Galna situationer kräver galna reaktioner

idag har jag varit på 60-årskalas, det var .. jaa det fanns ju mat som malin skulle säga! annars har jag typ inte gjort någonting alls. kom hem för ungefär en timma sen och nu sitter jag här. Ska på bio snart med tjejerna, vi ska se en film som jag inte ens vet namnet på. ska kanske kolla upp det, men den är regisserad av woody allen iaf så lite hopp har man om den, trots att evan mcgregor är med. Men Colin farell är med så lite kan man ju dregla över om den är dålig ;)

Imorrn behöver jag åka in till stan och sen ska vi köpa mat till nyår. Är det någon som har lust att vara mitt smakråd imorrn? skulle faktiskt behöva det, annars slutar det med att jag kommer vara helt blå! jag vet inte RIKTIGT hur bra det kommer blir, men jag vet inte .. den kanske är fin, elr så passar jag inte alls i blått. Man får se! men ngt fint borde man kunna hitta iaf .. får man hoppas! men skulle som sagt vara trevligt om ngn följde med, känner mig så patetisk om jag går i stan själv .. fråga mig inte varför men så äre :D så FÖLJ MED MIG :D HAHA!

We share the same misfortune

Guess who's back! Blev inget bloggande igår, pallade inte men nu är jag tillbaka in cyberspace!
Julen i Småland är alltid julen i småland, vad man än väljer att kalla den. Jag har nog aldrig glott så mkt på film och serier som jag har gjort dessa 4 dagar. Men det har varit trevligt, alltid trevlig med jul. Sen med min släkt också, man vet aldrig riktigt vad som kan hända, får vara förberedd på allt! Men jag fick fina klappar bla i form av sims, greys, kläder, pengar, bok .. lite smått och gott! har ätit mig fet och typ helt förätit mig på choklad och mandariner. HERREGUD vad mandariner jag har ätit, helt sjukt egentligen. Åt typ 5 om dagen minst, men dom var så förbannat goda ju!

Dagen har spenderats i stan med bror en stund (verkar som om alla var i stan av dom jag känner idag!). Vi letade upp allt vi behövde till pappas födelsedagspresent, gammelman fyller 57 år imorrn! Congrats paps! Vi har suttit och letat o klistrat foton i nästan 5 timmar och är ännu inte klara. Men har inte så mkt kvar nu, ska göra det sista imorrn innan martin sticker till jobbet. Nice, nice.
Snart kommer tjejerna hit, var längesen man träffade dom  nu, typ en hel vecka! detta är jag iiiinte alls van vid, äkta varje dag annars! Så det ska bli trevligt, funderar på om jag ska ta och fixa klart malins julklapp så att jag har alla klara innan dom kommer. Vi ska inte byta, tror jag inte (?) men kan vara bra att ha det klart för annars ska vi byta imorrn och då kommer jag ha fullt upp med pappas present, så det blir nog bra!
Snart nyår också. Ska göra en liten lista sen om mitt gångna år, men inte än. Det kan fortfarande hända något bra, HAHA!

Dagens citat: The Count of Monte Cristo /James Frain

Blast this Christmas music. It's joyful and triumphant

Idag har jag varit julig hela dagen lång. Pyntat och städat järnet, men nu äre julfint här hemma. Har gjort skinkan också, den blev väl .. kanske inte världens finaste jag gjort, inte som den förra året, men man vår väl hoppas att den smakar bra! det är bara granen som ska kläs, pappa måste sätta dit julgransbelysningen. SEN äre jul här. Vi ska fira julafton nr 1 ikväll. Med julklappar och mat och grejjer. Åker ju till småland imorrn vid lunch så att det är mysigare att dela ut klapparna nu ikväll än imorrn på morgonen. Man vill ju ändå ha lite stämning med ljus och grejjer! plus att det kommer bli så himla stressigt imorrn annars så man kan lika gärna ta det nu så man inte rushar igenom hela skiten. Satt och kämpade med en julskiva igår .. jättebra att det är bara är 5,5 låtar som funkar. Resten vägra cd-spelaren att spela! vafan är det för skit? ska försöka lyssna på den på min och kolla om det kan vara cd-spelaren som det är lite fel på. För det ska fan inte vara ngt fel på min julskiva! den är perfekt! så det så.

