3 dagar kvar

Hur bra har inte vädret varit idag? AWESOME!! Fast jag har mest suttit inne, jag och Jessica har fixat en massa låtar till flaket pga klassens extremt dåliga engagemang. Så ni får ta mig tusan leva med att det mest blir vår musik, och emmas såklart som var med på ett hörn. Men det blir bra, det kan jag lova er. I övrigt har jag bara glidit runt, stekt lite och vart i Huddinge och fixat det sista till mottagningen. Igår var jag och M på promenad, vi tog bilder på min favoritplats i hela Tullinge. Bilderna blev väldigt retaaarded, förstår inte hur vi lyckades men vi såg verkligen efterblivna ut på varenda bild. Vi som är två så vackra individer, det är ett mysterium.

Ikväll blir det brännboll för hela slanten. Äntligen kan jag vara med! Har ju skrytit om hur bra jag är, känner att jag verkligen har pressen på mig nu. Jag och min stora käft. Men det ska nog gå bra det med, jag ska slå alla med häpnad. Det ni.

4 dagar

HELVETE. Jag tar studenten om 4 dagar. Vad i HELVETE hände? Jag vill gråta, jag har ångest.

Baaaarceeeloooonaaa



oj, Oj, OJ. Vad hände egentligen? Var det kanske så att..jo jag tror faktiskt att det var så..BARCELONA VANN SLAGET OM CHAMPIONS LEAGUE!!! Sug på den ni :D Messi gjorde ett väldigt snyggt mål, väldigt snyggt. Gillar bilden, ser ut som om han hänger i luften. Man kan ju säga som så att det var en rättvis vinst. Vad höll United på med egentligen? Så jävla dåliga var dem igår. Hade United spelat hade det varit en rolig match, nu blev de bara överkörda för att de inte orkade spela lite fotboll. BAAAAARCAAAA.

Drömmer sig tillbaka

Jag har provat på många sporter i mitt liv. Allt från gymnastik till judo. Vissa gånger längtar man tillbaka till allting, men om jag skulle börja med något igen skulle det vara ridning. Jag saknar det något så fruktansvärt ibland. Det är något som jag faktiskt ärligt kan säga att jag var bra på. Och som andra sa att jag var bra på. Blev uppflyttad i grupperna väldigt snabbt, snabbare än någon annan. När jag kom upp till K3 var jag där i ett halvår innan de ville flytta upp mig till K4, andra hade varit där i 2 år. Det var då jag slutade. Jag hade precis börjat på innebandy och jag hade väl egentligen inga kompisar på ridningen. Det gjorde att det var roligare att spela innebandy, även fast jag var bättre på ridningen. Jag kan egentligen inte säga hur mycket jag ångrar det beslutet. Jag gav upp en stor talang i mitt liv.

Om jag sitter på hästryggen nu kommer alla de där känslorna över mig igen. Hur roligt det är och hur pass fri man kan känna sig. Sist jag red var på Azorerna, i djungeln. Känslan att galoppera riktigt snabbt bland palmbladen och små vattenfall, den är svårslagen. Ibland kan jag känna att nu börjar jag igen, nu gör jag det. Men så blir det ju såklart aldrig. Jag vill inte börja själv, det är inte roligt. Men vad jag vill tillbaka till stallet. Det vill jag verkligen.

7 dagar kvar

Jag älskar Spotify. Här sitter jag som en annan nörd och pepprar musik från alla tre Pirates-filmer. Det är så vackert att jag nästan blir tårögd. Får flashbacks från när vi var på premiären av trean och gick utklädda genom stan med musiken på högsta volym i mobilerna. Det var tider det.

Går numera på hostmedicin. När vi skulle prata för åttorna idag fick jag världens hostanfall, tre gånger om, när rektorn skulle prata. Till slut gav jag upp och satte mig därute och väntade tills hon hade pratat klart bara och sen gick jag och Malin runt med vår grupp. Vi visade runt på skolan och för besväret fick vi en biobiljett. Man brukar få två, antar att finanskrisen har gjort sitt. Sen stog vi mest och pratade med gamla lärare. För det var ju falkbergsungar vi gick runt med. Musikalen har premiär på tisdag, vi är så där. Gud blev nästan tårögd av att stå där och prata. Jag vill tillbaka till falkberg, jag vill gå i sjuan, jag vill inte ta studenten.

