New Pollution

så var det torsdag och endast 8 dagar kvar till sommarlov!
ojojoj vad jag längtar, ska bli så jefla skönt att bara få komma ifrån skolan och slappna av!
bara få slappa, inte känna någon stress, och bara hare allmänt BRA :D
visar sig att jag ska jobba ändå, ska jobba för pappa och sköta massa saker, men tror jag kommer få
rätt bra betalt så det är ju värt det, pengar som pengar .. jag behöver! måste bara prata om period ^^

är ledig imorrn, treorna tar studenten (jag vill också!) så vi får inte komma till skolan.
jag klagar inte ^^ det betyder ju att jag får kolla på våra bästa år :D hela två avsnitt ^^ sug på den ni!
ska klippa mig imorrn också, är fett nervig! det får fan i mig inte bli fel den här gången! ska fan banka in
min idé i huvet på dom så att dom fattar :D hahahahah, men det ska nog fixa sig det också :)
ska snart titta på Seinfeld, underbart att man kan titta på det nu när man är ledig imorrn :D tack treor :D

"It's gonna be a hairsprayrevolution"

Dagens låt: New Pollution - The Ark

Slide

okej, bara 11 dagar kvar till sommarlov nu! det här kan vi klara!
hade historiaprov idag som avgör mitt betyg, va lite nervöst men ett ganska tråkigt prov allmänt. konstigt vare också, men det var ju david som gjorde det så man kan ju inte begära så mycket kanske .... :P
annars hare varit en ganska bra dag. slappt, ingen franska .. tack gud för den!

ska snart på teateravslutning, till skarpnäck .. ojoj, långt värre men va fan. kul skare bli! iof ska vi kolla på föreställningen och det finns inget värre men jag får väl blunda när jag är med ^^ det kommer fixa sig!
i vanliga fall har jag ingen "det kommer fixa sig" attityd till någonting! har man misslyckats, enligt mina mått, så äre kört för all framtid. Det finns inget man kan göra åt det .. jag vet att den inställningen inte är särskilt hälsosam men jag blir inte av med den. Så det är inte speciellt konstigt om jag skulle gå ut ettan med magsår men vafan, sen har jag ju 10 veckor att vila upp mig på! men det tar på en . .det gör det. Och jag är så fruktansvärt avis på treorna som får ta studenten nu på fredag. Det skulle inte sitta helt fel nu asså, inte alls. men, men .. man kan inte få allt här i livet.

"Little pieces of the nothing that fall"

Dagens låt: Slide - Goo Goo Dolls

Yoho, a pirates life for me

i onsdags bar det av till premiären av Pirates of the Caribbean - at worlds end med Sanna, Johanna, Viktor och Marina. Mycket trevligt! Börjar med att skolan slutar och jag o Sanna går hem till mig för att klä ut oss till pirater. Efter ett tag kommer johanna också för att jag ska hjälpa dom att sminka sig :) JÄVLAR va sexiga vi blev ^^ tror fan att jag är pirat innerst inne asså, jag svär! men iaf, så gick vi mot tåget för att åka in till stan och äta innan bion, det blev kungshallarna där vi mötte marina och viktor. Dom var inte utklädda för ngn miss som Viktor hade gjort, AJ AJ AJ! men dom mådde bra ändå :) när vi satt och åt som bäst så sa Viktor: "vi kanske ska lägga på ett kol för filmen börjar om 10 minuter" en snabb koll på klockan och den var faktiskt 20 över. PANIK! Marina fixade gratis dricka till oss för hon jobbar på Taco Bar ;D och sen sprang vi iväg till sergel! men vi hann lugnt för det var typ femtielva minuter reklam innan! osså kom det en kille in som jobbade där och bah: "aaa, vi har ett väldigt avancerat lottningssystem här på SF och idag så är det den som FÅNGAR popcornpåsarna som vinner" dock var han en USEL kastare så vi fick inga :( men till sist så började filmen, ÅH GUD! va bra den var! Och Johnny och Orlando var så FRUKTANSVÄRT heta, Johnny är ju alltid het men Orlando var hetare i den här filmen än vad han har vart i dom andra. Speciellt i den ALLRA sista scenen som Marina höll oss kvar till vilket jag tackar henne för! så alla som ser filmen, sitt kvar till efter eftertexterna! OH LA LA!
När filmen var kvar tog jag och sanna tåget hemåt för vi pallade inte vänta på skjuts. JÄVLAR va alla glodde på oss, men jag har nog aldrig känt mig så het i hela mitt liv :D jag ska jämta gå runt i pirat-kläder va fan! jag väntar på den där piratfesten marina ;) iaf så ska jag och sanna och alla som vill på kolla på den igen för att fira att skolan är slut och sommarlovet börjar :D bara att säga till om ni vill med ^^ och sanna, vi klär ut oss igen va? :D

