Sir, it's too good, at least. Then again they don't come in sins of the flesh...

jaha, då var det bara en dag kvar av praktiken. sen är det back to school och en massa allvar .. känns inte sådär jäääättelockande kanske, men lite skönt skare bli .. ska bli skönt att träffa .. vissa iaf! andra är det väl sisådär med. men jag känner mig nöjd med min praktik nu så det ska bli skönt att få komma tillbaka till det vanliga igen. fast med tanke på detta så måste jag kolla på min matteskiva så att jag får en liten update med tanke på att vi har prov .. typ snart! och eftersom jag varken har miniräknare elr nångting hemma så får det duga med den! men det ska nog bli bra.

Pappa kom hem med piller till mig igår, järnpiller och vitaminer. Vitaminerna smakar bajs! men järntabletterna smakar ingenting. Vitaminerna äter jag för att jag inte äter som man ska göra, typ grönsaker och annat såntdärnt skabb! järntabletter för att jag växte alldeles för snabbt för att jag skulle hänga med med vikt och allt såntdärnt, baksidan av att vara lång och smal .. men också för att jag inte får i mig så mycket järn från maten. Så, då har ni väl hela min mathistoria där, enjoy ;)

Dagens citat; Sweeney Todd /Helena Bonham Carter

My head is killing me!

hemma idag. så fort jag tog ett steg imorse så mådde jag sjukt illa. Nu är illamåendet borta men nu är huvudvärken tillbaka, det känns som det ska sprängas. en bra nyhet är iaf att kliandet i halsen är borta! så imorrn borde jag vara helt kurerad! Dom två sista dagarna ska jag banne mig gå, så är det och så kommer det bli. Har inte så mycket planerat så det kommer bli ganska chill, så om jag har ont i huvet så kan jag genomlida det ändå! På fredag ska jag fika med min handledare, jag tycker om att fika ^^

har bara vilat idag. kollat på days, helt sjukt vad dåligt det är men jag kan ändå inte låta bli att titta, it's sick i know. nu ska jag läsa igenom min praktikuppgift och kolla upp om jag ska göra lite ändringar innan cityakuten börjar! kanske tar en bit av min helt fenomenala kladdkaka jag bakade igår också, det slår aldrig fel!

Gossip Girl

kollade precis på Gossip Girl, Josh Schwarts nya serie, det var första avsnittet idag. Martin och Carro har pratat huuur mycket som helst om det och hur bra den är så kände att jag var tvungen att kika på det. Det var faktiskt bra. Det kan verkligen bli en bra ny snackis efter OC, vilket vi behöver nu! Sen fick jag ett annat glädjebesked idag, Grey's börjar den 13 februari!! Herrejesus vad jag har längtat och nu äre tillbaks :) oj vad jag pratar om mina serier hela tiden, jag lever mig in i tv:n alldeles för mkt .. det är inte friskt men jag tycker om det!

mitt huvud känns som det ska sprängas. har så ont, och mår lite illa om vart annat .. kliar i halsen har det börjat göra också. men jag ska fan i mig inte bli sjuk! elin har 18 års-middag i helgen och den ska jag gå på, så äre bara! sista veckan på praktiken nu också, och jag vill inte missa. Hade möte med enhetschefen idag, Steen .. han är dansk! jag och malin hade lagom problem med att fatta vad han sa, men han var fett skön! skrattade typ varrannan sekund, och det smittade av sig så jag började också garva .. malin fnissade till lite hon med ;) Hans ringsignal var en indisk munk som sjön strupsång .. WHAT?! HAHA helt underbart. Nee men han var  fett skön, han påminde lite om Sergej i personligheten, för alla som haft honom på TG. Jaa malin tycker att han påminner om han i utseendet, det förstår jag inte men i personligheten så kan jag faktiskt hålla med om det lite!

