Out on the town

Igår shoppade jag och Sanna loss. Som vi väntat på den dagen, haha. Jag sov hos Martin onsdag till torsdag så jag åkte direkt därifrån så vi möttes på centralen vid halv 11.  Och nog blev det shopping alltid, däremot var det ett par jeans, ett par skor och linnen som fick vänta till senare, jeansen fanns inte i min storlek och de andra sakerna orkade jag inte gå tillbaka och köpa helt enkelt. Men det kommer sen! Jag köpte:
- Chinos från Monki
- Mascara
- Tjocka, svarta strumpbyxor
- Toffelstrumpor (faktiskt svårt att förklara)
- Kjol från Monki
- T-shirt-klänning från Weekday
- Linne från Nike
- Sporttopp
Jaa, det var nog det hela faktiskt. Sen blev det en fika på Wayne's och lunch på Kungshallarna såklart, som vanligt. Sen fick vi även biljetter till premiären av Män som hatar kvinnor ikväll!!! Ska bli så jävla kul. Har otroligt höga förväntningar så det kan bli svårt för filmen att lyckas i mina ögon. Men jag är ändå väääldigt excited. Funderar på att dra på mig mina nya chinos faktiskt, kan bli trevligt. Eftersom det SNÖAR (-.-) ute så känner jag mig inte speciellt pepp på typ klänning.

Nu ringde pappa och sa att jag måste åka till hans jobb med papper som han glömde hemma. Jag som skulle in till stan och köpa present till Elin. Där får jag allt tänka om, måste smsa Issa.

Greys

Tittade på ett gammalt avsnitt av Greys precis, det går ju i repris nu för tiden. Det var det avsnittet med pappan och dotterna, där pappan har Parkinson och ska genomgå en riskfylld hjärnoperation. När man ser själva operation och han lyckas slå ihop händerna utan att skaka är ett väldigt känslosamt ögonblick. Det är något så fruktansvärt fint att se glädjen i den mannens ögon. Ja, jag vet att det inte är på riktigt, men i den här kategorin kommer ni få leka med lite. Sen när han går nerför korridoren mot sin dotter. Ja, då sitter jag där med tårar i ögonen.

Sofia Johanna Kjellström

Idag fyller min käre vän Johanna 18 år och precis som jag har gjort med de andra två monstrena ska jag skriva en liten text tillägnad henne också.

Det tog ett tag innan vi vågade prata med varandra. Vi möttes utanför Malin på morgnarna och sen pratade vi genom henne till varandra. Men till slut så insåg vi hur löjligt det var att vi gick fetaste omvägen för att vi inte vågade prata med varandra så då tog vi steget och gick till skolan själva. När vi väl börjat prata tyckte jag jättemycket om dig från första början och kände att här har jag hittat en väldigt fin vän. Trots att vi bara fick en termin i samma klass så fortsatte vi att hålla kontakten och det är jag väldigt glad för idag.

Sommaren 2007 åkte jag på, förmodligen, en av de bästa resorna i mitt liv och det var väl ingen slump att den var med dig. Jag blev så sjukt glad när du frågade mig om jag ville följa med och jag blev riktigt peppad inför resan men den blev sååå mycket bättre än vad jag hade trott. Jag hade så sjukt roligt med dig den veckan, och alla andra som var med. Turkiet gav mig en massa minnen som jag kommer bära med mig resten av livet. Resten av sommaren var i och för sig lika rolig, för jag har alltid lika roligt med dig. Även om vi bara ligger och degar i soffan framför en film. Det är det som är det fina med dig, man behöver inte hela tiden göra saker för att ha roligt.
Sen var det ju den där kvällen på Örnberget. När vi satt och pratade en hel kväll om allt och ingenting. Där har vi också ett minne jag kommer bära med mig för alltid. Vi tog bilder, vi pratade, vi skrattade sjukt mycket .. precis som vanligt alltså. Det var speciellt. Du är också en av de människor som jag öppnat mig mest för, och du ska veta att det inte händer varje dag. Med dig känns det som om att jag kan säga vad jag vill, du kommer inte att berätta det vidare och du vet alltid vad du ska säga för att få mig att känna mig bättre.