Det blev en bra dag

MVG I MATTE C :'D :'D :'D

Host host

vi vann röstningen idag, så sjukt överlägset! Men vi vann ändå inte hela tävlingen. Vi förlorade med 1,5 poäng. Känns ganska surt, men sen tänker jag att; man kanske inte vill springa ut först? Det är kanske bättre att springa ut som tvåa för då kommer alla se en och vara beredda på att man kommer. Aja, det blir nog bra vilkets om tror jag. Hostar gör jag fortfarande dessutom, och har även en fetingstor blåsa på tungan, precis på spetsen. Skit. Och nej, jag tänker inte ta den där äckliga sörjan som man ska smeta på. Äckligt.

Pappa är på en konferens så jag är home alone. Har precis käkat pankisar, är en mästare på det. Ska kolla på sista OC-avsnittet jag har kvar på säsong 2 och sen ska jag spela lite sims hade jag tänkt. Var verkligen längesen nu, Sanna pratade om att hon skulle göra det så kände att; ja varför inte? Får inte glömma bort tiden och glömma House bara. Men den risken är väääldigt liten.

Blondie



Resultat.

You spin my head right round

Dagen har varit lugn. Jag kunde inte somna om imorse så jag la mig i soffan, under filten, och kollade på OC. Sen blev det Days, sämre än vanligt faktiskt, är så inte uppdaterad på vad som händer i Salem these days. Sedan var det dags att pallra sig iväg till frissan, tiden gick inte att boka om så det var bara att ta min rivande hals och snoriga nästa och pallra mig iväg till Huddinge. Klippte topparna ooooch .. gjorde mig blond! Har inte haft den här hårfärgen sen sexan tror jag, det är ett kärt återseende men det jag måste säga att det känns lite ovant. Bilder kommer!

Avbokade inspelningen med teatern ikväll. Finns ingen som kan ta mig seriöst med den här rösten, som är i princip icke existerande. Så det är bara att boka om helt enkelt. Så ikväll blir det bara jag och min, visserligen femtielfte men skitsamma, loverboy George Clooney. Ja mina vänner, ikväll återser vi George i Cityakuten som Dr Doug Ross. Jag ser veeeerkligen fram emot det. Men först, lite mer OC. Har snart kollat klart på andra säsongen, jävlar vilket ryck jag fick!

Sjukling

Fortfarande sjuk. Blir till att vara hemma från skolan idag, det suger. Nu när allt roligt börjar, som fjäsket, så måste jag vara hemma. Men med min hals idag gick det verkligen inte. Fanns ingen fysisk möjlighet. Kom inte in på MinSkola heller, där man ska sjukanmäla sig, det var något systemfel. Så pappa fick ringa ändå, hoppas de kollar telefonsvararen. Tror inte jag kan spela in teatern idag heller, finns ingen som kan ta mig seriöst med den här rösten. Igentäppt näsa och lite skrovlig/pipig röst. Skulle inte tro det va. Hoppas det löser sig ändå. Har ingen feber i alla fall, det är något positivt jag kan meddela.

Nä, nu ska jag gå och lägga mig igen. Förmodligen i soffan .. med Seth.

Nya skor



Kärleken är simpel, men ändå så äkta

I've got chills, they're multiplying

Jag är sjuk :/ Det suger verkligen skitmycket. Har hållit mig frisk hela våren (vilket är ett sjukts stort accomplishment för mig) men nu slog det till. Det kan ha något att göra med att jag badat i ett iskallt hav inte en, inte två, utan tre gånger. Varför ska jag alltid vara värst? Det roliga är att jag visste redan innan jag hoppade i att jag skulle bli sjuk, men jag gjorde det ändå. Typiskt mig. Men jag och pappa har ändå varit inne i stan idag och shoppat lite. Jag har valt ut vad jag vill ha i studentpresent så pappa smög bakom mig och köpte det. Så jävla nice, men kommer inte säga vad det är. Tror bara att det är Sanna som vet faktiskt. Fast jag har ändrat lite så hon vet ändå inte riktigt ;) Sen fick en jeansjacka, en klänning, en kjol och två par skor följa med hem också. Kanske kan visa senare om ni har tur. Skorna är de skorna jag ska ha på mig på studentdagen. När jag springer ut blir det silvriga ballerina och på kvällen blir det sjukt höga skor med en massa nitar. I love them! Jag blir lång som en flaggstång, but a girl can't help it if she's in love.

