog där ett tag och sen tillslut hördes "Edelweiss" ur högtalarna, ni vet den där gamla låten, och man visste att nu vare på gång. Bandet kom på scenen och började köra introt till Tro och Tvivel och sen är allt som i ett töcken. Det var helt jävla underbart, var inte så taggad innan utan bara trött och kall men när han väl gick på scenen så glömdes allt det där bort. Jag tror fan i mig att jag hade en religiös upplevelse igår alltså. Jävla var bra han var. Och jag kan liksom inte bestämma mig för vad som var bäst; Hurricane Gilbert när Danne ligger ner på scenen och gråter så mycket att han knappt kan spela, jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din, känn ingen sorg för mig Göteborg (klassikern), nu kan du få mig så lätt, vi två 17 år när alla forstätter sjunga när håkan väl slutat .. det finns mycket att välja på. Skulle kunna rabbla upp så många mer exempel, låtlistan var nästintill perfekt. Men eftersom jag är väldigt svag för Nu kan du få mig så lätt så får det nog bli den som var bäst .. känns nästan som jag sviker dom andra låtarna. Men jag måste ju bestämma mig för någon. Så där har ni det, den bästa spelningen av Håkan som jag varit på iaf. Det var rent ut sagt, en religiös upplevelse. När jag gick därifrån kunde jag inte prata, inte gå och var helt döv på ena örat. Men jag var lycklig. Jag var trött men jag gick hem på rosa moln. Det var underbart!

Dagens citat; En av Håkans nya låtar (som jag banne mig älskar!)


Outside it may be raining, but in here it's entertaining

det är två timmar tills tåget går som ska ta mig till Fryshuset. Jag borde sitta och plugga nu meeeen det gör jag inte. Har pluggat lite redan och är alldeles för hypad för att kunna koncentrera mig. Har så mycket annat att göra innan jag ska åka. Jag ska:
-duscha
-ladda kameran
-ladda ipoden
-äta något så jag inte dör av hunger sen.
Där har ni min planering och jag måste gå om ca 1 timma och 45 minuter. Tidsoptimist kanske? Jo men det här ska jag fixa. Så först ska jag ta mig tid till ett blogginlägg till er suckers. Igår slutade jag hemma hos Johanna. Kom dit vid fyra för vi skulle plugga, det gick bra för mig .. lite sämre för Haniis kanske. Sen fortsatte kvällen med mat och kortspel med Marinis och Virrepirre. Viktor blev helt fucked up för att jag kunde alla sånger till barnfilmer och barnprogram som han sa, typ massa disney och mumintrollet. Sen när han sjöng fel så rättade jag honom, det slutade med att han kallade mig Disney-fascist. And YES I am! Seeen så spårade det hela ut. Viktor och Johanna hade världens syskonbråk som slutade med att Johanna skulle vara världens jobbigaste lillasyster och hela familjen K blev indragen. Jag och Marinis fick lite turkiet-vibbar, men det löste sig till slut .. hoppas jag för det gjorde det inte när jag var där! Men första halvan på kvällen var rolig iaf. Visserligen var andra också trevlig då jag och fröken J var tvungna att skrika åt varandra för att tvn va på så högt :D

Nej mina kära vänner, nu ska jag gå och fixa något att äta till lunch .. blir väl en macka eller något annat otroligt näringsrikt. Håll tummarna för att Håkan är kung ikväll och jag lovar jag ska ta mycket bilder som ni kan kolla in på min bilddagbok; erised.bilddagboken.se!