Det jag vill säga är väl att jag alltid kommer att betrakta dig som en av mina närmsta och bästa vänner. Även om vi inte pratar på typ en månad så vet jag att du finns där två backar ner och att jag kan springa ner till dig när jag vill. Du kommer alltid att finnas i mitt hjärta, vad som än händer .. du kan inte göra något fel. Jag älskar dig




Kungligt bröllop

Är det bara jag som verkligen inte bryr mig om att Kronprinsessan och Daniel Westling ska gifta sig? Men jag reagerar, för nu har tv4 bestämt sig för att sända om detta från klockan 13 till klockan 18 vilket betyder att både House och That 70's Show utgår. Hallå?! Är det inte nog med nyhetssändningar redan? Tror de seriöst att någon kommer sitta och följa det där? Värdelöst. Såg en bild på kungaparet och de "lyckliga tu" på aftonbladet. Båda prinsessan, "prinsen" och drottningen sitter och ler väääldigt stelt. På sidan av allt sitter och kungen och ser ut som om att han ska börja gråta. Jag finner detta ytterst roande. Stackars kungen vill inte att hans lilla prinsessa ska gifta sig med en gymägare, hon ska finna sig en prins! Att han sitter där och tydligt visar sitt misstycke är ytterst, ytterst roande.

Ska förresten lägga till en ny kategori i bloggen som ska handla om TV. Där kommer ni kunna hitta en massa trevliga saker i framtiden :)

The Academy Awards

I natt var det alltså dags för den 81:a Oscarsgalan i ordningen. Förra året klarade jag inte ens att titta på hela "pre-show" men i år kände jag mig mer taggad och mer förberedd. Satt med Sanna i luren och vi tittade på alla fina, och fula, klänningar och människor som vandrade förbi på röda mattan. Jag fann det extremt coolt att jag faktiskt har varit där och varit inne i Kodak Theater. I alla fall, vi satt länge och väl och väntade på att Johnny skulle visa sig. Han kommer ju alltid sist. Men kom han? Svar nej. Ett väldigt stort svek. Efter detta lämnade Sanna mig ensam, men jag var fast besluten om att fortsätta. Klockan 03.00 visade sig Hugh Jackman på scen och vilken uppenbarelse det var! Han var snyggare än någonsin och vilken röst killen har. Helt otroligt.

Pris efter pris delades ut, men jag var skulle i alla fall se utdelandet av priset för Bästa Manliga biroll. Tack vare all reklam så tog det ju en jävla tid och jag blev bara tröttare och tröttare. Jag satte på inspelningen så att om jag skulle somna så kunde jag i alla fall se det idag. Det kallas för bra framförhållning mina vänner. I alla fall. Vid mitten var det en stort musiknummer till hyllning av musikaler under året. Jag gillade det. Hugh Jackman och Beyoncé stog i centrum och det blev några instickare av Zac Efron och Vanessa Hudgens (ÄCKEL) och Dominiq Cooper och Amanda Seyfried. SEN var det ääääntligen dags för stunden jag väntat på. Heath Ledger fick allt sin Oscar för Bästa Manliga Biroll. Det var hans syster, mamma och pappa som tog emot priset då de representerade Heaths dotter Matilda som kommer få priset när hon är 18 år. Under tacktalet satt både jag, Brad och stora delar av publiken och grät. Det kändes bra att jag och Brad kunde få dela den upplevelsen, tror att det var bra för vårat förhållande. I alla fall. Klockan var nu stra efter fyra och det var reklam direkt efter priset. Jag släckte i hela huset och sen somnade jag fint in runt halv 5. Gick upp vid klockan 10 och kollade klart på det sista. Det var en väldigt fin gala kan jag meddela :)

Kan avlusta med att ingen, och jag menar INGEN, bär en smoking som Daniel Craig :)

Uppesittarnatt


NU KÖR VI!

