Blubb

Det uppskattas inte att komma till skolan bara för att upptäcka att läraren är sjuk så man hade egentligen börjat 12.30. Aja, man får väl vara glad att klockan var 10.50 och inte 08.10. I övrigt fick jag en glad nyhet i skolan. Siri kom och berättade att någon hade klagat på Hitler, så förhoppningsvis kommer hon bli bättre nu. Om inte blir jag fan arg.

Sitter och kollar lite halvt på Färjan, varför gör jag det? Ingen som vet. I alla fall. På onsdag är det dags för ännu en skiva, NV's för att vara exakt. Riktigt peppad faktiskt, ska bli sjukt kul. Får hoppas på bra musik och så, det är på Toxic så man kan ju bara hoppas på att de öppnar schlagerrummet! Jag vet, men det är så sjukt mycket roligare att dansa till än house, no offence Viktor. Sanna ska som vanligt sova här efter och sen på torsdag åker vi in till stan efter mösspåtagningen. Ska hitta en studentklänning till henne och skor till mig. På kvällen ryktas det om att alla treor ska till Flottsbro, det vore riktigt nice faktiskt. Hoppas på det.

Har för övrigt kommit fram till att ta bort geografibetyget från mitt slutbetyg. Känns riktigt skönt att kunna göra det eftersom jag har för mycket poäng, det förbättrar mitt snitt betydligt om man säger så. So, bye bye geography!


Charpal Tunnel

Vädret har varit helt galet idag! Dagen började med ett besök hos polisen, pappa och jag skulle fixa nya pass. Såg ut som ett förbannat freak på bilden menmen, sådana där kort blir verkligen aldrig bra. Fick sitta där i år och dar så när vi äntligen kom hem igen var det bara att sätta igång med religionen. Har provet på tisdag, hoppas det är lätt . Satt dock ute i solen och stekte samtidigt, sjukt härligt. Inte för att jag fick någon färg, det är fortfarande mig vi pratar om här, men jag gillar solen. Jag trivs i sol och värme.

Förutom klänningarna köpte jag två linne, jeansshorts och blå+turkosa strumpbyxor igår. Pappa var på köphumör och jag passade på att utnyttja detta till max. Var nära att det blev en jeansjacka också men kände att jag behövde tänka lite på den. Vet inte riktigt hur jag ska matcha den eftersom mitt favoritplagg är jeans, och jeans på jeans känns inte som en jättehit. Aja, får se hur det blir med den saken.

För övrigt kastade TV:n in handduken igår. Så idag svängde pappa förbi ONOFF och köpte en sprillans ny! Den är jättefin, sjukt mycket bättre än den förra. TV:n och jag kommer få många fina stunder tillsammans, lite Derek Sheperd i extra bra bildkvalité är aldrig fel om man säger så.

Outfits till studentdagen

   

1. Slutskiva
2. Slutskiva (bättre färg)
3. Utspring
4. Utspring

It's nothing, really

Har läst kriminologin om och om igen, men det börjar kännas som jag kan det nu. Ska läsa igenom pappret med riksbedömning någongång till och sen får det räcka. Har ju som sagt annat plugg att göra också -.-

En vecka kvar till NV's skiva nu, sjukt peppad! Frågan är bara vart vi ska vara innan, har ett par places att välja mellan. Aja vi får la se helt enkelt. Måste lista ut vad jag ska ha på mig också, men jag tror nästan att jag vet. Ska bara se till att det funkar i sin helhet. HAHA!

I övrigt .. ingenting

Helgplaner

Tröttheten fortsätter, men vilade lite idag så är lite piggare faktiskt. Blev helt nedslagen av engelska c-provet vi hade idag, det var jättesvårt! Vissa grejer fattade jag ingenting på. Menmen, betyget i det ämnet är redan kört. Vinkade hejdå till mitt mvg för längesen.