Nä mina vänner, nu ska jag och mitt 10 ton tunga huvud återvända till Newport Beach.

I'm loosing control

Var så sjukt trött igår så vi tog bussen redan vid 2 hem från skivan. Somnade runt halv 4 och vaknade vid 12.30. Det är inte dirket vanligt för mig, har inte sovit så länge sedan nian tror jag. Jag gillar inte att sova bort dagen, även fast jag är snusikgt trött så brukar jag bara sova till halv 10. Främst kanske för att jag inte kan sova på kvällen om jag inte går upp i tid.

Idag har jag hämtat ut mitt pass, sådant kan vara bra att ha om man ska till Paris. Sen åkte jag och pappa och handlade och valde ut tårtor jag ska ha på min mottagning. Kommer bli mumma. Är fortfarande trött så ikväll blir det chill, ska vara hemma och kolla på The Dark Knight och käka lite chips. Kan nog bli ett avsnitt av OC också. Om jag känner mig själv rätt, vilket jag brukar göra. Känns sjukt skönt att jag skickade in kriminologin imorse. Nu är allt i skolan klart. Känns lite skumt att inte ha något plugg att göra men skönt ändå. Nu är det bara 12 dagar kvar till studenten.

Bullandö

Klassen var på Bullandö, favorit i repris, från igår till idag. Jag hade mucho roligt. Jag, Sanna, Samme, Schiller och Mike hade roadtrip ut dit och hem. Det var ytterst fint när vi sjöng för fulla halsar. Jag och Sanna satte även igång med "Gul bil", men jag hade tänkt så långt. Eftersom jag satt i mitten mellan Schiller och Sanna fick jag alla deras slag på mig. Mina lår var helt illröda efter den bilfärden kan jag ju berätta. Gjorde ont så in i helvete. Men fick in ett par bra slag själv så jag antar att det jämnade ut sig lite. Väl där grillade vi, snackade en massa skit och badade. Det var snuskigt kallt i vattnet, mina lår var verkligen helt bortdomnade. Det var alltså SJUKT kallt, finns inget som kan beskriva kylan faktiskt. Vi gick tillbaka och bastade i minst en timme. Alla trodde att jag skulle gå ut först men jag satt kvar längst med grabbsen. Kan ju säga att det blev en väldigt grabbig atmosfär därinne! Vid midnatt gick vi och spelade fotboll. Det var jag, Mike och Sanna i ett lag (dreamteam) mot Samme, Schiller och Linnea. VI hade lite olika roller. Sanna var den skållade råttan som sprang på allt, Mike sköt långbollarna och jag ramlade och tog hand om deras stjärnspelare Linnea. Sen satt vi mest och snackade hela natten tills vi somnade in runt klockan 5. Mysigt värre hade vi det däruppe. På vägen hem hamnade vi på donken och fick lyssna på otroligt pretentiösa diskussioner (XD) och köpte jordgubbar. Mums!

Ikväll är det dags för ännu en skiva. Issas för att vara exakt. Är sjukt trött, men ska lagat mat och sen försöka sova lite så kanske jag kan tagga till lite. Får hoppas på det. Däremot har jag ett klädproblem. Vettefan vad jag ska ha på mig ikväll, kan bli ganska spännande faktiskt. Jag orkar inte.

Tompa Cruise

Har precis tagit en liten fika med pappa, ska borsta gaddarna och sen är det dags att börja plugga. Ska skriva två arbeten i helgen. Grattis Ida! Men så går det när man pluggar bara matte i hel vecka och liksom försummar allt annat. Men jag vet ungefär vad jag ska skriva. Har bytt sekt på religionen flera gånger men nu har jag bestämt mig för Scientologerna, spännande människor. Arbetet kommer mest att handla om Tom Cruise, spännande nog. Två sidor med 1,5 radavstånd. Lär inte ta så lång tid om man säger så. Sen har vi kriminologin där jag ska skriva om kriminalvården. Men jag har på ett ungefär koll på vad jag ska skriva där också, så det ska nog gå så fint så.