The hospitality in this country is as warm as the weather.

var ute och körde bil idag. fick köra lite på mindre vägar, det gick faktiskt ganska bra! är dock lite för snabb i kurvorna, men ju blir ju så stressad så fort jag ser en skymt av en annan bil .. men det går väl att träna bort antar jag. har typ skrivit klart min praktikuppgift nu i helgen också. det känns skönt. ska bara kolla igenom den lite då och då i veckan och se om jag kan fylla på eller om jag missat något, speciellt på den sista frågan som jag kommit på själv. annars känns det lugnt på den fronten.

i helgen har jag först varit med daniel, var längesen jag lekte med honom så vi kände att det var dags. det var trevligt, vi kollade på på spåret, jaa jag vet men filip och fredrik var ju med! och sen kollade vi på lite queens of the stone age. jag var så fruktansvärt trött hela kvällen så jag sa vääldigt konstiga saker, men han kunde stå ut med mig ^^. Igår var jag hemma hos johanna, vi baka chokladbollar (dom blev riktigt lyckade den här gången faktiskt) och kollade på film. efter filmerna pratade vi om massa djupa saker, ett riktigt snack så att säga. det var trevligt, man kan lita fullständigt på den människan och hon kan lita på mig, det gör att man kan säga i princip vad som helst när man pratar med henne, asskönt!

nu hade jag tänkt kolla på robin hood, otecknade alltså med kevin costner. köpte den på dvd i fredags när vi var och handlade. den är så jefla bra, hade den inspelad på vhs men den har blivit så dålig, det var längesen jag spelade in den och ljudet är helt fucked up. så det var ett bra köp, värsta turen att jag hittade den, kostade ju bara 60  spänn för fan :D då äre ju klart man måste slå till!

Dagens citat; Robin Hood - Prince of thieves /Morgan Freeman

It's not in me to withdraw

Tragiskt. 28 år blev han. Man undrar hur det gick till, om det var överdos eller inte. Halva världen tittar med uggleögon på Owen Wilson för att han inte ska ta livet av sig och samtidigt dör en annan skådespelare. Ingen såg det, vi var för upptagna. Men man ska inte ta på sig det, samtidigt som man kan undra om man ibland fokuserar på fel personer. De som vi kan se mår dåligt kanske inte är dem som mår allra sämst? Filmvärlden sörjer idag en av sina yngre superstjärnor. Och det är tragiskt, ingen kände på sig att det skulle hända något, inte ens hans egen familj. Allt de kan säga är att det inte var självmord, men hur kan de säga det när dom inte ens anade att han skulle dö? Sjukdom? Nee det sägs det inget om. Min gissning är att han tog en överdos av alla sömntabletter, men man vet ju aldrig. Men det är sorgligt. Han var sjukt duktig och fruktansvärt snygg. En Riddares Historia var den första otecknade film jag såg som jag tyckte var riktigt bra och verkligen kände något för. Han var grym, så äre, och nu är han borta. 28 år blev han, allas våran Heath Ledger



                                                                
image17

Dagens citat: A Knight's Tale /Heath Ledger

working 9 to 5

inte riktigt .. 8 to 3 snarare!

back to work. jag viiiiiiiill inte, men måste .. tyckert inte om sådana åtaganden.
igår fyllde elin 18, först ut! vi var ett litet gäng som gick dit med en blomma och fick fika som tack, det uppskattas! hon hade fått ett riktigt snajsigt piano, ´jag vill också ha! ska lätt gå i skola där sen, HAHA :D jag och malin flockas ;) men det ska bli fint . .blir förmodligen tjejmiddag hos henne sen också. roligt, roligt!
det var roligt på teatern idag .. nu ska vi iaf komma igång på riktigt. jag och elin ska spela upp en liten pjäs som henrik skrivit, fatta ansvaret man får på sig att göra det bra nu liksom! men det ska nog gå bra, ska ändra lite i den och sen skaren sättas så jefla bra att vi kommer svepa er av stolarna, så det så haha :D men det blir fint.

jag är lessen, kovac lämnar cityakuten. vrf på detta viset? jag hatar det. alla doktorer som jag gillar lämnar serien liksom, clooney doktor greene och nu kovac .. vad ska man nu titta för? BAJS!


She thinks she's Tinkerbell.

var hos vårdcentralen igår på dagen. Det gick bra. den där bedövningen är fan i mig förenad med ren och skär smärta! det svider så in i helvete, först när dom sticker in själva sprutan och sen när dom injecerar, elr vad det heter, det som är i! Ajajaj! men sen känns det ingenting så det är ju skönt, när bedövningen släpper .. det är ingen behaglig upplevelse .. men stark som jag är klarade jag mig genom det, och jag kan ju inte tacka min bror som slår mig på ryggen så att jag får ännu mer ont, jävla dumhuve säger jag bara. på eftermiddan kilade jag hem till johanna, vi kollade cityakuten, spelade guitar hero och bakade chokladbollar. kan ju säga att vi inte är världens bästa chokladbollsbakare, smaken var bra men konsistensen typ sög stenhårt. men vi trivs ändå :D på kvällen kilade jag ännu en gång över dit, vi sjöng singstar och kollade på en sugig film med viktor och marina. Herregud va dålig den var, men vi drev så mkt med den att vi hade så roligt så, skrattade så mkt att jag nästan grät ibland. trevligt värre var det .. när jag kom hem somnade jag snabbare än jag någonsin gjort tror jag :P