A different kind of love

Idag skulle jag äntligen få övningsköra och jag kände mig faktiskt sjukt peppad. Hoppar ur sängen vid 9, tittar ut och vad får jag se? Jo SNÖSTORM! Vad hände där undrar jag? Så det blev ingen körning för mig. Och det har verkligen snöat hela dagen, har inte slutat än. Känns jättekul att jag ska gå till träningen snart i det här vädret, kommer med stor sannolikhet frysa arslet av mig! Men det är ju en helt annan femma om man säger så.

I natt är det äntligen dags för oscarsgalan! Får se hur länge jag pallar det här året, förra gången gick det ju inte sådär jättebra kanske. Men jag tar igen mig det här året, har två kamrater som ska titta så vi ska sitta och peppa varandra över telefon. Det kommer sjukt bra .. hoppas xD Johnny kommer väl som vanligt komma sist av alla, för han ska fan i mig komma, så jag ska troget sitta uppe och vänta på honom. Tidigast två blir det läggdags. Ska försöka att titta lite på själva galan också, det är ju Hugh Jackman som ska vara värd i år ..det kan bli .. HETT!

Skickade förresten in en jobbansökan om sommarjobb till IKEA precis. Hoppas, hoppas, hoppas!


Come on, he's one guy, and he's French

Äntligen lov. Ska bli otroligt skönt och har väl egentligen inte sådär jättemycket bokat vilket också känns fruktansvärt skönt. Måste plugga en del om man säger så, det där jävla projektet hänger ju som en hök över en hela tiden. Det är jätteroligt med projekt men samtidigt kommer det kännas som en lättnad när det är över. Sen på fredag ska jag shoppa med sanna, förmodligen blir det premiär av Män som hatar kvinnor också, och på torsdagkväll ska jag sova över hos bror min. Han kommer för övrigt hem imorrnkväll, har inte sett han på 2 veckor, så ska hänga med honom då också. Ganska så nice.

Ikväll kändes det som om jag behövde vila från alla typer av sällskap så det var bara jag och Ocean's Twelve. Den var inte lika bra som ettan men ändå väldigt skön. Inget direkt fel på Brads utseende i den filmen, inte på Georges heller. Mumma. I övrigt var det en trevlig dag, både hemma och i skolan. Hade väldigt roligt när vi slutade då vi skulle försöka skriva ihop det sista på kriminologin. Hur kan fyra människor få psykiska sammanbrott på varandra varje gång man skriver ett arbete efter ungefär 5 minuter? Det är en fråga man kan ställa sig. Men det blev nog bra till sist ändå, Otz loves us. Imorrn ska jag upp hyfsat tidigt, ska till Uppsala och hälsa på vänner till familjen som precis flyttat. Cool. Jag och Sanna betalade förresten det första på Paris idag. Känns bra, lite läskigt, men bra. 

Nu känner jag rent instinktivt att det blir lite Frasier. Smell yah later

Utmanad 2.0

Utmanad av: Ett antal personer, bla Emma och Marina

1.länka till den som utmanat dig
2. berätta 8 sanningar om dig själv
3. Utmana 8 personer (kommer stå längst ner i inlägget)
4. Skriv till de personerna du har utmanat så de vet om det.

1.
Har en extrem spindelfobi, kan inte ens se en på TV utan att bli paranoid och sjukt rädd
2. Svär gör jag .. alldeles för mycket. Fitta är min favoritsvordom :)
3. Är livrädd för att dö (jag vet fyndigt). Kan börja gråta okontrollerat vid tanken på att jag ska dö
4. Har extremt höga krav på mig själv. Ex; jag ska kunna allt från början, ett G är ett IG i min hjärna .. ett VG också
5. Otrolgit obstinat och envis (jag vet, det är´samma sak)
6. Jag kan vara väldigt långsur och tjurig, är inte den som ger mig i en fight i första taget.
7. TV-serier kan vara något av det bästa som uppfunnits
8. Jag kan få en väldigt bitchig attityd, men det är ju inte mitt fel. Tolkar man sarkasmer på det sättet får man göra det. Varsågoda

Utmanar: Ingen, för alla har redan blivit utmanade. Gör den om du känner dig manad

Djurgårdens IF, vi är bäst i stan



DJURGÅRDEN ÄR UPPE PÅ SLUTSPELSPLATS I ELITSERIEN :'D

Utmanad.