Jaha, detta blir väl ett avskedsinlägg då. Åker till småland och, haha let's face it, kommer knappast ha tillgång till internet där! så att nu blir det ingen blogg på ett tag. Jag vet, det blir svårt för er att klara er men ni får faktiskt göra ert bästa! Men jag kommer tillbaka på kvällen den 26:e så om jag inte är för trött så kanske det kommer ett inlägg då. Annars blir det en full rapport den 27:e skulle jag tro :D
SOOOOOOOOOOOOOOOOOO LOOOOOOOOOOONG BITCHAAAAAAAAAAAAAAAAS

Dagens citat; How the Grinch stole Christmas /Jim Carrey
  

Var är min lille vän?

Andra avenyn ersätter Svensson Svensson på Julafton, detta är inget skämt.
någon som har usamas nummer? tänkte beställa en terrorattack mot svt...
hur KAN dom vid sina sinnens fulla bruk ersätta svensson svensson .. och med andra avenyn dessutom?
va fan har andra avenyn med julen att göra? varför tar dom inte bort kalle när dom ändå håller på?

JÄVLA AS! dom har förstört den fina svenska tv-julen.

Yes, well, we do dream on a budget here, don't we?

första dagen på lovet .. nice! är dock helt mörbultad. Har rustat runt på stan med malin heeeeeela dagen lång i jakt på alla julklappar. men nu har jag fått tag på alla, till och med till alla tjejerna. Jag med min underbara fantasi lyckades faktiskt få fram minst 2 julklappar till alla 3! ett rent under säger jag, vad säger ni? har slagit in alla utom malins ena paket som jag måste pyssla lite med ... frida kan du svara nångång?!!! dom flesta paketen blev fina .. men .. johanna och issa kommer så slåss om vem som fick det fulaste paketet. Men dom hade faktiskt svåra saker att slå in! och .. en hemlis .. jag suger på att slå in saker, jag har inte johannas skills! men det är iaf avklarat, måste bara skriva dom sakerna jag ska skriva på och sen äre klappat och klart!

imorrn ska jag till nynäshamn på julfika! mysmys. herregud skrev jag nyss "mysmys"? vad är det med mig? jag använder inte sånna uttryck! vad är jag för nånting? nae okej, men det ska bli kul att träffa arne och maja igen, var vääääldigt längesen nu! typ inte sen midsommar, dom är gamla men dom är riiiktigt sköna människor! hahaha! sen efter det ska jag städa och julpynta och efter det är det dags att sätta upp granen och pynta den. Vi ska som vanligt åka ner till småland över julen............. men det skiter jag i, jag SKA ha en riktig gran, något annat accepteras inte. Så är det bara, ett rent faktum! en plastgran kommer inte över min tröskel, over my dead body så att säga. Nehe min vänner, nu ska jag bränna en julskiva som vi kan spela imorrn när vi pyntar granen, vill man ha en carola-fri julskiva är det bäst att göra en själv. hon har infekterat alla andra!

Dagens citat; Finding Neverland /Johnny Depp


Just because I cannot see it, doesn't mean I can't believe it!

jaa jag sa ju att jag skulle uppdatera igår men så blev inte fallet, som ni säkert har märkt. Var hos johanna till typ halv 7 igår, letade massa bilder på henne och vicke. HAHAHA så sköna, asså jag förstår inte kläderna på 90-talet. Vi fick fram ett par riktigt fräna modemissar iaf ;) och johanna, jag tycker du ska ta upp det där med blommigt .. det var riktigt klädsamt :D blev iaf så inspirerad av detta fotoletande att efter att jag och pappa hade handlat gran så drog jag fram mina kartonger (ja, alla min foton ligger i kartonger medan bilderna på martin sitter i fina album .. första barnet-syndrom elr vad?) och kikade lite. Jag var jättesöt och en riktig kameraapa tills jag var typ 7-8. Sen var jag inte jättesöt längre, men fortfarande kameraapa så min extrema fulhet är ju fångad på bild. Hur  i HELVETE såg jag ut egentligen? och vad hade jag på mig? visst, jag är inte direkt värsta fashonistan nu heller, jag har på mig det jag vill ha på mig och skiter ganska fullständigt om vad som är mode elr inte, men det där. Varför kör man på samma färg både nertill och upptill? Lite variation någon? ljuva 90-tal....