Ikväll är det Eurovisionfinal. Jippie -.- Aja, det ryktades i alla fall om en eurovisionkväll och sådant kan ju alltid vara trevligt, om man säger så. Får väl slänga iväg ett sms till Malin sen som verkar vara the mastermind bakom det helt. See yah.

Snow Patrol på RIX FM

SNOW PATROL<3 Jag blev lite kär där faktiskt. Fick mersmak och blev jävligt taggad på att gå och se dem på måndag när det spelar på Cirkus här i Stockholm. Skulle vara sjukt sweet, men ekonomin just nu är inte helt okej. I alla fall, det jag skulle komma till var att de var helt sjukt bra. Det var nära till tårar på Chasing Cars, fy fan va jag älskar den låten. Dessutom! Basisten, helt tokigt! Efter sista låten, som var Chasing Cars, sträcker han ut sin bas mot en kille längst fram. Alla tror bara att han vill att alla ska röra vid den men när killen får tag i basen och typ rör på den eller vad man ska säga så släpper basisten den och går. Killen FÅR alltså hans bas. Hur SJUKT är inte det? Och jag stog inte ens långt ifrån. Varför händer sånt aldrig mig?

ALDRIG MER!!



Behöver aldrig mer räkna ett mattetal till i mitt liv om jag inte vill. Det gick åt helvete på provet, det var ett av de svåraste prov jag någonsin gjort, men fy HELVETE VA HÄRLIGT DET KÄNNS ändå!!!

Jag ger upp

Kan man ge upp livet eller? I så fall kastar jag in handduken right about now. Handlar visserligen inte om det men imorrn är det nationella i MaC. Kul, taggad som faaaaen. Nu ska Håkan få lugna ner mig som bara han kan, sen blir det dusch och Criminal Minds

Fact3

Matematik är roten till allt ont

Love will come through - Travis

Så fint, så stillsamt. Så älsvärt.



If I told you a secret
You won't tell a soul
Will you hold it and
Keep it alive

Cause it's burning a hole
And I can't get to sleep
And I can't live alone
In this life

So look up, take it away
Don't look da-da-da-down
The mountain

If the world isn't turning
Your heart won't return
Anyone, anything, anyhow

So take me, don't leave me
Take me, don't leave me
Baby, love will come through
It's just waiting for you

And you stand at the crossroads
Of highroads and lowroads
And I've got a feeling
It's right

If it's real what I'm feeling
There's no make believing
The sound of the wings
Of the flight

Of a dove, take it away
Don't look da-da-da-down
The mountain

If the world isn't turning
Your heart won't return
Anyone, anything, anyhow

So take me, don't leave me
Take me, don't leave me
Baby, love will come through
It's just waiting for you

Oh, look up, take it away
Don't look da-da-da-down

If the world isn't turning
Your heart won't return
Anyone, anything, anyhow

So take me, don't leave me
Take me, don't leave me
Baby, love will come through
It's just waiting for you

Love will come through
Love will come through
Love will come through


Britney Spears the Circus Tour



YES! Hämtade ut biljetterna idag. Den 13/7 går jag, Sanna, Malin och Johanna på Britney Spears! Om ni vill hänka är det bara att beställa en biljett, det är ståplats. Det kommer bli så sjukt kul. Min barndom på scen, sjukt sweet!

A quicky

Älskar att jag ska att det inte skulle bli mycket till bloggande och ändå bloggar jag mer än aldrig förr. Psykologiskt kanske, man gör det man sagt att man inte ska göra. Eskapism. I alla fall. Sitter och lyssnar på en massa liveframträdanden med Håkan och pillar med projektredovisningen. För ja min kära vänner, jag sitter och pluggar på en fredagkväll. Sorgligt nog. Men ni såg min vecka nästa vecka och jag har redan haft ett psykbryt där jag grät i en kvart. Så jag tar det säkra före det osäkra om man säger så. Ska snart hälla upp en skål med chips och titta på en filmer eller något liknande. Skulle behöva lite Johnny men vet inte riktigt vad jag ska titta på. Eller är det kanske lite OC jag behöver? Lite Sethela? Only time will tell.

Helvetesveckan

Måndag: Prov Juridisk Grundkurs
Tisdag: Redovisning projektarbete
Onsdag: matteplugg (+ett antal psykiska sammanbrott)
Torsdag: matteplugg (+ett antal psykiska sammanbrott)
Fredag: Nationella Provet i Matematik C

Och alla är kursavgörande, betygsmässigt. Jag vill bara att nästa vecka ska ta slut.