Blev utmanad av: Marina
Utmanar: Malin, Issa, Sanna

1. Hur mycket pengar har du på din mobil?
Abonnemang baby
2. Har du fått en kyss den närmsta veckan? Så roligt ska vi inte ha det
3. Vem tillbringade du två timmar med idag? Djuret
4. Hur lång är du? 173/174 cm .. är inte helt säker
5. Vilken är den senaste filmen du sett? Beck - Gamen 
6. Hur löd ditt senaste sms? "Svart ja!" 
7. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Min telefonfobi gör att jag hyllar möjligheten att skicka sms
8. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Öh .. varken eller
9. När såg du senast din mamma? 6 år och 2 månader sedan (exakt faktiskt)
10. Icke godkänt i något ämne? Nope
11. Mvg i något? Yesh
12. När vaknade du idag? 10 över 9 
13. Vilken är din favoritplats? Gillar mitt hem faktiskt
14. Vilken plats föredrar du minst? Kyrkogården och sjukhus, ändå är jag besatt av sjukhusserier
15. Vem får dig att må bra? Mina fina vänner
16. Hur stor är din säng? Öh, 105 kanske 
17. Vad sover du i? Mjukisbraller och t-shirt, svinkallt på rummet
18. Hur många kuddar har du i sängen? 2, lagom svenssonaktigt
19. Var har du bott/bor? Huddinge och Tullinge
20. Tycker du om kinamat? Nej inte direkt
21. Tycker du om kaffe? Nej jag hatar kaffe.
22. Vad dricker du helst till frukost? Vatten
23. Kan du spela poker? Kan stolt skriva JA på den frågan
24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig? Det var någon som gjorde det, kommer ej ihåg vem
25. Vill du ha barn? Ja någon dag
26. Kan du några andra språk än svenska? Engelska och lite franska (Tu veux une glace?)
27. Har du någonsin åkt ambulans? Nej jag tror inte det
28. Föredrar du havet eller bassäng? Havet utomlands, bassäng hemma 
29. Vad spenderar du helst pengar på? Bio, kläder....allt utom det som är nödvändigt.
30. Äger du dyrbara smycken? Bara från mamma och mormor
31. Kan du rulla med tungan? Typ
32. Vem är den roligaste människan du känner? Martin - helst i kombination med Viktor. Annars Sanna
33. Vad har du för ringsignal? Buddy Holly - Weezer
34. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Japps
35. Vad har du närmast dig just nu som är rött? Min mobil, ljus
36. Kan du byta olja på bilen? HAHAHAHAHAHAHAHA ... nej
37. Vilken var den senaste boken du läste? Läser 3 just nu men den jag läste ut sist var FIickan med de röda skorna
38. Dansar du i bilen? Självklart - om det kommer en bra låt så.
39. När var du i kyrkan senast? Lises konfirmation var det nog
40. Hur många hål har du i öronen? Ett i varje
.
41. Har du någon piercing? Nej men funderar
42. Har du någon tatuering? Nej, men funderar
 43. När slutade du med gosedjur? Aldrig?.
44. Har du pojkvän/flickvän? Nope
45. Har du en bästa vän? Jag har många :)
46. Vad är ditt mobil nummer? sök på eniro
47. Vad ska du göra ikväll? SOVA!
48. Har du några syskon? Jadå, en storebror
49. Vill du flytta hemifrån? MEN JA. Ställde mig i bostadskö today!

Får jag kalla dig för

Nu har pappa kommit hem, och då kan man ju tänka sig att man kan ha en trevlig attityd och inställning. Självklart inte, han kommer hem surare och grinigare än någonsin -.- Bitch! Kan någon ge mig en lägenhet så att jag kan flytta hemifrån tack?!