idag blev det JULLOV! så jefla nice. Åkte in till stan med issa, malin och elin men jag lämnade dom snabbt för att möta pappsen på NK. Vi gick runt och letade kläder till mig i julklapp, hittade ett par jeans och en t-shirt men får se om jag hittar ngt imorrn med, för pappa tyckte att jag kunde få det också då eftersom jag varit så duktig. Sen ska han köpa resten av paketen imorrn, eftersom jag inte vill veta vad jag får annars. Kläder är en annan sak, det får han inte köpa utan min vetskap. Inte för att vara sån men min pappa har ingen smak, jag älskar honom precis som han är meeeen när det kommer till kläder så är han inte världens bästa. Så jag följer med! Sen käkade vi på Friday's, MUMMA! så jefla gott, deras hamburgare är fan att dö för. Det skulle typ vara det sista jag åt här i världen om jag var tvungen att välja. Ojojoj, fross på den!

Dagens citat: The nightmare before christmas /Chris Sarandon (Jack Skellington)

Mellansnack

ska snart hemma till johanna och hjälpa henne med hennes julklappar!
eftersom jag slutar imorrn så har jag inget att plugga, eftersom att vi duktiga som vi är, redan lämnat in naturkunskapsarbetet, vilket är otroligt skönt! så nu har jag äntligen tid att träffa folk igen! har känt mig helt isolerad från omvärlden en hel termin nu, men nu äre dags :D
jag sov nyss, var riktigt skönt ända tills johanna ringde och väckte mig, jag blev så förvirrad att jag tröck bort samtalet och var tvungen att ringa upp igen ^^ HAHA, men det var bra att hon ringde för måste ju kunna sova inatt så jag tar mig upp 06.50 imorrn .. uscha, hemska tanke! bajs bajs!
men nu ska jag sätta på mig lite kläder och kila iväg, skriver förmodligen en update senare ikväll om hure gick! JUSTE! ska köpa julgran ikväll också, håll tummarna för att jag hittar den finaste!

Det känns ända in i själen

läste brors blogg som jag inte gjort på flera månader . . han hade skrivit om i söndags. Det kändes ända in i själen, det blev jobbigt .. alla minnen kommer tillbaka. Alla minnen som man kämpat för att lägga längst bak i huvet.

It's a little bit funny, this feeling inside
I'm not one of those who can easily hide
I don't have much money but, boy if I did
I'd buy a big house where we both could live

If I was a sculptor, but then again no
Or a man who makes potions in a traveling show
I know it's not much but it's the best I can do
My gift is my song yeah, and this one's for you

And you can tell everybody this is your song
It may be quite simple but, now that it's done,
I hope you don't mind, I hope you don't mind
That I put down in words
How wonderful life is while you're in the world

I sat on the roof and kicked off the moss
Well a few of the verses, well they've got me quite cross
But the sun's been quite kind while I wrote this song
It's for people like you that keep it turned on

So excuse me forget, but these things I do
You see I've forgotten if they're green or they're blue
Anyway, the thing is, what I really mean
Yours are the sweetest eyes I've ever seen

And you can tell everybody this is your song
It may be quite simple but, now that it's done,
I hope you don't mind, I hope you don't mind
That I put down in words
How wonderful life is while you're in the world

I hope you don't mind, I hope you don't mind
That I put down in words how wonderful life is
While you're in the world

Den här låten kommer alltid ha samma mening för mig varje gång jag hör den sen den dagen

You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking

GISSA vem som är ledig idag? jo jaaag :D så fruktansvärt skönt! dessutom är jag typ klar med allt plugg för jag blev precis klar med sociologin, jag har ingen aning om jag har gjort rätt men det får blir såhär nu för jag får inte plats med mer, det fick bara vara 3 sidor och nu är det 3 sidor så det får vara nog. Martin får nöja sig med det där, det blir dåligt men what the fuck. det är snart looov! hade prov om EU igår .. det gick inte sådär jääättebra, jag hade kunnat skriva bättre på MVG-frågorna men jag blev lite stressad för hade typ ingen tid kvar att sitta och skriva på. Men det får gå som det går, får komma igen till FN-rollspel sen! hhehehe, det kommer ju gå så bra det med men aja, skitsamma!