Har bestämt med pappa att på fredag ska vi åka in till stan och fixa underklänning till studentklänningen och sen kanske hitta något mer. Skulle vilja ha en ny jacka, men vi får se hur det blir med den saken. Han kanske vill köpa mina jeans jag gått och suktat efter så länge ^^ Sen på lördag ska vi passfota oss. De gamla passen blev ju stulna i Las Vegas (fortfarande inte helt okej att skratta åt) och jag behöver verkligen ett nytt till sommaren, Paris you know. Så det ska göras. Sen kanske det blir fotboll på fredag också, who knows om det blir av. Sen vet man ju itne om man vill gå iof, vi förlorar ju bara nu för tiden...

Nej, tillbaka till mitt historiska perspektiv på kriminalpolitiken .. spännande det låter, eller hur?

Keanu Eyes

Jag har verkligen ingen energi till någonting längre. Jag är trött hela tiden och pallar inte med att göra något. Jag skulle verkligen behöva plugga till kriminologin och behöva plugga till engelskan imorrn men hur ska jag orka det när jag kommer somna vilken sekund som helst? Det här håller inte och om jag sover en stund kommer jag inte kunna somna inatt vilekt gör det hela till en ond cirkel. Jag orkar inte.

I wish I could stop wondering

Stop crying your heart out - Oasis



Hold up
Hold on
Dont be scared
Youll never change whats been and gone

May your smile (may your smile)
Shine on (shine on)
Dont be scared (dont be scared)
Your destiny may keep you warm

Cos all of the stars
Are fading away
Just try not to worry
Youll see them some day
Take what you need
And be on your way
And stop crying your heart out

Get up (get up)
Come on (come on)
Whyre you scared? (Im not scared)
Youll never change
Whats been and gone

Cos all of the stars
Are fading away
Just try not to worry
Youll see them some day
Take what you need
And be on your way
And stop crying your heart out

Cos all of the stars
Are fading away
Just try not to worry
Youll see them some day
Take what you need
And be on your way
And stop crying your heart out

Were all of us stars
Were fading away
Just try not to worry
Youll see us some day
Just take what you need
And be on your way
And stop crying your heart out
Stop crying your heart out
Stop crying your heart out

Tagg



Glöm aldrig, som ett plåster. Släpp mig aldrig.

<3

Gone With the Wind



Såg som sagt Borta med Vinden igår. Den är baserad på romanen med samma namn och hade premiär i USA 1939. Den var nominerad till 15 oscar och kammade hem 8 utav dessa. Filmen handlar om överklassflickan Scarlett O'Hara, spelad av Vivienne Leigh, som bor i Georgia. Hon är väldigt populär bland männen och är väldigt bortskämd. Trots att hon kan få vem hon vill är hon hopplöst förälskad i Ashley Wilkes som är förlovad med sin kusin. Den utspelar sig precis innan det Amerikanska Inbördeskriget och i samband med en bal träffar hon Rhett Butler, spelad av Clark Gable. Det är på denna bal man får reda på att inbördeskriget brutit ut och männen kallas in för att slåss för södern. När detta sker flyr Scarlett till Atlanta och där ska hennes liv snabbt förändras. Jag brukar inte ha så mycket till övers för typiska tjejfilmer, eller man kanske ska kalla dem för romantiska draman. Men jag fastnade totalt för den här, den riktigt svepte omkull mig. Trots att den är hela 238 minuter lång var den aldrig tråkig. Däremot slutet, det var ett sådant slut man bara sitter och gapar och kan inte säga något. Det var ett väldigt oväntat och irriterande slut. Jag och Malin hade det perfekta slutet och det verkade som om det skulle sluta så som vi ville (exakt) men så säger Mr Butler de berömda orden:
Frankly my dear, I don't give a damn

Don't you agree?

Malin gick härifrån klockan 02 igår, ett rekord, haha! Hoppade direkt i säng efter det och gud vad skönt det var att sova. Har nog aldrig varit så skönt faktiskt. Var helt körd i huvet pga att det var sent och efter mina 4 timmar i sträck framför datorn med projektet. Inte att leka med, men nu är jag ganska så utvilad i alla fall. Hunden strosar omkring vid mina ben och vill att vi ska gå ut på promenad i det fina vädret .. men jag måste sitta inne och plugga kriminologi -.- Ute och kört bil har jag varit också, en liten runda. Det gick nice.