Idag ska jag iväg och klippa mig har jag bestämt mig för. vet inte hur det ska gå men lika kort som förra gången ska det banne mig inte bli, det är ett som är säkert. får la se hure blir, bara dom lyssnar på mig den här gången, men det kan man ju aldrig vara säker på. ska iaf se till att dom inte klipper av så mkt sen får dom väl göra som dom vill, hehe ;) sen ikväll ska jag och malin leka, får se vad vi hittar på, något trevligt ska vi iaf kunna göra den där lilla filuren och jag!

Dagens citat; Grease /Michael Tucci

And you are just the crab to do it.

imorrn är jag ledig. YES! ska bli så jefla skönt att få sova lite och kanske få en hel del gjort på min praktikuppgift. Kan känna att jag förtjänar en dag ledig faktiskt, så mkt som jag har fått stå ut med, HAHA! idag var jag och malin på studiebesök, det var aaasintressant och fett sköna människor. det var ett ställe som typ "drevs" av människor med psykiska problem för människor med psykiska problem. så alla som jobbade där, som då inte var anställda med lön och var handläggare, hade alltså någon form av psykiskt problem. det var jätteintressant och skitkul att se hur dom jobbade där. dom var riktigt sköna människor så det var ett riktigt bra studiebesök!

idag har vi fixat och betalat resan till kungsberget iaf. så det känns skönt att det är fixat och klart och att det är säker att vi får följa med vilket det var kris med där ett tag, jaa inte har vi er att tacka för det iaf. Var riktigt irriterad där på morronen men efter jag hade pratat med malin och hon kände ju samma sak som mig så kändes det mkt bättre. Men jag tycker inte att man gör så, det gör jag inte, är man begåvad så pass mkt att man kan prata så tycker jag att man ska göra det också.

det blir ett kort inlägg idag för att, jaa jag pallar inte skriva mer faktiskt :D så ni får nöja er med det ni får. så det så!

Dagens citat: The little mermaid /Kenneth Mars

Som avslutning fick vi det där leendet som fyller upp hela Globen

idag har varit roligaste dagen på praktiken än så länge, och förmodligen kommer den väl fortsätta vara så. Jobbade med malin hela dagen och vi hade så sjukt kul. Till skillnad från att bara sitta och glo på folk och småprata lite så kunde man verkligen prata ut med ngn och skratta och använda sig av ironi och sarkasm som inte kan i vanliga fall, jag lever ju fan på det och jag får verkligen inte använda mig av det .. jag lider! men vi hade asroligt, speciellt i tvättstugan .. det var hon, jag och torktumlarn som var ute på ett litet äventyr där ett tag. haha! så det var skitkul idag men imorrn äre tillbaks till vardagen igen. har sovmorron till 10, nice .. kan sova hela två timmar till! och på fredag är jag ledig, hur nice är inte det på en skala från 1 till 10? skulle satsa på 11, fyndigt va? ;)
nu ikväll har malin varit här och vi har umgåtts, käkat mat, kollat tv och haft allmänt trevligt. ibland har man kul med den tjejen, idag var en hel sån dag, i like it :)

Zlatan vann både Jerringpriset och pris för Årets manliga idrottare igår på idrottsgalan. Blev så jävla glad, speciellt att han vann Jerringpriset. Det var riktigt nice, hoppade och skrek för full hals, pappa trodde jag var galen :D haha! sen läste jag dn imorse där dagens citat kommer ifrån, tyckte det var så fint (det syftar på Zlatan bara så alla har fått det på det klara). Men det finaste på galan var nog Sven Tumbas tal när han fick Hederspriset, jag började nästan gråta .. han är lätt min nya idol! .. Någon mer än jag som tycker att jag börjar låta lite som Sanna? hahaha ;D Men det var jättefint, och så ska det låta från en riktig djurgårdare, det är därför vi är lite finare och lite bättre :D men på det hela taget så var det en väldigt bra gala, peter settman är så jääävla skön och det var mkt humor .. trots att de flesta idrottare inte har någon humor så satt iaf jag och pappa och asgarvade hemma i tv-soffan, som man brukar säga :D
Galana största plus var sången om tumba då alla gamla idrottare som känner Tumba sen den tiden och Zlatan sjöng med i refrängen, alla andra satt där tråkiga som få. Men Zlatan klämde i från tårna .. det var roligt ^^

Dagens citat: DN sporten

here comes the sun

Hej hej, swaye här igen..