fick heroes-boxen av vänner i födelsedagspresent så man kanske ska titta på ett avsnitt, elr nee, ska kolla klart på house först. Man får ta en i taget annars tar dom slut så snabbt! men det kommer snart, har gått in på disc 3 på House så snart så! House är så ruskigt bra .. han är ju så skön att jag skrattar ihjäl mig. Men jag hatar Cameron, hon som ska vara snyggingen i serien. Hon är så irriterande för hon ska alltid vara så jävla etisk rätt och hon kan aldrig tänja lite på gränserna .. as, lär dig House har alltid rätt!

Dagens citat: House /Hugh Laurie


Design?

Någon duktig, fin och söt människa som känner för att designa min blogg? jag kan inte .. jag är helt handikappad med sånt här .. snälla? jag vill känna mig speciell.

You've got something of ours and it calls for us

stressen är i princip över och det känns riktigt skönt, då min hjärna gick på jullov i helgen. Jag har ingen tankekraft kvar alls! Nästan lite läskigt, men eftersom jag bara har en läxa och en  inlämning som jag i princip klar med, den blir fan inte bättre än såhär vilket är dumt då den är jävligt dålig, så känns det skönt att det kom nu och inte för typ nån vecka sen då jag var skitstressad!  men det är en ganska skön känsla när man märker att man har gått på jullov. Hjärnan blir liksom helt mosig och man går bara omkring som ett ofokuserat kolli och säger saker som är helt osammanhängande .. men man har ändå en härlig känsla i kroppen! det är nice.

jag har ätit så jääävla mkt onyttiga saker och svullat som fan nu den senaste veckan. Tårta, kladdkaka, godis, chips. jag får nästan dåligt samvete av att bara berätta det .. och det finns massa saker kvar, det tar liksom aldrig slut och någon måste ju äta upp det .. det drar sig till mig, det är som dom säger i pirates "you've got something of ours and it calls for us", fast här gäller det inte en tjej som har en guldmedaljong utan ett kylskåp som har min tårta. herregud, jag låter ju som ett jävla fetto :P men faktum är att jag faktiskt gått ner i vikt, till min målvikt elr vad man ska säga nu när jag har varit sjuk två gånger och typ inte kunnat äta något under dom gångerna, då tappar man en del kilon. Så det känns bra, ska bara komma igång med träningen så ska allt bli bra sen :D men känner mig ganska nöjd med kroppen min ändå. så vi får la se :D

Dagens citat: Pirates of the Caribbean; the curse of the black pearl /Lee Arenberg

And 5 years later you're still all alone

5 år. För exakt 5 år sen försvann du för att aldrig mer komma tillbaka. Jag vet inte riktigt om jag har tänkt på det så förut, men så är det. Du orkade inte mer och bestämde dig då ingen var där. Man fick en massa råd som "det blir lättare med tiden" men den som sa att tiden läker alla sår ljög, det finns inget som heter så. Vissa sår finns alltid kvar, dom blir till ärr och ärr försvinner aldrig. Ärr kan vara farliga men dom kanske också påminna en om något som man aldrig ska glömma. Ett minne som aldrig får försvinna för om det gör det så glömmer man bort vem man är. Det var 5 år sen men det känns fortfarande som om det var igår, det kommer aldrig försvinna. Det kommer minnas lika klart varenda eviga dag i resten av mitt liv som om det hände för 5 minuter sedan. För man får inte glömma, det sitter där som en böld och skaver mot allt som kommer för nära för att man alltid ska bli påmind, för att det alltid kommer upp en tanke i huvudet. Så är det, och så kommer det alltid att vara. För det försvinner aldrig och man vill heller inte att det ska försvinna. För om det försvinner så glömmer man.

