Idag

låt: How to save a life - The Fray
dusch: Snart
frisyr: Diadem
smink: inget alls
planer: dataspel + parlamentet
vill ha: nya kläder (rensade precis garderoben)
drog: Vindruvor
tråkigaste: matten
måste: fixa minst VG på matteprovet
dricka: vatten
köp: golfpoletter
mat: kycklingfilé
humör: trött!!!
kläder: svarta cheap monday, randig t-shirt, grå/grön-randig tjocktröja från HM.

I wanna speak to your supervisor! Better yet, I'm gonna write a letter

en söndagseftermiddag som så många andra här i livet. Bestående av plugg, sömnighet och golf. Idag har jag varit riktigt trött hela dagen, men det blir så när man inte kommer hem förrens klockan 02. Men trevligt var det hos Sanna igår, måste säga att jag är riktigt avis på ditt foto. Men pappa sa idag att vi kanske kan åka till London snart, skulle vara RIKTIGT uppskattat om man säger så! wiho! får pusha lite på det. Haha, det blir lite aggressivt vid charaderna, jaa jag blev lite arg på malin men hon måste ju förstå mig! vi ska ju vara kungar på charader osså förstår hon inte när jag göra Baloo! Men Team Botkyrka slog Grupp 6 så jääävla hårt, go Botkyrka ;D

Tyskland vann alltså dam-VM, 2-0 mot Brasilien. Riktigt besviken. Jag tittar inte på dam-fotboll för att jag tycker att det är riktigt tråkigt om man jämför med herrarna. Men jag hade hoppats på att Brasilien skulle vinna eftersom Tyskland slagit Sverige så många gånger i EM och sånt där. Så det hade suttit fint. Marta slog en av dom sämsta straffar jag någonsin sett men hon är ju bäst bland damerna i hela världen. Det kan man inte ta ifrån henne.

eye-candy!


Dagens citat: White Chicks /Shawn Wayans

The Pursuit of Happyness

lördagseftermiddag, vet att jag har sagt att jag ska uppdatera oftare men nu är jag sjukt stressad så bloggen kommer bli lite lidanden fram till onsdag v.41. men jag lovar att jag ska uppdatera så ofta som jag hinner och kan!

fick lite kritik om det jag skrev om Marie Picasso; visst hon kan sjunga det är inte det jag säger, dock så tycker jag definitivt att Amanda är bättre. Men iaf, det är inte för hennes sångröst som jag vill att hon ska åka ut. Det är för hennes personlighet. Hon måste vara det största irritaionsmomentet som funnits i idol, efter Tamela men nu har ju hon tack och lov åkt ut så då får Marie ta hennes plats som nr. 1.

Idag äre födelsedagskalas hemma hos Sanna, trevlans! idag är egentligen en dag som jag bara skulle vilja glida runt i mysbrallor och brorsans tjocktröja men snart äre dags att rycka upp sig och fixa sig iordning för kalas! ska bli kul att träffa alla hennes järna-polare som man hört så mycket om!

Martin hyrde Jakten på Lycka igår, ni vet den där med Will Smith och hans son? det jag såg var riktigt bra men martin var tvungen att lämna igen den samma kväll och han pallade inte titta på hela så jag fick inte se slutet! hallå?! fett elakt av han. Men får se om den snart!
Nehe ni, nu ska jag kolla vad jag ska ha på mig! "I feel pretty, oh so pretty!"

Dagens citat: You got a dream, you gotta protect it. People can't do something themselves, they wanna tell you that you can't do it. You want something? Go get it. Period." /Will Smith 

A plague o' both your houses! They have made worms' meat of me.

Jag vet att jag lovade att skriva om derbyt men jag vet inte om jag ska göra det. 1-1 blev resultatet, egentligen ett rättvist resultat efter den matchen. Hade ju varit mest rättvist om djurgården hade vunnit såklart men så äre!

Idag hare varit en ganska chill dag i övrigt. Vi kollade på Romeo and Juliet på engelskan och svenskan, ni vet den där moderna versionen med Leonardo DiCaprio där dom fortfarande pratar sådär fucked up. Jag tyckte inte om den förut men den är faktiskt bra och Leonardo has actually grown on me (kom inte fram till något bra svenskt uttryck). Han är en mycket bättre skådespelare än vad jag säger att han är så det så. Dock vare engelsk text och med det där språket så fattar man inte speciellt mycket. Men det var mysigt ändå!
Vi hade redovisning på sociologin idag också. Det gick faktiskt riktigt bra för våran lilla grupp, sanna är ju i London den lille jävlen så det var bara jag, malin och kira som redovisade. Det blev en riktig fart på diskussionerna i klassen, det brukar det inte bli. så det var kul.
Imorrn har jag sovmorgon till halv 12, det uppskattas att lärare är bortresta, mycket! då hinner man se på Days, great!