Nu ligger "here comes the sun" inlagd som bakgrundsmusik. Låten startar automatiskt så fort sidan laddat klart.. Om fröken Ida inte tycker det är snabbt nog så kanske tekniska Johanna har ngn annan embedded mediaspelare att föreslå?

Vill ni läsare av endera anledningen få bort musiken kan ni bläddra neråt i vänstermarginalen och säga "shut the fuck up" åt musikespelaren.. Eller så trycker ni bara bort ljudet. Anyhow så går låten om och om igen tills ni spyr.. Enjoy! ;)


/swaye

jag ogillar sl...

starkt! dom vill inte ge mig ett nytt kort bara för att jag inte handlat det på nätet. Särhuven .. terror på dom. Dom ska få se min hämnd, men nu måste jag finansiera deras terrorvälde med att köpa ett nytt kort .. dubbelmoral någon?

What does your heart tell you?

helg helg helg. idag fick jag sova ut, vaknade av mig själv vid halv elva och var helt utsövd. riktigt nice säger jag bara! gårdagskvällen spenderades med anna .. elr joanna heter hon nu! var huuuur länge som helst man träffade den lilla filuren och vi hade riktigt trevligt, trots att båda höll på att somna framför let's dance ;) tittade på gamla bilder från typ sexan. herrejesus vad liten jag var! jag ser ut att vara typ 8 år om man jämför med alla andra. Not my pridest moment if you know what I meen. Men man fick väääldigt mkt gamla minnen och vi pratade jättemkt om den tiden i högstadiet också, då vi busringde till Per och hur roligt det var när man hör ilskan och paniken i hans röst, haha :D men vi hade mkt trevligt och det måste vi göra om :)

idag ska jag nog inte göra ngt speciellt, hörde nååågot om johanna ikväll men man vet aldrig. ska iaf övertyga dom om att vi ska ha fyran på för det är ju sagan om ringen, iof sista filmen men det gör ingenting om man sett dom förut ^^ den är så bra och tårarna föll  i slutet när jag såg den på bio. Så om jag ska dit så ska jag övertala dom om att vi ska ha på den i bakgrunden annars ska jag sitta hemma och kolla på den själv :D jaa .. jag tycker om sagan om ringen på samma sätt som jag tycker om star wars, det är kvalitetsfilm! så äre bara. Det är mina outbildade vänner som är tråkiga bara och inte ens vill ge dom en chans .. "dom är för långa" .. vadå, ni måste ju kolla på filmer som håller A-klass nångång och inte bara B-filmer ;)

ps. har blivit helt besatt av here comes the sun med the beatles och wonderful med everclear .. har lyssnat på båda i flera år men nu har dom fått upp stor plats igen :) skulle vara tacksam om marina, som är en väldigt fin och duktig människa (smör på hög nivå) kunde hjälpa mig att lägga in here comes the sun på min blogg ^^ ds.

Dagens citat: The Lord of the Rings- The return of the king /Viggo Mortensen (som förresten fyller 50 år i år!!!)

allt blir fel ibland

den här dagen blev inte bättre heller. Det var bra på jobbet och sådär men sen .. jag stog på söder och skulle ta fram sl-kortet för att kunna gå igenom spärrarna. Inget kort där. PANIK! letar igenom alla fickor men kortet är borta. Det ligger kvar på tunnelbanan eller på farsta station. YES! jag bara kände hur världen log mot mig. Fick sån jävla panik, har bara haft det i två veckor liksom, kul. var så glad över att det var helg och allting var skitbra, så händer det här och jag blir bara jätteledsen och vill gömma mig under täcket. Det var ett helt terminskort plus dessutom, med lite av mina pengar i hållarn också. Men ringde pappa så att han skulle ge mig pengarna och köpa ett nytt kort till mig, men jag ska betala lite av kortet, typ 400, känner jag för det var ju jag som tappade det och det känns fel att han ska behöva betala allt till ett nytt kort då. Det blir ändå 2800 totalt liksom. Så jag ska prata med honom, men ska ringa till SL också och kolla om det finns förlustgaranti på det om man har kvitto eller om det bara gäller om man har köpt det på internet. Om det bara gäller då man har köpt det på nätet så kanske man kan smöra lite för dom och låta väääldigt ynklig så kanske dom går med på det ändå, eftersom jag har haft det så kort tid menar jag!
men annars är det skönt att det är helg iaf. Ska bli skönt att få sova ut lite nu, den som väcker mig imorrn är död. Jag menar det, det blir kniven i hjärtat direkt, haha! ;)