My life is very much like Monopoly

dags att korka upp champangen mina damer och herrar, för idag fick Ida Sofie Johansson MVG på sitt matteprov, för första gången i världshistorien! jag har nog aldrig blivit så glad, eller framför allt stolt över mig själv. Jag trodde inte ens att jag skulle få VG på det där provet, tyckte att det var så svårt (kanske skrev om det innan här, minns inte riktigt) men iaf så lyckades jag knipa åt mig ett MVG!!! Jag var en av dom som var över det där strecket, och vi var bara 2 stycken tror jag dessutom, eller 3 kan det möjligtvis ha varit. 54 av 59 poäng fick jag, hajja den! jag är så stolt över mig själv så jag tror jag ska spricka, nu har jag mitt självförtroende i matte, nu vet jag att jag faktiskt kan, även fast jag bara kladdar och blajjar på proven .. JAG KAN!

nu efter skolan och ikväll har jag inte gjort så mkt, har faktiskt tagit fram argument till min naturkunskapsdebatt på tisdag och GRUNDstädat mitt rum. Var framme med sprayen och dammtrasan och allt! Det har fan i mig aldrig varit såhär rent, gästerna imorrn ska fan i mig vara tacksamma över att jag kämpar och sliter som jag gör! Ska städa resten imorrn .. elr .. jag ska dammsuga ^^ haha pappa får sköta resten :D det kan han få göra nu när han faktiskt också är stolt över mitt matteresultat ;) ska mjölka detta som faaaan ska jag be att få tala om för er, mwhahaha.....

Dagens citat: Two Weeks Notice /Hugh Grant

Golden

How cruel is the golden rule,
When the lives we lived are only golden plated.
And I knew that the lights of the city were too heavy for me,
Though I carried carats for everyone to see.
And I saw god cry in the reflection of my enemies.
And all the lovers with no time for me.
And all of the mothers raise their babies to stay away from me.

Tongues on the sockets of electric dreams,
Where the sewage of youth drowned the spark of my teens.
And I knew that the lights of the city were too heavy for me,
(Too heavy for me.)
Though I carried carats for everyone to see.
(Everyone to see.)
And I saw god cry in the reflection of my enemies.
And all the lovers with no time for me.
And all of the mothers raise their babies to stay away from me,
And pray they don't grow up to be...

Whoever said orange was the new pink was seriously disturbed

- jag har lite dåligt samvete men det skulle bara bli en konstig stämning, det går bara inte.

Imorrn är det Lucia, jag har prov på upplysningstiden .. JIPPIE! känns skitkul, verkligen. Det är ju så tråkigt så att jag tror jag ska spy på det hela. Och roligare blir det väl inte, vi ska typ hålla på med litteraturhistoria hela svenska B. MUMMA på den du! vi har riktigt mkt att göra nu innan jul och lärarna slutar inte att lassa på; "sista läxan i det här ämnet" säger dom och lassar på ännu en sak som vi kan lämna in "innan ni slutar bara så blir det bra" .. kul! i helgen kan jag typ inte plugga ngt heller, det blir liite på lördag och sen får jag råplugga hela söndag. Jag bara känner hur mitt vilande den här helgen blir lika med noll. Är ännu inte riktigt frisk men jag ska vara med på gympan ändå .. det är ju badminton för fan .. du ska sååå DÖ malin :D men det blir mysigt iaf.
Har ingen teater imorrn .. det kommer kännas konstigt att inte gå iväg dit vid kvar över 4, men on the bright side så får jag titta på OC och kan få mer pluggande gjort ..vilket är väldigt uppskattat i dessa stressiga tider! men snart äre jullov .. bara en vecka kvar nu, iaf för BE06. Det ska bli FRUKTANSVÄRT skönt att bara få släppa allt och slappna av, inte tänka på några läxor eller prov eller nånting för första gången på ett halvår, jnice på den asså. Har då gått halva gymnasietiden, har gått så jefla snabbt. Bara halva tiden kvar ..det känns jättekonstigt. Vad ska jag göra sen? va fan ska göra med mitt patetiska liv? det är frågan många ställer sig och svaret; inte FAN vet jag! HAHAH!