I övrigt vet jag inte riktigt vad som händer i helgen. Vill mest att nästa vecka ska vara över, så jävla jobbig. Fuck engelska c, med hitler, och fuck kriminologi, med den där jävla boken. Bitter? Jag? Nääää.


Projektarbete!

ÄNTLIGEN är det klart! Har nu suttit i 4 timmar och fixat ihop det, jävligt stolt över mig själv faktiskt. Stolt är jag över gruppen också, vi har gjort ett sjukt bra jobb. Hoppas att Martin fortfarande tycker att det är snuskigt bra. För det blev inga 60-70 sidor .. det blev 95 sidor.

Världens längsta uppsats

Det gick bra på teatern, jag och Elin får så mycket beröm och det känns jävligt nice! Jag menar, vem gillar inte positiv feedback?! När de andra körde satt vi ute i korridoren och pratade lite. Pratade om att projektarbetet ska vara inne den här veckan. Det känns inte så nervöst eller stressigt eftersom vi är i princip klara. Men liksom, vi har hållt på med det i ett år nu och nu ska det helt plötsligt lämnas in. Det känns jättekonstigt. Som sagt har vi inte gjort något praktiskt eller undersökande utan vi har skrivit en uppsats i olika delar. Vill ni veta hur lång den beräknas bli? Mellan 60-70 sidor. Trevlig läsning Martin Svärd säger jag!

Imorgon är det dags för skola igen. Ska bli minst sagt spännande! Så det blir läggning direkt efter Star Wars Episod VI. Yes, det är den sista i ordningen, The Return of the Jedi. När Luke, min gode vän, äntligen slår tillbaka mot Imperiet! Sweet, om jag får säga det själv.


Last day of freedom

Sista dagen på lovet, jag är inte helt bekväm med det. Skulle behöva lite lov till, men man kan inte få allt här i världen I guess. Idag kan jag inte fly från svenskan, måste verkligen ta itu med den. Men känner mig ganska manad faktiskt. Det kan bli bra, uppgiften är för jävla svår men jag ska väl kunna knåpa ihop något slags skit.

Senare idag blir det teater 17.30-21.00. En riktig långkörare, men det behövs. Vi har inte kommit någontans och terminen är nästan slut. Känns bra, verkligen. Men det ska nog gå vägen det med. Jag och Elin klarar oss bra i alla fall! Undrar bara när vi ska spela in...

Australia

Jag är förmodligen den sista människan på jorden som har sett den här filmen. Jag fick den som sagt i påskägget av pappa i år och har sett fram emot att se den länge. Har bara hört positiva saker om den men jag har varit lite skeptisk, mest över längden och Nicole Kidmans medverkan. Jag älskar Hugh Jackman, han är min lilla loverboy, men Nicole har varit ett big no-no för mig tidigare. Jag har alltså alltid haft väldigt svårt för henne. Men jag kan meddela er att den här filmen var en av de finaste filmer jag har sett i hela mitt liv. Jag märkte inte ens att den var 2 timmar och 40 minuter lång, jag struntade totalt i att jag inte tål Nicole Kidman (i den här filmen var hon faktiskt väldigt bra) och jag brydde mig inte om att pappa satt bredvid och titta underligt på mig. Jag grät och jag grät, niagarfallen strömmade nerför mina kinder. Att Hugh var i sitt esse, både skådespelarmässigt och utseendemässigt, gjorde bara allting ännu bättre. Jag kan hålla med alla övriga damer om att det var fruktansvärt trevligt när han hällde vatten över sig själv. Och när han dök upp på balen var han helt exeptionellt tjusig. Återigen var det en av de finaste filmer jag sett, genuint fin. Den ligger däruppe i toppen och tampas med de andra stora filmerna i mitt liv. Men vilka de är berättas i ett annat inlägg, en annan tid. Om jag ska vara så trivial att ge betyg ger jag den en 4, för den kunde ha varit kortare. Det var vissa gånger man trodde att den skulle ta slut men så gjorde den inte det. Jag klagar inte, men om man ska tänka objektivt.