SKIT

hade skrivit ett jättebra inlägg. kanske kommer senare .. om jag pallar . jag får ryck när det här inte funkar! annars skriver jag imorrn!

How can you diagnose someone with an obsessive compulsive disorder, then act like I have some choice about barging in here?

kan inte vänta till helgen, utan jag skriver nu istället. bra va? ;) fick ett sånt sug men det blir väl inte bättre för det. För alla er som inte vet så praoar jag på boendestödsenheten i farsta (jag vet, fett långt att åka!) som har hand om psykiskt funktionshindrade människor. Det låter lite läskigt kanske, och det äre vissa gånger för man vet inte riktigt hur de ska reagera när man kommer. Får inte ha på mig klockor, halsband elr något sånt som kan användas mot mig. Personalen följer inte de reglerna men de kände att jag borde göra det för min egen säkerhet, fatta den grejjen! Men det är väldigt intressant och jag har lärt mig mycket bara på de här tre dagarna. Igår och i förrgår var min handledare sjuk så jag gjorde inte så mkt, träffade typ bara 3 klienter. Men idag var hon tillbaka så nu kommer jag få träffa fler klienter. Så nu kommer jag få mer att göra vilket kommer bli lite roligare. Kan dock inte säga någonting om de jag träffar eftersom jag har skrivit på sekretesspapper och därmed har tystnadsplikt, men vissa mår riktigt dåligt och vissa är så jävla sköna att det inte är sant :P de som jag hälsar på bor i egna lägenheter, bara att det behöver stöd och hjälp att göra vissa saker och ha någon som lyssnar på vad de säger. Så vem vet, kanske någon med ett psykiskt funktionshinder bor i lägenheten bredvid din?

har aldrig varit såhär trött i hela mitt liv. Somnade klockan 20 igår (!) och sov ända tills klockan 6 då jag skulle upp och äta frulle! Jag har inte somnat klockan åtta sen jag var typ 7, inte ens då till och med! men måste ändå ha tid att läsa igenom allt material jag har fått och försöka börja på min praktikuppgift så att jag inte får allt på slutet sen, visserligen har jag 4 veckor på mig men det känns ändå bra att börja så jag inte sitter sista veckan och typ får sammanbrott för att jag inte vet vad jag ska skriva! Men nu mina kära vänner, ska jag kika på OC :)

Dagens citat; As good as it gets /Jack Nicholson


Låg aktivitet

det kommer bli ganska låg aktivitet här på bloggen fram till helgen. Är så sjukt trött när jag kommer hem att jag inte orkar blogga, men ska skriva om hela min vecka på fredag när jag kommer hem hade jag tänkt. Så då får ni läsa om allt spännande jag har varit med om efter min första vecka på praktiken!
Ciao bitches

Have you any last words before I dispatch you?

okej, nu i helgen har jag sett två asbra filmer Tänkte jag skulle skriva lite om dom :)

1. Bee Movie;
   Den var huuur skön som helst. Vet att jag skrev att mitt seinfeldberoende skulle påverka mitt omdöme men jag skriver inte bara så för att jag älskar Seinfeld. Den var så jäävla bra. Skrattade så jag dog, speciellt åt grejjen med Sting. Filmen var jättesöt stundtals och det var humor typ hela tiden. Jerry hade verkligen satt sin egen stämpel på den, om man har sett serien innan så känner man igen att det är han som har gjort filmen. Den var ascoolt animerad och en alldeles underbar dialog, det blev liksom aldrig segt någongång. Det är då man vet att Jerry varit med och skapat den! Den var riktigt bra, jag ska köpa den på dvd sen och jag rekommenderar den varmt till alla!