Dagens citat: Legally Blonde /Reese Witherspoon

I am Colin, God of Sex!

så var snart ännu en födelsedag till ända. Det har varit en bra dag. Pappa väckte mig vid halv 10 och kom in med paket och grejjer. Då fick jag pengar (av farmor), en håkan skiva (nåt gammalt, nåt nytt...), oc-boxen och harry potter 1-6 på engelska .. så nu är samlingen helt komplett! känns redigt bra ;D Sedan åkte han iväg till stan för att köpa en tårta medan jag gjorde klart mina svenskasammanfattningar! Tänkte inte plugga idag egentligen men känns skönt att ha dom klara så man slipper stressa järnet imorrn! Annars har dagen gått ganska snabbt .. tyvärr. Har fått en massa telefonsamtal och grattis-sms hela dagen, känns fint att man är så poppis iaf en dag om året :D Sen nu ikväll har jag precis ätit tårta, av sorten choklad. Det var riktigt mumsfilibabba kan jag tala om! Fick storebrors present nu också, House säsong 1 på dvd, i like .. tack bror! :D sedan kom Johanna förbi med typ den bästa presenten .. en chokladkaka, sweizernöt, min favvis .. tack älskling :D den kommer att vara min bästa vän den närmaste veckan ^^ har varit så godissugen hela helgen .. finally .. mwhahaha. Men annars har det varit en bra dag :) jag tycker om födelsedagar men nu äre bara 2 veckor kvar tiiiill ... just det, JULAFTON :D:D:D det är om möjligt ännu bättre än min födelsedag :D man får massa med paket, god mat och fint sällskap i form av släkten! Och sen blir fint pyntat och en mysig gran .. granlukt på julafton med paket under .. och kalle .. och svensson svensson .. ooooh jag vill att det ska vara jul NU! sen äre inte långt kvar till jullov heller, det är inte ens två veckor! fatta den! faktum är att det bara är 9 skoldagar kvar nu! AAAAAAAAAH! Ska bli något så ruskigt skönt med jullov. Har mycket lidande kvar dock, men snart så .. ooooh vad jag ska njuta av min ledighet! sen blire 4 veckors praktik så har ingen skola på 6 veckor! SWEEEET! inte för att jag inte tycker om skolan men fatta att bara ha en inlämningsuppgift att tänka på på 4 veckor .. det är fan i mig oslagbart .. det enda som slår det är om vi inte hade haft den där praktikuppgiften .. men jag tycker att det här är riiiiktigt bra det också, haha! nee, nu ska jag fortsätta kolla på love actually :)

Dagens citat: Love Actually /Kris Marshall

Hipp hurra, idag är det min födelsedag

Idag fyller jag hela 17 år :D:D

image13

It is the journey itself that makes up your life.

i torsdags var första dagen tillbaks i skolan, skulle egentligen vart hemma men eftersom  vi hade sista mattelektionen innan provet så tänkte jag att den kunde vara smart att gå på, detta hjälpte mig dock inte alls så det hade varit bättre för mig att vara hemma om man säger så! Hälsades tillbaka av Vicke med dom fina orden: "äru hög elr?", tack vicke, det värmde! haha allvarligt talat så gick jag omkring som i en dvala hela dagen så, han kanske hade lite rätt ändå ;D
i fredags begav sig jag och malin iväg till tallkrogen för att hälsa på våran praktikplats och få papprena påskrivna. I ösregn gick vi och gick vi tills vi kom på att vi hade fel nummer så vi var tvungna att gå tillbaka hela vägen, men till sist kom vi fram. Fick träffa min handledare, Paula, och fick reda på att malin ska vara på ett helt annat ställe .. men vi får iaf åka tåget tillsammans på morgonen .. det blir mysigt, haha båda två kommer vara så döda, men iaf! Så nu är allting fixat med praktiken, känns jätteskönt eftersom det har varit lite stressande att ha det där att tänka på, men nu äre fixat så då slipper man tänka på det tills typ helgen innan den 7 januari då man kommer vara så jefla nervös! ojojoj! om jag kommer vara som förra året så kommer det kännas som om jag ska spy innan .. men det ska nog gå bra det här också .. .hoppas jag! haha!

idag har jag sovit väldigt mycket, pappa tvingade mig att vila för att jag ska bli frisk! men har ändå lyckats plugga lite, har sammanfattat halva svenskan, så har inte så mkt att göra imorrn, det borde gå snabbt och vill ju inte plugga ihjäl mig på min egen födelsedag .. så imorrn blir en väldigt oaktiv dag med tårta och presenter :D ikväll ska jag titta på morden i midsummer med pappa .. fick med den i expressen så vi ska kika på den ikväll! myspys!