Yet another day

Nä, det blev ingen svenska alls idag. Uscha, har lite ångest men det löser väl sig. Har ju morgondagen på mig att sätta igång också. Istället följde jag med Martin och fixade hans cykel. Har dessutom hunnit göra en anmälan till universitetet, fast jag vågade inte skicka den. Jag skickar imorgon istället, måste samla lite mod till mig. Jag menar, det är ju inte så att jag inte kan tacka nej sen. Men det känns ändå nervöst. Nej, jag skickar in imorgon.

Försöker övertala S att komma hit, hon påstår att hon är trött och vill sova. Mes.

Små lätta moln

Står i valet och kvalet. Antingen försöker jag göra lite svenska och faktiskt komma igång med den. Eeeeeller så går jag ut och sätter mig i solen lite. Jag skulle nog behöva solen mer ... om jag kör lite eskapism på det här med. Svenskan lockar verkligen inte, och jag har ju faktiskt gjort matten. Den var lätt. En liten stund kan jag gå ut i alla fall .. bara en liten...

I have a bad feeling about this

Var uppe med tuppen imorse och körde bil. Det var min första experience med en fyrfilig 90-väg, sjukt nervös. Tror pappa blev lite orolig när han insåg att det var mycket mer trafik än han trodde att det skulle vara. All denna trafik gjorde att jag gav ifrån mig nervös ljud, men jag klarade det alldeles utmärkt. Har blivit bättre vid rödlysen och liknande nu också, bättre på att hålla bilen. Snart dags för mig att kontakta körskolan .. shiet!

Igår var trevligt. Sanna kom hit, mitt när jag satt och kollade på Jesus Christ Superstar (1973 års version, den "riktiga"). Hon mobbade den totalt, när det är en av mina favoritmusikaler, dåligt! Sen blev det påskmiddag, pappa föreslog lite fint att vi skulle kolla på Australia på kvällen, men jag sa bara Star Wars och så tog den diskussionen slut. Men det är bara att lära inse; är det Star Wars på TV är det det man tittar på. Efter maten gick vi ut på en lång promenad med hunden runt i Tullinge, Sanna fick sig en guidad tur. Det hade varit roligt att släppa henne där, hon hade aldrig hittat hem. Mohahah. Resten av kvällen tittade vi på Star Wars Episod IV och efter det kollade vi på slutet av en söt film som hette The Wedding Date. På det hela taget en riktigt trevlig kväll!

Grattis



11/4 1956

Speedy

okej, nu kör vi. Ska jobba projekt fort som attan och sen ska jag ut i solen! Jag kräver sol. Jag vill sitta där ute med min bok (Jane Eyre, titta jag tar med mig helvetesboken utan slut ut) och bara njuta. Känns jävligt nice att kunna sitta ute och sola i april, jag menar det är trots allt Sverige vi bor i. Snart börjar Rädda Willy 3 också, förmodligen snuskigt dålig men det spelar ingen roll. Jag sitter ändå och ryser och gråter som aldrig förr, såg tvåan igår och oj vad jag grät och oj vad jag rös .. som vanligt när musiken sätter igång och Willy hoppar över bommen.

Långfredag

Har varit aktiv idag, pluggmässigt, enda dagen på lovet hittills! Bra jobbat av mig tycker jag. Lyckades göra klart den äckliga kriminologiuppgiften och antecknat klart juridiken. Lovely Snart dags för mig att hoppa in i duschen och göra mig iordning. Brorsan kommer hem och käkar och sen ska hela familjen på bio. Vi ska se Män som hatar kvinnor, som jag såg för väääldigt längesen men pappa ville hemskt gärna se den så då får man väl "take one for the team". Vilket jag gör så gärna för det är en bra film ;)

Imorrn kommer Sanna hit, finally! Vi ska chilla, snacka skit och något sääääger mig att kvällen kommer sluta framför Star Wars Episod IV, men det är ju bara min alldeles egna åsikt. Ska bli sjukt nice att inte göra någonting, som visserligen kan vara tråkigt när man är själv, men om man gör det med någon annan blir det genast mycket roligare! Förresten, Malin meddelade igår att hon hade Borta Med Vinden inspelad, sweet! Så den ska vi titta på någongång i den närmaste framtiden. Looking forward to it.