Kollar på Idol nu. Swartling har någon slags kedja på sina jeans som ser jättetöntigt ut. Han sitter där på sitt småfeta arsle med sin kedja på byxorna som bara syns från en viss vinkel. Kom igen, han är inte 12 utan typ 30 eller något va? Då har man inte kedja på byxorna. Väx upp Peter, väx upp Peters stylist!
Igår tävlade tjejerna, YES Särla åkte ut! YES! Nästa gång ska fan Sparris-Marie och Tamela ut. Sen Gathania. Ooooh vad dom ska åka ut. Jag bara känner det enda ut i ryggmärgen. UT! en annan som ska ut är Knut. Kom igen, idol-knut? men NEJ.

Den här bloggen kommer börja innehålla mer av mig själv nu. Mer dryghet, elakhet och självgodhet. Shit vad bra jag känner att det kommer bli. Om du inte tycker om dessa saker så tycker jag inte att du ska läsa för då tycker du förmodligen inte om mig :) Puss på dig!

Dagens citat: Romeo + Juliet /Harold Perrineau


Idag

låt: Nu kan du få mig så lätt - Håkan Hellström
dusch: Snart
frisyr: Mössa; bad hair day
smink: mascara
planer: idol med hallon
vill ha: allt jag kan få
drog: Frysta hallon
tråkigaste: engelskan
måste: skriva klart ULS:en
dricka: vatten
köp: en korv på söder
mat: plättar med sylt och socker
humör: trött!!!
kläder: bruna tjocka strumpbyxor, jeansshorts, katt-tröja, blå SVEA-tröja (Jag är bara såååå moderiktig)

var på derbyt igår, skriver imorrn när jag har tid. ska blogga mer jag lovar. jag tycker om att skriva.

Denna dagen - ett liv

låt: Frank Sinatra - Come fly with me
dusch: ikväll
frisyr: Diadem; bort med skiten
smink: nada
planer: plugg sen promenad med Malin
vill ha: svensson,svensson DVD entire collection. det vore ultimat
drog: mina chokladbollar
tråkigaste: matematiken
måste: skriva klart ULS:en
dricka: vatten, ,cola till maten
köp: inget
mat: tacos
humör: trött
kläder: blå mjukisbrallor, tullinge gymnasium, svart t-shirt WE. (jag känner att folk bryr sig)

Dagens citat: Saltkråkan /Farbror Melker (vet inte vad han heter, någon som kan?)

Vissa saker är menade att dö ut, mammutar, maud olofsson...

sorry att jag inte skrivit på länge, har faktiskt tänkt att skriva ända sen i onsdags men det har liksom inte blivit av. massa saker som har kommit emellan! helgen har varit bra, spenderat mkt av tiden hemma hos johanna med singstar och svensson,svensson. trevlans!
imorrn äre derby, shit va nervös jag är. det här kommer ju typ avgöra, förlorar vi så är vi borta från guldstriden. that's it. jag tror dessutom att AIK har mer kämpavilja än vad vi har. men dom ska fan inte vinna för det. vi ska ta dom, det finns inget annat. inget annat än vinst räknas, det är bara så det är. vinner vi inte .. då .. aa då vet jag inte vad som händer med mig. men man ska gå in med en fin attityd så visst fan ska vi vinna! GO DJURGÅRDEN!

I torsdags var det orienteringsdag. Jag var så fruktansvärt nervös .. jag KAN INTE orientera. Orientering är ingen sport, det är tortyr. Skogen kan vara fin att gå omkring i men inte med en karta i handen. Om jag skulle få en karta från skolan och hem så skulle jag inte hitta även om jag kan vägen i huvet. Det går bara inte, kartan är inte min vän. Skogen ska inte vara påtvingad! Orientering är helt enkelt inte min grej, jag spottar på kartan.