Keeps on coming


Det blir inget Coldplay. Den här dagen blir bara bättre och bättre. FUCK.

Fuck off!!

Jag är så jävla arg. Jag skakar. Det var längesen jag var såhär arg. Och folk säger att jag alltid är glad, ni skulle se mig nu. Frågan är om jag någonsin varit såhär arg. TÄNK för fan innan du säger saker, tänk över hur det du säger kan tolkas. INGEN säger sådana saker till mig ostraffat och med tanke på vad du har gjort är du den sista som ska prata. Du är helt jävla otrolig, vet du det? Om du säger något sånt till mig imorrn, eller någon annan dag för den delen, så kommer jag först skälla ut dig efter noter och sen kommer jag slå dig tills du ligger i en liten hög på golvet och kvider av smärta. GAAAH, jag är så jävla arg.

The proposal

Självklart pratar jag om Greysavsnittet som gick precis. Herregud, vilket frieri! I fem säsonger har jag väntat på det och idag kom det. Jag visste visserligen hur det skulle gå till, för min käre vän Malin hade berättat, men jag visste inte att jag skulle bli så berörd. Det var något av det finaste jag har sett. Det var så perfekt, så himla perfekt, att jag inte riktigt vet vart jag ska mig till just nu. Det är ett hål i magen. Bara en liten parentes; fy faaaan va snygg han var där i hissen. Han hade precis rätt kläder på sig.


Where's my Derek Sheperd?

stress!!!!

Det blir inte mycket till intressant och flashigt bloggande nu. Jag är så sjukt stressad att jag helt skulle vilja sätta mig i ett hörn, slå armarna om knäna och bara gunga fram och tillbaka samtidigt som jag ger ifrån mig suspekta ljud. Matten tar all energi från mig och jag är så nervös och har sådan panik att det är helt sinneslöst. Stick kniven i mig nu så jag slipper det här. KOM IGEN!

Visa vid vindens ängar - Håkan Hellström och Mats Paulsson

På studenten? Vågar jag? Nej. Men det skulle vara roligt. Det här är förövrigt ett av de finaste liveframträdanden jag har sett. Jag blir lycklig i själen av att se de två tillsammans. Fick dessutom in Håkan i min litteraturhistoriaredovisning (världens längsta ord?), hur grym är jag inte?



Det går en vind över vindens ängar,
det fladdrar till i en tyllgardin.
Och jag ska skriva en sommarvisa
med sol och blomdoft i melodin.
Jag ville sjunga om Katarina,
till träklangsflöjter och alcymbal
men vindens toner blir sommarns sånger,
jag bara lyssnar i björklövssal.

Det går en vind över vindens ängar,
det fladdrar till i en tyllgardin.
Och jag ska skriva en sommarvisa
med sol och blomdoft i melodin.
Det går en flicka i aspelunden,
jag har ett gulnat fotografi.
Med åren blev hon en dröm, en saga,
en ensam vandrares sympati.

Jag ville skriva en liten visa,
där ögonblick blir till evighet.
Men ord blir stumma och toner döva,
och visans tanke blir hemlighet.
Det bliver en hemlighet.

Jag vill ju bara sjunga
Jag vill ju bara sjunga

Det går en vind över vindens ängar,
det fladdrar till i en tyllgardin.
Och jag ska skriva en sommarvisa
med sol och blomdoft i melodin.
Det går en flicka i aspelunden,
jag har ett gulnat fotografi.
Med åren blev hon en dröm, en saga,
en ensam vandrares sympati.

Jag ville sjunga om Katarina,
till träklangsflöjter och alcymbal.
Men ord blir stumma och toner döva,
och visans handling blir hemlighet.

Jag ville sjunga
Jag vill ju bara sjunga,
om Katarina,
om hur jag känner.
Jag stod under ditt sommarfönster

Skärgårdsdoktorn blir film




Jag kan glädja alla som vuxit upp med serien Skärgårdsdoktorn att den nu blir till film! Vi återser Samuel Fröler som Johan Steen, Ebba Hultqvist som Wilma, Sten Ljungman som Axel och flera andra som var med i originalserien. Filmen ska spelas in nästa sommar och beräknas ha premiär 2010. Visst man är väl lite orolig att de ska förstöra den på något sätt, men jag tror att det här kan bli bra. Så länge Samuel har på sig den klassiska Johan Steen-tröjan kommer allt att ordna sig.