Star Wars i påsk!


Nu i påsk kommer tv400 som första svenska kanal visa alla 6 Star Wars filmer i rätt ordning! De kommer börja med Episod I, alltså den fjärde filmen, idag och fortsätta med en film om dagen fram till måndag. Jag vet det låter lite krångligt det där med ordningen, men det är ingen fara. Så om ni känner att Star Wars är något man ska se någongång i livet, vilket man ska!, så ta chansen nu. Episod I - Det mörka hotet, går idag klockan 20.00 på tv400!

"Åh, kapten, så trevligt att se att ni ler igen"

Gårdagen blev roligare. Jag kilade iväg till Malin och Issa strax efter att jag hade skrivit mitt inlägg. Vi åt pannkakor, vi åt ute och det mina vänner var ingen bra idé. Fy satan va kallt det var, men  vi led igenom det hela! Senare på kvällen kom Malin hit, vi klockan halv 10 ungefär. Vi skulle kolla på film och Malin bad om något lättsamt. Vi dök in i mitt VHS-skåp och där fick hon syn på "Borta Med Vinden" och utbrast att Den ser vi! Lättsamt Malin, verkligen. Men vi kom fram till att det är en klassiker som man ska se någongång så den skulle vi se. Tills vi upptäckte att den hade blivit lite väl gammal och inte funkade längre. Då bytte vi till Peter Pan, snacka generationsbyte, HAHA! Men det var längesen vi såg den och herregud vad vi skrattade, speciellt åt dagens rubrik. Det var fan i mig det roligaste jag hört på länge! Det säger Smee till Kapten Krok efter att han har slagit honom i huvet med en hammare. 

Var precis ute på promenix med Johanna. Det var trevligt, vi gick där och skvallrade som aldrig förr. Så mysigt så. Imorrn blir det picknick också, så får hoppas på att det blir finare väder än vad det är nu. Blåser som bara den gör det, kalla vindar också. Det här får vädermänniskorna tänka över lite. Ska snart börja fixa mig och käka innan jag ska iväg på filmkväll hemma hos Samme. Jag, Sanna, han och Mike ska kolla på Pirates och käka godis. Fett nice. Däremot hare blivit lite för mycket godis och glass på sistone. Men det blir till att börja träna hårt igen efter påsken. Det är ju trots allt en helg ;)


Booooooooooooooooooored

Jag har så förbannat tråkigt! Det är helt sjukt, börjar klättra på väggarna snart. Jag borde plugga, har massor att göra men har man inte motivationen är det förbannat svårt. Det är fint väder ute också så det känns så värdelöst att sitta inne med matteböckerna liksom. Jippie säger jag bara. GAAAAAAAAAAAAH. Ge mig något vettigt att göra, NU?! Det känns inte ens härligt att ligga ute i solen och läsa som det brukar, för jag har fortfarande så tråååååååååkiiiiiigt. Upplyftande, eller hur? Nu känns det faktiskt som att det vore roligare att gå i skolan..WOHO. Tänk om det blir så att jag inte göra någonting i höst, vad gör jag då? Fy fan för en dag till som denna.

Imorrn blir det i alla fall Pirates-maraton. Ska bli sjukt kul. Men det kommer väl slut amed att jag och Sanna sitter där som vanligt, grabbarna kommer väl somna -.- Men då ska vi hoppa på dem så att de vaknar ^^

Far away, where they can't find us

Var precis ute och sprang igen. Sprang ner till mamma och tillbaka. Satt där med musik i lurarna och bara tänkte. Måste säga att det är väldigt bra ställe att rensa tankarna på, inte för att jag blev så mycket klokare på det men att bara kunna sitta still och andas var skönt.