Dagens citat; Moulin Rouge /Jim Broadbent

Those nerds are a threat to our way of life

Hade som sagt FN-rollspel idag. Det gick faktiskt bättre än väntat, våran HIV och AIDS resolution typ ääägde. För tydligen kan man inte skriva HIV/AIDS utan man måste skriva och. Det fick vi reda på av en lärare som såg ut som en blandning av Daniels pappa och Calle Schulman. Och han pratade exakt som Calle Schulman, var helt sjukt. Jag blev faktiskt lite rädd. Sen framåt slutet av dagen så blev allting helt kaos, men annars vare bra. Jag och Sanna firade med att köpa varsin glass ^^

Nu pluggar jag naturkunskap för fullt typ. Richard håller just på att rädda mitt liv i teckenspråket. Kom hem, kollade i boken .. nee då ligger inte häftet däri. YES! vi har förhör imorrn. Men jag anföll snabbt Richard på msn så det löser sig. Naturkunskapen däremot, jeflar var mycket delar det blev helt plötsligt. Ska kunna hjärnans delar, ögats delar och örats delar .. plus allt annat. Det är sånt man tycker om när man inte ens har fått en vecka på sig att plugga. Jippiiiiie! Känns jättebra då jag inte är hemma på hela dagen på lördag och inte kan plugga någonting plus att jag förlorade 3 timmars pluggtid idag. Inte bra, men får plugga imorrn efter skolan och på söndag och skita i teatern på måndag(behöver ändå inte gå) så ska det nog lösa sig!

Nu: Teckenspråk

Dagens citat; Revenge of the Nerds /Ted McGinley

Oh, God, the pressure of a name... I got it. Cindafuckin'rella

Imorgon är det FN-rollspels lobbydag och jag förväntas klä mig propert. Ida Johansson klär sig inte propert, det är så inte min grej. Ska ha klänning på mig, det får fan duga. Jag tänker inte ha min läraroutfit på mig. Kul att jag ska ta tåget som går 07.27 från Tullinge, yes! Jag valde fan TG för att jag skulle slippa ta tidiga tåg. Ska vara i fucking Vallentuna klockan 9 eller något sånt. Jag vill inte åka till Vallentuna, jag spyr galla på hela grejjen! Ville inte ens göra FN-rollspel från början, plus att jag inte tycker om Bella för stunden så det har väl också med saken att göra, hon tvingade mig till det. Varför kan vi inte ha en vanlig samhälle B-kurs som alla andra klasser? Palla vara speciell när ingen vill vara det. Åh!

Satt och pluggade naturkunskap när jag helt plötsligt kom på att jag inte vet vad jag ska plugga på på hälften av sidorna. Lyckat, verkligen. Bra att inte läraren säger vad vi ska plugga på, skitbra. Så skickade precis iväg ett mejl till henne för att fråga vad jag ska plugga på, känns bra att jag  behöver fråga det idag när vi har provet på tisdag. Nästa lektion är på måndag, dagen innan liksom. Så det känns inte som att jag ska komma och fråga det då direkt. Så bestämde mig för att mejla, jag tycker om att skicka mejl så varför inte tänkte jag och mejlade ett fint och vänligt mejl. Duktig jag!

Ska gå ut med hunden hade jag tänkt, innan jag ger mig in på matematiken. Känns inte bra att inför nationella alltså, vi har så mkt kvar att gå igenom innan vi kan börja repetera på lektionerna. Och alla jävla träddiagramm kan ta sig i .. sina grenar! Det är omöjlig att rita skiten. Man ser ingenting för det blir så jävla kluddrigt! Bajs! Men så blire ibland, man måste ta det som det kommer. Ser rätt mörkt ut ute, bara det inte blir regn .. jag tror inte jag har något paraflax tillgängligt för stunden. Men får ta en liten snabbrunda och hoppas ^^.

Dagens citat; Pretty woman /Laura San Giacomo

I want to marry you. Not your crown, not your army. Just you.

Paniken börjar sprida sig. Hela april kommer gå åt till att plugga stenhårt varenda jävla dag. Skitkul, verkligen. Men något roligare är att det är Håkan på lördag, dock känns det som om det blir lite knas med när vi ska åka dit och så. Men det kommer väl lösa sig antar jag, det måste det göra för jag vill inte känna ångest om den dagen. Ska bara ha så jävla kul, så äre! Sitter och lyssnar in mig på nya skivan nu, den blir bättre och bättre för varje gång måste jag faktiskt säga. Så det ska nog bli bra det här också. Ibland vill jag bo i Göteborg...