Idag har jag bakat chokladbollar, dom blev så jefla goda! mkt godare än mina och johannas eftersom jag hade socker i dom den här gången ;D hehehe. men vi var ett fint team när vi bakade johanna! håller på med ULS:en lite halvt. seriöst, jag BRYR mig inte. Fine jag tycker att män och kvinnor ska behandlas jämställt och allt det där, men i Disneyfilmer så bryr jag mig faktiskt inte. Jag kommer visa Disneyfilmer för mina barn och om jag inte hade fått titta på Disney när jag var liten så hade jag inte tyckt något annorlunda än vad jag gör nu. Jag och malin spottar på hela uppgiften. Ska gå ut på prommis med den männskan ikväll, det ska bli mys!

Dagens citat: Svensson, Svensson /Allan Svensson

I wish I knew how to quit you.

jaha, så var ännu en helg slut. och en vecka. är fortfarande lite sjuk men måste pallra mig iväg till skolan imorrn, har prov och jag får inte missa mer nu. det är fan sjukt att tänka så när man bara missat 1,5 dar. men så äre. i lördags var Malin som sagt här. Vi lyckades fan laga en måltid som gick att äta :D iof så äre väl inte så komplicerat att steka kött men varken min elr hennes familj trodde på oss och vi fick båda tips om hur vi skulle göra. Jag och Malin får inte speciellt mycket cred hemifrån ;) men det var mumsigt. vi spelade klart HP också, finally. Det tog så jävla lång tid för oss att fatta hur man skulle göra det där sista men tillslut så ^^
Vi kollade på Brokeback Mountain, för att citera malin "skulle inte banga dom två tillsammans". Jättebra att båda två sitter och gråter i slutet iaf. Förstår varför den kammade hem så många Oscars. Jeflar vilket skådespel av de båda herrarna där asså. ojoj! i övrigt var det en fin kväll, tack för att du höll mig sällis malin ^^

Dagens citat: Brokeback Mountain /Jake Gyllenhaal

Name's Hades, Lord of the dead. Hi, how ya doin'?

jaha, idag var jag inte i skolan. va fortfarande sjuk så pappa tyckte inte att det var någon bra idé att jag pallrade mig iväg till tullinge gymnasium. det tyckte inte jag heller. men är iaf på bättringsvägen. har bara haft feber en liten kort stund på hela dagen ^^ så imorrn kommer malin :D hon ringde förresten efter skolan och sa att jag hade missat fetaste samhällskunskapslektione. Aj, tack för att du gör mig mer stressad malin :) men hon har satt in en extralektion på tisdag som jag hade tänkt närvara på! kan vara bra eftersom ekonomi är svåååårt! inte min grej helt enkelt. har pluggat psykologi idag trots att jag vart smärre borta i huvet under dagen. Men jag tror faktiskt att jag börjar kunna det som står i boken nu! kan typ alla försvarsmekanismer och sånt, så nu återstår frågan. Freud; dumhuve elr geni? alltid trevligt att diskutera i :) haha. tycker dock inte om psykoanalys eftersom vi redan jobbat så jefla mkt med det i ULS:en i våras. Så längtar tills efter måndag så att vi blir aaaav med skiten! ULS är också ett fascinerande ämne, jag menar hur många har haft som examination att vara lekledare för klassen? Hahha endast BE06 ;) och nu håller vi på med barnkultur så får titta på dsneyfilm :D woho, i like that subject! dock så måste vi vara klara med grupparbete + individuell uppgift på samma dag om 2 veckor. samma vecka som vi har matteprov. detta är inte bra eftersom jag inte fattar nått av matte B. hur i helvete ska detta gå?

malins och mitt godis till imorrn står och retar mig i köket .. jag vill ha! så ursäkta mig malin, men jag tror att jag tar mig i en bit :D imorrn visas Herkules på disneychannel, jag ska analysera den ur ett genusperspektiv. Jag tar den och inte Lejonkungen för att, tjaa Lejonkungen är min favoritfilm alla kategorier och jag vill inte förstöra den. Iof så tror jag inte att jag bryr mig men jag vill inte lämna in en uppgift där jag inte kan vara objektiv (redan gjort det en gång i mitt politikarbete, fick MVG men Bella klanka ner på min förmåga att inte vara objektiv) så jag tar Herkules istället. Jag kan liksom inte säga något ont om Lejonkungen :)

Dagens citat: Herkules /James Woods

Sune, kan du göra mig en SISTA tjäntst?