Gårdagen var i alla fall trevlig. Det var ett stort engagemang med poäng och grejjer .. tyckte väl att det var ganska mycket som sög egentligen. Hunden fattade tycke för Maria. Jag konstaterade för alla att hon har någon form av psykisk störning, hunden asså. Hon ligger mest i sitt hörn och gör ingenting .. om man inte kommer fram med hennes boll eller en pinne, då jävlar blir det fart!

Nu sitter jag och tittar på Beck. Gunvald är min idol<3 Så jävla skön. Nu ska jag sätta mig i fåtöljen med hunden och gosa lite. Hon har blivit väldigt kärleksfull på sistone, tror det kan ha att göra med att en av hennes valpar har flyttat och nu ska hon hålla hårt i den kvarvarande. Ja, nu ser hon mig och Martin som sina valpar men det är väl inget fel med det?

Lasse Lindh - Jag ska slåss i dina kvarter

Förmodligen den bästa låten i Melodifestivalen, men inte i melodifestivalssyfte, lite fel forum för Lasse. Men en bra låt, diggar den totalt. Lite håkan-wannabe kanske, men jag gillar't!





När alla vännerna gått hem..

Nu har alla flicker gått, så jag är all alone. Eller jag har ju alltid hunden. Känns lite tråkigt bara, jag är en ganska sällskapssjuk människa. Gillar inte när det är tyst. Inte är det någon inne på msn heller för alla är med sina äckliga pojk- eller flickvänner. Och om man är singel super man skallen av sig. Och här sitter jag i min ensamhet, haha! Funderar på om jag ska glo på någon film .. men orkar jag det? Kommer förmodligen sluta med att jag drar upp datorn till pappas rum, lägger mig i dubbelsängen med djuret och tittar på House eller Frasier. Men det är väl inget fel med det såhär klockan 22.20 på en lördag?

Dead poets are good poets

Igår åker pappa ner till Småland och lämnade mig ensam. Men jag behövde inte vara ensam för Sanna var hos mig :D Vi bokade som sagt Paris (AAAAH), åt mat och tittade på Let's Dance .. och dansade själva, HAHA! Vid klockan 23 gick vi ner till Centrum och träffade Mike, Samme, Schiller och Alle. Mike och Samme var dyngraka, speciellt Samme. HAHAHAHA, fy fan jag tror det var länge sen både jag och Sanna skrattade så mycket. Har otroligt många roliga citat på lager från de två, på måndag ska de allt få höra dem ;) Vi kom hem runt 1 igen och då ringde Samme till Sanna och sa att han inte hittade hem så vi var tvungna att guida honom per telefon, bara det att jag aldrig fattade vart han var någonstans, när jag trodde jag visste så var han helt plötsligt någon annanstans, det var en gång vi blev oroliga att han skulle drunkna! Men han klarade sig hem som tur va.

Vi somnade väl vid 3 ungefär och gick upp klockan 10, och vi var ändå hyfsat pigga. Så vi åt frukost och tittade lite på TV innan hon åkte hem till sig. Då var jag tvungen att sätta igång med pluggandet och jag säger en sak; jag kommer HYLLA mig själv om jag lyckas hålla isär effekterna på ett 10-tal droger. Fy fan va virrigt det är. I alla fall. Ikväll kommer det hit lite folk. Eller .. jag vet egentligen inte vilka som kommer faktiskt, ska bli spännande. Jag vet att Malin, Issa (självklart dom två) och Maria kommer .. sen vet jag inte vilka mer som kommer. Men de som kommer får nog det allt trevligt :D  

Nu: Städa lite och titta på Döda poeters sällskap (sjukt bra film)

22-29 juni



PARIS ÄR BOKAT!!! Ah, det är helt galet. Det enda som saknas nu är meddelandet från hotellet och sen är det klappat och klart. Shit vad nervös jag är .. och herregud vad dyrt det kommer bli, får leva på sparlåga den här terminen kan man lugnt säga .. känns jättelovande när alla studentskivor kommer -.- MEN VI SKA TILL PARIS :D:D

Is this all?