Vi blev i princip klara med projektet idag. Eller det som vi gör tillsammans i alla fall, vi har lite på inledningen och källorna kvar. Annars är det klart, sjukt skönt! Har lite kvar att fixa med bilder och grejjer, men annars är min del klar också. Tror att hela arbetet kommer att sluta mellan 60 och 70 sidor. Trevlig läsning Martin, säger jag!

Nu blir det cityakuten och sen kanske en film eller så hamnar jag här och slöar igen. Har så mycket överskottsenergi, jag vill göra något men alla andra är så seeeeegaaaaa!!

Eskapism

Vill bara slippa undan allt. Orkar inte gå på svettisen för där är det människor. Vill bara undvika allt. Ska ut och springa istället, snacka eskapism. Men jag orkar inte bry mig.

It was a long and dark december

Gah jag vill tillbaka till i onsdags. Speciellt tiden mellan 01 och 03, då allt verkligen var på topp. Så bra har jag aldrig mått i mitt liv. Jag och Sanna sitter och ångestar över att vi vill tillbaka dit. Hoppas att hela klassen kommer då NV har skiva, annars jävlar.

Ikväll har jag inget planerat som händer. Kan bli ganska skönt om det inte händer någonting faktiskt, är ganska slut. Dagen har varit helt strålande! Så sjukt fint väder, satt ute en timme med boken och läste i solen. Det fick mig att få riktiga sommarkänslor. I like it. Gick ut med hunden på en långpromenad, till och med så motiverad blev jag av det vackra vädret. Det var riktigt härligt att vara ute och gå.

Vi kom på att vi inte har mejlat diskussionen till projektarbetet till någon. Det betyder alltså att den är kvar i skolan vilket i sin tur betyder att vi måste bryta oss in på där på måndag. Ooooooh så härligt om ingen är där -.- Så sjukt klantigt av oss men vi får väl göra det bästa av situationen och hoppas att någon befinner sig där.

Coldplay Stockholm Stadion 2009



JAAAAAAAAAAAA!!!! :D:D:D JAG SKA PÅ COOOOLDPLAAAAY :D:D

"De skulle ju va dans, dans, dans!!"

Skivan i onsdags var så jävla kul. Middagen var väl lite sådär, det har blivit fel i bestämmelserna om borden men annars var det bra. God mat var det också, förvånansvärt tycker jag! Gott vin dessutom. Vi klockan 22 började själva skivan och alkoholen flödade om man säger så. Det var inte många nyktra människor i Be06 den kvällen och det blev mycket folk till slut också, gillade att se kön utanför :D Det var bara viktor av martins kompisar som skulle komma, men sen kom det två till och det var så trevligt så! Tvingade martin och viktor att göra The Flying Orchid på golvet och det ställde de glatt upp på. Sen skulle viktor ha en flaska mousserande, jag försökte pruta åt honom men det gick inte så bra så det blev inget mousserande. Men jag tror att du klarade dig, eller? ;)

Jag hade som sagt väldigt roligt, Sanna med. Nästan lite för roligt, har nog aldrig varit så full i mitt liv. Har fått höra efteråt att jag var väldigt rolig under kvällen och väldigt "söt". Så what the fuck liksom, jag kör på! Hade nästan lite för roligt i onsdags och det visade ju sig i vissa handlingar senare under kvällen...

På vägen hem blev det bråk, men det löste sig som tur var. Blev fan rädd asså, men det gick bra och det är väl det som räknas. Sanna och jag följde grabbarna och sen gick vi hem till mig. Stog och borstade tänderna när pappa skulle gå ner och äta frukost, det är rätta takter mina vänner :D

Tack Be06 för en skitkul kväll, nästa stopp blir Nv's skiva den 29 april .. DÅ KÖÖÖÖR VIIII :D:D


Studentskiva

Ikväll har vi studentskiva!! Kingstown, ringvägen 104, det går att köpa biljetter i dörren. KOM :D:D Jag och Sanna sitter här och laddar upp med lite Kalle och Chokladfabriken, it's gonna be great ^^