"Yoho, Yoho, a pirates life for me"

Coca-Cola Veins

jag har funderat lite på begreppet normal, vad är det som bestämmer vad som är normalt?
Om någon säger: "du är ju fan inte normal", då måste man ju veta vad som är normalt, eller?
Men vad är normalt? Villa, vovve, volvo? vara som alla andra? men hur kan man vara som alla andra, är det normalt? att inte skilja sig från mängden och vara sig själv?
Är vi inte alla lite onormala på ngt sätt? för om man inte vet vad normal är då betyder väl det att alla är onormala? det finns väl då ingen norm att gå efter, för allvarligt talat vem kan säga att man är normal utan att veta vad det är? vad är det som bestämt vad normalhet är, dom gamla grekerna elr? Eller är det helt enkelt något vårt samhälle har byggt upp så att vi alla ska sluta som värsta desperate housewifes? det finns väl inget som säger att alla ska försöka vara någon, är man annorlunda så ska man väl vara glad för det? för då betyder det att man inte ska försöka leva upp till något som man inte är, inte försöka sträva efter att vara "normal". För hur kan man sträva efter något som man inte vet vad det är?

"We don't use our brains"

Dagens låt: Coca-Cola Veins - The tough alliance

Girls just wanna have fun

Klassfiende, teatern är över. Det har varit underbart! teaterelever är nördar men jag tycker om er ändå :)
Inget tar logen mellan föreställningarna, helt underbart sällskap :D
Och shit va vi ägde! vilket team asså, halva publiken grät fan efteråt, UNDERBART!  det var nära att gå fel ett par gånger men vi löste det varje gång, så duktiga är vi ^^ för vi är verkligen bäst :) började nästan gråta när allt var slut i tisdagskväll. Har varit så roligt och jag ville inte tillbaka till skolan, ville bara gå tillbaka till logen på onsdagen men icke sa nicke .. så kul ska vi inte ha det :(
TACK ALLA FÖR TVÅ OFÖRGLÖMLIGA DAGAR!

ikväll ska jag och johanna upp på örnberget och picknicka och snacka skit :) NICE!
ska bli riktigt härligt att bara sitta däruppe och tare allmänt lugnt. Kan jag behöva efter en lång dags studerande!
kameran ska såklart med så bilderna läggs upp på bilddagboken :D
menmen, nu ska jag gå och duscha så att jag inte ser ut som en uppsvälld ko!

"i wanna be the one who walks in the sun"

Dagens låt: Girls just wanna have fun - Six Figure Translantic's (cover men det var den vi hade i pjäsen!(wunderbar)