Hade lite separationsångest från teatern igår, jag sa i en timma att jag skulle gå hem. Sen gick jag, men det tog ett litet tag. Pallade verkligen inte gå hem .. för hemma väntade bara massa plugg, då är det roligare att sitta där och prata och vara allmänt social .. för det är fan inte ofta jag kommer kunna vara det nu så man får ta alla chanser man får, så att säga ;) Jag får ångest då jag tänker på söndag .. och hur fuckat mycket jag kommer behöva plugga då. Åååh .. jag vill verkligen inte. Fan.

Nej, nu kom Martin och Sofia hem så vi ska äta. Tror det var rostbiff och potatissallad, lite somrig mat såhär på våren .. om man nu kan kalla det vår. Men det är gott .. var längesen jag åt det nu och det går snabbt, vilket uppskattas för är som ett hungrigt monster idag! Hör du det nu Sanna? Jag äter faktiskt, även om du inte tror det ;)

Dagens citat; First Knight /Julia Ormond

Can you hear music if you're in Heaven?

Jaha, kändes som det var dags för en uppdatering so here we go again. I fredags var jag på bio med Malin och Issa. Vi såg reservation road, det var en mycket bra film kan jag säga, jag rekommenderar den. Dock så måste man komma ihåg att uttala det rätt, inte göra det svenskt utan det är faktiskt en engelsk film. Vi skrattade mycket åt att malin och issa sa att den hette reservation road (asså på svenska) .. det var kul, förstörde lite eftersom man började garva varenda gång dom sa det i filmen. Men den var bra ändå!
Så helgen har resulterat i mycket skratt, kyla, två fetingar till skrubbsår på mitt stackars knä. Det är dom värsta jag varit med om, kan knappt räta ut benet, det drar liksom i dom och svider som förbannat. Men jag trivs. Idag har jag pluggat en del, mest svenska, har antecknat nästan allt till provet .. har 12 av 34 sidor kvar så känner att jag jobbat på ganska bra. Sen har jag gjort klart nationella i matte från 2005, har typ en del av ett tal kvar. Grejjen är den att det svåraste talet faktiskt gick bra, det var itne så mycket konstigheter med det inte. Men det kommer väl gå skit när jag väl sitter där och gör provet sen ändå så det är väl inte så mycket att hänga upp i julgran i alla fall.
Har kollat på Blow idag också, eftersom familjen D ska låna den av Sanna efter mig så kände jag att jag kanske skulle skynda på lite och titta på den. Den var också väldigt bra, en av dom bättre livsshistorierna jag har sett faktiskt. Det var lite sorgligt i slutet, kanske skriver en recension sen. Får se om jag pallar, men den kommer nog så småningom .. inte så att jag har något bättre för mig ;D
Kollade på djungelboken imorse igen .. jag älskar fan den nu, helt underbart rolig. "En elefant glömmer aldrig!" HAHA. Det är underbart, jag älskar Disney ^^

Dagens citat; Reservation road /Elle Fanning

Håkan, för sista gången: Vi ska inte till Ankeborg!!

Skolan igen, gud va mycket jag skriver i skolan nu men så blir det när man inte har något att göra på lektionerna. Fick precis papper på att jag ska va funktionär på ungdomsspelen för funktionshindrade .. yes, missar mattelektionen innan nationella. JA! Fy fan vilket ångest jag fick nu, varför ska jag alltid lyckas med sånt här? Ångestattacker, som jag aldrig har haft det förut. Fan .. jag pallar inte mer sånt. Men jag ska väl lyckas med det också. Får se om jag drar mig ur skiten, jag vill inte missa matten. Men jag vill ändå göra det där, aja, får se hur jag gör tillslut.