2. Enchanted (förtrollad);
   Det var Disney ända ner i tåspetsarna. Jag brukar ha svårt för såna här romantiska snuttegull-filmer, men den här. Den var mer än så, den var DISNEY! Det var det jag tyckte var coolast med den här filmen, för även om den var otecknad så fick man ändå samma känsla som när man kollar på typ Askungen. Det var helt underbart, disney ska vara tecknat, men nu fick man disney på riktigt .. det var faktiskt en riktigt häftig känsla ;) musiken var även den asbra! så denna rekommenderar jag också till alla!

Idag var alltså sista dagen i frihet .. imorrn börjar praktiken. Jag är så fruktansvärt nervös! men bara man kommer igenom första och andra dagen så brukar det blir bra sen. När man vet vad man ska göra och har kommit in i det lite, då brukar det värsta släppa. Sen kommer det nog rulla på, ni kan ju hålla tummarna för mig iaf!

Dagens citat; Enchanted /James Marsden

This sweater is Ralph Lauren, and I have no pants.

hade tänkt att jag skulle klippa mig idag men sååå blev inte fallet. Får göra det nästa helg som planerat istället för imorrn tror jag att jag ska på förtrollad med min kära vän mals. ska bli trevligt. så idag har jag städat istället, känner mig så duktig! nu kan man faktiskt komma in i mitt rum, vilket är vääldigt ovanligt måste jag säga! jag städar aaaldrig. För att få er att förstå; mina kusiner och fast och farbror skulle bo i vårat hus och i mitt rum .. inte ens då städar jag. stackarna fick virra runt bland mina dammtussar :D men dom tycker om mig ändå ;)

ikväll ska jag på Bee Movie! med bror och kanske pappis också, men när jag frågade honom verkade han inte så jävla taggad så det blir förmodligen bara bror och jag. Men det är också väldigt trevligt, var längesen vi gjorde något bara han och jag nu så det blir naaajs. vi har varit taggade för Bee Movie i flera månader, ni kanske förstår varför ;) om inte kan jag ge er en liten ledtråd; jerry seinfeld har gjort filmen...! HAHA :D seinfeld-beroende, det är vi det! även om den är dålig så kommer vi ju tycka att den är världsbäst bara för att han har gjort filmen, klockrent eller vad xD

Dagens citat; Bee Movie /Jerry Seinfeld

ps...

...tänkte berätta att det var 93 personer inne och läste på min blogg igår, känner mig sååå poppis ;) ^^

SEINFELD

slog på tv:n och det var oprah med jerry seinfeld som gäst, självklart var jag tvungen att titta. Jag ÄLSKAR den människan, jerry asså. han är ju så jävla skön att det är svårt att fatta. Jag kommer nog få en massa arga kommentarer och onda ögon på mig nu, but i have to say it, seinfeld är bättre än vänner ...! det är bara så. Vänner, i love it, men Seinfeld har det där lilla extra. För i Vänner är det alltid något som händer liksom, men i Seinfeld kan ett avsnitt handla om en speciell företeelse som människor i allmänhet gör, eller om en vanlig dag på jobbet och INGENTING händer. Det är det som är så roligt, för man hade aldrig sett något sådant tidigare och man har inte sett något sådant efteråt. För det finns bara Seinfeld i den kategorin, och serien är härskare ..oj, vad konstigt det där blev. men det är bäst, så äre bara. Kollade klart på sista avsnittet nyss, jag började nästan gråta för på något sätt känns det väldigt sorgligt. Dom hade massa stillbilder och grejjer från behind the scenes och så spelades time of your life i bakgrunden. I år är det 10 (?) år sedan det lades ner och det känns lite sorgligt att det gjorde det, ungefär på samma sätt som OC. Alla Seinfeld-boxarna finns ju mitt hem liksom, men det känns ändå som att allting är över. jag blir alldeles för attached vid sånna här saker. Men det här var ändå en liten tribute för världens bästa komediserie


                                                                           

ny design

ny design på bloggen, sexig va :D copyright caroline! hah! kan tipsa om hennes blogg; swaye.blogg.se .. riktigt underhållande, och det är inte bara för att jag känner henne som jag säger det :D

Why you call police? The retard escape?