East Europe song contest

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH!
för alla er som undrar vad det var som i HELVETE hände igår egentligen så ska jag nu tala om detta för er i ett arg, bitter och besviket blogginlägg.
Vi var bäst, det var vi det var inget snack om saken. Men såhär är det. Idag går inte Eurovision song contest ut på att man ska ha den bästa låten och att folket ska rösta på den. Tävlingen går ut på att det land som har vänligaste och flest grannländer ska vinna! Inte KONSTIGT då att plats 1-14 togs upp av östeuropeiska länder (med undantag från en sliskig turk som dessutom sjunger om blow jobs och en sliskig grek som lekte med snörern, proffsigt!). För i Östeuropa finns det inga gränser utan det finns minoritetsfolk överallt i länderna så då får ju dom alla röster. Sverige ska fan i mig dra sig ur den där tävlingen och alla väststater kommer följa oss om inte dom hinner göra det först. För det är ju ingen mening med att vi har en tillsammans för öst röstar på öst och väst röstar på väst. Vi måste göra om hela skiten för att det ska funka för nu har det spårat ur! Man borde iaf införa jurysystemet igen för att det kan inte vara så att folket röstar för dom klarar ju inte av det! det är ju orättvist, om inte vi får rösta på vårt eget land så ska väl fan inte ryssar i estland eller serber i montenegro få rösta på ryssland och serbien isåfall! att eurovision inte kan klara av riktig musik utan röstar på en lesbisk JÄVLA kampsång är inte deras fel och det är bra att svenska folket har insett detta och inte skyller på Ola och grabbarna för det är INTE deras fel! precis som Luuk sa! Arrangörerna förstörde hela Arks show för att dom inte kan lyssna ordentligt och inte hade varken rätt kameravinklar eller startade hypnosskivan elr NÅGONTING! Det är fan i mig SKANDAL! det är skandal att The Ark kom på plats 18 och det är skandal att eurovision komittén har tillåtit det här så länge nu! Nu kommer vi få kvala in nästa år om vi ens kommer vara med vilket jag hoppas att vi inte kommer. Men det är faktiskt bevisat att de som kvalar inte har bättre chanser i tävlingen. Serbien kvalade inte och titta, dom vann. MKT oförtjänt måste jag dock säga! LÅTEN SÖG! det var ungefär som om alla tänkte: "ååh hon är lesbisk, en minoritetsgrupp, i ett land som serbien. Det kan inte vara lätt, vi röstar på henne för det är så synd om henne!" JAG HATAR MÄNNISKOR SOM SKA VARA SÅ JÄVLA SKENHELIGA ATT JAG BARA VILL SPY PÅ DOM! då kan vi lika gärna säga att aa men Ola är bisexuell och det är jättesvårt att vara i Sverige, då kanske vi hade vunnit lite röster på det! jag satt och grät för att jag var så besviken på att sånt här får hända! och det är precis som Ola sa inatt: "vi skiter i den här dyngtävlingen, vi kommer fortsätta vara världens bästa band ändå!" och det är helt rätt, den där tävlingen är bara skit och vi ska fan inte vara med i den längre om dom inte ändrar på det hela för om inte ett band som The Ark kan vinna för Sverige, vem kan det då?

och nej .. jag är inte ALLS bitter...

Gårdakvarnar och skit

ska gå och sova snart men tänkte att det var så längesen som jag skrev här att jag får hålla mig vaken lite till och skriva så man inte förlorar sina fans ;)
den här veckan har varit skiiiiiiiiitstressig! haft nationella prov i matte, ska ha sista imorrn också. HAHA jaa man får väl se hure det går. Hela BE06 funderade på att ta ett kollektivt självmord i måndags dock :P

I tisdags var jag på dramaten med klassen, såg dödsdansen .. elr, såg och såg. jag, malin och malin sprang därifrån efter första akten. Asså jag trodde jag skulle ta livet av mig själv därinne! det var så hemskt! skådespelarna va jättebra och sådär men nee .. det gick helt enkelt inte! vissa saker var skitkul som t.ex.
"Varför puttade du henne i sjön?!"
"Det föll mig så naturligt när hon stod där!"
skapade ngt smått asgarv. men annars .. nääe, jag hade laddat som fan och tyckte det skulle bli skitkul att gå dit men när jag väl satt där så ville jag bara därifrån! jag vill se en pjäs med mikael persbrandt istället!

på tal om teater så har vi uppvisning elr vad man ska kalla det med teatern på måndag och tisdag! jag börjar bli aningen nervös nu asså. Elin ringde mig och sa att vi hade 90 respektive 100 pers på våra skolföreställningar. HERREGUD! aja, det kommer nog bli skitkul och skitbra! så har ni vägarna förbi Hallunda och vill se på lite teater så kommer till Riksteatern i Hallunda klockan 19.30 på måndag och tisdag :) fin reklam ^^,

"Livet förändras vart jag än går..."

Dagens låt: Gårdakvarnar och skit - Håkan Hellström