Dagens citat: The Odyssey /Christopher Lee

You know what they say about men with big feet.

jaha .. är fortfarande hemma .. men imorrn blire skolan hur bajsigt jag än mår i näsan och hur hostig jag än är, MÅSTE gå på matten annars vet jag fan inte hure blir med provet på fredag. Har varit sjuk i en hel vecka nu, och det har fan i mig bara blivit värre. I fredags mådde jag piss men jag hade bara feber liksom, den vet man att den går över efter ett par dagar så jag tänkte att yes, då kan jag gå till skolan på måndag .. HA, ett stort jävla skämt. Helt plötsligt blev jag skittäppt i näsan (ingenting hjälper, inte att snyta sig, nässpray, elr nånting) och började hosta. Och det kan man ju fan dras med hur längesomhelst .. blir så jävla irriterad på det här precis när jag inte har tid heller. Dessutom pga av förkylningen så har mitt tandkött blivit helt inflammerat, var hos tandläkarn idag en snabbis och hon sa att det inte var ngt som hade med tänderna att göra utan att det var pga nedsatt immunförsvar som var en följd av förkylningen dårå. Så fick ett speciell vätska som jag ska skölja med och sen får vi se helt enkelt. Så roligt att allting ska komma på en gång och bara för att jag inte kan vila .. bror säger att jag sluta pressa mig själv så jävla hårt men det är inte så lätt när man är nervös för ett prov som man inte har så högt självförtroende i ämnet som det är i och sen när man får tillbaka ett VG (vilket jag själv är jättenöjd med för att jag är ganska nöjd om jag får VG i det ämnet, vill ju ha MVG men man måste inse sina begränsningar) och så säger läraren att hon är besviken på en .. KUL! uppmuntrande och upplyftande för självförtroendet, visst hon tror att jag kan bättre men då kan hon ta det med mig. Aja, vi får se hure går med matten.

Nu ska jag snart trippa iväg till teatern, ska bara byta om och kanske räkna ett mattetal .. men det känns så onödigt för att de tal som jag har kvar behöver jag hjälp med och de andra har jag räknat om typ 2 gånger så att jag svarar ju bara för att jag har memoriserat svaren .. jag förstår liksom inte bättre för det! Men vi får la se. Känns så bra att jag kommer förstöra hela grejjen med mitt snörvlande och att jag måste gå in och ut hela tiden för att snyta mig och så kommer jag hosta hela tiden .. tycker synd om dom andra asså :(

Dagens citat: Notting Hill /Julia Roberts

May the Lord have mercy on your soul.

idag är första mötet inför turkiet och jag kan inte ens gå pga av mina jävla näsa och hals .. BLÄ. Men det kanske är lika bra eftersom jag kanske inte ens får/kan åka. Min pappa är .. en bajsapa! Förolämpande elr hur ;) min värsta faktiskt! Jag förstår hela grejjen att jag kanske inte kan eftersom vi förmodligen drar iväg 3 veckor till USA i sommar och det kan bli problem med mina pengar, även fast jag ska jobba (för det ska jag fan i mig göra nästa sommar!) så kommer en stor del gå åt till USA isåfall. Men det här att inte få .. det har bara med att göra att är född i december och inte är 18 än så enligt min pappa så bestämmer han fortfarande HELT FULLT över mig och kan enligt sig själv vägra att släppa iväg mig. Jättekul att alla andra får utom jag, johanna kommer inte vara 18, inte Frida heller men bara för att dom inte har föräldrar som är så överbeskyddande så att det är sjukligt så får dom åka. Det är ju inte säkert än, jag kanske får åka .. men jag blir så förbannad över att det alltid ska vara såhär. Kul att dom kommer få ett minne för livet och kunna köra "kommeru ihåg då när vi .. blablabla" utom jag .. men ska inte ge upp än ... as....

Dagens citat: Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street /Alan Rickman