jahapp. jag som trodde jag hade världens killer-immunsystem för att jag inte blev sjuk efter Håkan. Men rackarns rabarber på mig, jag är sjuk :( gick hem från skolan idag efter svenskaredovisningen. Försökte göra matten men jag fattar banne mig ingenting så får be zirwa om genomgång på måndag så jag har någon som helst aning om vad jag hålla på med! men det ska nog fixa sig. har mest bara vilat idag men har fått lite plugg gjort, jag skulle väl inte vara jag om jag tillät mig själv att vila mer än för 2 sekunder. Har psykologiprov på måndag och måste lära mig allting, för jag ska ha MVG. inget annat är accepterat!
på lördag kommer Malin hem till mig. Vi ska äta middag och ha en allmänt nice myskväll, det är vi värda efter den här veckan! så det ska bli roligt! haha blir väl förmodligen lite Sunes sommar om jag inte misstar mig! den filmen asså, så fruktansvärt roligt! Måste typ vara den roligaste svenska filmen genom alla tider asså :P ojoj!
nehe, nu ska jag titta på idol och skämmas över alla stockholmare som är så dåliga att dom inte ens hör det själva...

Dagens citat: Sunes sommar /Peter Haber

American Beauty

Onsdag, tror att det är torsdag. sitter och tittar på Heroes, mycket bra serie.
Håller på att bli sjuk, helt tjockt i halsen och gör ont när jag sväljer. Mitt huvud känns
som det väger 50000 ton eller något. Redovisning i skolan imorrn.
Så intressant blev dagens inlägg.

Dagens citat: Remember those posters that said, "Today is the first day of the rest of your life?" Well, that's true with every day except one: the day that you die./Kevin Spacey


What if this is as good as it gets?

05.00 anlände vi till Gröna Lund i lördagsmorse. Det var äntligen dags, i ett år hade vi väntat på denna efterlängtade dag då vi skulle få återse Håkan Hellström och bandet. Det var inte speciellt mycket folk där när vi kom, vi fick ungefär samma platser i kön som jag och johanna fick till the ark. Faktiskt lite bättre men så var vi där 3 timmar tidigare den här gången också. Men trodde faktiskt att det skulle var mer folk där när vi kom! Johanna somnade i princip direkt och tillslut så gjorde vi andra det också. tog dock ett lite längre tag ;) när vi var utanför grönan så gick tiden väldigt snabbt och det var snart dags att spurta fram till stora scenen. Den här gången kom JAG först fram till området, lite annorlunda förra gången. Men när vi väl kom in och stod där så började det ösregna och det var pölar på marken så inte kunde man sitta ner. men det var typ inget folk där än så länge så vi lämnade våra platser och gick in i spelhallen och satt där ett par timmar. men när klockan var runt 16.00 så lämnade jag och malin de sovande linda och johanna och ställde oss på typ samma platser som vi hade lämnat fyra timmar tidigare. Vi fick dock snart sällskap av dom andra 2 när dom hade vaknat ungefär en halvtimme senare :) vi stog där och frös i 4 timmar i regnet men till slut så slutade det regna och då visste vi att det var nära. Folk tröck och vi kunde inte andas men allt var värt det när håkan kom ut på scen. VÄRLDSKLASS. det var så underbart så underbart och ÄNTLIGEN fick jag höra "det är så jag säger det" live. har fan längtat efter det enda sedan jag hörde låten för första gången. Jävlar vilken känsla!

Jag instämmer här med Johanna, kvällens höjdpunkt var VERKLIGEN Hurricane Gilbert. Enligt mig så är det den bästa låten som han har gjort och någonsin kommer att göra. Jag tror fan inte att Håkan blir bättre än så som han är i den låten. Den är skriver till Daniel 'Hurricane' Gilbert, hans gitarrist och barndomsvän. Och när man ser att han står och sjunger med och gråter på scenen så att han knappt kan fokusera på sitt gitarrspel då är det äkta. Och jaa jag började gråta. Jag gråter inte till romantiska filmer och sånt men det här är annorlunda. Det här är så äkta att man inte kan göra annat än att börja gråta. Tiden bara stannar vart man än är och känslorna bara väller över en som en jättevåg.

Jag vill tacka Håkan för en underbar kväll. Och sen så skulle jag vilja tacka Johanna, Malin och Linda för en underbar natt/dag/kväll<3

Dagens citat: As good as it gets /Jack Nicholson

Wow, only a true friend would be that truely honest.