som sagt, den här dagen har varit så jäävla chill. och när man vaknar upp så ligger det drivor med snö överallt. YES! äntligen! det finns hopp för planeten jorden ändå ;)
hunden var ute och hoppade i snön, jättebra att man typ inte såg henne för all snö (hon är inte så stor) men hon klarade sig utan att drunkna iaf :D tog kort på henne, lägger upp ett här när jag lagt in det i datorn .. orkar inte just nu. var precis ute och skottade åt far min, för första gången helt by myself! autografer vid dörren när ni går sen...fniss.

juste. har tappat bort mitt id-kort, det ligger någonstans i huset men vet inte vart, så jag tänkte att YES nu kan jag ta ett nytt foto som faktiskt är fint! och vilken dag väljer min pappa på att propsa på att vi ska åka in? joo, dagen efter ett film-maraton, tack pappa. Istället för att se ut som en tönt med konstiga läppar och minimala ögonbryn ser jag nu ut som en knarkare. TACK! då kanske ni tänker "men hon kan ju använda passet", ja det skulle jag gärna göra .. om jag inte så kriminell ut på det fotot! jag blir så irriterad, jag tänker fan inte visa upp det där kortet, det får ligga i bilen när jag övningskör men jag tänker inte handla med det. Vem skulle vilja sälja ngt till en som ser ut som hon knarkat i 10 år liksom?

swaye goes idahoe

Hej, swaye här, tar mig friheten att gästblogga lite gällande den nya designen (Ida, du kan ta bort det här inlägget sen om du vill)..

134732-14
Ida, klicka på skärmdumpen så ser du hur det ska se ut.. Så ser det ut i min dator iaf.. I I.E... Det är svårt att ändra bredder så det ser bra ut i alla datorer och alla olika webbläsare, safari till exempel är en knepig jävel.. Om du använder din pappas dator med widescreen så är risken att en det kommer ligga en svart marginal som är bredare till höger än till vänster.. Sånt är svårt att ändra, för då ser det ju knasigt ut på ngn annan dator.. Men nu har jag testat och försökt få till schyssta bredder i båda mozilla och explorer.. Bäst blir det i I.E, mozilla är svårare att "tillfredställa".

Så.. Ida.. Vad tycks?
/swaye

He's playing fetch... with my kids...

det är torsdag idag. på måndag börjar praktiken. jag VILL INTE! jag vill bara stanna hemma, gömma mig under täcket och inte komma fram på ett halvår då sommarlovet börjar .. jag är en björn, jag går i ide! så äre. för jag orkar verkligen inte just nu, jag vill inte gå upp klockan halv 7 varje morron, jag vill inte jobba, jag vill inte stressa. jag vill bara chilla .. jag är så trött på allt som har med skola och sånt att göra! TA BORT!

idag ska jag bara ha en ren chillar-dag. ska bli så skönt. spela sims, kolla på tv-serier och läsa da vincikoden. Känns som jag borde försöka avsluta den snart. har hur många böcker som helst som väntar! kent-boken, johnny-boken, stieg larsson böckerna. ojojoj! men jag ska klara det! koden är ju faktiskt bra så det borde inte bli så svårt att läsa klart den. Bara jag får arslet ur vagnen och börjar läsa :D haha!

Dagens citat: Knocked up/ Leslie Mann

2007/2008

jaa jag vet det nya året har pågått i 2 dagar nu men here it goes, Gott nytt år alla kära bloggläsare!
nyårsafton spenderades först med johanna, frida, issa och malin med en middag hos issa. tolvslaget spenderades med syskonen kjellström, marinis och frida. Mycket trevlig kväll måste jag säga! Vid halv 5-snåret kom jag till min säng iaf. Det var riiiiktigt skönt att få sova måste jag påstå!

vad ska man säga om det gångna året då, 2007... Det har varit ett ganska bra år faktiskt. Har en del oförglömliga minnen som allt detta köande, underbara konserter och ett helt otroligt turkiet. Fått nya vänner som kira, sanna och madde. Vissa saker har gått som det ska och andra inte men det har oftast löst sig till det bästa ändå. 2007 var året då pirates-triologin blev komplett, då vi sa hej då till hp för alltid, det var året då vänner blev funna och borttappade. Det var ett år fullt av besvikelser och lycka. Det var ett komplett år egentligen.
2008; året då alla fyller 18 (förutom Johanna ;D), året då jag drar iväg till kalifornien (?), året då jag stressar mindre och lär mig ta det lugnt (jo visst tjena) och det året jag börjar trean. Det känns som det kan bli ett bra år ändå, förmodligen inte men jag håller hoppet uppe om 2008!