Ikväll kanske jag ska kolla på Sagan om ringen (tornen) med Issa. Min utbildning av henne fortsätter, hon tyckte inte sådär jättemycket om ettan men den kan vara lite seg, det händer lite mer i tvåan så det kan nog bli lite roligare. Men jag är lyrisk över alla filmerna så jag kommer vill sitta och säga varenda replik 2 sekunder innan den kommer haha ;D Sånt där som man hatar att andra gör älskar man att göra själv, men så blire ibland!

Sitter och väntar på att tjejerna ska bli klara med sin opponering, så att vi kan gå och äta snart. Jag är hungrig, och det är kebabgryta idag har jag för mig. Jag tycker om skolans kebabgryta, den är mumma. Men inget går upp mot skolan spagetthi och köttfärssås .. eller raggmunk. MUMMA! I like it. Har idrott sen, men jag får inte vara med för min jävla hostmedicin .. fuck den! Jag var astaggad för gympa liksom, och nu får jag inte vara med. Bajs, menmen finns inte mycket att göra åt det. Det är som det är. Jag tror det blev ett litet missförstånd på teckenspråket idag, Johan skulle skämta och sa att han inte trodde på att jag var sjuk i fredags och då fattde jag itne riktigt vad han sa så jag garvade lite. Det var inte så bra, men jag var ju sjukanmäld så då får han tror på det om han vill eller inte. Men sjuk var jag faktiskt! Inget bra att gå till skolan med hög feber direkt. Men jag tror han tror på det, han är bara lite skojsig av sig. Han är fett skön, men han tecknar fett snabbt. Fast jag förstår ganska bra ändå. Han smackar med tungan när han tecknar, han kan itne prata alls så han smackar istället. Låter lite kul ^^

Dagens citat; Sunes sommar /Peter Haber

Dear God, make me a bird. So I could fly far. Far far away from here.

Chockar med ett andra inlägg för dagen. Sitter och väntar på att Malin ska äta, hon ska med mig och Hedwig ut på prommis, så kunde lika gärna blogga kände jag. Tittar på en ketchupflaska just nu, den ser trevlig ut. Hedwig står på stolen bredvid, klöser på mina lår, hon tror att det finns något ätbart i flaskan. Det finns det väl visserligen men tror ej att hon skulle uppskatta innehållet så mycket som hon tror att hon gör.

Har skrivit klart min bokanalys .. typ. Kanske måste fylla på lite på vissa saker, men är i stort sett klar. Känns skönt, har ingen deadline på den direkt, eller den skulle vara klar innan sommarlovet. Jag tycker inte riktigt om sånt, känner inte att jag behöver göra något det vilket känns lite obehagligt tycker jag. Har ett arbete kvar som är så, om FN .. jättekul verkligen, men det som måste göras måste göras. Precis som sociologin. Fick förresten 29,5/30 på det provet, jag som mest satt och skrattade på provet åt min flummiga och konstiga svar. Men tydligen så gick det hem :D Har nog aldrig blivit så glad, förutom när jag fick tillbaka förrförra matteprovet. Men det satt fint det där provet, för då är jag iaf gaaanska säker i ämnet. Inte helt, för det är man ju aldrig, men det där skadade inte om man säger så. Kan meddela att jag just nu ligger på 19,0 i medel eller vad man kallar det. I like it! Men känner att det kommer sjunka lite när jag får tillbaka matten. Men skitsamma, just nu slår jag brorsan iaf ;D

Nej, nu måste jag sätta på mig ett par byxor. Sitter i pyjamasen och hur mycket jag än trodde att jag kunde gå ut i den utan att det syntes när jag var liten så kan jag faktiskt inte göra det. Vilket är väldigt synd, jag har mycket fina pyjamasbyxor kan jag be att få tala om för er allihop!