TOTAL JÄVLA SUPERLYCKA!!!!!!!
berättar allt imorrn men nu äre så att jag snart varit uppe i 24 timmar så det är dags att sova, men vem fan lurar jag. är så lycklig att jag inte kommer kunna sova på 50 år!

Dagens citat: Shrek /Eddie Murphy

She's fabulous, but she's evil.

idag var det fint väder, det uppskattades! det var lite varmt på vägen hem från skolan faktiskt .. men det kommer väl vara svinigt kallt imorrn igen! hade inga läxor att göra idag, känns fan ännu mer stressande att inte ha något att göra. Då kommer allt komma som en jävla vägg sen. jag tycker inte om det, vi får inga läxor bara en massa jävla prov. har första den sjuttonde september. På en måndag, skitkul!

imorrn börjar teatern också! det blir mysigt. jättebra att det är 2 som hoppat av så vi bara är 5 stycken i våran grupp nu. men det ska väl också bli bra. har iaf pratat med martin så får ledigt den åttonde november när vi ska spela upp klassfiende för en massa kommungubbar! känns skönt att det är fixat iaf. så slipper man gå och tänka på det!

på lördag är det äntligen dags för håkan! har gått och längtat hela sommarn! imorrn ska jag och johanna göra klart våra finfina tröjor och sen på fredagnatt så åker vi in till grönan för att köa. Vi köar inte som normala människor, vi är där typ 18 timmar innan. Men det är också charmigt! visar iaf att vi tycker om honom. Men vi måste banne mig vara där så tidigt för det är hans enda spelning i stockholmstrakten i år, han gör bara två stycken i sverige. Så det kommer vara riktigt mycket folk från överallt i hela sverige där på lördag. då måste man vara där riktigt tidigt!

Dagens citat: Mean Girls /Daniel Franzese


Match in the gas tank *boom* *boom*

Jeflar vilket väder, hagel igår och blixtar och åska idag! jag tycker inte om blixtar...
jättekul att man skulle till tandläkarn och när man kommer till söder så ÖSregnar det verkligen, paraply hade man ju självklart inte. Så det var till att gå som en dränkt katt fram till medborgarplatsen. Det rann om mig när jag kom fram! Det blev ju inte bättre av att det om möjligt regnade ÄNNU mer när jag skulle därifrån så då blev man ju ännu blötare. Men när jag kom hem tog jag på mig mysiskläder, gjorde mackor och te och kröp ner under täcket. Somnade och sov i typ 1,5 timme. det var nice! Då fick man nya fräscha tag att läsa igenom svenskan två gånger. Kan det typ nu och va fan, vi får ändå aldrig läxförhör i svenskan så det är nog lungan asså.

ååååh vilken ångest jag har. det är helt sjukt. Varför var hon tvungen att skriva våra namn för? jefla coach. det kommer ju inte komma någon och då kommer allt bara .. åååååååååh blääää.. aja vi får väl se hure blir. Men jag skulle uppskatta riktigt mycket om hon tog bort våra namn. Det skulle vara helt underbart om hon gjorde det. UNDERBART! ååååh jag viiiiiiiill inte!! -gnäll-

Dagens citat: Gilbert Grape /Leonardo DiCaprio

It's impressive to see a man feeding off his emotions

shiet vilket pissväder det har varit idag. haglat och grejjer, det var iof väldigt längesen jag såg hagel nu. Men det blir väl mer av sånt nu med alla global warming och liknande. Men pappa får snart sin miljöbil så då gör jag väl iaf något åt det, gör du?

var ruskigt trött i skolan idag, när jag kom hem höll jag på att somna. Men jag höll mig bestämt vaken för att kunna läsa min naturkunskapsläxa. Vi håller på med kemi som jag bara ääääälskar .. INTE! det är fan nästan lika tråkigt som ekonomin vi håller på med i samhällskunskapen. Jävlar va tråkigt det är, tur är dock att jag har två ekonomer hemma, en studerande och en som jobbar som det, så dom ska väl kunna förklara lite för mig innan provet iaf! Annars börjar jag tvivla på om dom kan något överhuvudtaget!

På fredag klockan 14.00 i sal 5306! var där om du har något som helst intresse för HP och självklart måste du gå på Tullinge gymnasium! ni kommer inte bli besvikna, jag lovar! vi som håller i det hela är otroligt professionella ;)
men det ska bli riktigt roligt, ni kommer hitta mer info på tv:n och på lite diverse ställen på skolan. It's gonna be magical!

Dagens citat: Se7en /Morgan Freeman