Brännbollskungen

Efter igår är det banne mig mitt nya nickname. Vi var hemma hos Micke och firade Issas födelsedag. Det blev god mat och ännu godare tårta. Sen skulle vi spela kubb men vi var för många så till min stora glädje bestämde vi oss för att spela brännboll istället. Har inte spelat brännboll på hur länge som helst och jag kände att jag måste göra något bättre sen kubben, som jag verkligen sög på. Slår första slaget och det går hårt och långt som fan. Och så var varenda slag jag slog. Jag verkligen ägde! Jag tror jag chockade alla för jag gjorde frivarv det första jag gjorde. Jag är bäst helt enkelt. Senare på kvällen när det inte  var så mycket folk var körde vi burken. Jag och Sanna ägde, visserligen blev vi alltid dunkade men vi hittades aldrig, det var helt enkelt vårt eget fel att vi blev dunkade. Det hela slutade som en trevlig kväll med sjukt mycket skratt. Sweet.

I övrigt har helgen bestått av sjukt mycket plugg, slutspurten nu. Det är idag exakt 1 månad kvar till studenten. Det känns helt sinnessjukt. Ska jag ta studenten? Om en månad? Aa fast nää. Någon måste faktiskt driva med mig nu. Jag har ångest och känner mig lycklig på samma gång. Jag kommer faktiskt sakna klassen väldigt mycket men samtidigt ska det bli skönt att slippa skolan, inte pluggmässigt men bara slippa Tullinge Gymnasium. Aa vi får väl se hur det blir. Däremot kommer jag sakna tryggheten. Jag har i tre år vetat vart jag ska när jag vaknar på morgonen och vetat vad som förväntats av mig. Om en månad slutar allt det. Helvete.

Fact 2

Remorse is the posion of life

Catch up

We've got some catching up to do. Jag gillar inte sånna inlägg men jag kör nu på ett:

Onsdag:
Dags för skivan! Jag och Sanna var här, laddade upp med lite singstar och mat (för lite mat). Efter att vi hade gjort i ordning oss gick vi ner till Haniis med madde och issa. Där satt vi och föra och pga för lite mat och min otroliga lättpåverkadehet var jag full när vi gick därifrån. Då var klockan 21.30 ungefär. Trevligt hade vi i alla fall där på Johannas altan. På tåget träffade vi en massa classmates, jag och angelica var sjukt kissnödiga så vi i princip sprang till Toxic och kastades oss in på toaletten. Det har nog aldrig varit så skönt att kissa. Det blev en väldigt härlig krogkväll, jag blev så full att jag var nära att bli utkastad, hade jag varit kille hade jag i och för sig inte ens blivit insläppt men i alla fall. Det slutade i kaos men det löste sig. Den natten blev det ungefär 10 minuters sömn innan det var dags att bege sig till skolan igen. Jag känner att jag ska hålla mig borta från allt vad alkohol heter.

Torsdag:
Matte C 08.10 efter 10 minuters sömn var ingen bra kombination. Samme fick hjälpa mig med de allra enklaste tal för att det inte gick in i mitt bulldegshuvud vad jag skulle göra för något. Kriminologin var inte heller någon höjdare, men där behövde vi i alla fall inte göra så mycket. Sen var det vårshow, Emma och hennes band uppträdde, de var ytterst duktiga faktiskt! Sen var det dags för mösspåtagning. Det kändes jättekonstigt att det var vi som satt där med våra mössor, vi går ju fortfarande i ettan. Tiden går så fort att det är läskigt. Alla treor sjöng så vackert (dagens skämt?) och Bettan, rektorn, tog verkligen i från tårna. Alla skrattade gott åt hennes rörelser. Däremot tog hennes föreläsning, som hon så fint kallade det, priset. Jag slutade helt att lyssna när hon pratade om illegala mösspåtagningar på 70-talet; kom igen? På kvällen vankades det grillning hemma hos Johanna med alla tjejer och micke. Det var riktigt roligt, främst på grund av att alla var så fruktansvärt trötta. Herregud. Kom hem vid 23 och då somnade jag så fort jag la huvet på kudden. Det var en vild valborg.