Dagens citat; Forrest Gump /Hanna Hall

And may the wings of destiny carry you aloft to dance with the stars

Sitter här i skolan igen. Har engelska men är klar med allt så sitter och chillar med lite folk i datasalen istället. Tror faktiskt att det bara är Malin som jobbar just nu, men sen så är ju visserligen alla andra redan klara ;). Hade lite problem med min översättning av texten men Lissis var så vänlig och hjälpte mig så nu är jag klar med den också, fett nice att vara ute i god tid för en gångs skull!

sitter inne och kollar på 1000apor.se, bröderna schulmans humorsajt. Så JÄVLA kul! Speciellt Katreen 21.30 vilket då är en parodi på Doreen 21.30. Det är så klockrent! Tror att jag ska dö när hon börjar prata om autentiska barn. HAHA! Så min humor, hon är så korkad! Men kul är det, riktigt kul. Så gå in där och kolla på Katreen 21.30 träffar Raqueem, om ni vill se något riktigt kul! Ska visa Sanna det nu .. om det bara inte vore så segt och kunde ladda klart snart, jag älskar skolans datorer, verkligen.

Kollade klart på Frasier säsong 1 igår. Jag tycker om Frasier, så jävla kul. Skrattar så jag dör åt Niles, han är så klockren och så konstig när han tar sin jävla näsduk och torkar av alla stolar. Det är något väldigt .. extremt över honom helt enkelt som blir så roligt. Jag gillar det, inte lika mycket som Seinfeld (skulle inte gå) men det är ändå lätt en ny favorit bland mina serier :)

Dagens citat; Blow /Ray Liotta

Then I guess I have no choice... but to kill you all.

jaha, nu sitter jag här igen, redo för att uppdatera er om mitt så kallade liv. Sanna ringde för ett tag sen och kollade om jag hade ringt henne .. det hade jag ej, men det var trevligt att prata med henne! vi ses ju så sällan hon och jag ;D fast det blev inte mycket till prat, jag satt och kollade på Greys och jag är inte speciellt bra på att titta på tv och prata i telefon samtidigt. På tal om Greys, hockeyn gör att det inte är något ikväll .. fuck hockey! asså, en final består av EN avgörande match, hur svårt är det att förstå? palla dra ut på lidandet, djurgårn är inte ens med.

det snöade igår och den låg kvar imorse när jag började min färd mot skolan, fast nu är den borta för det har regnat så mycket under dagen. Jag tycker verkligen om vädret just nu .. verkligen! Det bara lyser mot mig och glädjer mig med sin närvaro. Jag vill ha strålande sol och typ 15 grader .. som det ska vara och faktiskt var för någon vecka sen! Vad är detta för skit?! Men jag tar nya tag och hoppas på bättre tider snart.

Funderar på om jag ska kolla på film nu. Visserligen har jag en bokanalys att jobba lite på och mattetal att göra. Jag ligger i och för sig före klassen i boken, men ändå .. kan ju vara bra att jobba på. Fast jag fattar inte riktigt det här med träddiagram, fastän det låter så kul ;)! Så jag kanske ska chilla lite, pallar inte stressa, kan ju vara bra att vila mig lite också eftersom jag fortfarande inte är helt frisk utan hostar som en galning. Tänkte jag skulle kolla på Blow, eller Once up on a time in Mexico .. eller så kallar jag klart på Frasier som jag redan påbörjat. Så kan jag kolla på film imorrnkväll kanske. Jo, så får det nog bli! Kanske kan spela lite Sims då också .. vilka planer jag gör! Men jag tycker om Sims .. det får mig att stressa av bra, hur konstigt det än kan låta. Men vi har alla saker vi gör för att klara oss igenom dagen, som McDreamy så fint säger det. Eller ska jag kanske kalla honom för Sheps?

Dagens citat; Once up on a time in Mexico /Antonio Banderas

Happy to shake your ... anything

mår bättre nu. Eller jag känner mig fortfarande så jävla seg och tung, har svåra andningsproblem och hostan är värre, så det beror väl på hur man definierar bättre. men jag mår .. någonting iaf. gick hem från skolan idag för att jag helt enkelt inte orkade, mådde inte så bra som jag trodde jag gjorde imorse, för märkte när jag kom hem och bara låg och hostade att det var en dålig idé att ens börja gå till skolan imorse. men det gjorde jag ändå, för jag trodde jag veeeeerkligen behövde gå på sociologin, men det var en helt onödig lektion. så efter den gav jag upp, gick hem och la mig i sängen och kollade på Frasier istället, mycket bättre sätt att spendera dagen på! Skrev på min bokanalys, sov lite och nu sitter jag här och lodar. håller på att laga mat till mig själv, duktig som jag är eftersom ingen i min familj är hemma och lagar den åt mig får jag göra den själv (se martin, jag kan faktiskt!!)