Kan någon snälla ta livet av mig? Okej, det kanske var lite dramatiskt, men någon kan väl slita sönder mina juridikböcker i alla fall? Jag kommer seriöst smälla av snart, kan det gå in i min hjärna? Nej, för den här helt mos. Potatismos ungefär. Jag kan inte göra eget potatismos .. något jag önskar att jag kunde faktiskt. Och dääär svävade iväg från ämnet. Bara en massa meningslös snack helt enkelt. Skitsamma.

I helgen åker pappa till småland så jag blir helt ensam. Snäll som han är ska han i alla fall handla åt mig ikväll, fint av han. Imorrn är det för övrigt semeltävling, så jag ska ta med mig kameran till skolan. Frågan är vilken kamera det blir, om det blir den stora eller lilla. Det lockar att ta med sig stora kameran men samtidigt vill jag inte låsa in den i skåpet. Hmm .. får se hur jag gör, förmodligen kommer jag ta med mig stora kameran ändå ;)

Nej, nu måste jag fortsätta läsa om rekvisit, handelsbolag och jag vet inte allt....

FUCKITYFUCKFUCKFUCK .. FFFUCKER!

All, och jag menar bokstavligt talat ALL, min musik är borta

FITTA, FITTA, FITTA, FITTA, FITTA, FITTA, FITTA, FITTA, FITTA, FITTA, FITTA, FITTA, FITTA, FITTA

Tillbaka för att stanna

Guess who's back? Back again? I am back, tell a friend. Efter en vecka utan dator är jag nu tillbaka. Ni trodde att ni hade blivit av med mig, men tji fick ni för här är jag igen. Och den här gången blir ni inte av med mig lika lätt. Det känns otroligt skönt att datorn är tillbaka, har liksom inte riktigt kunnat slappna av utan den. Min teaterlärare blev bestört när han hörde detta .. men vadå? Så är det ju för dagens ungdom .. eller i alla fall för mig.

Just nu är det vääääldigt stressigt. Har hur mycket att göra som helst i skolan vilket gör att det inte blir någon smålandstripp för mig i helgen. Farmor och Faster ska ha sitt kalas och jag kan inte gå, känns lite surt faktiskt för det kunde säkert ha blivit trevligt men vad ska jag göra? Fuckade prov och läxor tar över min hjärna. Kan någon gräva ner mig i min säng så att jag kan ligga där i resten av mitt liv? Tack på förhand.

Ps. Min hund kan vara ganska söt .. när hon känner för att vara på det humöret


Leaving on a jetplane?

Nu är han ute ur huset, min bror. Känns lite konstigt att han kommer på besök när han är här .. men det är väl något man får vänja sig vid helt enkelt. Nu har jag i alla fall en till garderob och en ställning där jag har hängt upp alla min klänningar och några kjolar. Sweet! Den ska fyllas till bristningsgränsen om man säger så. Men det är en fin start. Allt som jag köper nu ska in i den "nya" garderoben så allt inte kläms ihop och blir fult och förstört i min. Dagens i-landsproblem.

Blev brutalt väckt av min far som hade bestämt sig för att tvätta alla lakan. Istället för att väcka mig lite snällt och tala om att han tänkte ta mina lakan så börjar han dra av dem när jag ligger och sover och har i princip ner mig på golvet när han drar bort underlakanet. Inte coolt. I alla fall, resten av dagen kommer jag väl inte göra så mycket, lat som jag är. Ska träna vid 6 och sen ikväll blir det Beck - Skarpt läge. Har lite Gunvald-abstinens. Givetvis kommer jag slå över till trean i pauserna och kika på The Holiday. Trots att jag hatar Cameron Diaz så ,, kom igen, Jude Law liksom. GAH, den människan alltså .. har egentligen inga ord, så jag ger mig inte in på det.