har fått hem två filmer att titta på, blow och once up on a time in mexico. lånat dom av sanna, familjen D ska låna blow efter mig så får ta och se den först. faktiskt den jag är mest sugen på att se, så den får bli snart. kanske på torsdagkväll .. låter som en bra plan tycker jag! Men nej mina kära vänner, nu ska jag äta min mat och kolla på Frasier!

Dagens citat; Frasier /David Hyde Pierce

Hello Sunshine

är sjuk igen :( mitt immunförsvar suger fett! men va fan, har ändå inte varit sjuk sen min födelsedag, något slags rekord då eller? har inte feber längre tror jag men kallsvettas, är allmänt svag och har sjukt ont i halsen .. kan inte prata, får fram lite kraxande ljud men inte mer. känns skitkul när jag liksom inte hade typ nått att plugga i helgen plus skiiitfint vädet, och så måste jag vara inne .. yes, lycka på den ni!

så får hitta på saker att göra inne idag. tänkte finputsa det sista på mitt psykologiarbete tills jag märkte att jag hade skickat fel grej från skolan, hade skickat all fakta istället för arbete. YES! jag bara känner hur allt ler mot mig idag, men det är kul verkligen, jag gillar det. Får satsa på att läsa ut psykologiboken i helgen istället, ser inte ut som jag kommer få det så mycket roligare. Tur att boken är bra då, ni borde läsa den, den heter Burpojken och är skriven av Torey L Hayden. Eller så är den inte bra egentligen utan jag bara tycker att den är bra för att jag precis läst Processen, alla böcker blir bra efter att man har läst Processen .. där har vi en bok jag ALDRIG kommer rekommendera!

Bajsschema .. uppskattning

jaha, bara för att vecka 14 inte finns med på mitt schema så var jag i skolan kvart över åtta imorse. Nej, då när jag kommer till skolan märker jag att YES! andra gruppen har labb idag så det är ingen svenska vilket betyder att jag hade sovmorgon till halv 10!!! Bara för att skolan förväxlar lovveckorna och skriver ut vecka 13 och inte vecka 14, jag känner att jag bara älskar min skola för tillfället. Jag skulle liksom vara hemma och typ borsta tänderna nu men istället sitter jag här och öser ur mitt hat mot skolan och schemat just nu. MUMMA!

så nu har jag bara prov hela dagen, kul va? Först engelska, visserligen "oförberett" men iaf, och sen sociologiprov .. vilket jag typ fasar över. Det kommer gå skit och pissapa, men så blir det ibland :) Jag tycker om det iaf. För idag känner jag kommer vara en bra dag iaf, visserligen började den som skit men om man tänker förutom skolan!

Martin och Hedwig fyller år idag. Martin 22 och Hedwig 6 år. Köpt present till båda, eller, hedwig ska få en boll .. hon tycker inte om att fylla år ;) bra att jag pratar om min hund som en medelålders tant iaf, men det är väl ganska charmigt eller? Martin tycker väl egentligen itne heller om att fylla år men jag vill fira ^^ Han ska få paket, männskan suger ju på att önska så nu får han fan bli nöjd den jäveln. Sofia kommer hem till oss ikväll, vi ska käka middag och typ tårta (fan pappa om han köper en äcklig för jag är fett sugen, mumma!) och fira att bror föddes en onsdag för 22 år sen. så man kan säga att han är exakt 22 nu .. eller nåt. Tiden går så fort, tyckte det var nyss som han var en fet liten pojke, men nu har han vuxit upp min älskade bror :)<3